|
|
#301 |
|
BAN stały
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.VI
|
|
|
|
#302 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do figury tej dziewczyny, to nie tyle kwestia chudości co wystających żeber. Taka budowa. Też mam wystające żebra, potem taką zapadniętą jamę a niżej wystający brzuszek... Oczywiście, im mocniej się brzuch wciąga tym efekt większy, ale ogólnie trzeba uważać bo to podkreśla wszelkie wypukłości brzucha w dolnym partiach. Kiepski też kąt do zdjęć wybrała no i last, but not least - zaamist przepraszać za "wzdęty brzuch" to wystarczyło obciąć zdjęcie, żeby było widać tylko stanik, o który chodziło. ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#303 | |
|
Raczkowanie
|
Nie obraziłabym się, gdyby zbliżenia wykorzystanej biżuterii robione były nie na niej, a np. na stole, w jakimś pudełku czy czymś w rodzaju wieszaka na kolczyki, wisiorki, etc.
Cytat:
co do makijażu oczu, to mam podobne odczucia, tylko że cienie we mnie "wsiąkają", a puder/podkład/korektor zbija mi się w grudki na twarzy. Nie mam bladego pojęcia czemu się tak dzieje, uroki cery mieszanej zapewne. (Jedyne, co mnie nie zawodzi to eyeliner, ale nie jestem przekonana, czy wpływa on korzystnie na atrakcyjność mojej paszczy, więc jakoś niezbyt często używam )
|
|
|
|
|
#304 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
nie było dziwnie, ze mutantami sa (bo nie sa!). co do istnienia straplessa powyzej rozmiaru 36GG, to jesli nawet jest, to zapewne bardzo pancerny, a i tak nie wiem czy bym go odwazyla sie zalozyc, majac bardzo duzy biust. (i tak, oczywiscie zgadzam sie z tym podzialem, myslalam, ze moze nie uwzgledniasz opcji "bardzo duzy", z czym sie wielokrotnie spotkalam). Cytat:
.
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2012-06-26 o 00:47 |
||
|
|
|
#305 |
|
Wtajemniczenie
|
siarka40, muszę Cię o to zapytać - serio z tymi testerami?
Wiem, że to pewnie legenda, że testery są trwalsze i mają silniejszy zapach, ale nigdy nie wydawała mi się dziwna. Ostatecznie wiele osób kupuje zapach wypróbowując kilka różnych, więc węch się przytępia i wydawałoby się, że testery powinny mocniej pachnieć, żeby się przebić przez ten galimatias, a normalne perfumy powinny pachnieć lżej, żeby jak taka pani jedna z drugą wyleje na siebie pół flakonu, nie zabijała ludzi w tramwaju aromatem ![]() Aha - ostatnio moja koleżanka wystawiała kumplowi bez konta na All (czy tam miał mało komentarzy) trzy aukcje z perfumami (1000% oryginały z Douglasa, nie pamiętam jakie, ale raczej średnia półka, coś na poziomie Chanel właśnie), bo kupił dziewczynie na prezent, ale nie zdążył dać, bo przyprawiła mu rogi - wystawił je na All na krótki termin od złotówki, bo chciał się tego pozbyć jak najszybciej, a trochę mu było żal wylać do zlewu w przypływie wściekłości Więc czasem da się kupić okazyjnie drogie perfumy Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-06-26 o 00:56 |
|
|
|
#306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#307 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czasem lubię dla rozrywki poczytać podforum ślubne - tam to dopiero są offtopy! Po kilku stronach wyrwanych ze środka trudno się zorientować, na jaki temat toczy się rozmowa - choroby psa, malowania płotu, sprzedaży ciążowych spodni czy koloru wiązanki ślubnej (a temat wątku to, no nie wiem, długość welonu) Wg mnie offtopy są fajne, w końcu to nie jest bardzo konkretny temat typu "błagam, pomóżcie znaleźć takie buty w rozm. 42, potrzebuję na pojutrze", tylko luźny wąteczek (przynajmniej ja go tak odbieram)
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#308 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
. Cytat:
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2012-06-26 o 01:16 |
||
|
|
|
#309 |
|
Konto usunięte
|
dobry offtop to taki który nie przekracza 2 strony
|
|
|
|
#310 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niedzielny, kościelny rozwalacz: pani w wieku 60+ odziana w białą prześwitującą koszule, pod to biały stanik podciągnięty pod szyję i fajnie wylewające się fałdki tłuszczu, mniam! W ogóle nie rozumiem dlaczego grubsze osoby noszą super prześwitujące bluzki przez które naprawdę widać wałeczki czy boczki . Sama mam koszmarny brzuch (ale walcze ) i staram się nie kupować mega prześwitujących bluzek coby nie czuć się w nich źle czy też nie rozwalać innych. No i w ogóle to królują u mnie na wsi sandały + skarpetki , a ja naiwna myślała, że jednak ludzie się ogarnęli trochę i doszli do wniosku, że skoro ubiera się letnie buty to nie trzeba do nich nosić grubych skarpet
Edytowane przez lipiec Czas edycji: 2012-06-26 o 01:20 |
|
|
|
|
#311 |
|
BAN stały
|
e tam, oftopy są spoko
![]() ale na temat: http://bezrewelacjii.blogspot.com/20...rwszy-raz.html było?
|
|
|
|
#312 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
dobry offtop nie jest zly
. a przynajmniej do czasu pierwszego ostrzezenia .Cytat:
.
|
|
|
#313 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami kredka do tego. ![]() Cytat:
Ale ten wątek jest taki luźny, że chyba można. ![]() |
||
|
|
|
#315 | |||
|
Zakorzenienie
|
Rany, człowiek się rozchoruje na 2 dni i tyle stron za karę musi nadrabiać
![]() Cytat:
![]() A czy ktoś się pokusił żeby na bloga tor zireael wskoczyć? ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
No co jak co ale no ... no! https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok...id=36341&zid=3
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2012-06-26 o 11:04 |
|||
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już poprawiam! ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Łosiu wie co znaczy elegancja, skóra + pantera i cały czas do przodu
|
|
#318 |
|
Raczkowanie
|
na pewno wylewajace sie brzuchy oraz neonowe spodnie i nieumiejetne chodzenie na wysokich szpilkach
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
A kiedy minie moda na Smoleńsk?
![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=2425486775 Ona mnie przeraża, serio.
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2012-06-26 o 11:36 |
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
To jakaś nowa sławna dziewczyna? Tak jak Natalia S?
|
|
|
|
#321 | ||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Nie cierpię tuszować rzęs, zajmuje mi to wieki, zawsze sobie dziabnę do oka a efekty marne bo rzęs prawie wcale nie mam Więc na co dzień się tym nie bawię ![]() Cytat:
![]() Właśnie 0,5h temu musiałam przez was wykonać 10-minutowy performance pt "ususzenie włosów i doprowadzenie twarzy do stanu normalnego" bo tak się zaczytałam, że zapomniałam, że muszę odebrać bratanka ze szkoły I tak wywołuje tam niezdrowe zainteresowanie bo mam wrażenie, że połowa matek się zastanawia czy to moje dziecko (mam 22 lata), więc jak bym przyszła z mokrą głową to już w ogóle Edytowane przez smerfetk_a Czas edycji: 2012-06-26 o 11:55 |
||
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio wcale się nie maluję, bo po 1. nie mam czasu a po 2. mi się nie chce. W ogóle jestem na etapie, że jak się w coś fajniejszego ubiorę, to mnie Maja obrzyga, albo mi mleko pocieknie i wyglądam jak sto nieszczęść
. Skutek taki, że przebieram się kilka razy dziennie.Jak już, to biorę coś zbliżonego do kremu bb, cień do powiek i kredkę do oczu... szał. Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-06-26 o 12:00 |
|
|
|
#323 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą koszulka "Rzeczpospolita Kibolska" jest świetna, zapewne podoba mi się z powodu mojego zamiłowania do kibicowania ![]() Cytat:
niektóre nie potrafily się powstrzymać się od dość głośnego komentarza "popatrz, dzieci mają dzieci" ![]() Cytat:
edit. pudelek o Natalii Siwiec http://www.pudelek.pl/artykul/41219/...iss_euro_2012/ przegięła
dbam o porządek w szafie! Edytowane przez MilkyShake Czas edycji: 2012-06-26 o 13:18 Powód: dopisanie. |
|||
|
|
|
#324 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#325 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#326 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecię, to mega śpioch. Jak nie jest głodna i ma sucho, to potrafi spać nawet 4h
|
|
|
|
#328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2012-06-26 o 14:15 |
|
|
|
|
#330 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko nie róbmy tu offtopica smoleńskiego..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

, podkład i puder

Oczywiście, im mocniej się brzuch wciąga tym efekt większy, ale ogólnie trzeba uważać bo to podkreśla wszelkie wypukłości brzucha w dolnym partiach. Kiepski też kąt do zdjęć wybrała no i last, but not least - zaamist przepraszać za "wzdęty brzuch" to wystarczyło obciąć zdjęcie, żeby było widać tylko stanik, o który chodziło. 
Rozumiem, dziewczyna rzadko trafia z doborem ubrań, ale uważam, że tutaj wygląda naprawdę ok. Trochę za ciemno, fakt, ale ogólnie rzeczy brzydkie nie są. Wręcz przeciwnie, buty bym jej skubnęła 
co do makijażu oczu, to mam podobne odczucia, tylko że cienie we mnie "wsiąkają", a puder/podkład/korektor zbija mi się w grudki na twarzy. Nie mam bladego pojęcia czemu się tak dzieje, uroki cery mieszanej zapewne. 

. a przynajmniej do czasu pierwszego ostrzezenia
.
.

Nie cierpię tuszować rzęs, zajmuje mi to wieki, zawsze sobie dziabnę do oka a efekty marne bo rzęs prawie wcale nie mam
I tak wywołuje tam niezdrowe zainteresowanie bo mam wrażenie, że połowa matek się zastanawia czy to moje dziecko (mam 22 lata), więc jak bym przyszła z mokrą głową to już w ogóle