Fanki spódnic i sukienek - łączmy się! - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-20, 19:23   #301
ama
Wtajemniczenie

Dot.: Fanki spódnic i sukienek - łączmy się!

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Nawet nie tyle wygląd co komfort,bo się przesuwają,gniotą itp.
A z wyglądem chodzi mi o to,że mam zwykle kolorowe i często mi prześwitują jedne spod drugich Niestety takie cienkie cieliste to dla mnie za zimno pod spód
To noś 2 pary tego samego koloru Ja tak robiłam z bordowymi, bo czarne setki mi przebijały mimo, że bordowe były 60tkami.
Masz na pewno dobrze dobrany rozmiar rajstorp? Może masz za duże, bo mnie się nic a nic nie przesuwa. W sumie w ogóle nie czuję różnicy czy są 2 czy 1 para.

Możesz też kupić rajstopy z polarkiem po wewnętrzej stronie. Sa bardzo ciepłe.
Stary 2013-01-20, 19:25   #302
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez ama Pokaż wiadomość
To noś 2 pary tego samego koloru Ja tak robiłam z bordowymi, bo czarne setki mi przebijały mimo, że bordowe były 60tkami.
Masz na pewno dobrze dobrany rozmiar rajstorp? Może masz za duże, bo mnie się nic a nic nie przesuwa. W sumie w ogóle nie czuję różnicy czy są 2 czy 1 para.

Możesz też kupić rajstopy z polarkiem po wewnętrzej stronie. Sa bardzo ciepłe.
Może to jest problem,bo 1 są na mnie za krótkie a z kolei 2 za duże...
Mam polarkowe. Zimno
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-20, 19:50   #303
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac
Konto usunięte

Też często noszę dwie pary, najczęściej pod spód kolorowe, na wierzchu cieńsze czarne, co daje fajny efekt, jakby dwukolorowych rajstop
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-20, 21:55   #304
ohmonique
Rozeznanie

Cytat:
To aż dziwne, że ludzie na studiach się tak zachowują Przenieś się na prawo - tam wszyscy wystrojeni o każdej porze dnia i nocy
Święta racja z tymi ludźmi z prawa Tam sukienka/spódnica u dziewczyny to nic nadzwyczajnego

Myśli się materializują!
ohmonique jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-25, 19:13   #305
Maqua
Zakorzenienie

Kupiłam kolejną spódniczkę, rozkloszowaną, niby-skórzaną. Już od dawna za taką chodziłam
Mam do Was pytanie o rajstopy, ile nosicie den na mrozie? Ja 100 i nie marznę specjalnie i zastanawiam się, czy cieńsze (40-60) też dałyby radę. Pytam, bo akurat nie mam i nie wiem czy kupować czy poczekać do wiosny
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-25, 21:14   #306
OneMoreDress
Zakorzenienie

Czemu ja wcześniej nie widziałam tego wątku? Witam wszystkich

Od jakiegoś czasu poszukuję czerwonej, gładkiej sukienki...Takiej aby nadawała się do chodzenia na co dzień Koniecznie dopasowana, w rozkloszowanych wyglądam strasznie Wpadło wam może coś takiego ostatnio w oko?
Stary 2013-01-25, 21:23   #307
agusiek2323
Raczkowanie

http://www.sklep.house.pl/odziez-damska_776/sukienka_895/sukienka_39774.html/s/pcreateddate/a/11432 może taka?
agusiek2323 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-26, 11:45   #308
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Kupiłam kolejną spódniczkę, rozkloszowaną, niby-skórzaną. Już od dawna za taką chodziłam
Mam do Was pytanie o rajstopy, ile nosicie den na mrozie? Ja 100 i nie marznę specjalnie i zastanawiam się, czy cieńsze (40-60) też dałyby radę. Pytam, bo akurat nie mam i nie wiem czy kupować czy poczekać do wiosny
40DEN na mróz odpada, ja w takiej grubości rajstop czasem marznę nawet chłodną jesienią. 60DEN też wydaje mi się kiepskim pomysłem na mróz ale wiele zależy od organizmu, ciepłoty ciała, krążenia. Wczoraj np. widziałam na przystanku dziewczynę w króciutkiej mini i rajstopach max 30DEN, dodam że było -10 stopni
Stary 2013-01-26, 12:13   #309
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
40DEN na mróz odpada, ja w takiej grubości rajstop czasem marznę nawet chłodną jesienią. 60DEN też wydaje mi się kiepskim pomysłem na mróz ale wiele zależy od organizmu, ciepłoty ciała, krążenia. Wczoraj np. widziałam na przystanku dziewczynę w króciutkiej mini i rajstopach max 30DEN, dodam że było -10 stopni
Dziękuję za odpowiedź, w takim razie poczekam na cieplejsze dni. Ja parę dni temu widziałam pannę z gołymi nogami przy minus czternaście Trzęsła się jak osika. Nie wiem co jej do głowy strzeliło.
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-27, 08:01   #310
prokrastynacja
Zadomowienie

Może wiecie gdzie można kupić taką sukienkę? http://wszafie.pl/czarna-sukienka-z-paskiem-25421

Zobaczyłam ją i przepadłam
prokrastynacja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-27, 10:08   #311
Konto usunięte

W Top Secret
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 14:49   #312
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

sukienki mam tylko 2, za to spódnic aż 20 czyli chyba, więc zaliczam się do miłośniczek tej części garderoby.
Strasznie ciężko mi kupić sukienkę, bo te rozmiary są nietabelkowe. 34 choć powinno być na mnie dobre jest zazwyczaj za duże.
Dodatkowo jedynym fajnym krojem dla mojego mikroskopijnego biustu jest taki jak w załączniku.
Strasznie ciężko mi znaleźć takie sukienki. Czy widziałyście gdzieś sukienki w takim fasonie, z "lejącym" dekoltem i najlepiej długością lekko przed kolano?
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-27, 15:00   #313
mamaNiu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez prokrastynacja Pokaż wiadomość
Może wiecie gdzie można kupić taką sukienkę? http://wszafie.pl/czarna-sukienka-z-paskiem-25421

Zobaczyłam ją i przepadłam
ToP Secret http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr...damska/11/0/24

Jeśli będziesz kupować on line to polecam wybrac opcje za pobraniem aby nie denerwować się za bardzo - czasami wysyłają niekopmpletne zamówienia.
mamaNiu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-27, 15:00   #314
lolusl
Japońska rzepa

Dziewczyny,macie może na kompie jakies fajne stylizacje z sukienkami/spódnicami w wersji zimowej? Chętnie bym podejrzała Wklejam coś od siebie,ale przyznam szczerze że nie bardzo mogę znaleźć takie naprawdę ładne przypadki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 320566_10150293642343019_290677623018_7945843_2055771803_n.jpg (58,8 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0543.jpg (66,1 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0491.jpg (61,6 KB, 89 załadowań)
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-27, 15:06   #315
mamaNiu
Rozeznanie

[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;38878279]W Top Secret[/QUOTE]

dopiero zobaczyłam odpowiedź

W ogóle to też jestem fanką spódnic i sukienek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 15:24   #316
prokrastynacja
Zadomowienie

dzięki
prokrastynacja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-27, 16:47   #317
Ashira
Wtajemniczenie

hej Dziewczyny, można?
w zasadzie nie wiem czemu wcześniej nie dołączyłam do Was
nienawidzę spodni... tzn. dres lubię, po domu
mam jedną parę jeansów (bo czasem trzeba) i dwie pary letnich materiałówek. no i szarawary ale one podobne do spódnicy

uwielbiam spódnice i sukienki maxi! kiedys gustowałam w szyfonowych falbaniastych krótkich spódnicach, ale teraz uważam, ze stare są za krótkie a odpowiedniej długości w sklepie też nie widzę.
ogromnym ułatwieniem dla mnie jest to, że szyję. Połowę swoich spódnic i kilka sukienek uszyłam sama

I ja szczerze mówiąc nigdy nie słyszałam komentarzy dotyczących tego, że się wystroiłam - no chyba, że ubrałam obcasy które noszę rzadko. Ale studiuję finanse i jestem ksiegową - więc jednak więcej kobiet.

Co do rajstop w 100 DEn mi jest cieplej niż w spodniach. Zdarza mi się też nosić 60 w cieplejsze dni. Ostatnio kupiłam świetny dwupak w Reserved niebieskie + ciemna zieleń i upolowałam w innym sklepie wymarzone włóczkowe kremowe w warkocze

Teraz poluję na spódnicę o kroju A. Rozkloszowane mnie poszerzają a takie właśnie o kroju A mnie wyszczuplają niestety w sklepie nie mogę znaleźć szczęścia, więc chyba znowu trzeba będzie siąść do maszyny.
Lubię też nosić zwiewne spódnice zimą do swetrów i kozaków. Wydaje mi się, że ma to swój urok gdy się dobrze połączy ciuchy

nie perfum a perfumy!tak jak spodnie czy skrzypce a nie spodeń i skrzypiec!
nie dekold a dekolt!
nie wziąść a wziąć! chyba, że ktoś musi coś zabraść...
bynajmniej ≠ przynajmniej!
Ashira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-27, 19:11   #318
Peru
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ashira Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny, można?
w zasadzie nie wiem czemu wcześniej nie dołączyłam do Was
nienawidzę spodni... tzn. dres lubię, po domu
mam jedną parę jeansów (bo czasem trzeba) i dwie pary letnich materiałówek. no i szarawary ale one podobne do spódnicy

uwielbiam spódnice i sukienki maxi! kiedys gustowałam w szyfonowych falbaniastych krótkich spódnicach, ale teraz uważam, ze stare są za krótkie a odpowiedniej długości w sklepie też nie widzę.
ogromnym ułatwieniem dla mnie jest to, że szyję. Połowę swoich spódnic i kilka sukienek uszyłam sama

I ja szczerze mówiąc nigdy nie słyszałam komentarzy dotyczących tego, że się wystroiłam - no chyba, że ubrałam obcasy które noszę rzadko. Ale studiuję finanse i jestem ksiegową - więc jednak więcej kobiet.

Co do rajstop w 100 DEn mi jest cieplej niż w spodniach. Zdarza mi się też nosić 60 w cieplejsze dni. Ostatnio kupiłam świetny dwupak w Reserved niebieskie + ciemna zieleń i upolowałam w innym sklepie wymarzone włóczkowe kremowe w warkocze

Teraz poluję na spódnicę o kroju A. Rozkloszowane mnie poszerzają a takie właśnie o kroju A mnie wyszczuplają niestety w sklepie nie mogę znaleźć szczęścia, więc chyba znowu trzeba będzie siąść do maszyny.
Lubię też nosić zwiewne spódnice zimą do swetrów i kozaków. Wydaje mi się, że ma to swój urok gdy się dobrze połączy ciuchy
Jak ja bym chciała sama szyć! Zazdroszczę! Od dłuższego czasu szukam krawcowej u siebie co by mi od czasu do czasu spódniczkę uszyła, ale jak pytam znajomych to nikt nie zna

Jeśli chodzi o rajstopy to polecam Venezianę, Marilyn, w C&A maja też w miarę ok (upolowałam ostatnio 70 den za 11,90zł).

Przed chwilką kliknęłam na New Look sukienkę za 5 funtów już się nie mogę doczekać!
Peru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-27, 19:36   #319
ama
Wtajemniczenie

Ashira, a gdzie się szyć nauczyłaś? Sama, czy skądś? Ja mam 2 maszyny, ale jakoś nie umiem nic uszyć, chociaż bardzo bym chciała.
Stary 2013-01-27, 19:43   #320
Ashira
Wtajemniczenie

Cytat:
Ashira, a gdzie się szyć nauczyłaś? Sama, czy skądś? Ja mam 2 maszyny, ale jakoś nie umiem nic uszyć, chociaż bardzo bym chciała.
Sama po prostu siadłam i zaczęłam i jakoś poszło. Najpierw koślawo potem coraz lepiej. Mistrzem krawiectwa to ja nie jestem ale prostsze rzeczy jak najbardziej jestem w stanie uszyć.
Zaczęłam od poszewek na poduszki, a potem uszyłam prostą kamizelkę z jeansu. A potem już co sobie wymyśliłam Ostatnio uszyłam sukienkę z elastycznego materiału i z tego samego spódnicę ołówkową z zamkiem z tyłu na całej długości

nie dekold a dekolt!
Stary 2013-01-27, 19:48   #321
ama
Wtajemniczenie

Cytat:
Sama po prostu siadłam i zaczęłam i jakoś poszło. Najpierw koślawo potem coraz lepiej. Mistrzem krawiectwa to ja nie jestem ale prostsze rzeczy jak najbardziej jestem w stanie uszyć.
Zaczęłam od poszewek na poduszki, a potem uszyłam prostą kamizelkę z jeansu. A potem już co sobie wymyśliłam Ostatnio uszyłam sukienkę z elastycznego materiału i z tego samego spódnicę ołówkową z zamkiem z tyłu na całej długości
Ale tak bez żadnych książek, wiedzy o ściegach itd? Jaką masz maszynę? Ja mam Singera z 1901 roku (świetnie szyje, jest na napęd nożny, a nie na prąd) oraz Łucznika (taki normalny, komunistyczny).
Stary 2013-01-27, 19:54   #322
Ashira
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale tak bez żadnych książek, wiedzy o ściegach itd? Jaką masz maszynę? Ja mam Singera z 1901 roku (świetnie szyje, jest na napęd nożny, a nie na prąd) oraz Łucznika (taki normalny, komunistyczny).
troszkę potem coś zaczęłam czytać ale moja wiedza jest znikoma
Teraz mam Silver Cresta z Lidla, wczesniej mialam jakas malenka bezfirmowa maszyne.
Singera zazdroszcze
Nie podjęłabym się szycia dla kogoś, ale dla siebie? Coś czasem zrobię nieco krzywo ale nie widać tego na ciele i tylko ja o tym wiem więc mi to nie przeszkadza A ciuchy szyte bądź przerabiane (te to już w ogóle np. z lumpeksu) wychodzą mi dużo taniej i w końcu mam co chcę

jakbym się zastanawiała nad swoją wiedzą nigdy nie zaczęłabym szyć, a tak mam kilka naprawdę fajnych ciuchów
czasem nie powiem ogranicza mnie to, jak chciałam szyć szyfon nie było tak prosto ale doczytałam w czym sęk i przy kolejnym podejściu już wiem jak się zabrać za tą tkaninę
co najśmieszniejsze czytałam, że wiele problemu sprawiają materiały elastyczne - a ja najbardziej lubię z nich szyć

nie dekold a dekolt!
Stary 2013-01-27, 19:57   #323
ama
Wtajemniczenie

Cytat:
troszkę potem coś zaczęłam czytać ale moja wiedza jest znikoma
Teraz mam Silver Cresta z Lidla, wczesniej mialam jakas malenka bezfirmowa maszyne.
Singera zazdroszcze
Nie podjęłabym się szycia dla kogoś, ale dla siebie? Coś czasem zrobię nieco krzywo ale nie widać tego na ciele i tylko ja o tym wiem więc mi to nie przeszkadza A ciuchy szyte bądź przerabiane (te to już w ogóle np. z lumpeksu) wychodzą mi dużo taniej i w końcu mam co chcę

jakbym się zastanawiała nad swoją wiedzą nigdy nie zaczęłabym szyć, a tak mam kilka naprawdę fajnych ciuchów
czasem nie powiem ogranicza mnie to, jak chciałam szyć szyfon nie było tak prosto ale doczytałam w czym sęk i przy kolejnym podejściu już wiem jak się zabrać za tą tkaninę
co najśmieszniejsze czytałam, że wiele problemu sprawiają materiały elastyczne - a ja najbardziej lubię z nich szyć
Moja mama ma tak samo - ona umie skracać, czasem coś zwęzić, czy lekko przerobić i ZAWSZE gdzieś jej wyjdzie krzywo. Stwierdza wtedy, że trudno, i tak nie widać
Stary 2013-01-27, 20:00   #324
Ashira
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja mama ma tak samo - ona umie skracać, czasem coś zwęzić, czy lekko przerobić i ZAWSZE gdzieś jej wyjdzie krzywo. Stwierdza wtedy, że trudno, i tak nie widać
no to ja nieskromnie powiem, że mi rzadko coś krzywo poleci ale jednak się zdarza nie będę ukrywać.
to naprawdę nic strasznego. Ja ćwiczyłam na małych kawałkach materiałów z jakiś starych ciuchów do wyrzucenia. Nigdy nie zapomnę tych mikroskopijnych spódnic i sukienek
Nie poddawaj się

nie dekold a dekolt!
Stary 2013-01-27, 20:09   #325
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mamaNiu Pokaż wiadomość
ToP Secret http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr...damska/11/0/24

Jeśli będziesz kupować on line to polecam wybrac opcje za pobraniem aby nie denerwować się za bardzo - czasami wysyłają niekopmpletne zamówienia.
a czasami w ogóle nie wysyłają i trzeba się dopominać - jak w przypadku mojej sukienki
Stary 2013-01-27, 20:23   #326
mamaNiu
Rozeznanie

[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;38890180]a czasami w ogóle nie wysyłają i trzeba się dopominać - jak w przypadku mojej sukienki[/QUOTE]

Tak - czytałam o nich dużo złych opinii, ja zamawiałam 2 razy - było wszystko ok - ale zamawiam za pobraniem. Denerwuje mnie też że nie podają podstawowych wymiarów.
Stary 2013-01-27, 20:39   #327
Dione
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Czemu ja wcześniej nie widziałam tego wątku? Witam wszystkich

Od jakiegoś czasu poszukuję czerwonej, gładkiej sukienki...Takiej aby nadawała się do chodzenia na co dzień Koniecznie dopasowana, w rozkloszowanych wyglądam strasznie Wpadło wam może coś takiego ostatnio w oko?
ja takich szukam na Asosie (marki np: Asos, Hybrid, Vesper ) ,Dorothy Perkins (dorotjy Perkins ,Closet) , Perhaps Me (Mohito, Visavi) ,Mango
http://www.asos.com/Women/Dresses/Ca...ze=200&sort=-1
http://www.asos.com/Women/Sale/Dress...ze=200&sort=-1
http://nelly.com/eu/womens-fashion/c...6&sort=&imgs=4
http://www.perhapsme.com/ubrania-1/s...html?kolor=581
http://shop.mango.com/PL/mango/odziez/sukienki

np
http://www.perhapsme.com/marka/mohito/sukienka-40689.html
http://www.asos.com/Hybrid/Hybrid-Slash-Low-Neck-Pencil-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=23158 28&cid=5235&Rf-200=1&sh=0&pge=0&pgesize= 200&sort=-1&clr=Red
http://www.asos.com/French-Connection/French-Connection-Sadie-Drape-Jersey-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=24642 75&cid=5235&Rf-200=1&sh=0&pge=0&pgesize= 200&sort=-1&clr=Richred
http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Midi-Pencil-Dress-with-Belt/Prod/pgeproduct.aspx?iid=23167 09&cid=5235&Rf-200=1&sh=0&pge=0&pgesize= 200&sort=-1&clr=Red
http://www.asos.com/ASOS-Petite/ASOS-PETITE-Pencil-Dress-In-Wiggle-Shape/Prod/pgeproduct.aspx?iid=25053 64&SearchQuery=asos%20pen cil%20dress&sh=0&pge=0&pg esize=-1&sort=-1&clr=Burgundy
http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Pencil-Dress-With-Wrap-Front/Prod/pgeproduct.aspx?iid=25436 23&cid=8834&Rf-200=1&sh=0&pge=0&pgesize= 20&sort=-1&clr=Redhttp://www.asos.com/ASOS/ASOS-Sexy-Pencil-Dress-with-Pockets/Prod/pgeproduct.aspx?iid=18409 78&SearchQuery=ASOS%20Sex y%20Pencil%20Dress%20with %20Pockets&sh=0&pge=0&pge size=20&sort=-1&clr=Black
http://www.asos.com/Vesper/Vesper-Jersey-Dress-with-Square-Neck/Prod/pgeproduct.aspx?iid=27864 30&SearchQuery=vesper&sh= 0&pge=0&pgesize=20&sort =-1&clr=Coral
http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Pencil-Dress-With-Plunge-Neck/Prod/pgeproduct.aspx?iid=25572 47&MID=35718&affid=2134&W T.tsrc=Affiliate&siteID=H y3bqNL2jtQ-Wfrnk4m1xzKFj1L0TVEBzA
http://shop.mango.com/PL/p0/mango/wy...=1359317501939

Edytowane przez Dione
Czas edycji: 2013-01-27 o 20:44
Dione jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-28, 09:24   #328
ohmonique
Rozeznanie

Nadrobiłam brak nowości sukienkowych w szafie i upolowałam na wyprzedaży prostą, burgund-ową sukienkę z ozdobnymi zamkami Miałam kupić pierwotnie jakąś spódnicę, ale akurat w oko wpadła mi sukienka. Pierwsza w 2013!

Myśli się materializują!
ohmonique jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-28, 11:00   #329
OneMoreDress
Zakorzenienie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3888366 5]
Strasznie ciężko mi znaleźć takie sukienki. Czy widziałyście gdzieś sukienki w takim fasonie, z "lejącym" dekoltem i najlepiej długością lekko przed kolano?[/QUOTE]
Ja mam taką z H&M ale kupiłam ją chyba w zeszłym sezonie W tym roku widziałam jednak tam takie bluzki więc możesz poszperać

Cytat:
Napisane przez Dione Pokaż wiadomość
ja takich szukam na Asosie (marki np: Asos, Hybrid, Vesper ) ,Dorothy Perkins (dorotjy Perkins ,Closet) , Perhaps Me (Mohito, Visavi) ,Mango
Jakie boskie!

Cytat:
Napisane przez ohmonique Pokaż wiadomość
Nadrobiłam brak nowości sukienkowych w szafie i upolowałam na wyprzedaży prostą, burgund-ową sukienkę z ozdobnymi zamkami Miałam kupić pierwotnie jakąś spódnicę, ale akurat w oko wpadła mi sukienka. Pierwsza w 2013!
Może jakiś foto albo link do sukienki? pochwal się Gdzie ją kupiłaś...?
Stary 2013-01-28, 11:03   #330
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Ja mam taką z H&M ale kupiłam ją chyba w zeszłym sezonie W tym roku widziałam jednak tam takie bluzki więc możesz poszperać
Jutro przejdę się do H&M i zobaczę co ciekawego tam mają.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości