Walka o zdrowe i piękne włosy część XII - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-25, 10:13   #301
ForbiddenFruit
Rozeznanie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XII

Ja jeśli chodzi o siemię czytałam w wielu artykułach, że takie surowe prosto z paczki nie będzie miało żadnych w właściwości, bo organizm nie jest w stanie ich przyswoić. No bo jak? Takie siemię po prostu przez nas przeleci..
Najlepiej jest albo siemię zmielić tuż przed spożyciem Ważne żeby nie mielić na zapas, bo te wszystkie substancje bo kilku godzinach ulatniają się. Można taż zagotować i spożywać właśnie w postaci takie glutka. A o prażeniu nic nie wiem ale wydaje mi się, że to ten sam efekt co przy surowym siemieniu.
ForbiddenFruit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 10:16   #302
alex1989
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
w takim razie muszę poszukać linku dziękuję
to chyba na drożdzowym wrzucałam
jakbym go znalazła to napewno podrzucę

Wczoraj robiłam podsumowanie 5 miesięcznego CG na wątek dla zakręconych więc wrzuce zdjęcie i tutaj ze spacjalną dedykacją dla Lethie

I tym o to miłym akcentem chce się pozegnać
jadę do babiczki na wieś na ok 2 tygodnie a tam nie ma internetu
będę sie starała podczytywać Was na telefonie, ale raczej nie dam rady pisać.
Nie spamujcie za dużo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Włosy6.jpg (43,6 KB, 129 załadowań)

moje włosiaki

"Może niektórych kobiet nie da się poskromić. Może potrzebują biegać na wolności, dopóki nie znajdą kogoś, tak dzikiego, aby biegał z nimi."
alex1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 10:23   #303
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alex1989 Pokaż wiadomość
to chyba na drożdzowym wrzucałam
jakbym go znalazła to napewno podrzucę

Wczoraj robiłam podsumowanie 5 miesięcznego CG na wątek dla zakręconych więc wrzuce zdjęcie i tutaj ze spacjalną dedykacją dla Lethie

Nie spamujcie za dużo
Piękności Ty serio myślałaś że masz proste włosy?

Mnie kusiło z boczku i kliknęłam https://wizaz.pl/Fryzury/Trendy-we-f...c-objetosc-XXL , myślicie że na tej fotce tam są wałki pod włosami? bo mi się wydaje, że to są po prostu zwinięte same włosy i podpięte w sumie fajny pomysł, tylko muszę takie spinki nabyć. I te fryzurki na końcu cudne
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 10:41   #304
ejzii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
Ja naftę kładę na skalp i bardzo sobie chwalę, bo przyśpiesza mi porost
to ja chyba jurto tez naloze a łatwo zmyć?

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Ponawiam pytania bo nikt mi nie odpowiedział
czy malwa z polleny z czarna rzepa to jest typowo oczyszczający szampon?
Skład: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Peg-75 Lanolin, Brassica Rapa Extract, Sodium Chloride, Citric Acid, Methylchloroisothiazolino ne (and) Methylisothiazolinone.
mama go kupiła na codzienne stosowanie do swoich włosów...

i 2. to czy dabur amla nadaje sie do jasnych wlosow?
i czy ten najbardziej zachwalany to ten z tymi dwoma winogronkami na dole?

ejzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 10:41   #305
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ejzii Pokaż wiadomość
to ja chyba jurto tez naloze a łatwo zmyć?
Na początku używania w ogóle szampony mi się na nafcie nie chciały pienić
A teraz już bez problemu, nie wiem od czego to zależy.
Czarna93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 10:51   #306
Papiszynka
Zakorzenienie

A ja jednak dochodzę do wniosku, że Biovax mi nie służy spuszone mam włosy po nim, dzisiaj trzymałam 10min... zmęcze i więcej nie kupuję.
Stary 2012-07-25, 10:54   #307
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:

Nie spamujcie za dużo
Dla mnie już nie me dedykacji
Baw się dobrze i oby pogoda dopisała

Cytat:
Napisane przez ejzii Pokaż wiadomość
Ponawiam pytania bo nikt mi nie odpowiedział
czy malwa z polleny z czarna rzepa to jest typowo oczyszczający szampon?
Skład: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Peg-75 Lanolin, Brassica Rapa Extract, Sodium Chloride, Citric Acid, Methylchloroisothiazolino ne (and) Methylisothiazolinone.
mama go kupiła na codzienne stosowanie do swoich włosów...

i 2. to czy dabur amla nadaje sie do jasnych wlosow?
i czy ten najbardziej zachwalany to ten z tymi dwoma winogronkami na dole?
Tak jest to oczyszczający szampon a co do amli to zdania sa podzielone Ponoć dla blondynek jest amla gold ale ja mam włosy blond i uzywam tej klasycznej a efektu przyciemnienia nie zauważyłam
dla brunetek (ja ją mam) http://allegro.pl/amla-olejek-do-wlo...492578764.html
i dla blondynek: http://allegro.pl/dabur-amla-gold-ol...462187729.html

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-25, 11:00   #308
ForbiddenFruit
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
A ja jednak dochodzę do wniosku, że Biovax mi nie służy spuszone mam włosy po nim, dzisiaj trzymałam 10min... zmęcze i więcej nie kupuję.
Ja też ostatnio to stwierdziłam Tylko, że ja miałam do włosów blond, a on chyba nie jest szczególnie polecany. Teraz kupiłam sobie do ciemnych, zobaczymy może ten będzie lepszy
Stary 2012-07-25, 11:03   #309
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez ForbiddenFruit Pokaż wiadomość
Ja też ostatnio to stwierdziłam Tylko, że ja miałam do włosów blond, a on chyba nie jest szczególnie polecany. Teraz kupiłam sobie do ciemnych, zobaczymy może ten będzie lepszy
Ja kupuje tego do zniszczonych z miodem i jest booooski
Ten do blondu taki se

- 25 kg
Stary 2012-07-25, 11:03   #310
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jeśli chodzi o siemię czytałam w wielu artykułach, że takie surowe prosto z paczki nie będzie miało żadnych w właściwości, bo organizm nie jest w stanie ich przyswoić. No bo jak? Takie siemię po prostu przez nas przeleci..
Najlepiej jest albo siemię zmielić tuż przed spożyciem Ważne żeby nie mielić na zapas, bo te wszystkie substancje bo kilku godzinach ulatniają się. Można taż zagotować i spożywać właśnie w postaci takie glutka. A o prażeniu nic nie wiem ale wydaje mi się, że to ten sam efekt co przy surowym siemieniu.
no ale jeżeli je pogryziesz, to powinno mieć takie same właściwości jak zmielone? nie wiem, próbuję to wziąć na logikę, ale poszukam wyżej wspomnianego artykułu.

Cytat:
piękne!!
miłych wakacji

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Piękności Ty serio myślałaś że masz proste włosy?

Mnie kusiło z boczku i kliknęłam https://wizaz.pl/Fryzury/Trendy-we-f...c-objetosc-XXL , myślicie że na tej fotce tam są wałki pod włosami? bo mi się wydaje, że to są po prostu zwinięte same włosy i podpięte w sumie fajny pomysł, tylko muszę takie spinki nabyć. I te fryzurki na końcu cudne
ten blondzik na końcu jest najwspanialszym blondem, jaki kiedykolwiek widziałam a o takich fryzurach zawsze marzyłam, zwłaszcza jak często w filmach widziałam aktorki, które zaraz po przebudzeniu miały takie włosy
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 11:29   #311
antoninamotyl
Rozeznanie

Dziewczyny a co powiecie o tym produkcie ---> Beauty Formulas, Henna Treatment Wax (Głęboko odżywiający wosk do włosów) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...tment-wax.html
Bo teraz będzie w Super Pharm na promocji za 5,99 i zastanawiam się czy warto ją kupić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-25, 11:35   #312
ForbiddenFruit
Rozeznanie

Cytat:
no ale jeżeli je pogryziesz, to powinno mieć takie same właściwości jak zmielone? nie wiem, próbuję to wziąć na logikę, ale poszukam wyżej wspomnianego artykułu.

ten blondzik na końcu jest najwspanialszym blondem, jaki kiedykolwiek widziałam a o takich fryzurach zawsze marzyłam, zwłaszcza jak często w filmach widziałam aktorki, które zaraz po przebudzeniu miały takie włosy
W sumie to możliwe.. Już nie wiem. Wszędzie piszą inaczej

Ja zawsze chciałam mieć taki kolor włosów Śliczny jest
Stary 2012-07-25, 11:36   #313
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Ja kupuje tego do zniszczonych z miodem i jest booooski
Ten do blondu taki se
Ja mam jedwab+keratyna, on jeszcze nie ma opinii na KWC, ale mam taką listę produktów do wypróbowania, że na trochę miesięcy starczy, Biovaxa na niej nie ma

Cytat:
Owszem ładny blondzik, ale to chyba naturalsy i tylko grzywka rozjaśniona mi się bardziej podoba kolorek tej typeski, co wcina pistacje na fotelu fryzjerskim
Kusi mnie, żeby pokombinować z tym moim falowaniem, ale to bym musiała wstać o 6 kupie te spinki i może póki co skuszę się na wstanie o 6.30
Stary 2012-07-25, 11:52   #314
riendo
Rozeznanie

Delikatne szampony chyba nie są dla mnie Postanowiłam w końcu zużyć tą próbkę z Dżonsona, tego płynu myjącego 3w1. Toż to się w ogóle nie pieni! Ja Was podziwiam, jak Wy myjecie włosy odżywkami czy takimi delikatnymi myjadłami.
Zużyję do mycia twarzy, a szkoda, bo fajnie się zapowiadał...
riendo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 12:16   #315
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antoninamotyl Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co powiecie o tym produkcie ---> Beauty Formulas, Henna Treatment Wax (Głęboko odżywiający wosk do włosów) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...tment-wax.html
Bo teraz będzie w Super Pharm na promocji za 5,99 i zastanawiam się czy warto ją kupić
warto moim zdaniem na przetestowanie wosk z awokado. Skład przeciętny, ale efekty daje bardzo fajne.
tylko szkoda, że taka cena to z kartą LifeStyle, dawno nie było jej w zwykłej promocji, 2za1, wtedy to koszt koło 10 złotych..
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 12:39   #316
severus
Przyczajenie

Dziewczęta zaczynam bawić sie we włosomaniactwo. To mój 1 post więc witam serdecznie. Narazie moja b. uboga pielęgnacja wyglada tak. Myję metodą OMO. Jako pierwsze O wykorzystuję olejowanie a konkretnie oliwa z oliwek. Myję włosy co 2 dzień żelem do higieny intymnej facella intima (brak SLSów) po BD miałam swędzacy skalp a BD fur mama jest u mnie nie do dostania. Jako drugie O joanna z apteczki babuni miód i mleko jest bs ale ja używam jako ds bo włosy szybciej sie przetłuszczały. Raz w tyg raz na 2 tyg używam SLS konkretnie szmponu joanny naturii z bursztynem. Włosy mam oklapnięte u nasady niżej spuszone. Chyba sa falowane. Chciałabym lepiej wydobyć skręt. Możecie pomóc? Dodaje zdjęcie poglądowe. Serdecznie pozdrawiam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0673.jpg (88,0 KB, 66 załadowań)
severus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 12:47   #317
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

ja dzis tylko umylam, i biovax na to potrzymam troche dluzej

maneo444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 12:49   #318
almondfairy
seriously? no.

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Ja dziś mixik z alterry z granatem i aloesem, maścią sutkową, olejem z pestek winogron, pottersem i półproduktami : keretyna, dpantenol, kwas hialuronowy, aloes, glicerynka i mleczko pszczele
Oczywiście pod czepek i grzeje się pod ręcznikiem
uwielbiam Twoje mixiki

książki
ubrania
almondfairy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 12:51   #319
201801220933
Konto usunięte

Wreszcie znalzałam dobrą dla mnie odżywkę do stosowania na kilka minut po myciu. Oczywiście jest to wygładzająca isana. Po innych zastosowanych po myciu moje włosy były rozprostowane i przyklapnięte.. Mogę ją polecić wszystkim, którym zależy na objętości, połysku, ale nie lubią gdy włosy są zbyt lejące. Jeśli chodzi o mnie odżywka zastosowana na 1-2 minuty, ładnie nabłyszcza, poprawia skręt (zwykle mam fale, po niej często spiralki), sprawia że włosy wydają się mięsiste, natomiast przy 5 minutach mamy efekt lejących prostych włosów bez objętości.

U mnie najlepiej sprawdza sie w zestawie:
Artiste proteinowa+odrobina Alterry z granatem na 1h
mycie BD
Isana Wygładzająca na 1 minutę (rozczesać włosy)

Włosy wyglądają na dużo grubsze niż zwykle, i o dziwo rzeczywiście takie są, różnicę widać nawet na pojedyńczych włosach. Pisze to tutaj, bo uważam, że ten "zestaw" jest wart wypróbowania, jeśli komuś zależy na pogrubieniu włosów. Chociaż oczywiście każdy może reagowac inaczej..

Edytowane przez 201801220933
Czas edycji: 2012-07-25 o 12:53
201801220933 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 13:21   #320
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez severus Pokaż wiadomość
Dziewczęta zaczynam bawić sie we włosomaniactwo. To mój 1 post więc witam serdecznie. Narazie moja b. uboga pielęgnacja wyglada tak. Myję metodą OMO. Jako pierwsze O wykorzystuję olejowanie a konkretnie oliwa z oliwek. Myję włosy co 2 dzień żelem do higieny intymnej facella intima (brak SLSów) po BD miałam swędzacy skalp a BD fur mama jest u mnie nie do dostania. Jako drugie O joanna z apteczki babuni miód i mleko jest bs ale ja używam jako ds bo włosy szybciej sie przetłuszczały. Raz w tyg raz na 2 tyg używam SLS konkretnie szmponu joanny naturii z bursztynem. Włosy mam oklapnięte u nasady niżej spuszone. Chyba sa falowane. Chciałabym lepiej wydobyć skręt. Możecie pomóc? Dodaje zdjęcie poglądowe. Serdecznie pozdrawiam.
witaj
jeżeli chcesz wydobyć skręt- poczytaj na podforum kręconowłosych. multum przydatnych informacji

napaliłam się na kolejną rzecz - samodzielnie robione podkłady mineralne niedługo wyląduję pod mostem z braku pieniędzy. przynajmniej będę miała piękne włosy i buźkę
Stary 2012-07-25, 13:28   #321
ForbiddenFruit
Rozeznanie

Say-hello - ja też się o siebie boję Miałam zacząć akcję denko, bo już nie mieszczę kosmetyków w łazience, a wy tu ciągle czymś kusicie

O i mam pytanie. Ostatnio zaczęłam brać Merz Spezial (bardziej na paznokcie niż na włosy), skrzypowitę i CP. Nie za dużo tego?
Stary 2012-07-25, 13:34   #322
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Say-hello - ja też się o siebie boję Miałam zacząć akcję denko, bo już nie mieszczę kosmetyków w łazience, a wy tu ciągle czymś kusicie

O i mam pytanie. Ostatnio zaczęłam brać Merz Spezial (bardziej na paznokcie niż na włosy), skrzypowitę i CP. Nie za dużo tego?
CP jest raczej bezpieczne, bo nadmiar odprowadzany jest z organizmu z moczem. nie wiem jak z pozostałymi, bo nie stosowałam. sprawdź ulotkę i porównaj składy, sprawdź dozwolone dawki i będziesz wszystko wiedziała

a co do kosmetyków - tak jak już wcześniej pisałam, lipiec miał być miesiącem bez zakupów włosowych skusiłam się raz jedynie na pottersa, ale to był dobry wybór i jedynie 5zł wydałam. do twarzy w sumie też nie kupowałam, choć kremy z alterry i apis żurawinowy strasznie kusiły. do tego miałam ochotę wykupić cały sklep zróbsobiekrem do ciała kupiłam jedynie krem do rąk i żel do mycia. także nie było tak źle. ale najgorsze jest to, że po takim odwyku teraz mam ochotę kupować pełno rzeczy, bo wiem że za 6 dni zaczyna się sierpień
ale ban zakupowy na włosy chyba przedłużę, bo mam pełno rzeczy do wykończenia. nie wiem po co chcę kupować kolejny olej, skoro mam jeszcze prawie 90ml orzecha włoskiego... może za to skuszę się właśnie na tą kolorówkę.com i może jakieś serum z zsk

ale się wyżaliłam
Stary 2012-07-25, 13:46   #323
severus
Przyczajenie

dziękuję. na pewno poczytam. A powiedzcie mi jak z kondycją moich kłaków?
Stary 2012-07-25, 14:10   #324
Kakcia
Raczkowanie

Severus moim zdaniem wyglądają na zdrowe tylko musisz o nie trochę bardziej zadbać Wyglądają na grube, końce nie wydaja mi się przesuszone (oceniam tylko na podstawie tego zdjęcia!). Ogólnie uważam, że masz bardzo ładne włoski Mogłabyś postarać się o wydobycie blasku, pewnie wtedy byłyby przepiękne Polecam olejować, może jakieś płukanki z octu/cytryny? Dziewczyny chwalą też sobie odżywkę Isany. Ja jej jeszcze nie stosowałam, przymierzam się do niej ale to po powrocie do PL, bo teraz wyjeżdżam na 1,5 m-ca I oczywiście spłukiwać włosy chłodnym strumieniem wody, to zamyka łuski i pomoże wydobyć blask Tak bardzo zależy Ci na stosowaniu metody OMO? Ja osobiście jej nie lubię, ale to moje prywatne zdanie, wielu włosomaniaczkom ona pasuje
Kakcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 14:12   #325
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez severus Pokaż wiadomość
Ładne włoski, tylko brakuje im blasku ja bym zakupiła jakieś maski na Twoim miejscu, bo ich wg mnie u Ciebie brakuje. Widzisz efekty po oliwie? bo mi ona np. nie służyła.

Cytat:
a co do kosmetyków - tak jak już wcześniej pisałam, lipiec miał być miesiącem bez zakupów włosowych skusiłam się raz jedynie na pottersa, ale to był dobry wybór i jedynie 5zł wydałam. do twarzy w sumie też nie kupowałam, choć kremy z alterry i apis żurawinowy strasznie kusiły. do tego miałam ochotę wykupić cały sklep zróbsobiekrem do ciała kupiłam jedynie krem do rąk i żel do mycia. także nie było tak źle. ale najgorsze jest to, że po takim odwyku teraz mam ochotę kupować pełno rzeczy, bo wiem że za 6 dni zaczyna się sierpień
ale ban zakupowy na włosy chyba przedłużę, bo mam pełno rzeczy do wykończenia. nie wiem po co chcę kupować kolejny olej, skoro mam jeszcze prawie 90ml orzecha włoskiego... może za to skuszę się właśnie na tą kolorówkę.com i może jakieś serum z zsk

ale się wyżaliłam
Spróbuj odnaleźć w sobie rozsądek, na pewno gdzieś tam głęboko sobie siedzi
Stary 2012-07-25, 14:27   #326
visionAM
Zakorzenienie

Oglądałam dzisiaj całą serię Timotei Jeriho Rose w Tesco
Fajne kosmetyki, w dodatku wszystkie po 7,99zł - zarówno szampony 400ml jak i odżywki. Nie kupiłam niczego, ale na pewno kupię w sierpniu Składowo wydają się fajne, zainteresowała mnie wersja z awokado oraz z olejkiem z migdałów.

Poza tym zauważyłam w Tesco kosmetyki Alberto Balsam, znacie?
Składy też nie najgorsze, ale nie jestem do końca pewna:
http://www.tesco.com/groceries/Produ.../?id=265347783
http://www.tesco.com/groceries/Produ.../?id=264756006
http://www.tesco.com/groceries/Produ.../?id=260660655
http://www.tesco.com/groceries/Produ.../?id=260660678
http://www.tesco.com/groceries/Produ.../?id=268421016
http://www.tesco.com/groceries/Produ.../?id=260569165
http://www.tesco.com/groceries/Produ.../?id=260569263
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 14:41   #327
severus
Przyczajenie

Dziękuję pięknie! poczytam o płukance z cytryny i pewnie zaraz dzisiaj wypróbuję a jakie konkretnie maski możecie polecić?
Czy da się jakos unieść włosy bezsilikonowo?
Do metody OMO przyzwyczailam się stosując jeszcze SLS (w celu ochrony) i jakoś tak zostało
Po oliwie widzę delikatna poprawę zmniejsza sie puszenie. W najbliższym czasie do olejowania spróbuje kokosowego. Używałam też kilka razy odżywki dzieciowej bambino. Chwala Bogu że szybko zorientowałam się że warto przeanalizować skład. Zawierała parafinę. Chociaz wlosy wyglądały
Stary 2012-07-25, 15:15   #328
Lethie
Zadomowienie

Cytat:

Nie spamujcie za dużo
O dziękuje bardzo za dedykację
to niesamowite, że przez 5 miesięcy włosy Ci się tak zmieniły, jak już mówiłam są piękne ale widzę, że wcześniej też całkiem ładnie Ci się falowały, moje są proste u nasady a tylko końcówki się falują, ja jak wysuszę suszarką to prawie proste są więc nie jestem przekonana czy CG coś by mi dało, już nie mówię o tym, że nie potrafię ich nawilżyć (one kochają proteiny)
miłych wakacji

Moje włosy
Lethie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 15:32   #329
nafiyqa
Zakorzenienie

Od jutra w Superpharm pojedyncze waxy z beauty formulas za 5,99.
Pamietam, ze kiedys Scarabeo czekala na nie

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 16:30   #330
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez almondfairy Pokaż wiadomość
uwielbiam Twoje mixiki

Weszłam dzis do natury i w promocji jest balsam do włosów o pojemności 1 l z algami za 19.90 szkoda że nie cyknęłam fotki ze składem ale może któraś z was widziała i wie czy to spoko czy nie?

- 25 kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości