|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdrowy tryb życia - przepisem na życie :) wspólne odchudznie do lata - do dzie
siema Dziewczyny
Ja dziś zjadłam jogurt musli truskawka+kiwi z jogobelli na śniadanie, potem spędziłam 45 minut na bieżni, 430 kcal spalone ![]() I teraz po wysiłku drugie śniadanko, już porządne: 3 (małe i cienkie) kromki chleba fitness, jedna z pastą z łososia, pomidorem i sałatą, druga z twarogiem i dżemem truskawka+czarna porzeczka i trzecia z serkiem capresi+rzodkiewka+sałata . do tego 3 małe papryczki słodkie z twarogiem. a teraz popijam sobie herbatkę
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2012-04-22 o 14:30 |
||
|
|
|
|
#302 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zdrowy tryb życia - przepisem na życie :) wspólne odchudznie do lata - do dzie
Dołączam do Was
![]() Ważę 76 kg przy wzroście 168, tak więc jest co zrzucać. Napiszcie co jecie dobrego i zarazem zdrowego. Jakie sporty uprawiacie itp. pozderka |
|
|
|
|
#303 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej przejrzyj temat od początku, to jest kilka stron każda pisze praktycznie codziennie co jadła, co ćwiczyła, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie
|
|
|
|
#304 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie dzisiaj jedzeniowo malutko, ale strasznie zabiegany dzień mam. Rano byłam na zakupach, a potem z tŻ na izbie przyjęć.. I owsianka z winogronem i rodzynkami II kotlet mielony + mizeria( ogórek + jogurt nat. ) Potem moze wcisnę jakiś jogurt, ale jestem taka zdenerowana , że nie wiem..
|
|
|
#306 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale tu cisza w weekend, normalnie aż dziwne
mam nadzieję, że po weekendzie wszystkie wrócą i nikt się nie wykruszy ![]() mój dzisiejszy jadłospis: I śniadanie: jogobella musli truskawka + kiwi II drugie śniadanie: 3 cienkie kromki chleba fitness: pierwsza z pastą z łososia, pomidorem i sałatą, druga z twarogiem i dżemem truskawka+czarna porzeczka, trzecia z serkiem capresi, sałatą i rzodkiewką. do tego 3 małe słodkie papryczki z serem III obiad: mała sałatka z salad story - healthy halsa z makaronem pełnoziarnistym i sosem jogurtowo-ziołowym, do tego skusiłam się na to ciasto marchwiowe i było przepyszne IV Kolacja: jajecznica z dwóch jajek chyba żołądek mi się skurczył, bo drugim śniadaniem i obiadem tak się obżarłam, że masakra ![]() sportu dziś trochę mniej, bo 45 minut na bieżni, 430 kcal spalone.
|
|
|
|
#307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie niestety weekend był grzeszny no ale cóż, było minęło. Jutro już będzie wzorowo
|
||
|
|
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, przyjmiecie mnie do siebie?
Wakacje coraz bliżej, a moje uda i brzuch to jakaś porażka. Czas wziąć się za siebie, waga początkowa 67 kg... Od jutra MŻ+WR, z dietą miałam już do czynienia nie raz, z różnymi skutkami Podoba mi się, że wstawiacie swoje jadłospisy, z chęcią coś podpatrzę
|
|
|
#310 | |||
|
Zakorzenienie
|
jogobellę miałam w lodówce więc musiałam zjeść, ale chyba aż tak dużo cukru nie miała, bo cały jogurt miał niecałe 150kcal.
a co do dżemu to nie popadajmy w paranoje, łyżeczka na cały dzień chyba aż tak nie zaszkodzi. wolę coś takiego niż mieć ochotę na słodkie i kupić jakiegoś batona ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
to może i ja się przyłączę? wzrost: 173cm waga: 65kg cel:60-57 od miesiąca robię już (prawie) codziennie 8min abs, 8 min legs i 8 min buns, więc zeszło mi już troszkę z boczków, wysmukliłam łydki i podniosła mi się pupka generalnie chciałabym zdrowiej się odżywiać, ale chodzę (czyt.dojeżdżam busem godzinę!) do szkoły, więc sprawa jest trochę skomplikowana... rano jak wstanę nie mam czasu zjeść śniadania (wstaję 6:15, a o 6:35 wybiegam na busa), w szkole siedzę do 14/15 i w tym czasie jem jakieś ok.3kanapki, w domu jestem o 16/17 i dopiero wtedy jem obiad. potem kolacja koło 20 i często jakieś podjadanie w międzyczasie w sumie nie jadłabym słodyczy w domu, gdyby moi rodzice (mimo wielu próśb) nie kupowali mi ich ciągle :< a to jakieś słodycze za dobre oceny po wywiadówce, a to na święta, itd. prosiłam, żeby zamiast słodyczy kupowali mi owoce, ale jakoś się przyzwyczaili i nie umiem im przegadać wożę więc te słodycze do szkoły i dzielę się z kumpelami, czyli nie jem ich sama (więc dla mnie lepiej )hm.. no, to chyba tyle jak na pierwszy raz ![]() dobrej nocki, uciekam poćwiczyć * tu mam jeszcze efekty ćwiczeń po niepełnych 3 tygodniach prawie dziennego ćwiczenia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1334520145 ściskam |
|
|
|
|
#312 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Razem nam się uda |
|
|
|
|
|
#313 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() blaszok - faktycznie pupa się uniosła też zdecydowałam się na 8 min legs, tyle, że naczytałam się, że łydki się rozrastają, jak z tym u Ciebie?
|
|
|
#314 |
|
Rozeznanie
|
Blaszok powiedz mi, tylko robiłaś te ćwiczenia, czy ograniczałaś jedzenie jakos mocno? Bo widać.
Fajnie widać, a Ja też od tygodnia robie te ćwiczenia i ciekawa jestem, czy tylko od nich tak się zmieniła sylwetka, czy jeszcze ograniczanie jedzenia. xD
169cm 11.11r. -74kg 21.04.12r. - 69kg 18.08.12r. - 65kg 26.06.14r. -zaczynamy od nowa z 78,4kg ![]() 78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg 26.07.14r - 72kg 26.08.14r - 68kg |
|
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
nefrey:
u mnie łydki się fajnie zaczęły wysmuklać i pojawia się powoli zarys mięśnia ![]() Pindzin: tylko ćwiczenia jadłam normalnie + słodycze się pojawiały
|
|
|
|
|
#316 |
|
Raczkowanie
|
Blaszok i to serio tak tylko te 8-minutówki bez żadnej diety? bo faktycznie efekty widać aż się chce ćwiczyć
![]() ja wczoraj chyba z okazji niedzieli pozwoliłam sobie na trochę więcej jedzenia, nawet skusiła mnie kaszka manna z konfiturą śliwkową na deser - wiem, że słabo trochę, normalnie nie jem tych gotowców, wolę samodzielnie wkroić owoce do jogurtu naturalnego czy kefiru, no ale moja matka mimo tego co jej mówię na temat cukru i konserwantów uparcie kupuje takie cuda a jogurtu naturalnego czy wody niegazowanej nie uświadczy no więc wczoraj kalorii było trochę więcej ale bez żadnych tragedii, a po tygodniu diety, 6 treningach turbo fire i 3 joggingach 1.5-2godz coś się chyba człowiekowi od życia należy ![]() no a dziś zaczynam nowy tydzień turbo fire'a, wczoraj poza planowym core 20 (tylko nie mam takiej taśmy rozciągającej się do ćwiczeń więc trochę słabo) i stretch 40 dorzuciłam sobie na początek hiit 15, no i chyba rezultaty po tygodniu są bo już udaje mi się wytrzymać cały trening fire 30 i hiit 15 a na początku to wymiękałam w połowie dziś fire 45 + stretch 10 - miłego dnia dziewczyny
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej
Ja weekend spędziłam w pracy. W sobotę byłam na rolkach. Niestety tylko 15 min bo pogoda się popsuła, a od dzisiaj wracam do ósemek i hh ![]() Wczorajszy jadłospis: I Sałatka jarzynowa + bułka maślana II Jogurt naturalny z bananem + 4 pełnoziarniste ciasteczka LU GO III Ryż brązowy z warzywami (brokuł, marchewka) IV Jabłko V Bułka pełnoziarnista z szynką A dzisiaj zjadłam na razie wczorajszy posiłek numer 2 ![]() blaszok, WOW, super efekty Aż się zmotywowałam i dzisiaj po długiej przerwie wracam do ćwiczeń Miłego dnia! |
|
|
|
|
#318 |
|
Raczkowanie
|
Ło Matko, nie nadgonię tych waszych wpisów, wystarczy się dzień nie pojawić o góry do czytania
Jeśli ktoś jeszcze zainteresowany moimi krewetkami to już wyjaśniam że robiłam wszystko najzwyczajniej w świecie: cebula i czosnek na oliwę, potem szpinak i na koniec krewety (bez dodatków, jedynie odrobina sosu sojowego). 15 min i gotowe.No a u mnie...dziś 12 dzień bez słodyczy. Sama jestem pod wrażeniem ![]() W planach jedzeniowych za chwilę owsianeczka ze słonecznikiem, rodzynkami, siemieniem moczonym całą noc i jabłuszkiem + oczywiście ukochany cynamon i kurkuma. Bez mleka! I-I śniadanie - kalarepka do chrupania -obiad na zimno bo w pracy z pudełka - makaron pełnoziarnisty z tuńczykiem, pesto z natką i sałatą -a po siłce wieczorem pewnie jajka+jakieś warzywa |
|
|
|
|
#319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ania byliśmy na izbie bo tŻ spadł ze schodów i spuchła mu ręka, całe szczęście tylko stłuczenie. Ja już po owsiance z bananem, granolą i suszonymi śliwkami i żurawiną Niedługo na zajęcia
|
|
|
#320 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie po weekendzie, fajnie że jest nas więcej
![]() Ja może trochę z innej beczki. Potrzebuję pocieszenia albo raczej solidnego kopa w cztery litery, bo od wczoraj ryczę przez osobę, która nie jest tego warta i nie mogę się ogarnąć. Najgorsze jest to, że za bardzo nie mogę komukolwiek się wygadać, bo to dość hmm... kontrowersyjna sprawa. W każdym razie czuję się podle, jest mi strasznie przykro i jestem zła, nie wiem czy bardziej na siebie czy na niego, że mnie tak potraktował emocje to jednak zły doradca.Na szczęście trzymam dietę bez grzeszków. Na wadze od zeszłego poniedziałku -1,2kg. Do celu 1,8kg, ale chyba będę chciała schudnąć trochę więcej. Jedzonko: - 2 kromki chleba żytniego z serkiem almette, pomidorem, ogórkiem i rzodkiewką potem planuję: - jogurt naturalny z musli i otrębami, jabłko - pół woreczka kaszy gryczanej, pół brokuła, jajko - serek wiejski z jakimś warzywkiem albo twaróg z łyżeczką dżemu. |
|
|
|
|
#321 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś zaczęłam od herbatki (bez cukru), dwóch kromek chlebka fitness (z pastą z łososia i z serkiem capresi + warzywa). na drugie śniadanie na uczelnię zrobiłam sobie ten sam chlebek tylko z twarogiem i dżemem. na obiad jeszcze nie wiem co, ale pewnie jakąś sałatkę. Fajnie, że jest tu nas co raz więcej! MIłego dnia Dziewczyny
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
to ja powracam z nową siłą do walki! zeszły miesiąc, a szczególnie zeszły tydzien dały mi w kośc złymi wiadomościami i zaczęłam zajadać problemy, ale ogarnęłam się, powiedziałam sobie "stop, to i tak mi w niczym nie pomoże" i od wczoraj ładnie dietuję.
![]() dzisiaj zjedzone: I owsianka (3 łyżki płatków, 1 łyżka otrębów) na mleku z 2 małymi bananami i serkiem wiejskim II sałatka grecka (sałata, pomidor, ogórek, twaróg, czarne oliwki + trochę oliwy) MARSZOBIEGI z PUMĄ (4minuty biegu na 1 minutę marszu x6) + MEL B (trening na ręce i nogi) III kasza gryczana (ok. szklanki ugotowanej) z bitkami z polędwicy w sosie pieczarkowym (niestety na śmietanie 12%, ale niewiele go było); sałatka z marchwi i chrzanu oraz resztka sałatki z II śn i planuję jeszcze: IV odżywka białkowa na mleku V jajecznica z 2 jaj na maśle z jakimiś warzywami (pewnie papryka, cebulka) i dojdzie jeszcze hula hop, bo zamierzam sobie wieczorem pokręcić ![]() poza tym wszystkim gratuluję spadków ![]() i witam nowe Dziewczyny
|
|
#323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do słodyczy, to sama jestem w szoku, że nic nie podjadam, a ja przecież kocham słodycze. Muszę się Wam pochwalić, że wczoraj upiekłam babkę dla rodzinki i nie zjadłam ani kawałeczka, a popołudniu byliśmy u teściów i oparłam się pokusie i nie zjadłam deseru przygotowanego przez teściową - galaretka, owoce, bita śmietana i chyba jakiś sos do deserów - i oddałam go mężowi teściowej trochę przykro było, bo przygotowała dla każdego, ale i tak jestem z siebie dumna. Kiepsko u mnie dziś z ćwiczeniami, ale chyba się zmuszę i trochę na orbitreku poćwiczę. |
|
|
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My dzisiaj z tŻ byliśmy w maku. TŻ wziął sobie zestaw a ja wypiłam kawę. Mój dzisiejszy jadłospis: I owsianka( pół szklanki mleka 2%, banan, suszone śliwki, suszona żurawina i granola) II 2 kromki razowca z szynką i pomidorem III 4 pierogi z kapustą i grzybami + kotlet mielony + zielona herbata IV serek wiejski ze szczypiorkiem + zielona herbata I oczywiście poćwiczę 8min legs i abs, hh i HIIT20 ( takie mam plany, oczywiście wieczorem napiszę, czy zrealizowałam ).
|
|
|
#325 |
|
Konto usunięte
|
A ja dzisiaj odkryłam potęgę twarogu
Zawsze mi się wydawało, że taki biały ser w czymś innym niż naleśnik jest fuj, jednak ostatnio tż przytaszczył mi ze sklepu jakiś twarożek, a że zbliżał się już jego termin to uznałam, że trzeba go użyć i powiem wam, że z rzodkiewką i szczypiorkiem jest mega, a ja to dopiero odkryłam![]() Zgrzeszyłam też dzisiaj pięcioma ciastkami z dżemem, ale odpokutowałam na basenie i spacerze
|
|
|
|
|
#326 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też dziś trochę nagrzeszyłam, jadłam zdrowo ale miałam ogromną ochotę na słodycze cały dzień i w końcu przegrałam walkę .. ale jutro nadrobię na bieżni i będzie już tylko zdrowo, obiecuję!a w ogóle dziś zaczęłam 6Weidera, mam nadzieję, że uda mi się wytrzymać całość!
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2012-04-23 o 19:20 |
|||
|
|
|
|
#327 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
U mnie dzisiaj z dietą w sumie dobrze, ograniczyłam węgle i nie dałam się słodyczom. Przede mną jeszcze masa nauki, ale postaram się wieczorem poćwiczyć.anns_ - też bym sobie zjadła, ze szczypiorkiem Robiłam kiedyś a6w, ale na 27 dniu padłam ![]() i_carrie - no to ja całe szczęście ciast nie lubię, ale owoce z bitą śmietaną ...blaszok - no to jednak spróbuję z tym 8 min legs na buns jeszcze wysiadam...
|
|
|
#328 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
U mnie weekend bardzo średnio ale od jutra wielka poprawa!
|
|
|
#329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś poćwiczyłam 8 min abs (brzuch mi odpada
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.

no ale cóż, było minęło. Jutro już będzie wzorowo

też zdecydowałam się na 8 min legs, tyle, że naczytałam się, że łydki się rozrastają, jak z tym u Ciebie?
no więc wczoraj kalorii było trochę więcej ale bez żadnych tragedii, a po tygodniu diety, 6 treningach turbo fire i 3 joggingach 1.5-2godz coś się chyba człowiekowi od życia należy
emocje to jednak zły doradca.
.. ale jutro nadrobię na bieżni i będzie już tylko zdrowo, obiecuję!