Zdrowy tryb życia - przepisem na życie :) wspólne odchudznie do lata - do dzieła! :) - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-22, 14:28   #301
anns_
Zakorzenienie

Dot.: Zdrowy tryb życia - przepisem na życie :) wspólne odchudznie do lata - do dzie

siema Dziewczyny rzeczywiście spokojnie w weekendy ! Ale trzeba korzystać, jak piękna pogoda (przynajmniej u mnie ).

Ja dziś zjadłam jogurt musli truskawka+kiwi z jogobelli na śniadanie, potem spędziłam 45 minut na bieżni, 430 kcal spalone

I teraz po wysiłku drugie śniadanko, już porządne: 3 (małe i cienkie) kromki chleba fitness, jedna z pastą z łososia, pomidorem i sałatą, druga z twarogiem i dżemem truskawka+czarna porzeczka i trzecia z serkiem capresi+rzodkiewka+sałata . do tego 3 małe papryczki słodkie z twarogiem.

a teraz popijam sobie herbatkę dziś wybędę na obiad do salad story, chyba na moją ulubioną tam sałatkę z kurczakiem (healthy halsa) jadła któraś z Was tam ciasto marchewkowe? wygląda apetycznie i zawsze mam ochotę je spróbować

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km

Edytowane przez anns_
Czas edycji: 2012-04-22 o 14:30
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 14:35   #302
BinQa
Przyczajenie

Dot.: Zdrowy tryb życia - przepisem na życie :) wspólne odchudznie do lata - do dzie

Dołączam do Was

Ważę 76 kg przy wzroście 168, tak więc jest co zrzucać. Napiszcie co jecie dobrego i zarazem zdrowego. Jakie sporty uprawiacie itp. pozderka
BinQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 15:04   #303
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BinQa Pokaż wiadomość
Dołączam do Was

Ważę 76 kg przy wzroście 168, tak więc jest co zrzucać. Napiszcie co jecie dobrego i zarazem zdrowego. Jakie sporty uprawiacie itp. pozderka
Witaj
najlepiej przejrzyj temat od początku, to jest kilka stron każda pisze praktycznie codziennie co jadła, co ćwiczyła, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie

361 min

Stary 2012-04-22, 16:11   #304
Melia123
Rozeznanie

Cytat:
Dołączam do Was

Heeej Jak już Anns wspomniała, przejrzyj wątek Warto
Melia123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 18:06   #305
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Dołączam do Was

Witaj

U mnie dzisiaj jedzeniowo malutko, ale strasznie zabiegany dzień mam. Rano byłam na zakupach, a potem z tŻ na izbie przyjęć..

I owsianka z winogronem i rodzynkami
II kotlet mielony + mizeria( ogórek + jogurt nat. )

Potem moze wcisnę jakiś jogurt, ale jestem taka zdenerowana , że nie wiem..
Stary 2012-04-22, 19:17   #306
anns_
Zakorzenienie

ale tu cisza w weekend, normalnie aż dziwne mam nadzieję, że po weekendzie wszystkie wrócą i nikt się nie wykruszy

mój dzisiejszy jadłospis:
I śniadanie: jogobella musli truskawka + kiwi
II drugie śniadanie: 3 cienkie kromki chleba fitness: pierwsza z pastą z łososia, pomidorem i sałatą, druga z twarogiem i dżemem truskawka+czarna porzeczka, trzecia z serkiem capresi, sałatą i rzodkiewką. do tego 3 małe słodkie papryczki z serem
III obiad: mała sałatka z salad story - healthy halsa z makaronem pełnoziarnistym i sosem jogurtowo-ziołowym, do tego skusiłam się na to ciasto marchwiowe i było przepyszne polewa była tak pyszna (aż ciężko uwierzyć że z jogurtu można zrobić taką słodką polewę) - polecam!
IV Kolacja: jajecznica z dwóch jajek

chyba żołądek mi się skurczył, bo drugim śniadaniem i obiadem tak się obżarłam, że masakra

sportu dziś trochę mniej, bo 45 minut na bieżni, 430 kcal spalone.

361 min

Stary 2012-04-22, 21:43   #307
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Witaj
najlepiej przejrzyj temat od początku, to jest kilka stron każda pisze praktycznie codziennie co jadła, co ćwiczyła, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie
witaj

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj jedzeniowo malutko, ale strasznie zabiegany dzień mam. Rano byłam na zakupach, a potem z tŻ na izbie przyjęć..

I owsianka z winogronem i rodzynkami
II kotlet mielony + mizeria( ogórek + jogurt nat. )

Potem moze wcisnę jakiś jogurt, ale jestem taka zdenerowana , że nie wiem..
coś się stało?

u mnie niestety weekend był grzeszny no ale cóż, było minęło. Jutro już będzie wzorowo
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 21:45   #308
Serendipity
Zakorzenienie

Cytat:
ale tu cisza w weekend, normalnie aż dziwne mam nadzieję, że po weekendzie wszystkie wrócą i nikt się nie wykruszy

mój dzisiejszy jadłospis:
I śniadanie: jogobella musli truskawka + kiwi
II drugie śniadanie: 3 cienkie kromki chleba fitness: pierwsza z pastą z łososia, pomidorem i sałatą, druga z twarogiem i dżemem truskawka+czarna porzeczka, trzecia z serkiem capresi, sałatą i rzodkiewką. do tego 3 małe słodkie papryczki z serem
III obiad: mała sałatka z salad story - healthy halsa z makaronem pełnoziarnistym i sosem jogurtowo-ziołowym, do tego skusiłam się na to ciasto marchwiowe i było przepyszne polewa była tak pyszna (aż ciężko uwierzyć że z jogurtu można zrobić taką słodką polewę) - polecam!
IV Kolacja: jajecznica z dwóch jajek

chyba żołądek mi się skurczył, bo drugim śniadaniem i obiadem tak się obżarłam, że masakra

sportu dziś trochę mniej, bo 45 minut na bieżni, 430 kcal spalone.
Dżem i słodzona jogobella to słaby pomysł na redukcję.
Stary 2012-04-22, 21:50   #309
nefrey
Raczkowanie

Hej dziewczyny, przyjmiecie mnie do siebie? Wakacje coraz bliżej, a moje uda i brzuch to jakaś porażka. Czas wziąć się za siebie, waga początkowa 67 kg... Od jutra MŻ+WR, z dietą miałam już do czynienia nie raz, z różnymi skutkami Podoba mi się, że wstawiacie swoje jadłospisy, z chęcią coś podpatrzę
- 870/1200 min ogólnie ćwiczeń

Alexz Johnson - Skips
nefrey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 22:27   #310
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Serendipity Pokaż wiadomość
Dżem i słodzona jogobella to słaby pomysł na redukcję.
jogobellę miałam w lodówce więc musiałam zjeść, ale chyba aż tak dużo cukru nie miała, bo cały jogurt miał niecałe 150kcal.

a co do dżemu to nie popadajmy w paranoje, łyżeczka na cały dzień chyba aż tak nie zaszkodzi. wolę coś takiego niż mieć ochotę na słodkie i kupić jakiegoś batona

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez nefrey Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, przyjmiecie mnie do siebie? Wakacje coraz bliżej, a moje uda i brzuch to jakaś porażka. Czas wziąć się za siebie, waga początkowa 67 kg... Od jutra MŻ+WR, z dietą miałam już do czynienia nie raz, z różnymi skutkami Podoba mi się, że wstawiacie swoje jadłospisy, z chęcią coś podpatrzę
jasne! witaj

361 min

Stary 2012-04-22, 22:27   #311
blaszok
Zakorzenienie

hej dziewczyny!
to może i ja się przyłączę?
wzrost: 173cm
waga: 65kg
cel:60-57
od miesiąca robię już (prawie) codziennie 8min abs, 8 min legs i 8 min buns, więc zeszło mi już troszkę z boczków, wysmukliłam łydki i podniosła mi się pupka
generalnie chciałabym zdrowiej się odżywiać, ale chodzę (czyt.dojeżdżam busem godzinę!) do szkoły, więc sprawa jest trochę skomplikowana...
rano jak wstanę nie mam czasu zjeść śniadania (wstaję 6:15, a o 6:35 wybiegam na busa), w szkole siedzę do 14/15 i w tym czasie jem jakieś ok.3kanapki, w domu jestem o 16/17 i dopiero wtedy jem obiad. potem kolacja koło 20 i często jakieś podjadanie w międzyczasie
w sumie nie jadłabym słodyczy w domu, gdyby moi rodzice (mimo wielu próśb) nie kupowali mi ich ciągle :< a to jakieś słodycze za dobre oceny po wywiadówce, a to na święta, itd. prosiłam, żeby zamiast słodyczy kupowali mi owoce, ale jakoś się przyzwyczaili i nie umiem im przegadać
wożę więc te słodycze do szkoły i dzielę się z kumpelami, czyli nie jem ich sama (więc dla mnie lepiej )
hm.. no, to chyba tyle jak na pierwszy raz
dobrej nocki,
uciekam poćwiczyć
* tu mam jeszcze efekty ćwiczeń po niepełnych 3 tygodniach prawie dziennego ćwiczenia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1334520145
ściskam
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 22:27   #312
Melia123
Rozeznanie

Cytat:
Pewnie Razem nam się uda
Melia123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 22:53   #313
nefrey
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny

blaszok - faktycznie pupa się uniosła też zdecydowałam się na 8 min legs, tyle, że naczytałam się, że łydki się rozrastają, jak z tym u Ciebie?

Alexz Johnson - Skips
Stary 2012-04-22, 23:01   #314
Pindzin
Rozeznanie

Blaszok powiedz mi, tylko robiłaś te ćwiczenia, czy ograniczałaś jedzenie jakos mocno? Bo widać. Fajnie widać, a Ja też od tygodnia robie te ćwiczenia i ciekawa jestem, czy tylko od nich tak się zmieniła sylwetka, czy jeszcze ograniczanie jedzenia. xD
18.08.12r. - 65kg

26.06.14r. -zaczynamy od nowa z 78,4kg
78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg
26.07.14r - 72kg
26.08.14r - 68kg
Pindzin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 23:51   #315
blaszok
Zakorzenienie

nefrey: u mnie łydki się fajnie zaczęły wysmuklać i pojawia się powoli zarys mięśnia ale jakoś specjalnie się nie rozrastają

Pindzin: tylko ćwiczenia jadłam normalnie + słodycze się pojawiały
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 08:03   #316
star_dust
Raczkowanie

Blaszok i to serio tak tylko te 8-minutówki bez żadnej diety? bo faktycznie efekty widać aż się chce ćwiczyć

ja wczoraj chyba z okazji niedzieli pozwoliłam sobie na trochę więcej jedzenia, nawet skusiła mnie kaszka manna z konfiturą śliwkową na deser - wiem, że słabo trochę, normalnie nie jem tych gotowców, wolę samodzielnie wkroić owoce do jogurtu naturalnego czy kefiru, no ale moja matka mimo tego co jej mówię na temat cukru i konserwantów uparcie kupuje takie cuda a jogurtu naturalnego czy wody niegazowanej nie uświadczy no więc wczoraj kalorii było trochę więcej ale bez żadnych tragedii, a po tygodniu diety, 6 treningach turbo fire i 3 joggingach 1.5-2godz coś się chyba człowiekowi od życia należy
no a dziś zaczynam nowy tydzień turbo fire'a, wczoraj poza planowym core 20 (tylko nie mam takiej taśmy rozciągającej się do ćwiczeń więc trochę słabo) i stretch 40 dorzuciłam sobie na początek hiit 15, no i chyba rezultaty po tygodniu są bo już udaje mi się wytrzymać cały trening fire 30 i hiit 15 a na początku to wymiękałam w połowie
dziś fire 45 + stretch 10 - miłego dnia dziewczyny

star_dust jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 08:25   #317
pannafu
Zakorzenienie

Hej, hej Ja weekend spędziłam w pracy. W sobotę byłam na rolkach. Niestety tylko 15 min bo pogoda się popsuła, a od dzisiaj wracam do ósemek i hh

Wczorajszy jadłospis:
I Sałatka jarzynowa + bułka maślana
II Jogurt naturalny z bananem + 4 pełnoziarniste ciasteczka LU GO
III Ryż brązowy z warzywami (brokuł, marchewka)
IV Jabłko
V Bułka pełnoziarnista z szynką

A dzisiaj zjadłam na razie wczorajszy posiłek numer 2

blaszok, WOW, super efekty Aż się zmotywowałam i dzisiaj po długiej przerwie wracam do ćwiczeń

Miłego dnia!
pannafu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 08:46   #318
szifra
Raczkowanie

Ło Matko, nie nadgonię tych waszych wpisów, wystarczy się dzień nie pojawić o góry do czytania Jeśli ktoś jeszcze zainteresowany moimi krewetkami to już wyjaśniam że robiłam wszystko najzwyczajniej w świecie: cebula i czosnek na oliwę, potem szpinak i na koniec krewety (bez dodatków, jedynie odrobina sosu sojowego). 15 min i gotowe.
No a u mnie...dziś 12 dzień bez słodyczy. Sama jestem pod wrażeniem
W planach jedzeniowych za chwilę owsianeczka ze słonecznikiem, rodzynkami, siemieniem moczonym całą noc i jabłuszkiem + oczywiście ukochany cynamon i kurkuma. Bez mleka!
I-I śniadanie - kalarepka do chrupania
-obiad na zimno bo w pracy z pudełka - makaron pełnoziarnisty z tuńczykiem, pesto z natką i sałatą
-a po siłce wieczorem pewnie jajka+jakieś warzywa
szifra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 09:23   #319
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Witam

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
to może i ja się przyłączę?
wzrost: 173cm
waga: 65kg
cel:60-57
od miesiąca robię już (prawie) codziennie 8min abs, 8 min legs i 8 min buns, więc zeszło mi już troszkę z boczków, wysmukliłam łydki i podniosła mi się pupka
generalnie chciałabym zdrowiej się odżywiać, ale chodzę (czyt.dojeżdżam busem godzinę!) do szkoły, więc sprawa jest trochę skomplikowana...
rano jak wstanę nie mam czasu zjeść śniadania (wstaję 6:15, a o 6:35 wybiegam na busa), w szkole siedzę do 14/15 i w tym czasie jem jakieś ok.3kanapki, w domu jestem o 16/17 i dopiero wtedy jem obiad. potem kolacja koło 20 i często jakieś podjadanie w międzyczasie
w sumie nie jadłabym słodyczy w domu, gdyby moi rodzice (mimo wielu próśb) nie kupowali mi ich ciągle :< a to jakieś słodycze za dobre oceny po wywiadówce, a to na święta, itd. prosiłam, żeby zamiast słodyczy kupowali mi owoce, ale jakoś się przyzwyczaili i nie umiem im przegadać
wożę więc te słodycze do szkoły i dzielę się z kumpelami, czyli nie jem ich sama (więc dla mnie lepiej )
hm.. no, to chyba tyle jak na pierwszy raz
dobrej nocki,
uciekam poćwiczyć
* tu mam jeszcze efekty ćwiczeń po niepełnych 3 tygodniach prawie dziennego ćwiczenia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1334520145
ściskam
Cześć

Ania byliśmy na izbie bo tŻ spadł ze schodów i spuchła mu ręka, całe szczęście tylko stłuczenie.

Ja już po owsiance z bananem, granolą i suszonymi śliwkami i żurawiną

Niedługo na zajęcia
Stary 2012-04-23, 10:18   #320
i_carrie
Raczkowanie

Witajcie po weekendzie, fajnie że jest nas więcej

Ja może trochę z innej beczki. Potrzebuję pocieszenia albo raczej solidnego kopa w cztery litery, bo od wczoraj ryczę przez osobę, która nie jest tego warta i nie mogę się ogarnąć. Najgorsze jest to, że za bardzo nie mogę komukolwiek się wygadać, bo to dość hmm... kontrowersyjna sprawa. W każdym razie czuję się podle, jest mi strasznie przykro i jestem zła, nie wiem czy bardziej na siebie czy na niego, że mnie tak potraktował emocje to jednak zły doradca.
Na szczęście trzymam dietę bez grzeszków.

Na wadze od zeszłego poniedziałku -1,2kg.
Do celu 1,8kg, ale chyba będę chciała schudnąć trochę więcej.

Jedzonko:
- 2 kromki chleba żytniego z serkiem almette, pomidorem, ogórkiem i rzodkiewką
potem planuję:
- jogurt naturalny z musli i otrębami, jabłko
- pół woreczka kaszy gryczanej, pół brokuła, jajko
- serek wiejski z jakimś warzywkiem albo twaróg z łyżeczką dżemu.
i_carrie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 12:18   #321
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez i_carrie Pokaż wiadomość
Witajcie po weekendzie, fajnie że jest nas więcej

Ja może trochę z innej beczki. Potrzebuję pocieszenia albo raczej solidnego kopa w cztery litery, bo od wczoraj ryczę przez osobę, która nie jest tego warta i nie mogę się ogarnąć. Najgorsze jest to, że za bardzo nie mogę komukolwiek się wygadać, bo to dość hmm... kontrowersyjna sprawa. W każdym razie czuję się podle, jest mi strasznie przykro i jestem zła, nie wiem czy bardziej na siebie czy na niego, że mnie tak potraktował emocje to jednak zły doradca.
Na szczęście trzymam dietę bez grzeszków.

Na wadze od zeszłego poniedziałku -1,2kg.
Do celu 1,8kg, ale chyba będę chciała schudnąć trochę więcej.

Jedzonko:
- 2 kromki chleba żytniego z serkiem almette, pomidorem, ogórkiem i rzodkiewką
potem planuję:
- jogurt naturalny z musli i otrębami, jabłko
- pół woreczka kaszy gryczanej, pół brokuła, jajko
- serek wiejski z jakimś warzywkiem albo twaróg z łyżeczką dżemu.
wiem, że łatwiej gadać i doradzać, ale nie przejmuj się jeśli tego nie jest wart to tymbardziej! z czasem będziesz się śmiała z tej sytuacji, zobaczysz a jeśli trzymasz dietę to podziwiam, bo w chwilach kryzysu najlepszym pocieszycielem w wielu przypadkach są tony słodyczy

ja dziś zaczęłam od herbatki (bez cukru), dwóch kromek chlebka fitness (z pastą z łososia i z serkiem capresi + warzywa). na drugie śniadanie na uczelnię zrobiłam sobie ten sam chlebek tylko z twarogiem i dżemem.
na obiad jeszcze nie wiem co, ale pewnie jakąś sałatkę.

Fajnie, że jest tu nas co raz więcej!

MIłego dnia Dziewczyny

361 min

Stary 2012-04-23, 14:25   #322
jeu
Zakorzenienie

to ja powracam z nową siłą do walki! zeszły miesiąc, a szczególnie zeszły tydzien dały mi w kośc złymi wiadomościami i zaczęłam zajadać problemy, ale ogarnęłam się, powiedziałam sobie "stop, to i tak mi w niczym nie pomoże" i od wczoraj ładnie dietuję.

dzisiaj zjedzone:
I owsianka (3 łyżki płatków, 1 łyżka otrębów) na mleku z 2 małymi bananami i serkiem wiejskim
II sałatka grecka (sałata, pomidor, ogórek, twaróg, czarne oliwki + trochę oliwy)
MARSZOBIEGI z PUMĄ (4minuty biegu na 1 minutę marszu x6) + MEL B (trening na ręce i nogi)
III kasza gryczana (ok. szklanki ugotowanej) z bitkami z polędwicy w sosie pieczarkowym (niestety na śmietanie 12%, ale niewiele go było); sałatka z marchwi i chrzanu oraz resztka sałatki z II śn

i planuję jeszcze:
IV odżywka białkowa na mleku
V jajecznica z 2 jaj na maśle z jakimiś warzywami (pewnie papryka, cebulka)

i dojdzie jeszcze hula hop, bo zamierzam sobie wieczorem pokręcić

poza tym wszystkim gratuluję spadków
i witam nowe Dziewczyny - życzę wytrwałości i powodzenia!
Stary 2012-04-23, 16:13   #323
i_carrie
Raczkowanie

Cytat:
wiem, że łatwiej gadać i doradzać, ale nie przejmuj się jeśli tego nie jest wart to tymbardziej! z czasem będziesz się śmiała z tej sytuacji, zobaczysz a jeśli trzymasz dietę to podziwiam, bo w chwilach kryzysu najlepszym pocieszycielem w wielu przypadkach są tony słodyczy
dziękuję
A co do słodyczy, to sama jestem w szoku, że nic nie podjadam, a ja przecież kocham słodycze.

Muszę się Wam pochwalić, że wczoraj upiekłam babkę dla rodzinki i nie zjadłam ani kawałeczka, a popołudniu byliśmy u teściów i oparłam się pokusie i nie zjadłam deseru przygotowanego przez teściową - galaretka, owoce, bita śmietana i chyba jakiś sos do deserów - i oddałam go mężowi
teściowej trochę przykro było, bo przygotowała dla każdego, ale i tak jestem z siebie dumna.

Kiepsko u mnie dziś z ćwiczeniami, ale chyba się zmuszę i trochę na orbitreku poćwiczę.
i_carrie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 16:55   #324
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez i_carrie Pokaż wiadomość

Muszę się Wam pochwalić, że wczoraj upiekłam babkę dla rodzinki i nie zjadłam ani kawałeczka, a popołudniu byliśmy u teściów i oparłam się pokusie i nie zjadłam deseru przygotowanego przez teściową - galaretka, owoce, bita śmietana i chyba jakiś sos do deserów - i oddałam go mężowi
teściowej trochę przykro było, bo przygotowała dla każdego, ale i tak jestem z siebie dumna.

My dzisiaj z tŻ byliśmy w maku. TŻ wziął sobie zestaw a ja wypiłam kawę.

Mój dzisiejszy jadłospis:
I owsianka( pół szklanki mleka 2%, banan, suszone śliwki, suszona żurawina i granola)
II 2 kromki razowca z szynką i pomidorem
III 4 pierogi z kapustą i grzybami + kotlet mielony + zielona herbata
IV serek wiejski ze szczypiorkiem + zielona herbata

I oczywiście poćwiczę 8min legs i abs, hh i HIIT20 ( takie mam plany, oczywiście wieczorem napiszę, czy zrealizowałam ).
Stary 2012-04-23, 19:06   #325
20160901857
Konto usunięte

A ja dzisiaj odkryłam potęgę twarogu Zawsze mi się wydawało, że taki biały ser w czymś innym niż naleśnik jest fuj, jednak ostatnio tż przytaszczył mi ze sklepu jakiś twarożek, a że zbliżał się już jego termin to uznałam, że trzeba go użyć i powiem wam, że z rzodkiewką i szczypiorkiem jest mega, a ja to dopiero odkryłam

Zgrzeszyłam też dzisiaj pięcioma ciastkami z dżemem, ale odpokutowałam na basenie i spacerze
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 19:19   #326
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj odkryłam potęgę twarogu Zawsze mi się wydawało, że taki biały ser w czymś innym niż naleśnik jest fuj, jednak ostatnio tż przytaszczył mi ze sklepu jakiś twarożek, a że zbliżał się już jego termin to uznałam, że trzeba go użyć i powiem wam, że z rzodkiewką i szczypiorkiem jest mega, a ja to dopiero odkryłam
mmm narobiłaś mi ochoty na twaróg z rzodkiewką jutro sobie zjem na śniadanko!
ja też dziś trochę nagrzeszyłam, jadłam zdrowo ale miałam ogromną ochotę na słodycze cały dzień i w końcu przegrałam walkę .. ale jutro nadrobię na bieżni i będzie już tylko zdrowo, obiecuję!

a w ogóle dziś zaczęłam 6Weidera, mam nadzieję, że uda mi się wytrzymać całość!

361 min

Edytowane przez anns_
Czas edycji: 2012-04-23 o 19:20
Stary 2012-04-23, 20:08   #327
nefrey
Raczkowanie

Hej dziewczyny U mnie dzisiaj z dietą w sumie dobrze, ograniczyłam węgle i nie dałam się słodyczom. Przede mną jeszcze masa nauki, ale postaram się wieczorem poćwiczyć.

anns_ - też bym sobie zjadła, ze szczypiorkiem Robiłam kiedyś a6w, ale na 27 dniu padłam
i_carrie - no to ja całe szczęście ciast nie lubię, ale owoce z bitą śmietaną ...
blaszok - no to jednak spróbuję z tym 8 min legs na buns jeszcze wysiadam...

Alexz Johnson - Skips
Stary 2012-04-23, 20:15   #328
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

U mnie weekend bardzo średnio ale od jutra wielka poprawa!

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 20:23   #329
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
anns_ - też bym sobie zjadła, ze szczypiorkiem Robiłam kiedyś a6w, ale na 27 dniu padłam
ja chyba z 15 dni robiłam... ale to nie była kwestia wytrzymania tylko tego, że gdzieś wyjeżdżałam i za bardzo nie było warunków by robić, a po 3 dniach to już ponoć nie ma sensu. w sumie teraz wypada majówka i na pewno 2-3dni będę poza domem, ale co tam, zrobię u kumpla, najwyżej będzie się ze mnie śmiał

361 min

Stary 2012-04-23, 20:45   #330
pannafu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Mówisz? Może też spróbuję, bo lubię go tylko w pierogach

Ja dziś poćwiczyłam 8 min abs (brzuch mi odpada ), 8 min buns, 8 min legs
pannafu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości