![]() |
#301 |
Konto usunięte
|
Dot.: ZNOwu miłość jest daleko, ale dasz radę kobieto!
Stonka słodzik jeszcze sobie dokup
![]() ![]() paprykę słodką zmieloną i bazylię czy oregano czy zioła prowansalskie jakiś cynamon też by się przydał.. Babcia przepraszam że dzisiaj tyle o tym gadam ale mam kryzys i gdyby nie wy to bym pewnie odpuściła ![]() asme.. no niby jadłam te pierogi itd ale no właściwie to nic.. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- właśnie i nie PŁATKI tylko OTRĘBY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
kopnienta, jak chcesz, przyjedź do mnie. Ja cię zmotywuje do ćwiczeń. Niedaleko mnie jest tzw "Dolina Śmierci", na szczycie wzniesienia jest pomnik. Trzeba się tam dostać po pokonaniu duuuuużej ilości schodów. Świetne miejsce na poprawę kondycji.
Ja swojego czasu ćwiczyłam regularnie dwa razy dziennie po około 40 minut przez 4 miesiące. Dla samej siebie, bez jakiegoś celu. Juz po miesiącu widziałam efekty wracających na swoje miejsce mięśni ![]()
#303 |
Konto usunięte
|
tata o mnie pomyślał bo wie jak mi słodyczy brakuje i mi kupił colę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- haha karolca chętnie bym przyjechała tylko cały czas bym miała pietra że zaraz mi zaczniesz rodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
A co w tym dziwnego?
![]() My z Tżtem jak mamy ochotę zamawiamy pizzę na śniadanie ![]()
#305 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;32250434]tata o mnie pomyślał bo wie jak mi słodyczy brakuje i mi kupił colę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- haha karolca chętnie bym przyjechała tylko cały czas bym miała pietra że zaraz mi zaczniesz rodzić ![]() Moim porodem nie musisz się martwić, mam TŻ ![]() A ja bym sobie grzecznie siedziała na dole i mierzyła czas w jakim pokonujesz te schody ![]() Megafon i dawaj, że zwiekszyć tempo ![]()
#306 |
Konto usunięte
|
ja też mam niedaleko siebie takie schody fajne tylko u mnie się nazywają ścieżką zdrowia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;32250307]Stonka słodzik jeszcze sobie dokup
![]() ![]() paprykę słodką zmieloną i bazylię czy oregano czy zioła prowansalskie jakiś cynamon też by się przydał.. Babcia przepraszam że dzisiaj tyle o tym gadam ale mam kryzys i gdyby nie wy to bym pewnie odpuściła ![]() asme.. no niby jadłam te pierogi itd ale no właściwie to nic.. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- właśnie i nie PŁATKI tylko OTRĘBY ![]() O kurcze, pomyliłam płatki z otrębami. ![]() A takie przyprawy mam w domu, więc ich nie potrzebuję kupować. ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Ej, a czym właściwie różnią się te otręby od płatków oprócz postaci? ![]() Nie można ich jeść na Dukanie?
![]() |
#308 |
Konto usunięte
|
ale i tak jestem z siebie dumna bo przez 2 tygodnie zjadłam tylko 4 kostki ptasiego mleczka
![]() ![]() tata kupił dzisiaj ciasteczka i colę to powiedziałam siostrze że ciastka jej a moja cola ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;32250505]ja też mam niedaleko siebie takie schody fajne tylko u mnie się nazywają ścieżką zdrowia
![]() ![]() u mnie to się nazywa jak się nazywa, bo to ma swoją historię. Obok jest las, doliny i wzniesienia. Dolina po drugiej stronie wzniesienia jest miejscem mordu zydów i nauczycieli. z jednej strony masz ściężkę z kocich łbów (brzmi to teraz okropnie) a z drugiej na szczyt wzniesienia prowadzą schody. Sporo ludzi tam "trenuje" No i od tej własnie strony masz boisko i halę do tenisa ![]()
#310 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Strasznie zasuwacie, jeszcze miesiąc temu widziałam chyba 29 część ![]() Cytat:
![]() Na Wawel z nią. Cytat:
![]() Ja też muszę nadrobić ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32246149]Dzień dobry ![]() Czarnulka jaki fajny ![]() Oglądam właśnie stronę o hodowli jeży. hihih Ja też kotów nie lubię ![]() Psy są kochane ![]() Króliczek najważniejsze to robić w życiu to co się kocha ![]() Jeśli czujesz, że chciałabyś uczyć małe dzieci tańczyć. To zrób wszystko by te marzenie zrealizować ![]() Choco witaj ![]() asmena , kasiulecka, en Dzień dobry ![]() en jesteś ze Szczecina? Blisko mam do Ciebie ![]() Godzina jazdy i jestem w Szczecinie ![]() Zawsze jak jadę nad morze to przejeżdżam przez Szczecin ![]() Moja koleżanka teraz tam mieszka ![]() Przykre, że nie żyje. asmena ja jakoś nie mogę się przekonać do szczurów ![]() Mały jest fajny, ale jak urośnie to jest przerażający ![]() Ten ogon jest najgorszy. Aż mnie dreszcze przechodzą. Wiem, że to kochane zwierzątka bo moja kuzynka miała szczura, ale jakoś nie mogę się do nich przekonać ![]() Ja przyznam szczerze, że nie jestem jej fanką, miała piękny głos. Pamietam ją z filmu Bodyguard ![]() Grał tam też Kevin Costner ![]() Czeeeeść ![]() Mnie jakoś jej śmierć nie przejęła, ja w ogóle jakaś znieczulona jestem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Konto usunięte
|
coś kiedyś czytałam czym się różnią ale nie chce mi się szukać w necie.. tak chodzi o to że płatki to jest jakieś chyba całe tak jakby ziarno owsa a otręby to tylko to coś co jest najważniejsze.. jakieś łuski sruski.. nie wiem..
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Choco nie nadrabiaj bo tu same moje smęty o diecie.. nudne to to.. lepiej żebyś z nami pisała na bieżąco ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- no i jeszcze siostra robi frytki ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
kopnieta, ja też na diecie, ale ostatnio ciągle pochłaniam jakieś pizze
![]()
![]() |
#313 |
Konto usunięte
|
teraz Stonka będzie się codziennie pytała co może zrobić do jedzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Kopka jak Cię męczy tak ta dieta to po prostu kup sobie karnet na siłownię, fitnes, basen i jedz normalnie ale się ruszaj i pij wodę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam nową ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 |
Konto usunięte
|
Choco ale Ty już widzę na końcówce samej jesteś
![]() a na jakiej diecie jesteś? |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Mój facet ma próbę... ah, kuhwa -.- ile to jeszcze będzie trwać
#318 |
Zakorzenienie
|
Spakowałam siostre
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;32250775]Choco ale Ty już widzę na końcówce samej jesteś ![]() a na jakiej diecie jesteś?[/QUOTE] Ja jestem na MŻ i naprawdę jest świetna ta dieta. jem wszystko tylko mniej ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Konto usunięte
|
Babcia ale wiesz co u mnie znaczy jeść normalnie
![]() ![]() i nie mam tyle kasy niestety na jakąś siłownię tym bardziej że dochodzi jeszcze koszt dojazdów.. zresztą póki co jest cholernie zimno i nie wiem czy bym miała motywację wychodzić codziennie na takie harce.. ![]() może jak się cieplej zrobi to zacznę chodzić od czasu do czasu na basen .. szkoda że basen taki drogi jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;32250846]Babcia ale wiesz co u mnie znaczy jeść normalnie
![]() ![]() i nie mam tyle kasy niestety na jakąś siłownię tym bardziej że dochodzi jeszcze koszt dojazdów.. zresztą póki co jest cholernie zimno i nie wiem czy bym miała motywację wychodzić codziennie na takie harce.. ![]() może jak się cieplej zrobi to zacznę chodzić od czasu do czasu na basen .. szkoda że basen taki drogi jest ![]() A słyszeliście o zumbie? |
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Konto usunięte
|
ja się do MŻ nie nadaję bo ja serio mało jadłam.. tylko że bardzo kaloryczne rzeczy..
a teraz jem bardzo dużo i czuję że np przychodzi godzina 10 bo mi zaczyna w brzuchu burczeć.. przychodzi godzina 14 i burk bo czas na obiad itd.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
kopnienta, to nieźle, faktycznie drogo. U mnie wychodzi z 2 razy mniej
![]() Dukana kiedyś stosowałam, ale strasznie mnie zmęczyło to jedzenie białka i byłam bez sił ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Zumba podobno super, koleżanka na to chodzi ![]()
![]() |
#325 |
Konto usunięte
|
słyszałam o zumbie bo nawet to wcielałam w życie w domu
![]() ale miałam wtedy normalnego neta i mogłam sobie pozwolić potańczyć.. byłam spocona jak świnia ale i szczęśliwa bo to takie zabawne było.. za to na jakieś zajęcia bym się nie zapisała bo mi wstyd jak się pocą i mi po czole cieknie albo mam kółka pod pachami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
jaką próbę ?
ja też jakoś dałam radę ![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;32250846]Babcia ale wiesz co u mnie znaczy jeść normalnie ![]() ![]() i nie mam tyle kasy niestety na jakąś siłownię tym bardziej że dochodzi jeszcze koszt dojazdów.. zresztą póki co jest cholernie zimno i nie wiem czy bym miała motywację wychodzić codziennie na takie harce.. ![]() może jak się cieplej zrobi to zacznę chodzić od czasu do czasu na basen .. szkoda że basen taki drogi jest ![]() Kopka no to chwileczkę. Chcesz być szczuplejsza, lepiej się czuć, podobać się sobie ale nic z siebie nie dawać. Wydaje mi się, że wystarczyłoby zastanowić się nnad tym co jesz i co tak na prawdę jest Ci potrzebne. Jeśli jesteś głodna o 23 to nie jedz pizzy bo to nie jest potrzeba pierwszego rzędu tylko wypij wodę i np zjedz musli albo coś lekkiego a najlepiej idź spać. Wiesz jaki masz cel i nie jest trudny do osiagnięcia jeśli odstawisz te TONY słodyczy nie mówię że masz ich nie jeść ale mniej, fas foody też bez nich da się obejść ![]() nawet nie musi to kosztować milion złotych a Ty trochę oszczędzisz i na coś pożyteczniejszego wydasz tylko nie fajki !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;32250929]słyszałam o zumbie bo nawet to wcielałam w życie w domu
![]() ale miałam wtedy normalnego neta i mogłam sobie pozwolić potańczyć.. byłam spocona jak świnia ale i szczęśliwa bo to takie zabawne było.. za to na jakieś zajęcia bym się nie zapisała bo mi wstyd jak się pocą i mi po czole cieknie albo mam kółka pod pachami ![]() ![]() talary ![]() ja tam wolę w domu ćwiczyć, przynajmniej nikt nie patrzy na moje spocone cielsko ![]()
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
kopa- postaram się nie zaśmiecać wątku moimi pytaniami, tylko poczytam w necie.
![]() Kurcze, nie wchodzę na wagę, bo nie lubię tego. ![]() ![]()
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
Ja idę chyba jutro z siostrą na fitness albo na siłownię
![]()
#330 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.