|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworoczne postanowienia, grupa wsparcia- część II- rok 2012
w gruncie rzeczy moja wina, zawsze mu wybaczałam, no ale nic powalczę, kocham skurczy****syna no ale ile można przymykać oczy i ryczeć do poduszki... już lepiej być samemu. Jak ktoś narzeka na niepowodzenia miłościowe to nie wiem co ja mam powiedzieć, zakochuję się albo w księżach, albo w gejach albo w żonatych z normalnymi kolesiami wytrzymuję max miesiąc jestem jakaś chora na głowę albo coś
((((
|
|
#302 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem bardzo wredna jeśli chodzi i chamskie zachowania w stosunku do kobiety. I za taki tekst nawet z tymi rozchwianymi hormonami to niech się pocałuje w swoją szanowną dupkę bo więcej niż gówienko to nie jest wart kobieto.. jesteś zbyt dobra, żeby marnować się przy takim shit'e ![]() Cytat:
ale nie ma to jak całować się na chusteczce haftowanej między ludźmi najlepiej dać na luz i być naturalnym po co bawić się w inną twarz? ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
![]() masz swojego księcia gdzieś z pewnością!
|
|||
|
|
|
|
#303 | |
|
Raczkowanie
|
Też zawsze miałam taki problem, że pozwalałam na zbyt wiele, ale gdy się przelewała czara goryczy, to, no... chowaj się kto może
![]() Girlonthebridge - nie wiem zbytnio, co Ci powiedzieć - rad nie szukasz i słusznie, pocieszenie chyba się nie przyda, licytowanie na życiowe tragedie jest bez sensu. Trzymam kciuki za Ciebie, mocno, mocno, a jeszcze mocniej za decyzje, jaką podejmiesz, żeby była dla Ciebie jak najlepsza, bo wszystkie, jak tu jesteśmy, mamy prawo do miłości i szczęścia Buziak!![]() Produktywne dziś jesteście, znowu muszę edytować! ![]() Cytat:
Już dawno nikt mi nie powiedział czegoś tak budującego i motywującego, naprawdę![]() Chusteczka haftowana, no... swojskie klimaty Ale co tam, są emocje, to na muzykę się uwagi nie zwraca![]() Wiesz, to wcale nie było tak, że przybierałam jakieś maski, mimo ogromu tych uczuć, jakie chciałam mu poświecić, nigdy nie chciałam zatracić w tym siebie. Po prostu walczyłam długo, starałam się, chciałam bardzo. Próbowałam tylko różnych sposobów. Dostrzegałam jego wady (mimo że były fatalne), byłam ich świadoma, ale ciągle myślałam, że się zmieni, albo, że ja go zmienię, obojętnie, byle tylko nam się udało. To pierwsza taka moja sytuacja, że tyle czasu nie dawałam za wygraną. Pewnie parę razy zrobiłam z siebie idiotkę, trudno... Kolejna lekcja przerobiona
Edytowane przez chemiczna czarownica Czas edycji: 2012-02-05 o 19:08 |
|
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
nie no ja nie chcę się z nikim licytować tak po prostu zmęczona jestem tym, że zawsze zakocham się nie w tym w kim trzeba, najgorzej, że mimo tego, że to ja zawsze kończę to i tak to ja tęsknię i to mi szkoda...
mój tata dzisiaj mnie skwitował słowami "Twoją wadą jest to, że chcesz kogoś uszczęśliwić, poczekaj na tego, który będzie chciał uszczęśliwić Ciebie"
|
|
#305 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat to była jedna z zabaw no i tak w policzek policzek ale że potem jakoś się nie udało trafić w ten policzek ![]() Ah widzisz.. każde doświadczenie się w życiu przyda potem jednak dobrze że zdałaś sobie z tego sprawę! Cytat:
Znajdzie się w końcu ktoś kto nie będzie chciał Cię puścić |
||
|
|
|
|
#307 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() I tak abstrahując - jakbym słyszała określenie mnie samej ;/ Byłam w identycznej sytuacji jak Ty [bez kitu czasem myślę, że rocznik '85 jest jakiś wybrakowany ;] ] ale w końcu ostatecznie przejrzałam na oczy- od minionego pn jest wolna. Ale On oczywiście i tak nie wierzy w to, że mogłabym być na tyle stanowcza i zakończyć nasz związek, przecież tyle razy Mu wybaczałam. Wiem- mój błąd, mój błąd, błąd ;] Teraz jestem bogatsza o jedno zdanie : 'Ludzie się nie zmieniają- NIGDY! Oni się tylko dają poznać z innej strony' ;/ Żonatych też przerabiałam, księży niestety też- na szczęście była to tylko hm.. fascynacja osobowością ![]() A tak poza tym to trafiam na samych cholernych egoistów i dochodzę do wniosku, że nie ma bata- taki jest po prostu cały męski podgatunek i tyle, trzeba się z tym pogodzić
|
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
najgorsze jest to, że ja chce z nim być a tym co robię chcę go zmusić do jednej rzeczy pewnie się nie da no ale K*fa próbuję, tak dużo straciłam dla tego związku, zniszczyłam swoje życie, musiałam je odbudowywać po kawałku, że po prostu wiem, że jak się na amen rozstaniemy to znowu się rozsypię na kawałki nie przez niego a przez to z ilu rzeczy/ludzi musiałam przez niego zrezygnować. Nie chcę opowiadać szczegółów na forum bo to i tak nie zmieni sytuacji. To naprawdę nie jest zły facet, pomagał mi w wielu sytuacjach, był przy mnie wtedy kiedy go potrzebowałam ale on jest tchórzem, ogromnym śmierdzącym tchórzem i ilekroć próbuje mu to pokazać to mi nie wychodzi... wiem, że mnie kocha wiem, że ja go kocham ale
aż zjadłam naleśnika i to o 20.00 pójdzie w zad jak nic
|
|
#309 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Kochana, zawsze tak jest , że się z czegoś rezygnuje w imię miłości dla tej Ważnej Osoby. Ja zrezygnowałam ze studiów we Lwowie ;/ i z wesel Przyjaciółek ;/prócz tego z miliona drobiazgów- między innymi ze pasji jaką dla mnie był zawsze taniec, z utrzymywania kontaktu z kilkoma ważnymi dla mnie kumplami ;/ Bardzo tego żałuję i teraz wiem, że NIKT nie jest wart takie poświecenia, bo wychodzi na to, że i tak tego nie doceni.... I musiało minąć ponad 3 lata zanim zdałam sobie sprawę z tego, że to toksyczny związek i miałam w końcu tyle siły, by to zakończyć. Myślę, że bujałabym się z tym dłużej, ale wypłynęła sprawa w której oszukał mnie po raz kolejny. A ja w przypływie tego wszystkiego straciła dla niego wszystkie uczucia- nawet nie mam już do niego żalu, że zmarnowałam tyle czasu. Raczej do siebie, że tyle czasu pozwoliłam wodzić się za nos... Bez kitu- widać kolor włosów u mnie to nie przypadek I od wczoraj zeżarłam cała tabliczkę mlecznej czekolady ;/
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-02-05 o 21:09 |
|
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
dobiłaś mnie, rocznikiem 85, blond włosami... masakra... nie wiem co robić, mówią, że trzeba słuchać głosu serca... moje ma jakieś masochistyczne zapędy.
|
|
#311 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Myślę, że w sytuacjach kiedy się cierpi trzeba słuchać tylko i wyłącznie głosu ROZSĄDKU. Ale wracając jeszcze do rocznika i koloru włosów, to widać jednak coś w tym jest- nius z zeszłego tygodnia. Psiapsióła, z którą śpiewałam w LO i na studiach w Kościele. Szukała kogoś przez Sympatie- głównie zależało Jej na tym, by zapatrywał się na wiarę podobnie jak Ona. I znalazła, K. spełniał wszelkie wymagania. Paryż, oświadczyny w Hiszpanii, w przyszłym roku ślub, razem 5 lat, od 2 mieszkają razem w Londynie. Widziałam się z Nimi na Święta- przelotem na Pasterce. W zeszłym tygodniu wieść, że kazał się Jej pakować i wyprowadzać, ma inną- spotyka się z tamtą już od pewnego czasu, na pewno od czasu przedświątecznego. Blond Litwinka zawładnęła nim kompletnie. Zabrała więc wszystkie rzeczy i wyniosła się do Siostry [ dobrze jeszcze, że miała gdzie, ale z Siostrą zawsze średnio się dogadywały, poza tym Siostra mieszka z facetem, któremu nie widzi się taka sytuacja]. A N. zapija smutki i żali się na odległość. Faceci to świnie i tyle.
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-02-05 o 21:31 |
|
|
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
UPRZEDZAM - rozpisałam się
![]() Wiecie dziewczyny jeśli mogę. Ale nie krzyczcie bo ja nie lubię jak ktoś na mnie krzyczy ![]() Zawsze mnie zadziwiał fakt jak to jest rzucić wszystko co swoje i ślepo za facetem pójść. Mam w swojej karierze faceta dla którego byłabym w stanie zrobić wszystko a nawet więcej. I jak skończyło się nagle przejrzałam na oczy że nie mam nic. Przyjaciół, pasji. NIC. Teraz kiedy to doświadczenie mam od 2 lat, zauważam jakie błędy robią inne pary. Ona rzuca dla niego studia, bo związek na odległość odpada a on przecież się nie może przeprowadzić bo mamusia. Ona rzuca dla niego pasję np taniec czy śpiew, bo on nie lubi tańczyć albo nie podoba mu się że ogląda ją na scenie milijon ludzi. Ona rzuca dla niego przyjaciółki, bo on nie przepada za nimi i twierdzi że są głupie. Zresztą jak ona śmie spędzać z laskami 5 godzin zamiast z nim. itd.. i popatrzcie.. poznawali się ona miała życie towarzyskie, pasję i przyszłość. Była interesująca rozwijała się. A potem on wszystko zabrał, choć nie ona poświęciła dla niego. I nagle on stwierdza że to nie to. A tak naprawdę ona stała się smętną nudną kurą która tylko czekala na swojego księcia. Zdobył fortecę może iść dalej. Taka jest prawda. I dziwi mnie czemu ona to robi dla niego a on nic dla niej. Choć pewnie będzie przecież to MIŁOŚĆ. Shit nie miłość. Prawdziwa akceptuje wszystko, nie niszczy pasji, nie zawiązuje oczu, nie stawia warunków. Jest czysta i bezwarunkowa. Jesteście młode piękne. Czemu trujecie sobie dupcie takim czymś? Ja tego nie pojmuję. Kobieta ma wrodzoną własną destrukcję to wiadome. Przecież on się zawsze zmieni. Gówno nie prawda. Nigdy się nie zmieni. Taki był jest i będzie. Tylko my w imię miłości jesteśmy zdolne do Bóg wie jakich poświęceń. Niewolnice po prostu i tyle. Macie tyle talentów, pasji, znajomych, przyszłość, piękno, młodość i jeszcze więcej. Po co marnować się przy sknerusie który patrzy czy tylko dobrze mu obciągnęłaś. Rzuć go w cholerę niech nie ogranicza Ciebie i twojego świata. On ma Ci towarzyszyć tak nawet mówi wizażowy skrót TŻ - TOWARZYSZ życia. A nie PAN mojego życia ![]() powodzenia dziewczyny w nagłym przejrzeniu na oczy! |
|
|
|
|
#313 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A tu tez cieko kogoś poznać No Polacy piją i imprezuja albo maja już laski tu albo w pl i na boku latają albo powiedzą " co tez ci sie tu podoba ze chcesz tu być na stałe?!" a mi sie podoba i kij im do tego to szły teksty " to se Anglika znajdź" już nie jedno słyszałam, trafił se Tż akurat anglik i jest ok ![]() I poznałam Tż i złapalo za serduszko
|
|
|
|
|
|
#314 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
U Ciebie trwało to - jeśli dobrze doczytałam- dwa lata, u mnie trzy, u kogoś innego jeszcze dłużej. Mało jest dziewczyn, które wiedzą od razu, że coś jest nie tak. Dopiero takie doświadczenia Nas uczulają. U mnie na szczęście aż tak drastycznie nie było- nadal śpiewam siedzę w genealogii, czytam, piszę, podróżuję, utrzymuję kontakt z Psiapsiółami, widuję się z Nimi. A te kontakty, które zawiesiłam na ten czas są na szczęście do odkurzenia a i taniec wraca.Powoli więc wychodzę na prostą
|
|
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na szczęście a ja życzę powodzenia i jak coś to jesteśmy tutaj |
|
|
|
|
|
#316 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
ale jednak- i akurat wyznacznikiem tego nigdy nie był i nie będzie facet, jego posiadanie czy też brak ![]() W pt jadę na Szczecin odmóżdżę się ![]() ![]()
|
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#318 |
|
Konto usunięte
|
ja stracilam z jednym burakiem 2 lata, z exem ostatnim rok ale pojechal najbardziej po psychice;/
bywa. nie am co patrzec wstecz, jestesmy zaje,,ste
|
|
|
|
|
#319 | ||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
O tak idealna, żeby władować się w jakiś shit Mam nadzieję jednak, że nie będę musiała uciekać ze szpilami w ręku ![]() A będąc w jakimkolwiek związku najbardziej mi przeszkadzało to, że na parkiecie nie mogę się zachowywać tak, jakbym chciała Cytat:
na różnej maści frajerów ![]() Ale zgadzam się - roztrząsać co było kiedyś, nie ma sensu
|
|
|
|
#320 |
|
Konto usunięte
|
ja mam sklonnosci do debilnych kolesi
w sumie stracilam 4 lata wiec nie tak zle zalezy tez od tego ile lat sioe ma heh
|
|
|
|
|
#321 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Heh, ja mam skłonności do egoistów i oszustów- jeden do tej pory wisi mi kesh ![]() Mentalnie 20 , ale i tak jest średnio
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-02-06 o 01:07 |
|
|
|
|
|
#322 |
|
Konto usunięte
|
ja po exie to do oszustow klamcow i zdradzajacych chyba takich przyciagam wiem ze TZ nie jest 'z tych' ale z tylu glowy strach jest
|
|
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
też mam takie skłonności
na takich straciłam całe swoje gimnazjum i pierwszą klasę lo |
|
|
|
|
#324 |
|
Rozeznanie
|
Ja się tylko wtrącę. Miałam dzisiaj kolejny egzamin, ważny egzamin, uczyłam się na niego bite dwa dni, umiałam wszystko. A najwyraźniej prawie wszystko , bo dostałam grupę nr 9/12 [sic!] i pierwsze najwazniejsze i njawiecej punktowane pytanie oczywiscie z☠☠☠alam na całej linii. Egzamin byl ze Sztuki Rosyjskiej, czysta słodycz, ale krwa takiej cerkwi co byla na obrazu za chuja wafla nie widzialam na oczy. Strzelilam dwoch architektow co to mogli zrobić.. i oczywiscie wpisalam złego. ☠☠☠☠a gratuluje.
Jestem tak wsciekla i smutna rownoczesnie ze mam ochote sobie strzelic w leb. Oczywiscie juz kupilam sobie chipsow i slodyczy. I bede sie opychac, juz sie opycham, jest mi wrecz niedobrze, ale to moze lepiej :P Trudno, nie bedzie narzekania ze przytyje po tym, jak sobie zaraz czekolada humoru nie poprawie to cos rozpierdziele
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
Jolkah zjedz kochana, ja wczoraj zjadłam 6 naleśników, mierzyłam się dzisiaj i co... -1cm mniej w talii i - 2 w udach
|
|
#326 |
|
Konto usunięte
|
ja dzis sie obzeram slodyczami
![]() w sumie w moich celach na ten rok powinno byc 'przytyc' :/ ale nie pisalam tego bo strasznie to ciezkie przy mojej posranej przemianie materii;/ |
|
|
|
|
#327 |
|
Raczkowanie
|
A ja dziś calutki dzień o głodzie... od 9 do prawie 19 na uczelni, a w torbie tylko bułka i jogurt.
Po przyjściu ugotowałam sobie pomidorową, więc spożyłam ze smakiem. Miałam nie mieć postanowienia co do odchudzania się, ale chwilowo muszę takie posiadać - będę miała połowinki! Trza się wbić w jakąś kiecę. Tylko... nie mam z kim tam iść;/ |
|
|
|
|
#328 |
|
Konto usunięte
|
ja musze kupic jakas tez na wesele z TŻ ide a kompletnie nie wiem co ubrac
|
|
|
|
|
#329 |
|
Lux Mundi
|
Ja tyż na weselicho idę- w sierpniu
![]() Nie mam póki co z kim, ale o to akurat się nie martwię ![]() Za to suknię będę szyć- jak zwykle zresztą ![]() Materiały zakupuję, własny projekt wymyślam i mam taką krawcową, która wszystko mi szyje jak chcę
|
|
|
#330 |
|
Konto usunięte
|
ja nie wiem czego chce a laze i szukam, jhahaa ale do maja mam czas
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

((((

kobieto.. jesteś zbyt dobra, żeby marnować się przy takim shit'e 
Na studiach ciut lepiej, ale jakoś też bez szału.
Już dawno nikt mi nie powiedział czegoś tak budującego i motywującego, naprawdę

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)