![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
Dziewczynki ide spac.
Trzymajcie jutro za mnie kciuki, bo egzamin mam ![]() Papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zadomowienie
|
Dobranoc Kochana,
Kciukasy jutro będziemy trzymac ![]() Choć nie wiem po co przeciez ciężarne to debeściaki ![]() Marti, Skąd te legginsy bez wielkiego brzuchola? Zdradz kolezance ![]() A nagrań z wesela nie oglądamy w ciazy bo wtedy sie ![]() ![]() Sola, Jesteś wielka. Toż z tymi puerogami to tyle roboty ze masakra... Ale pyszne sa ![]()
#305 |
Zakorzenienie
|
u nas sa w upsie - nie wiem jak to sie pisze:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zadomowienie
|
Okropna dziś cisza jak na wieczór Mamusie.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Rozeznanie
|
ale naprodukowałyście postów, gaduły
![]() a ja właśnie wcinam winogrono czerwone ale takie jest słodkie mmmniam ![]()
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
hej koffanne
nadrobilam ja tez mam zwykle legginsy za 18 zl ![]() bylismy ogladac plytki i wybrane jutro zamawiamy lazienka bedzie bezowo fioletowa a kuchnia taka jasniutka i firme do mebli kuchennych wyralismy i padam wiec lece do lozka milego wieczoru wszytskim ps my mielismy dla gosci takie male aniolki do nich przyczepiona karteczka z podziekowaniem i data |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zadomowienie
|
Witam się ponownie
![]() ![]() Dzidzia jest w dalszym ciągu te 6 dni młodsza, więc ma aktualnie całe 3cm, a już tak pokazuje charakterek! Lekarz nie mógł zmierzyć serduszka, 4 razy podchodził do tego, bo co sobie nacelował, to Małe fik...i już mierzył serduszko np. w pięcie. Ogólnie bardzo towarzyski, machał rączkami i nóżkami ![]() ![]() Muszę dużo leżeć i się oszczędzać, bo to w dalszym ciągu ciąża wysokiego ryzyka, ale na szczęście już nie zagrożona - nawet nie macie pojęcia co czuję! ![]() Jak zeskanuję zdjęcie i będzie coś widać, to wam wkleję te zaciśnięte piąstki i podkurczone kolanka mojego złośnika ![]() Teraz lecę Was nadrabiać, bo mam 4 strony zaległości. Ach, i przezierności nie robił - powiedział, że jeszcze trochę za małe, a i tak widzimy się za dwa tyg. więc zrobi mi na lepszym sprzęcie i przy okazji spróbuje zajrzeć kto tam mieszka ![]()
#310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie fajnie ze wszystko sie u Ciebie powoli normuje ![]() ![]() ![]() Kupiłam te leginsy z lidla .. bardzo fajne sa i bardzo wygodne . Ja wzielam ten duzy rozmiar zeby byly na dluzej . jak narazie na brzuszek troszke ten pas za duzy ale sobie go wywijam i tez jest fajnie .. takze jestem zadowolona ![]() ![]()
![]() |
#311 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Jestem znowu !!!!!!!!!
![]() Byłam u siostry na imieninkach ![]() Wszystkich gości przywitałam ładnym rzygankiem w kibelku ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja legginsy noszę głównie do tunik. Co do butów to myślę, że można eksperymentowac ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuje ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#313 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U Ciebie to pewnie stres zrobił swoje, odżywiaj się zdrowo kochana ![]() Cytat:
myślę, że tak. Raczej nikt Ci nie będzie w buzię zaglądał czy przypadkiem czegoś tam nie ma ![]() ![]() Cytat:
![]() Moja to nawte nie wie o ciąży i ode mnie się na pewno nie dowie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co się dzieje w oprzypadku macicy sercowatej? nigdy nie słyszałam |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pamiętacie jak pisałam, że po oliwce mam strasznie wysuszoną skórę, aż się łuszczyła.
Kupiłam w aptece balsam do ciała dla kobiet w ciaży Pharmaceris i jestem zachwycona ! Używam go drugi dzień, a skóra przestała mi się łuszczyc i zrobiła się miększa..naprawdę jest świetny ! Do tego ekstra się rozprowadza i wchłania. Tak wiec warto! Nie chcecie gadac to idę spac ! Do jutra ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-05-24 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przy macicy sercowatej jest ryzyko, że ta dolna część, lub ten łuk nie podda się i nie będzie się rozciągało. Ale lekarz mówi, że u mnie wszystko jest super rozpulchnione, więc na szczęście wszystko dobrze rokuje ![]()
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jade na egzamin. Ledwo wstałam i źle spałam w nocy. Jestem wykończona. ![]() Do popołudnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hej ![]() kurde taka jestem głodna a tu trzeba na czczo być ... bo krew muszę dać do badanka ![]() chyba sie przespie jeszcze żeby głodu nie czuć ![]()
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
czesc koffane
normalnie wstalam przed 5 bo niunia mnie obudxila tyle ze ksiezniczka poszla spac a mamusia juz nie zasnela nioo ale jakos damy rade wlasnie sie budzi i wola lody ![]() ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- kciuki zacisniete za egzamin |
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |||
Zadomowienie
|
Czeeeść
![]() Wpadłam do Was na szybką kawkę (inkę ![]() ![]() ![]() Swoją drogą, też mi się zachciało przy piątku takiej roboty, ale co tam, wyżerka będzie ![]() ![]() Robicie już jakieś zakupy wyprawkowe dla maleństw? Ja powiem szczerze, że zaczęłam jak tylko poznałam płeć - wolę powolutku kompletować już teraz, bo wszystko takie drogie, że trudno by mi było kupić później na raz. A poza tym - to taka frajda ![]() Jeszcze w nawiązaniu do Waszych postów, tak wybiórczo: Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [QUOT=kaaamila1;34311960]Jestem znowu !!!!!!!!! ![]() Byłam u siostry na imieninkach ![]() Wszystkich gości przywitałam ładnym rzygankiem w kibelku ![]() ![]() Co do ruchów sie nie martw ! Nie zawsze kobieta w drugiej ciąży czuje szybciej. W mojej magicznej książce było napisane, że może, ale nie musi. Ja legginsy noszę głównie do tunik. Co do butów to myślę, że można eksperymentowac ![]() [/QUOTE] Bidulka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Miłego dnia życzę wszystkim, będę zaglądać do Was z kuchni ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja jeszcze nic nie kupuję. Nawet płci nie znam. Jak poznam to się zacznie zakupowe szaleństwo. Zresztą we wrześniu moja mama leci do tej Anglii to mi pełno rzeczy nakupi
![]() |
#321 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry Kochane,
Ja jeszcze nic nie kupuje...ale marzę że od jutra to sie zmieni. Jeśli dzisiejsze USG przebiegnie pomyślnie i dzidzia będzie zdrowa,to nic mnie nie powstrzyma nawet nieznajomość płci ![]() Będziecie trzymać kciukasy? ![]() ![]() No a jeszcze jak rozchyli nóżęta...to uhuhu... Miłego dnia ![]() Aaa i jeszcze chciałam Wam powiedzieć, że wróciła mi chętka na kawę i pije jedna małą rano, co przy moim ciśnieniu (90/60) pomaga mi funkcjonowac ![]() No i dzisiaj zaczynamy 12 tydzień według om ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Magdaef, Suuuper ze pozbylas sie krwiaka ![]() ![]() Ja tez walczylam 3 tygodnie i tez pokonalam. A macica sie nie przejmuj- taka dobra z ciebie dziewczynka ze nawet Twoja macica ma kształt serduszka ![]()
#322 |
Zakorzenienie
|
Witam sie ..
![]() Ledwo zyje .. od godziny juz w pracy .. coś ostatnio sypiać nie mogę .. Budzę sie co godzinę .. nie wiem czemu . jeszcze niedawno potrafiłam przespac 12 godzin .. ![]() Ale jest jeden plus dzisiejszego dnia.. a nawet dwa ![]() Dzisiaj rano ''obudziło mnie'' pukanie mojego maleństwa .. ![]() ![]() No i dziaj przyjezdza do mnie siostra z chlopakiem i jutro zabieram sie z nimi i jade do domku .. do mamusi ![]() ![]() Karolamankowa - o 17 masz zagwarantowane kciuki ![]()
#323 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny jaki miałam dziś piękny sen... Miałam koło siebie moją Dzidzię i tak tuliłam jej główkę do policzka.. ![]() ![]() ![]() Śmieszne było to, że nie miałam jeszcze wszystkiego kupionbego i mama mi dała 300zł i szłam z tatą po butelkę, herbatki, mleko itp ![]() Ale jak dzidzię trzymałam na rękach... to było cudne ![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() A ja dziś z TŻ, jego siostrą i jej facetem się wybieramy chyba na Pergolę obejrzeć pokaz fontanny ![]() ![]() ![]() A jutro Namysłow! ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Wiecie co.. znów będę mieć złe wyniki z moczu.. bo już widzę po wyglądzie.. jest mętny i jakiś tam osad chyba pływa. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i gratki 12 tygodnia MiciaKicia super sen ![]() W ogole to dzien doberek!!! ![]() wczoraj tak sie najadlam u mamy ze szok, wieczorem zjadlam tyyylko koktajl z pol kg truskawek i mleka ![]() obudzilam sie dzis z krwia lecaca z nosa ![]() nie chce juz si emi nadrabiac wczorajszego dnia, ale jak tylko spojrzalam to tak odnosnie grupy krwi, ja przed slubem jeszcze wyrabialam krew karte i mam tam inne nazwisko, ale to nie jest problem, wystarczy o tym powiedziec bo i tak patrza na pesel ![]() zastanawiam sie nad tym kogo nosze i tak z Tomusiem jadlam jakies 2 kg mandarynek dziennie i pilam tylko to co mialo wisnie w skladzie, a teraz w ogole nie mam ochoty na cytrusy tylko na truskawki a wisnie sa bleeee to moze tym razem jednak dziewoja sie trafi ![]() MiciaKicia polecam naturalny sok zurawiny na mocz!!! wszelkie bakterie ida precz chyba ze to chodzi o cos innego Edytowane przez judkama Czas edycji: 2012-05-25 o 07:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#325 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() karolamankowa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() własnie wsunęłam banana i zaraz idę robic kanapeczki na śniadanie ![]() aaa no i jeszcze chcemy się pochwalić, że dziś zaczynamy 18 tydzień
![]() ![]() jak ten czas zapiernicza ![]()
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#328 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#329 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() noooo leci, leci.. o widzisz. a mnie pytała czy jestem na czczo
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.