![]() |
#301 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
zestaw 2 - potwierdzam, ![]() mnie tez dzis glowa odpada... mała większosc dnia spi, a ja az 3 kawy wypilam i wciaz malo :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
54 sztuki za 28,99 ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
Ania to misiula_88 ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
No co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tenkiu ![]() ![]() Dziś na podwieczorek jedliśmy budyń z dżemem truskawkowym ![]() ![]() Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-04-25 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Raczkowanie
|
OlusiaS pędem do polskiego lekarza w takim razie! A tak poza tym to już padam na ryjek i najchętniej bym zasnela ale narazie nie mam opcji, ech
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
Baha ja wrecz mam problem z normalnymi tamponami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Rozeznanie
|
młoda padła, dopadła ją gorączka poszczepienna 38, poki co czekam czy wzrosnie czy zmaleje...
#310 |
Raczkowanie
|
baha, po to mamy klub, żeby na forum nazwiskami nie rzucać ![]() laski, macie jakiś patent na obcinanie paznokci u stópek u młodych? bo ja mam z tym problem, za ruchliwe paluszki ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Seonka, u nas za to Huggies Premium przeciekały okrutnie! |
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nowa jestem w Waszym gronie, nie ma mnie w klubie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie pomyslalam ... sorki kochana... moglam na prv wysłac info :/ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Raczkowanie
|
spoko spoko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Wtajemniczenie
|
Seona hauggies to w Tesco sa tanie
#315 |
Zadomowienie
|
![]()
ja płacę za 44szt 25zł starcza ,o paka na tydzień z hakiem
#316 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Paulinka ma 5 miesięcy i bardzo interesuje się stópkami, wkłada je do buźki i wtedy jest happy ![]() A teraz maleństwo śpi ![]() iiiii jutro szczepienie....jak ja tam nie lubię chodzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 | ||
Rozeznanie
|
niszczy, niszczy. Mi kiedys cala jedna brew wyliniala przez henne, musialam sobie zrobic permanentny, poszlam do kobietki, ktora uczy jak sie robi makijaz permanentny i wyszedl super!!! Tylko zrobila mi brwi bardzo symetrycznie, a w naturze tak nie jest, i jak mi brew odrosla to sie okazalo, ze te zrobiona makijazem permanentnym mam wyzej
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
zmyslkobiety , ja uzywam OB, ale sa sytuacje kiedy lepiej uzyc Tampaxow z aplikatorem, sa bardziej higieniczne i chyba lepsze dla poczatkujacych. Olusia, ladne te mebelki, starcza na dlugie lata!!! A poki co naklej na nie takie nalepki z miskami czy cos, takie specjalne na meble, ktore pozniej latwo schodza. O! Wrocil TZ, czas na kolacyjke. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zadomowienie
|
dziewczyny wy tu o tych przytulankach a ja mam dalej z tym problem;/ tzn dalej mi to ból sprawia;/ a to juz 5 mc! ehhh byłam po 6 tyg u ginekologa i mowił ze wszystko ok, ale ja tam nie wiem, widocznie musze jeszcze poczekać
wogole ciesze sie ze ten dzien sie juz konczy, mały spał lącznie dzis 2 godz w dwóch ratach! myślalam że zwariuje...a maruda przy tym była niemożliwa bo zmeczony przecież jak mops! była dziś mnie odwiedzić moja ciotka, a potem przyszedl gość od kablówki i za każdym razem mały musiał mnie przy kimś obrzygać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 | ||||
Raczkowanie
|
Heeeej,
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie pochwaliłam Wam się... Franek mnie wczoraj obsrał. Mój brzuch, szlafrok, kanapę i podłoga tez dostała. Dodam ze był w pieluszce. ![]() Pewnie coś jeszcze miałam napisać, ale zapomńialam. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Raczkowanie
|
Witam wieczornie
![]() ![]() Pochwale się że Wandusia w niedziele skończyła pół roku, od dziś jeździ w spacerówce przodem do mnie ![]() troszke podczytałam ale jeszcze postaram sie ponadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
takie zwykle kukurydziane, co sie kleja po lizaniu? Chyba tez musze kupic
![]() Nikaa poszedl list do ciebie, wyczekuj listonosza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
Ok, ok, ale jutro na spokojnie napiszę przepisy na wszystko to co już robię ![]() Aga, wyślij mi na priv swoje dane ![]() Dalia, usuń wiadomość ![]() Goldi, może o jedno oczko za dużo zszyli hihih ![]() Jutro ma być 24 stopnie, jak mam ubrac bąbla? tzn body kr rękaw i jakaś bluzka, a co z dołem...? Rajtki i spodnie? Bo na skarpetki to raczej jest za wcześnie .... ![]() Dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Zadomowienie
|
własnie też nie mam pomysłu jak ubrać w taką temperaturkę...
ponawiam pytanie - kleik ryżowy na wodzie czy mleku? na opakowaniu holle pisze, ze pół na pół ale nie chce mi się w to bawić
#325 |
Raczkowanie
|
muffinka tak takie zwykłe kukurydziane
![]() ![]() elf ja bym robiła ten kleik tylko na mleku.... żeby wiedzieć że to taki pełnowartościowy posiłek, a przeciez wciąż dla naszych szkrabów podstawa to mleko ![]() baha z tą temperaturą to jakiś koszmar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Raczkowanie
|
Elf ja te kaszki z holle robię na mleku - wlewam 90ml wody do tego 3 miarki mleka i 2 łyzki kaszki ( i ja jeszce do tego daje owoce)- i tak małej daje łyzeczką .
Baha ja myslę ze w rajstopach bedzie mu za ciepło - ja od dłuższego czasu ubieram małej skarpetki i spodnie , a jak sie ochłodzi to przykrywam nóżki kocykiem |
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zadomowienie
|
Jestem!
Pakowania ciag dalszy. Juz mi sie chce spac ostro. Kuchnia juz wyszorowana, duzy pokoj tez, zostala lazienka i reszta sypialni. i piwnica- jutro samochod przyjezdza i wielka wyprowadzka. Wiec dzisiejsza noc jest ostatnia w moim mieszkanku ![]() Jak to sie nazywa? zielona, czerwona???
#328 |
Zadomowienie
|
ggora ostatnia jest chyba zielona
![]() ja już dawno małego ubieram w spodnie i skarpetki, ew. cieniutkie rajtuzki takie dziewczęce białe.... z grubymi juz sie pozegnałam dawno ![]() my pewnie body z długim rękawem i moze jakaś bluza dzień dobry !! dziś się zapowiada ładny dzień, ja akurat dziś pracuję od 13 do 21 no ale to drobny szczegół. nie chce mi się cholernie. pracuję już 5,5 miesiąca (poszłam kiedy skonczyl 2tyg.4dni) i jestem już tym bardzo przemęczona... chętnie wzięłabym sobie choćby tydzień urlopu...
#329 |
Wtajemniczenie
|
witam. A w mazowieckim jaka ma byc pogoda?ja moje dziecko chyba przegrzewam..dzis szczepienie az sie boje mam czopki 80 dla niej ale pewnie z 7wazy to chyba za mala dawka co?
#330 |
Zadomowienie
|
my jak zwykle spóźnione szczepienie.... mieliśmy mieć w przyszłym tygodniu ale jest długi weekend - lekarzy nie ma, zrobimy jeszcze w następnym, może to i lepiej bo dziecko jest większe i lepiej znosi....
dziewczyny czy Wam tez umykają tak dni - u mnie jest po prostu dramat z tym - niekiedy ciężko mi się połapać jest....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.