![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudnijmy 10 kg i wiecej :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Raczkowanie
|
hej, pragnę się do Was przyłączyć. Marzę o zgubieniu tych 10 kg jak diabli :c ! Przedstawię swoj jadłospis, mam nadzieję, że ktoś go oceni i stwierdzi czy uda mi się na nim schudnąć i w jakim tempie zobaczę efekty.
![]() śniadanie: 15g platkow owsianych + szklanka mleka ok.200ml + wafel ryżowy II śniadanie: kanapka z szynką i ogórkiem (razowy chlebek ok. 30gram) nastepnie tak jakby III śniadanie, albo podwieczorek, musze zjesc cos malego bo jestem wtedy w szkole to jest jogurt naturalny + jabłko Obiad: pierś z kurczaka ok. 100-150 gram + brokuły gotowane Kolacja: bułka grahamka (60gram) z białym serem i pomidorem do tego jeszcze ćwiczenia typu jakies wykroki, podskoki jakies elementy tanca, czy to wystarczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- zycze Wam milego dnia ja juz musze uciekać zajrzę oczywiście pozniej ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ta bułka to raczej w 1 części dnia niż na kolacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Araquiel;30468505]Duże piłki do ćwiczeń polecam upolować na promocji w rossmanie. Ja kupiłam swoją za 24zł, mam ją już ponad rok i nic się z nią nie dzieje mimo tego, ze ciągle na niej siedzę i czasem ćwiczę
Dziękuję za radę ![]() Dzisiaj nabyłam piłkę do ćwiczeń w rossmanie za ok 22zł ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj miałam zabiegany dzień, wszędzie na nogach..super ..trochękalorii spaliłam ![]() ![]() Miłego wieczoru;-)
![]() |
#306 | |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny dzisiaj nie mialam duzo czasu zeby tu posiedziec....no ale ciekawa jestem jak wam idzie dietkowanie bo ja przez duzo zajec przez caly dzien zjadlam
jablko i pare plasterkow wedlinki surowke z kapusty pekinskiej marchewki i jablka gotowana piers z kurczaka jogurt naturalny i duuzo herbaty i kawy troche malo ale czasu na nic lepszego dzisiaj nie mialam ![]() ![]() buziaczki ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- [QUOTE=Orina28;30502931] Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#307 |
Raczkowanie
|
..lepiej czasami mniej niż więcej
![]() ![]() Tak, i miałam fart ![]() ![]() ![]() ![]() Oj, ale drugi zakup mi się nie udał...właśnie posmarowałam dłonie nowym kremem nieznanej marki, ale wydawało mi się że będzie ładnie pachniał, ....a tu mi ręce śmierdzą...bleeeee i 4 zł do kosza....buuuuuu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Orina28 Czas edycji: 2011-11-14 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Raczkowanie
|
mnie jutro czeka bieganie po miescie i na tysiac spraw mam tylko cztery godzinki wiec bedzie ciekawie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zazdroszcze ci tej energii do cwiczen ja oprucz brzuszkow i obowiazkowej skakannki jakos nie moge sie zmotywowac do niczego wiecej...
![]() |
#309 |
Raczkowanie
|
Kochana, spokojnie...ja dopiero od tego tyg mobilizuję się z ćwiczeniami
![]() Przez pierwszy tydzień była praktycznie tylko dieta i spacery.....no ale zostało 7 tyg do końca roku i marzę o tych - 7kg ![]() ![]() O matko!!!! ale się zmęczyłam pompując piłkę hahha metodą usta usta bo nie mam pompki ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Orina28 Czas edycji: 2011-11-14 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko mnie taki len ogarnal ze masakra gdybym mogla to bym spala 24h na dobe i o zadnej mobilizacji u mnie nie ma mowy...pocieszam sie tylko ze jak sie spi to sie nie je ![]() ![]() ![]() ![]()
GIK ![]() Edytowane przez basienka1188 Czas edycji: 2011-11-14 o 18:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny !
I ja się przyłączam. Mam 160cm Waga 63 kg Plan : Wzrost ten sam ![]() Waga 55 kg Cel do konca roku I oto mój plan 6x dziennie rowerek po 45 minut 1x dziennie basen 45 minut A dieta: NŻT - mniejsze porcje, obiad bez ziemniaków a kolacja bez pieczywa. Czy myślicie, że na tak mało drastycznej diecie i przy tych ćwiczeniach mam szansę osiągnąć cel? Z góry dzięki Pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciuki ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Raczkowanie
|
no gdyby dziennie byloby ciekawie
![]() ![]() ![]() No i fajnie ze kolejna osoba ma podobna wage i wzrost ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- aneta_tpi napisz cos wiecej o sobie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#313 |
Raczkowanie
|
Kochana, dobrze będzie;-). Ja właśnie szukam moich ćwiczeń z "shape" na płytach.
Zawsze kupowałam i zbierałam do kolekcji...i chyba tylko z raz ćwiczyłam ![]() ![]() Jak tak czytam o tych rowerkach itp to tak WAM zazdroszczę!!!!!!!!:-( aneta_tpi - myślę że spokojnie do końca roku osiągniesz swój cel..lub nawet szybciej przy takiej aktywności ruchowej. Trzymam kciuki, i jest mi po raz kolejny miło że mam się tutaj z kim utożsamiać (też mam 160cm ![]() Ps. Dziewczyny macie już jakieś plany na sylwestra?? Bo ja właśnie się zastanawiam czy wybrać się gdzieś do klubu czy w domu robić...hmmm? ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Orina28 Czas edycji: 2011-11-14 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- aneta_tpi napisz cos wiecej o sobie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to piszę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() no właśnie zastanawiałam sie dlaczego tpi??no i teraz juz wiem ze nie przez przypadek ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#316 |
Raczkowanie
|
Ja mam za sobą tak ciężki rok, ze mam ochotę się zapomnieć i wytańczyć przy mega głośnej muzyce
![]() Jednak co prawda to prawda....wg powiedzenia " nie ważne gdzie a ważne z kim" ![]()
![]() |
#317 |
Raczkowanie
|
Teraz Tk
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Też chce się wytańczyć ! Ale jak pamiętam jak mi sąsiedzi rok wcześniej chcieli sufitem wpaść na imprezie sylwestrowej to w tym roku myślę że się wybawie ![]() Jak ekipa jest zgrana to wszędzie się dobrze wybawisz , tylko nic na siłę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#319 |
Raczkowanie
|
hej Kochane!
pomimo nawału obowiązków na uczelni jestem z wami myślami cały czas! dietka idzie w miarę dobrze... aleee niestety moja waga odmówiła posłuszeństwa i w środę nie będę mogła wam przekazać moich postępów...(o ile do tego czasu czegoś nie wymyślę) ![]() dzisiaj wpadło:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Raczkowanie
|
A poza kolejnością
![]() Znacie jakiś "cud" - ćwiczenia dieta itp ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Raczkowanie
|
tak czy tak swietokrzyskie
![]() ![]() ![]() ![]() no i masz racje nie wazne gdzie wazne z kim ![]() ![]()
![]() |
#322 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Raczkowanie
|
Agacik18 no i prawidlowo ze o nas pamietasz bo musimy trzymac sie razem
![]() ![]() ![]() a co do wagi to straszna jest czasem zlosliwosc rzeczy ...wiem cos o tym ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- nio tez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#324 |
Raczkowanie
|
A ja znalazłam sobie dobra motywację.
Powiedziałam sobie że dopóki nie schudne zero zakupów ciuchów ![]() A po drugie tak w połowie drogi - jak bede miala 5 z przodu na liczniku to dostane nagrode- kubełek KFC ![]() DZIAŁA ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- nio tez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jakie t ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Naprawdę pomaga ![]()
![]() |
![]() |
#326 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Raczkowanie
|
....szwarcenegra z Ciebie nie zrobią te ćwiczenia
![]() Kochane, ja już uciekam. Miłego wieczorku życzę ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Orina28 Czas edycji: 2011-11-14 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Raczkowanie
|
Na twoja odpowiedzialnosc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Raczkowanie
|
co tam dziewczynki robicie ja pije herbatke i mykam chyba za niedlugo spac bo jutro znow zaspie i bedzie zle
![]() ![]() ![]()
![]() |
#330 |
Zadomowienie
|
Potwierdzam!
![]() Przy ostatnim odchudzaniu robiłam a6w i efekt był niesamowity ![]() Tylko, że był to dla mnie tak niewyobrażalny wysiłek fizyczny, szczególnie po 30 dniu, że teraz nie jestem w stanie psychicznie sie za to zbrać, bo nie chcę przechodzić jeszcze raz przez to piekło ![]() Ehhh... wczoraj troche sobie podjadłam niezdrowych rzeczy.... skusiłam się na taki malutki kawałęk placka.... no i jak tż odgrzewałam obiad, to skubnełąm gryza karkówki pieczonej.... takie 2 małę grzeszki.... ale dziś już się opamiętuje i plan na dziś: Sniadanie: sałatka jarzynowa II śniadanie: kurczak z ryżem (mała porcja) Obiad: Kalafior gotowany i gotowana karkówka (wiem, że dużo kalorii, ale jest taka pyszna ![]() Podwieczorek: pieczone jabłko z cynamonem ![]() kolacja: wafel ryżowy z łyżeczką dżemu. Troche dużo, ale przywiozłam z domu (do mojego mieszkania studenckiego) tyle jedzenia, a szkoda aby mi sie zmarnowało ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.