Moda, która Cię "rozwala" cz.VI - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-26, 00:13   #301
sszeri
BAN stały

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.VI

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
Carmex wydłubany ze słoiczka
Carmex

Aga199118

P.S. ja różu nie umiem chyba nałożyć, pewnie wyglądałabym jak klaun z resztą nie widze tego na sobie - zawsze ciemniejsze oko, carmex , podkład i puder
sszeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 00:33   #302
Wampierz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
rozwalacz ostatnich dni: przezroczyste ramiączka od stanika. Wcaaaale ich nie widać, nawet jak się tak wpijają w ramię.
Kto to wymyślił?

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok...id=36342&zid=3

czy to jest 'efekt' wciągniętego brzucha czy dziewczyna jest na prawdę tak ekstremalnie chuda?
Obrzydliwe są te przezroczyste ramiaczka, nie lepiej odczepić w ogóle, skoro się da?

Co do figury tej dziewczyny, to nie tyle kwestia chudości co wystających żeber. Taka budowa. Też mam wystające żebra, potem taką zapadniętą jamę a niżej wystający brzuszek... Oczywiście, im mocniej się brzuch wciąga tym efekt większy, ale ogólnie trzeba uważać bo to podkreśla wszelkie wypukłości brzucha w dolnym partiach. Kiepski też kąt do zdjęć wybrała no i last, but not least - zaamist przepraszać za "wzdęty brzuch" to wystarczyło obciąć zdjęcie, żeby było widać tylko stanik, o który chodziło.

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Cytat:
Napisane przez agneshelene Pokaż wiadomość
Ja wiem, nawet kiedyś widziałam w Warszawie hipstera lat ok. 20 z podkręconym blond wąsem i miliardem tatuaży typu 'wytatuuję sobie pralkę na nadgarstku, będę alternatywny'. Ale ten gość z rudymi wąsami a la mors naprawdę wygląda jak taki pan Heniek, co pralki naprawia czy coś w tym stylu
Jak dla mnie obleśny wąsik u hipsterów to już za wiele, ale jak strój tylko lekko głupi to potrafi być wręcz uroczy. Ostatnio minęłam na ulicy młodziana, co wyglądał jakby uciekł z lat osiemdziesiątych (a pewnie urodził się już w 90-tych), na głowie szopa loczków, do tego mikroszorty (zawsze mnie bawią u facetów) i jakaś bluza z graficznym motywem bardzo "ejtis". Od razu się uśmiechnęłam i humor mi się poprawił! Wprawdzie łypnął na mnie podejrzliwie, ale i tak jestem wdzięczna za jakże miły akcencik w niezbyt przyjemnym dla mnie dniu.

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Naciaaa1991 Pokaż wiadomość
Wiesz, troszkę Cię nie rozumiem. Co jest takiego rozwalającego w tych nogach? Rozumiem, dziewczyna rzadko trafia z doborem ubrań, ale uważam, że tutaj wygląda naprawdę ok. Trochę za ciemno, fakt, ale ogólnie rzeczy brzydkie nie są. Wręcz przeciwnie, buty bym jej skubnęła

A nogi jak nogi, chude, ok, ale co z tego?
To, że zwykle za strój estetyczny i udany uznaje się taki, który tuszuje wady sylwetki a uwydatnia zalety i ogólnie daje wrażenie harmonijnie zbudowanej sylwetki. Stroje tej osoby dają raczej przeciwny efekt. Co do opinii o ubraniach, też się nie zgodzę, wygląda nie tylko jakby się ubierała po ciemku, ale również jakby kupowała te rzeczy po ciemku.
Wampierz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 00:40   #303
agneshelene
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez welmas Pokaż wiadomość
Kamila chyba nie powinna robić zbliżeń swojego dekoltu...
Nie obraziłabym się, gdyby zbliżenia wykorzystanej biżuterii robione były nie na niej, a np. na stole, w jakimś pudełku czy czymś w rodzaju wieszaka na kolczyki, wisiorki, etc.
Cytat:
Co do pomadek - ja jakiś czas temu wygrałam "ach och" błyszczyk Benefitu i użyłam go dwa razy, fatalnie się z nim czuję na ustach Od razu się kleję, oblizuję i bogowie wiedzą, co jeszcze. Czasem mnie napada na czerwoną szminkę, a przeważnie jeśli mam cokolwiek na ustach, to Carmex wydłubany ze słoiczka

Ja po użyciu kredki do oczu (zamiast eyelinera) wyglądam po dwóch godzinach jak panda - nie wiem, jak ona to robi, że jej się to trzyma. Może to wina mojej cery, ale chyba bym musiała werniksu do pasteli użyć, żeby wytrzymało to na mnie dłużej niż kwadrans
Nabyłam kiedyś w promocji pomadkę ochronną o smaku waniliowej coli - i to był mój błąd, nie umiem jej co chwilę nie zjadać z ust co do makijażu oczu, to mam podobne odczucia, tylko że cienie we mnie "wsiąkają", a puder/podkład/korektor zbija mi się w grudki na twarzy. Nie mam bladego pojęcia czemu się tak dzieje, uroki cery mieszanej zapewne.
(Jedyne, co mnie nie zawodzi to eyeliner, ale nie jestem przekonana, czy wpływa on korzystnie na atrakcyjność mojej paszczy, więc jakoś niezbyt często używam )
agneshelene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 00:45   #304
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Ależ ja nie twierdziłam nigdzie, że nie ma większych biustów ani, że 36GG jest niewyobrażalnie gigantyczny. Prawdę mówiąc nie znam nikogo w wieku poniżej 50 lat, kto miałby akurat taki rozmiar, chociażby na oko (nie, nie mam miarki w oczach ), częściej spotykam się raczej z np. 32H, 30J itd.
Nie widziałam jednak straplessów w większym rozmiarze niż 36GG lub 38G (Freya Deco jest w tych obu, wielkość miski jest pewnie zbliżona), co nie znaczy, że ich nie ma, ale kurczę, chodziło o duży biust. 36GG to jest wg mnie bardzo duży biust, zwłaszcza w kontekście staników bez ramiączek, co przecież nie oznacza, że nie ma większych. Oznacza raczej, że większym przydałyby się ramiączka, ew. dobrze trzymający gorset.
alez ja z kolei nie twierdzilam, ze Ty takich nie znasz, raczej mialam na celu sprostowanie, zeby postronnym nie było dziwnie, ze mutantami sa (bo nie sa!).
co do istnienia straplessa powyzej rozmiaru 36GG, to jesli nawet jest, to zapewne bardzo pancerny, a i tak nie wiem czy bym go odwazyla sie zalozyc, majac bardzo duzy biust. (i tak, oczywiscie zgadzam sie z tym podzialem, myslalam, ze moze nie uwzgledniasz opcji "bardzo duzy", z czym sie wielokrotnie spotkalam).

Cytat:
Co do pomadek - ja jakiś czas temu wygrałam "ach och" błyszczyk Benefitu i użyłam go dwa razy, fatalnie się z nim czuję na ustach Od razu się kleję, oblizuję i bogowie wiedzą, co jeszcze. Czasem mnie napada na czerwoną szminkę, a przeważnie jeśli mam cokolwiek na ustach, to Carmex wydłubany ze słoiczka
ja uwielbiam czerwone pomadki i nie waham sie ich uzywac.

Edytowane przez siarka40
Czas edycji: 2012-06-26 o 00:47
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 00:52   #305
szarri
Wtajemniczenie

siarka40, muszę Cię o to zapytać - serio z tymi testerami? Wiem, że to pewnie legenda, że testery są trwalsze i mają silniejszy zapach, ale nigdy nie wydawała mi się dziwna. Ostatecznie wiele osób kupuje zapach wypróbowując kilka różnych, więc węch się przytępia i wydawałoby się, że testery powinny mocniej pachnieć, żeby się przebić przez ten galimatias, a normalne perfumy powinny pachnieć lżej, żeby jak taka pani jedna z drugą wyleje na siebie pół flakonu, nie zabijała ludzi w tramwaju aromatem

Aha - ostatnio moja koleżanka wystawiała kumplowi bez konta na All (czy tam miał mało komentarzy) trzy aukcje z perfumami (1000% oryginały z Douglasa, nie pamiętam jakie, ale raczej średnia półka, coś na poziomie Chanel właśnie), bo kupił dziewczynie na prezent, ale nie zdążył dać, bo przyprawiła mu rogi - wystawił je na All na krótki termin od złotówki, bo chciał się tego pozbyć jak najszybciej, a trochę mu było żal wylać do zlewu w przypływie wściekłości Więc czasem da się kupić okazyjnie drogie perfumy

Edytowane przez szarri
Czas edycji: 2012-06-26 o 00:56
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 01:05   #306
pannaleksandra
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mamaNiu Pokaż wiadomość
To samo co kolejnośc nakładania makijażu i podatek Tuska. Trudno to ogarnąć słowami. High fashion po prostu

Mi tam się takie chudziaki podobają akurat i tu zazdraszczam chudości i długości
Trudno ogarnąć słowami takie zamiłowanie do tworzenia off topu we wszystkich możliwych wątkach- żeby nie było oburzenia, nie mówię o Tobie ani o nikim konkretnym, raczej o ogóle.
pannaleksandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 01:12   #307
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pannaleksandra Pokaż wiadomość
Trudno ogarnąć słowami takie zamiłowanie do tworzenia off topu we wszystkich możliwych wątkach- żeby nie było oburzenia, nie mówię o Tobie ani o nikim konkretnym, raczej o ogóle.
Taka uroda wizażu, bo w końcu ileż się dziennie widuje rozwalaczy? Czasem lubię dla rozrywki poczytać podforum ślubne - tam to dopiero są offtopy! Po kilku stronach wyrwanych ze środka trudno się zorientować, na jaki temat toczy się rozmowa - choroby psa, malowania płotu, sprzedaży ciążowych spodni czy koloru wiązanki ślubnej (a temat wątku to, no nie wiem, długość welonu) Wg mnie offtopy są fajne, w końcu to nie jest bardzo konkretny temat typu "błagam, pomóżcie znaleźć takie buty w rozm. 42, potrzebuję na pojutrze", tylko luźny wąteczek (przynajmniej ja go tak odbieram)
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 01:14   #308
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
siarka40, muszę Cię o to zapytać - serio z tymi testerami? Wiem, że to pewnie legenda, że testery są trwalsze i mają silniejszy zapach, ale nigdy nie wydawała mi się dziwna. Ostatecznie wiele osób kupuje zapach wypróbowując kilka różnych, więc węch się przytępia i wydawałoby się, że testery powinny mocniej pachnieć, żeby się przebić przez ten galimatias, a normalne perfumy powinny pachnieć lżej, żeby jak taka pani jedna z drugą wyleje na siebie pół flakonu, nie zabijała ludzi w tramwaju aromatem
oj, prawda, szczera prawda. wyobraz sobie: jaki producent bedzie utrzymywal dwie rozlewnie perfum, te z ciecza "mocniejsza", do testerow, i "slabsza", do nietesterow? a idac ta droga, mozna zaraz uwierzyc w opowiastki, ze w Rossmannach i Drogeriach Natura sa perfumy II sortu (bo duzo tansze niz w Sephorze czy Douglasie). a zaden producent nie bedzie sobie psul marki, bo skoro z zasady testery nie powinny byc w sprzedazy indywidualnej, to kazdy czlek po zakupie jednego flakonu danych perfum, juz do nich nie wroci (bo sie okaza rozczarowaniem w stosunku do testera). tak ze to bajka wymyslona tak dawno, ze juz nawet najstarsi gorale nie pamietaja, skad dokladnie sie wziela.

Cytat:
Aha - ostatnio moja koleżanka wystawiała kumplowi bez konta na All (czy tam miał mało komentarzy) trzy aukcje z perfumami (1000% oryginały z Douglasa, nie pamiętam jakie, ale raczej średnia półka, coś na poziomie Chanel właśnie), bo kupił dziewczynie na prezent, ale nie zdążył dać, bo przyprawiła mu rogi - wystawił je na All na krótki termin od złotówki, bo chciał się tego pozbyć jak najszybciej, a trochę mu było żal wylać do zlewu w przypływie wściekłości Więc czasem da się kupić okazyjnie drogie perfumy
alez ja takie przypadki znam z autopsji nawet. mnie chodzi przede wszystkim o chłyty marketingowe na aukcjach typu: "dzisiaj wyprzedaz Chaneli!" (i bach - cena 150 zl za 100 ml takiej Coco Mademoiselle), na uszczegolowienie niestety zabraklo w sygnaturze miejsca (a przeciez linku do watku stanikowego nie wyrzuce^^).

Edytowane przez siarka40
Czas edycji: 2012-06-26 o 01:16
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 01:15   #309
201804100943
Konto usunięte

dobry offtop to taki który nie przekracza 2 strony
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 01:18   #310
lipiec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pannaleksandra Pokaż wiadomość
Przepraszam, ale teraz Ty też off-topujesz ( : .

Niedzielny, kościelny rozwalacz: pani w wieku 60+ odziana w białą prześwitującą koszule, pod to biały stanik podciągnięty pod szyję i fajnie wylewające się fałdki tłuszczu, mniam! W ogóle nie rozumiem dlaczego grubsze osoby noszą super prześwitujące bluzki przez które naprawdę widać wałeczki czy boczki . Sama mam koszmarny brzuch (ale walcze ) i staram się nie kupować mega prześwitujących bluzek coby nie czuć się w nich źle czy też nie rozwalać innych.
No i w ogóle to królują u mnie na wsi sandały + skarpetki , a ja naiwna myślała, że jednak ludzie się ogarnęli trochę i doszli do wniosku, że skoro ubiera się letnie buty to nie trzeba do nich nosić grubych skarpet .

Edytowane przez lipiec
Czas edycji: 2012-06-26 o 01:20
lipiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 01:21   #311
sszeri
BAN stały

e tam, oftopy są spoko

ale na temat:

http://bezrewelacjii.blogspot.com/20...rwszy-raz.html

było?
Stary 2012-06-26, 01:29   #312
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Wg mnie offtopy są fajne (...)
Cytat:
Napisane przez sszeri Pokaż wiadomość
e tam, oftopy są spoko
dobry offtop nie jest zly. a przynajmniej do czasu pierwszego ostrzezenia .

Cytat:
Napisane przez sszeri Pokaż wiadomość
eej, sszeri, tutaj nie reklamujemy wlasnych blogow.
Stary 2012-06-26, 01:41   #313
sszeri
BAN stały

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość

nie mogłam sie powstrzymac
Stary 2012-06-26, 08:27   #314
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Twoja opcja nr 1 jest wypasiona. ja uzywam na co dzien: korektora pod oczy, cieni ALBO tuszu do rzes (tak, slyszalam juz na jednym forum, ze wiesniak ze mnie, bo stosuje czasem cienie bez tuszu) i rozu do policzkow. niekiedy dodaje pomadke albo blyszczyk. wersja wieczorowa: czasem jednoczesnie cienie i tusz, reszta bez zmian. jestem minimalistka.
Mój minimalizm to: podkład, tusz. Czasami kredka do tego.

Cytat:
dobry offtop nie jest zly. a przynajmniej do czasu pierwszego ostrzezenia .
Słusznie. Ale ten wątek jest taki luźny, że chyba można.

Cytat:
Stary 2012-06-26, 10:17   #315
miss kitsch
Zakorzenienie

Rany, człowiek się rozchoruje na 2 dni i tyle stron za karę musi nadrabiać

Cytat:
Biorąc pod uwagę komentarz Tor Zireael na moim blogu to nie wiem, czy w nas jest tak dużo jadu
Ja jak zwykle opóźniona ... komentarz jednak odnalazłam

A czy ktoś się pokusił żeby na bloga tor zireael wskoczyć?

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Oj ja bym tak bardzo chciała trafić na Pradę - Candy

Cytat:
dobry offtop nie jest zly.a przynajmniej do czasu pierwszego ostrzezenia .

No co jak co ale no ... no! https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok...id=36341&zid=3

Edytowane przez miss kitsch
Czas edycji: 2012-06-26 o 11:04
miss kitsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 10:58   #316
natalkaa7522
Zakorzenienie

Spoko fota.

miss kitsch jaki blog tor? Daj linka bo z tego co podałaś nie da się wejść.
Stary 2012-06-26, 11:06   #317
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Spoko fota.

miss kitsch jaki blog tor? Daj linka bo z tego co podałaś nie da się wejść.

Już poprawiam!

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Łosiu wie co znaczy elegancja, skóra + pantera i cały czas do przodu
Stary 2012-06-26, 11:26   #318
znawczyni9
Raczkowanie

na pewno wylewajace sie brzuchy oraz neonowe spodnie i nieumiejetne chodzenie na wysokich szpilkach
znawczyni9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 11:34   #319
miss kitsch
Zakorzenienie

A kiedy minie moda na Smoleńsk?

http://allegro.pl/show_item.php?item=2425486775

Ona mnie przeraża, serio.

Czas edycji: 2012-06-26 o 11:36
Stary 2012-06-26, 11:49   #320
natalkaa7522
Zakorzenienie

To jakaś nowa sławna dziewczyna? Tak jak Natalia S?
Stary 2012-06-26, 11:50   #321
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Twoja opcja nr 1 jest wypasiona. ja uzywam na co dzien: korektora pod oczy, cieni ALBO tuszu do rzes (tak, slyszalam juz na jednym forum, ze wiesniak ze mnie, bo stosuje czasem cienie bez tuszu) i rozu do policzkow. niekiedy dodaje pomadke albo blyszczyk. wersja wieczorowa: czasem jednoczesnie cienie i tusz, reszta bez zmian. jestem minimalistka.
Przybij piątke, też jestem wieśniakiem Nie cierpię tuszować rzęs, zajmuje mi to wieki, zawsze sobie dziabnę do oka a efekty marne bo rzęs prawie wcale nie mam Więc na co dzień się tym nie bawię

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
A czy ktoś się pokusił żeby na bloga tor zireael wskoczyć?
Ojej, właśnie przejrzałam kilka stron. Już wiemy czemu tak broniła tych dziewczyn, wg mnie sama ma ten typ urody

Właśnie 0,5h temu musiałam przez was wykonać 10-minutowy performance pt "ususzenie włosów i doprowadzenie twarzy do stanu normalnego" bo tak się zaczytałam, że zapomniałam, że muszę odebrać bratanka ze szkoły I tak wywołuje tam niezdrowe zainteresowanie bo mam wrażenie, że połowa matek się zastanawia czy to moje dziecko (mam 22 lata), więc jak bym przyszła z mokrą głową to już w ogóle

Edytowane przez smerfetk_a
Czas edycji: 2012-06-26 o 11:55
smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 11:58   #322
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Ja ostatnio wcale się nie maluję, bo po 1. nie mam czasu a po 2. mi się nie chce. W ogóle jestem na etapie, że jak się w coś fajniejszego ubiorę, to mnie Maja obrzyga, albo mi mleko pocieknie i wyglądam jak sto nieszczęść . Skutek taki, że przebieram się kilka razy dziennie.

Jak już, to biorę coś zbliżonego do kremu bb, cień do powiek i kredkę do oczu... szał.

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2012-06-26 o 12:00
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 13:02   #323
MilkyShake
Raczkowanie

Cytat:
A kiedy minie moda na Smoleńsk?

http://allegro.pl/show_item.php?item=2425486775

Ona mnie przeraża, serio.
Na blogu pisze, że pieniądze z aukcji przekazała na schronisko- także dziewczyna jest w porządku
Swoją drogą koszulka "Rzeczpospolita Kibolska" jest świetna, zapewne podoba mi się z powodu mojego zamiłowania do kibicowania

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Właśnie 0,5h temu musiałam przez was wykonać 10-minutowy performance pt "ususzenie włosów i doprowadzenie twarzy do stanu normalnego" bo tak się zaczytałam, że zapomniałam, że muszę odebrać bratanka ze szkoły I tak wywołuje tam niezdrowe zainteresowanie bo mam wrażenie, że połowa matek się zastanawia czy to moje dziecko (mam 22 lata), więc jak bym przyszła z mokrą głową to już w ogóle
Mam 4letnią siostre, ZAWSZE wywołujemy zamieszanie. Zdarzaly się też starsze panie, które zaczepiały "no jak to w tym wieku?"
niektóre nie potrafily się powstrzymać się od dość głośnego komentarza
"popatrz, dzieci mają dzieci"

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Ja ostatnio wcale się nie maluję, bo po 1. nie mam czasu a po 2. mi się nie chce. W ogóle jestem na etapie, że jak się w coś fajniejszego ubiorę, to mnie Maja obrzyga, albo mi mleko pocieknie i wyglądam jak sto nieszczęść . Skutek taki, że przebieram się kilka razy dziennie.

Jak już, to biorę coś zbliżonego do kremu bb, cień do powiek i kredkę do oczu... szał.
Powiem Ci, że i tak podziwiam, że na 'polu bitwy' z dzidziusiem masz czas usiąść przy komputerze itd. Moja mama przez pierwszy rok po urodzeniu mojej siostry byla totalna wyłączona z życia...

edit.

pudelek o Natalii Siwiec
http://www.pudelek.pl/artykul/41219/...iss_euro_2012/

przegięła

Edytowane przez MilkyShake
Czas edycji: 2012-06-26 o 13:18 Powód: dopisanie.
MilkyShake jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 13:24   #324
sszeri
BAN stały

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/...6_468x1111.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/...67_468x652.jpg

co to jest??
Stary 2012-06-26, 13:32   #325
klaustynka
Zadomowienie

kobieta-hydraulik...?
Stary 2012-06-26, 13:33   #326
sszeri
BAN stały

Cytat:
Napisane przez klaustynka Pokaż wiadomość
kobieta-hydraulik...?
może by pasowała to tego gościa z wąsem
Stary 2012-06-26, 13:37   #327
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Moje dziecię, to mega śpioch. Jak nie jest głodna i ma sucho, to potrafi spać nawet 4h
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 13:41   #328
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Łosiu wie co znaczy elegancja, skóra + pantera i cały czas do przodu

Cytat:
Napisane przez MilkyShake Pokaż wiadomość
edit.

pudelek o Natalii Siwiec
http://www.pudelek.pl/artykul/41219/...iss_euro_2012/

przegięła
Przypomina mi Kissie, tylko wersja black z tymi karpimi ustami.
Stary 2012-06-26, 14:13   #329
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MilkyShake Pokaż wiadomość
Na blogu pisze, że pieniądze z aukcji przekazała na schronisko- także dziewczyna jest w porządku
Swoją drogą koszulka "Rzeczpospolita Kibolska" jest świetna, zapewne podoba mi się z powodu mojego zamiłowania do kibicowania
Na co ona przeznaczy tą kasę to mi wisi i powiewa, ale bycie taką zapaloną wyznawczynią zamachu mnie po prostu odrzuca ... to jej przekonywanie "że prawda i tak kiedyś wyjdzie na jaw" to nawet mnie czasem przeraża

Czas edycji: 2012-06-26 o 14:15
Stary 2012-06-26, 14:21   #330
MilkyShake
Raczkowanie

Cytat:
Na co ona przeznaczy tą kasę to mi wisi i powiewa, ale bycie taką zapaloną wyznawczynią zamachu mnie po prostu odrzuca ... to jej przekonywanie "że prawda i tak kiedyś wyjdzie na jaw" to nawet mnie czasem przeraża
Myślę, że większe 'nadawanie' i 'psioczenie' na Aluh byłoby gdyby kase wsadzila sobie do przysłowiowej kieszeni. Twierdzi, że przekazuje na schronisko- okej.

Tylko nie róbmy tu offtopica smoleńskiego..

MilkyShake jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości