Oleje i olejki do włosów - cz. V - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-06, 17:37   #301
santi santi
Raczkowanie

Dot.: Oleje i olejki do włosów - cz. V

hej

Ja dzisiaj planuję winogronowy na noc, jeszcze go nie próbowałam.

Jak czytam o tej łyżeczce na długie włosy to aż nie mogę uwierzyć. Mam włosy lekko za ramiona, a zużywam co najmniej 3 :P Pora wziąć się za siebie i dokładniej olejować mniejszą ilością.

Jedna santi wystarczy
santi santi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 17:37   #302
agusia642
Zakorzenienie

Ja złożyłam własnie zamówienie na olej z korzenia łopianu. Już nie mogę się doczekać.
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 17:40   #303
NellN
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cesena0 Pokaż wiadomość
Kurczę,byłabym chętna,bo sama mam orzecha 500 ml i wykańczanie go jest dla mnie męką (jakie wykańczanie? ja nawet w 1/4 nie jestem...),a chciałabym jakiś nowy olej,najlepiej heenarę No ale nie jestem z Warszaffki.
nie martw się, już sprzedane, nie ma cię co kusić

od 02.2011 - pielęgnacja bezsilikonowa
od 08.2011 - olejki allover! (argan, oliwki, migdały, jojoba, len, rycyna, kokos, Vatika, Heenara, Khadi)

Walczymy z wypadaniem!
NellN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 17:55   #304
StayInShape
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez izus_86 Pokaż wiadomość
Teraz własnie Jigoku pisała, że Jantar jej nie przypasował, za to kuracja Joanny tak, a jest z alkoholem, a Jantar bez. Także trzeba próbować na sobie
Woda brzozowa kosztuje grosze, w razie co dużo nie stracisz, a warto spróbować

Ja stosuję od kilku miesięcy wcierki na alkoholu, ale nie mam wrażliwego skalpu. Wysuszenia tez nie zauważyłam, bo regularnie nakładam oleje i maski na skalp
Mi akurat jantar bardzo pasuje.
Kiedyś stosowałam seboradin z alkoholem i niemiłosiernie wysuszał, stąd mój lęk przed alko.
Masz rację, taki wydatek, to nie wydatek .

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
dziewczyny a probowalyscie olejowac na mokre wlosy? bo ja slyszalam, ze moze to powodowac problemy ze zmyciem. ciekawi mnie to.
Ja również potwierdzam wersję dziewczyn, że nie ma problemu ze zmyciem oleju.
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ja wczoraj w koncu olejowalam sie od wewnatrz.
Wypilam 1,5 lyzki oleju lnianego. Lekka gorycz pojawia sie na samym koncu, ale i tak nie jest zle.
Na pewno bede to robic regularnie
Pij, pij . Ja już 2 miesiace go kupuje . Póki, co łykam tabsy z ogórecznikiem .
Cytat:
Napisane przez mischievous Pokaż wiadomość
Kurcze, wlasnie czytalam o tym babassu a gdzie go kupilas??
na stronie bliskonatury
Cytat:
Napisane przez Cesena0 Pokaż wiadomość
Ciężko powiedzieć,po po pierwsze za dużo go dałam,a po drugie (co w sumie chyba wynika z pierwszego),myłam 2krotnie. Powiem coś szerzej przy następnym użyciu
Przy pierwszej próbie, też zmywałam 2 razy , ale moim włosom shea robi dobrze
Stary 2012-02-06, 18:18   #305
pannanika
Zakorzenienie

Olej z pestek biedronki zakupiony Mam zamiar go używać mocno wielozadaniowo, mam nadzieję, że się sprawdzi.
Stary 2012-02-06, 18:18   #306
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
Dopiero teraz zauważyłam, dziękuję

---------- Dopisano o 02:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ----------

Btw takie pytanie, jestem na pierwszym wątku, a treść skrótu już ma 8 stron w Wordzie czcionką 9, wiec gdzie mam to później wstawić?
Piękne masz włosy

Melduje się w nowej części i nadrabiam ;*
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 18:25   #307
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vyenna Pokaż wiadomość
Dobra, ja właśnie wróciłam ze sklepu z amlą, zaraz nakładam
Z nią obchodzicie się jak z innymi olejami? Nie wiem, czy nakładać na mokre czy suche, przeważnie nakładałam na wilgotne, ale się zastanawiam, czy może amle jakoś wybitnie trzeba traktować. I czy pod amle odżywkę, jak pod inne oleje?
Teraz nałożę na suche i bez odżywki, ale jestem ciekawa jak Wy ją stosujecie.
Chyba nie ma jakiejś reguły
Ja ogólnie niektóre oleje daję na wilgotne, ale Amlę lubię bardzo na suche i przy takiej metodzie zostałam
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-06, 18:29   #308
marryme21
Zakorzenienie

Czy odżywka Garnier z awokado nadaje się pod oleje?Można ją mieszać z odżywką Joanny?

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 18:35   #309
ksantypa7
Rozeznanie

Witam,
przegryzłam cały wątek i moje pytanie:
-wiem, że nakładacie olej na włosy z odżywką, ja nakładam na czyste-suche, ale w wątku dla CG doczytałam, że trzeba równoważyć nawilżanie (olej) z odżywianiem (proteiny), czy będzie dobrze jak olej 2x w tygodniu a np raz na tydzień umyć szamponem z jedwabiem (chi)? I czy on będzie dobry na dostarczenie protein? Czy używać czegoś innego? Jantar się nadaje?
ksantypa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 18:38   #310
asiulka_22
Zakorzenienie

WITAM W KOLEJNEJ CZĘSCI
poweim wam ze jestem zachwycona szmponem Timotei/ z olejkiem arganowym i henną/- do włosków ciemny brąz, pięknie nabłyszcza i ęłosy są takie hmmm mięsiste i śliskie

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość
Czy odżywka Garnier z awokado nadaje się pod oleje?Można ją mieszać z odżywką Joanny?
ja ją nakłądam tylko na kóńcówki, ale po olejach
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 18:40   #311
joracuppi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
1 łyżeczka?! O rety
Nie wyobrażam sobie tego, jak można pokryć całe włosy taką ociupinką ? Kiepsko to widzę,ale może spróbuje przy jutrzejszym olejowaniu zmniejszyć proporcje o 1 łyżkę
Ja jeszcze niedawno zużywałam do 10, a nawet 12 łyżek oleju na włosy długości 56cm. I też nie wyobrażałam sobie żeby starczyła mi tylko jedna łyżka, ale spróbowałam i się udało! A nawet było za dużo Wszystko jest możliwe.

Cytat:
Napisane przez vyenna Pokaż wiadomość
Dobra, ja właśnie wróciłam ze sklepu z amlą, zaraz nakładam
Z nią obchodzicie się jak z innymi olejami? Nie wiem, czy nakładać na mokre czy suche, przeważnie nakładałam na wilgotne, ale się zastanawiam, czy może amle jakoś wybitnie trzeba traktować. I czy pod amle odżywkę, jak pod inne oleje?
Teraz nałożę na suche i bez odżywki, ale jestem ciekawa jak Wy ją stosujecie.
Ja używam Amli Dabur i nakładam na mokre włosy, bo u mnie tak lepiej działa

Wczoraj zmywałam oleje i znowu zgubiłam masę włosów, pomimo że nic nie nakładałam na skalp Więc ta opcja chyba odpada...
Zaczynam coraz bardziej lubić olejek alterry granat i awokado - włosy mam po nim mięciusie i lśniące

Moja pielęgnacja włosów

Destiny is for losers. It’s just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
joracuppi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 18:56   #312
vyenna
Zadomowienie

Ja siedzę z amlą. Pisałyście o nieprzyjemnym zapachu, a mi się on bardzo podoba Taki pudrowy, ziołowy, od razu mam w głowie indie, kolorowe dywany, CIEPŁO
Dam znać jak zmyję. Ostatnio strasznie dużo kasy mi idzie na wszystkie bajery do włosów, chociaż też nie mam ich specjalnie dużo. Postanowiłam jednak,że amlę sobie sprawię, bo już mi się po nocach śniło, że olejuję nią włosy

Jeszcze marzę sobie o babassu, ale to nie teraz, nie teraz :p

Nadgoniłam wątek
Miałam dać znać jak mi się sprawiła oliwa z oliwek z kokosem - przyznam że trudno mi się ją zmywało, a co do efektów to nie jestem obiektywna, bo tym razem umyłam włosy 3ma różnymi szamponami, a potem suszyłam i układałam (na studniówkę), więc trudno porównać efekty.
vyenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 19:10   #313
NellN
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ksantypa7 Pokaż wiadomość
Witam,
przegryzłam cały wątek i moje pytanie:
-wiem, że nakładacie olej na włosy z odżywką, ja nakładam na czyste-suche, ale w wątku dla CG doczytałam, że trzeba równoważyć nawilżanie (olej) z odżywianiem (proteiny), czy będzie dobrze jak olej 2x w tygodniu a np raz na tydzień umyć szamponem z jedwabiem (chi)? I czy on będzie dobry na dostarczenie protein? Czy używać czegoś innego? Jantar się nadaje?
No dobra, prostuję:
olejem olejujesz, nawiższan - humektantem a odżywiasz - proteinami.
Niektórym wystarcza samo olejowanie, ale w większości wypadków lepsze efekty daje położenie pod olej humektanta/ nawilżacza, który włos nawilży, dopiero na to olej, który zapobiegnie utracie wilgoci przez włos.
Szampon z "jedwabiem" CHI ma humektanty i proteiny, ale z definicji szampony nie służą do odzywiania ani nawilżania. Szampony służą do oczyszczania i mycia. Ich składniki odzywcze, nawet najlepsze, nie pozostają długo na wlosach i nie wnikają w nie. Lepsze są maski czy odżywki nawilżające i/lub proteinowe, a najlepsze i kładzenie nawilżaczy i protein pod oleje - w formie samodzielnie stworzonych psikadeł np.
Polecam zapoznanie sie z naszym wątkiem, a konkretnie przynajmniej jedną z poprzednich części, bo my tu jestesmy na 10 stronie dopiero, ale to juz 5 część, każda poprzednia ma 168 stron. Jak poprzeglądasz, twoje wątpliwosci na bank znikna.

od 02.2011 - pielęgnacja bezsilikonowa
od 08.2011 - olejki allover! (argan, oliwki, migdały, jojoba, len, rycyna, kokos, Vatika, Heenara, Khadi)

Walczymy z wypadaniem!

Edytowane przez NellN
Czas edycji: 2012-02-06 o 19:11
NellN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 19:14   #314
justusia16
Wtajemniczenie

A mi nie szkoda i wale sobie na łeb kilka łyżek oleju

Ale włosy mam w fatalnej kondycji :/
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 19:16   #315
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
dziewczyny a probowalyscie olejowac na mokre wlosy? bo ja slyszalam, ze moze to powodowac problemy ze zmyciem. ciekawi mnie to.
Ja miałam problem ze zmyciem, ale to było po farbowaniu i włosy też inaczej reagowały.

Cytat:
Ja też nie mam problemów ze zmyciem, obojętnie jak nakładam, to nie zauważyłam szczególnej różnicy Na wilgotne nakładałam, na spryskane włoski moim psikaczem

Jedynie co zauważyłam, to znacznie łatwiej mi się nakłada oleje na suche włosy Nie wiem, czy to tylko ja tak mam
Łatwiej na suche Chyba, że psikam

Cytat:
Napisane przez plineczka003 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to ile nam schodzi oleju to kwestia precyzji. Jak poświęcę na to 15 minut, a nie 5 to jedna łyżeczka mi spokojnie wystarcza, tylko muszę osobno dotknąć palcami po każdym paśmie. Włosy wyglądają na przetłuszczone, ale nie brudzą nawet gdy dotkną białej bawełnianej koszulki
Z pewnością masz rację - to tez kwestia wprawy (z każdym nałożeniem zużywam dużo mniej).

Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa

Kachulec jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-06, 19:19   #316
ksantypa7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez NellN Pokaż wiadomość
No dobra, prostuję:
olejem olejujesz, nawiższan - humektantem a odżywiasz - proteinami.
Niektórym wystarcza samo olejowanie, ale w większości wypadków lepsze efekty daje położenie pod olej humektanta/ nawilżacza, który włos nawilży, dopiero na to olej, który zapobiegnie utracie wilgoci przez włos.
Szampon z "jedwabiem" CHI ma humektanty i proteiny, ale z definicji szampony nie służą do odzywiania ani nawilżania. Szampony służą do oczyszczania i mycia. Ich składniki odzywcze, nawet najlepsze, nie pozostają długo na wlosach i nie wnikają w nie. Lepsze są maski czy odżywki nawilżające i/lub proteinowe, a najlepsze i kładzenie nawilżaczy i protein pod oleje - w formie samodzielnie stworzonych psikadeł np.
Polecam zapoznanie sie z naszym wątkiem, a konkretnie przynajmniej jedną z poprzednich części, bo my tu jestesmy na 10 stronie dopiero, ale to juz 5 część, każda poprzednia ma 168 stron. Jak poprzeglądasz, twoje wątpliwosci na bank znikna.
Przebrnęłam przez wszystkie 5 części! Widocznie było tego za dużo, bo konkretu na ten temat nie pamiętam
Czyli co np dobrze nałożyć na nawilżenie? A co na odżywienie? Do tej pory radośnie wystarczał mi sam szampon i było ok
Pogubiłam się...
ksantypa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 19:26   #317
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NellN Pokaż wiadomość
(...) Lepsze są maski czy odżywki nawilżające i/lub proteinowe, a najlepsze i kładzenie nawilżaczy i protein pod oleje - w formie samodzielnie stworzonych psikadeł np.
(...)
Ja właśnie się doczekać nie mogę mojego pierwszego zamówienia z mazideł żeby zrobić sobie coś ciekawego

Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa

Kachulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 19:32   #318
enn_
Zakorzenienie

Kupiłam Alterrę.
Niestety nie było tej antycellulitowej, więc wzięłam tę z granatem i avocado. Strasznie syntetycznie pachnie, ale wierzę, że jest okej.
Na całe włosy użyłam jednej łyżki, ale nie jestem pewna czy są dobrze naolejowane, sama nie wiem...
Stary 2012-02-06, 19:40   #319
lucciola
Zakorzenienie

Chciałabym wypróbować olejki Alterry, ale w moim Rossie nigdzie ich nie widzę. Szukałam w okolicach półki z szamponami i odżywkami, dobrze szukam? Który olejek polecacie do suchych włosów?
lucciola jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-06, 19:44   #320
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
Piękne masz włosy
Dziękuję Niedługo 12.02, więc czas na aktualizację, ciekawe czy coś urosły

Cytat:
Teraz własnie Jigoku pisała, że Jantar jej nie przypasował, za to kuracja Joanny tak, a jest z alkoholem, a Jantar bez. Także trzeba próbować na sobie
Woda brzozowa kosztuje grosze, w razie co dużo nie stracisz, a warto spróbować

Ja stosuję od kilku miesięcy wcierki na alkoholu, ale nie mam wrażliwego skalpu. Wysuszenia tez nie zauważyłam, bo regularnie nakładam oleje i maski na skalp

Ja mam właśnie bardzo wrażliwy skalp, dlatego sama jestem zdziwiona, ale mogło też być tak, że Jantar miał w składzie coś, co mnie uczuliło

Cytat:
Napisane przez Dora62 Pokaż wiadomość
Myślicie że olej z pestek winogron nadaje się dla początkującej osoby? I jedno głupie pytanie: to ma być jakiś kosmetyczny olej czy taki zwykły jak np. z Biedronki?? Czytam wątek i strasznie dużo tu informacji, dopiero zaczynam załapywać o co w tym całym olejowaniu chodzi, ale przede mną jeszcze długa droga...
Winogronowy był moim pierwszym i zostałam przy nim do tej pory

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 19:45   #321
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lucciola Pokaż wiadomość
Chciałabym wypróbować olejki Alterry, ale w moim Rossie nigdzie ich nie widzę. Szukałam w okolicach półki z szamponami i odżywkami, dobrze szukam? Który olejek polecacie do suchych włosów?
Powinnaś szukać przy balsamach do ciała.
Stary 2012-02-06, 19:45   #322
Rvda88
Zadomowienie

Chciałam się przyłączyć do olejowego grona Kupiłam dziś Alterrę z limonką i oliwką (był jeszcze ten granat i awokado, ale dla mnie śmierdział przeokrutnie , innych nie było). Jutro pierwsze nakładanie Powiedzcie, czy 1 łyżka stołowa na włosy za łopatki wystarczy? 2-3 godziny przed myciem starczą? W weekend spróbuję przeżyć całą noc A ile takich aplikacji na suche, zniszczone włosy będzie dobra opcją - 2 czy 3 w tygodniu?

Edit.: I czy ten szampon nadaje się do zmywania olejku? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wy.html&next=1

Edytowane przez Rvda88
Czas edycji: 2012-02-06 o 19:50
Rvda88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 19:47   #323
monak89
Raczkowanie

Cytat:
jeśli się nie mylę, to są tam gdzie rzeczy do ciała - balsamy i mleczka.

Cytat:
Napisane przez Rvda88 Pokaż wiadomość
Chciałam się przyłączyć do olejowego grona Kupiłam dziś Alterrę z limonką i oliwką (był jeszcze ten granat i awokado, ale dla mnie śmierdział przeokrutnie , innych nie było). Jutro pierwsze nakładanie Powiedzcie, czy 1 łyżka stołowa na włosy za łopatki wystarczy? 2-3 godziny przed myciem starczą? W weekend spróbuję przeżyć całą noc A ile takich aplikacji na suche, zniszczone włosy będzie dobra opcją - 2 czy 3 w tygodniu?
jeśli nie masz wprawy w nakłądnaiu, moze ci nie wystarczyć. spróbuj koniuszkami palców nakładać na poszczególne pasma.
2-3 godziny starczą, ale spróbuj też na noc. na każdego inaczej działa.
jesli masz suche i zniszczone włosy, same oleje nie wystarczą, potrzebne są też maski i psikadła, polecam POCZYTAĆ wątek. albo chociaż pierwszą stronę - jest tam odnośnik do notki Narka co i jak z olejami. jednakże, 2-3 razy w tygodniu moze wystarczać, niektóre olejują codziennie.
olejek himalaya - .

słodkie migdały - end.
oliwka hipp - end.

drożdże-tran-seboradin
hh 220'

Edytowane przez monak89
Czas edycji: 2012-02-06 o 19:51
monak89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 19:50   #324
lucciola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Powinnaś szukać przy balsamach do ciała.
Cytat:
Napisane przez monak89 Pokaż wiadomość
jeśli się nie mylę, to są tam gdzie rzeczy do ciała - balsamy i mleczka.
Dzięki . Tam nie zaglądam bo mleczka kupuję w dziale dziecięcym
Stary 2012-02-06, 19:52   #325
monak89
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki . Tam nie zaglądam bo mleczka kupuję w dziale dziecięcym
ja tak szukałam oliwki BD fur mama i się wielce dziwiłam, czemu jej na dziecięcym nie ma
olejek himalaya - .

słodkie migdały - end.
oliwka hipp - end.

drożdże-tran-seboradin
hh 220'
monak89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 19:53   #326
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Wystarczy poczytać wątek o olejach Alterry, gdzie jest szczegółowo przeanalizowany każdy olejek. Naprawdę, szanujcie czyjąś pracę, to, że ktoś poświęcił swój czas i coś napisał (a nie musiał, bo pewnie sam już to wie), a Wam się nawet nie chce poszukać zanim napiszecie kolejne takie same pytanie!

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 19:54   #327
Rvda88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monak89 Pokaż wiadomość
j
jeśli nie masz wprawy w nakłądnaiu, moze ci nie wystarczyć. spróbuj koniuszkami palców nakładać na poszczególne pasma.
2-3 godziny starczą, ale spróbuj też na noc. na każdego inaczej działa.
jesli masz suche i zniszczone włosy, same oleje nie wystarczą, potrzebne są też maski i psikadła, polecam POCZYTAĆ wątek. albo chociaż pierwszą stronę - jest tam odnośnik do notki Narka co i jak z olejami. jednakże, 2-3 razy w tygodniu moze wystarczać, niektóre olejują codziennie.
No właśnie już sporo przeczytałam, w tym wpis Narki Ale wolałam dopytać jeszcze Na razie spróbuję olejowania, bo mnie się wydaje, że mam trochę zniszczone włosy, ale ekspertem nie jestem i może przesadzam :P

Rvda88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 19:58   #328
alex1989
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość
ja ostatnio pomieszłam własnie tego garniera z joanna b/s i wodą i było ok olej zmył się bez problemu

moje włosiaki

"Może niektórych kobiet nie da się poskromić. Może potrzebują biegać na wolności, dopóki nie znajdą kogoś, tak dzikiego, aby biegał z nimi."
alex1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 20:00   #329
lucciola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
Wystarczy poczytać wątek o olejach Alterry, gdzie jest szczegółowo przeanalizowany każdy olejek. Naprawdę, szanujcie czyjąś pracę, to, że ktoś poświęcił swój czas i coś napisał (a nie musiał, bo pewnie sam już to wie), a Wam się nawet nie chce poszukać zanim napiszecie kolejne takie same pytanie!
najbardziej zależało mi na tym, żeby dowiedzieć się gdzie w ogóle ich szukać. Tego w wątku, o którym wspominasz raczej nie ma, prawda?
Stary 2012-02-06, 20:04   #330
vyenna
Zadomowienie

Cytat:
najbardziej zależało mi na tym, żeby dowiedzieć się gdzie w ogóle ich szukać. Tego w wątku, o którym wspominasz raczej nie ma, prawda?
oj było było
vyenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości