|
|
#301 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III
MartuszkaGRATULUJĘ PIĘKNOŚCI
Niebawem będzie 6 z przodu![]() Laski jaki pyszny jest te chlebek Maca poważnie!zrobiłam sobie z nim kanapki z szynka pomidorem i ogórkiem i smakuje on jak bułeczki świeże coś pysznego!!amatorki bułeczek będą zachwycone Superka wolny dzień mówisz??!to relaksuj się skarbie ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Bottega-mam prośbę do ciebie!czy moglabys pod pytać swojej mamy co jest jak zaraz pod piersią lewą gdzieś może z 10cm w dół czuje się taki prądujący ból i to jest takie napadowe nie ciągle Dzięki z góry za odp.ja nie wiem co tam w ogóle jest...moja anatomia jest marna
|
#302 |
|
Konto usunięte
|
czarna to jest ten chrupki chlebek ?
|
|
|
|
#303 |
|
Zadomowienie
|
A tak w ogóle to kurde,muszę chyba sobie zrobić badania z krwi bo czuje się taka jakąś osłabiona
robiłam ostatnio badanie w ciąży powinnam iść też do gina na cytologie...jakoś unikam tych lekarzy jak ognia.Do tego moje hormony też buzują mam zwiększony jakiś hormon,po ciąży mi się to zrobiło...ale boję się że jak mi gin przepisze tabsy to zacznę tyc i tak przeciągam ta wizytę![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Superka-tak taki chrupki są różne smaki.Ja np.lubię pieczywo czosnkowe, więc kupiłam czosnkowy W ogóle jestem maniaczka bułek:-/ w jednej kromce jest 39 kcal.
|
#304 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Baleronowa nigdy nie słyszałam o tym jajku wibrującym ale po Twoim opisie brzmi super
![]() żyrafko to wszystko przez grupona... przeglądałam oferty bo poluje na jakiś rozsądny pakiet mikrodermabrazji albo chociaż jakiś peeling kawitacyjny i właśnie mieli oferte na calzone wczoraj wypiłam malutką szklanke coli. bardzo źle. superkas nie stresuj tabelką tak wcześnie do poniedziałku troche czasu jeszcze muszę jeszcze trochę schudnąć (bo po moim "szalonym jedzeniowo" weekendzie było hmm trochę źle czarna ta maca jest absolutnie rewelacyjna z serkiem topionym o smaku emmentalera. tylko wtedy chyba ma troche kalorii. aczkolwiek warte spróbowania. kiedyś lubiłam to jeść. przypomniałaś mi o moich polowaniach na solrute wasy. kurcze. u mnie w sklepie obok już jej nie ma. będę musiała gdzieś dalej pojechać
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2012-08-10 o 09:25 |
|
|
|
#305 |
|
Konto usunięte
|
Temat seksu przypadł większości do gustu
Same diablice się tu spotkały ![]() Ja dziś siedzę w pracy 12h. Wczoraj zrobiłam sobie sałtkę- penińska, ogórek, pomidory, tuńczych, gotowane jajka + trochę kefiru. Generalnie taka śmieciówka z tego co w lodówce miałam Wyszedł z tego wieeeeeelki gar (na stancji nie mam takiej wielkiej miski), więc mam spokój z podwieczorkiem na kilka dni. Jak wrócę do domu to zamierzam polatać z hula hop i z obciąznikami (ćwiczenia na ramiona). Wczoraj usiłowałam z Blondaskiem zacząć rozmowę o tym, że wyjeżdżam i, że generalnie nie jestem gotowa na związek kolejny. On wie oczywiście, że idę na magisterkę do Gdańska oraz to, że mam problemy z Ex. Jednak nie był skory do podjęcia tej rozmowy. Wtulił się we mnie i po rozmowie. To chyba element wyparcia tej wizji ![]() Ex zalewa mnie sms. Między innymi o tym, że jesli bym go na prawde kochała to nie zrezygnowałambym tak łatwno z tego związku i z niego |
|
|
|
#306 |
|
Zadomowienie
|
Turku-jeden chlebek ma 39kcal więc jak się zje 2kromki z jakimś twarożkiem ogórkiem to nie ma absolutnie tragedii
Soldusia-ciesz się że nie grozi że się powiesi:-| ja jak zerwałam z moim ex dobrych parę lat temu to nie dość że wpływał na moja psychę to jeszcze groził że się zabije...najeżdżał mnie w domu po nocach,miałam czasem 20 sms i z 20 połączeń nie odebranych :-/ i oczywiście ich gadka"jakbyś mnie na prawdę kochała" na twoim miejscu zmieniłam bym nr.tel.I powiem Ci że rozumiem twoje zdenerwowanie,ja przez ten czas póki się odemnie odczepił (trwało to pół roku) byłam kłębkiem nerwów mój mąż wtedy jeszcze przyszły,był tak cholernie wściekły,że mało nasz związek się nie rozpadł...ale było to już dawno i prawie o tym zapomniałam.Raz miałam nawet akcje na ulicy,szłam sobie po mieście i napotkałam mojego ex a ten podszedł do mnie zaczął mnie szarpać i krzyczeć,że jak zobaczy mnie z tym moim obecnym to zabije i mnie i jego!Myślałam,że że wstydu się spale szybko go odepchnełam i uciekłam.Później przez pewien czas bałam się normalnie chodzić po ulicy,a to był taki facet narwany,że nie wiedziałam co mu na prawdę w głowie świta.Teraz sobie myślę co ja w nim widziałam eee...może jego luzacki tryb mi zaimponował...później pokazał jaki z niego elegant.
96.4... Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-08-10 o 09:59 |
|
|
|
#307 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim jestem tu nowa mam 20 lat 165m wzrostu i 70 kg wagi chciała bym zmienić swój wygląd zewnętrzny po prostu schudnąć. Nie wiem od czego mam zacząć postarałam sie odłożyć słodycze, jeść 4-5 posiłki dziennie w małych ilościach, pić wode. Od poniedziałku zaczełam jeść tak: śniadanie- 3 małe kromki razowe z twarożkiem lub wędliną, drugie śniadanie(nie zawsze jej jem)- jogurt lub jakiś owoc obiad-to róznie raczej staram sie ie gotować tłusto podwieczorek- dwie kromki razowca z odtłuszczonym serkiem kolacja- pomidor z ogórkiem i odtłuszczonym jogurtem. Co byście dodały a co zmieniły w mojej diecie bardzo proszę o poradę.
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- aha zapomniał dodać ze mój cel to 65...60....55 i będę zadowolona |
|
|
|
#308 |
|
Zadomowienie
|
Paula-Witamy
Oczywiście 5 posiłków musi być chodź by nie wiem co!najważniejszymi posiłkami są Śniadanie i Obiad zresztą wszystkie są ważne.Te 5 posiłków musi być w odstępie 2-3 godz.I co najważniejsze 1100-1200kcal ma być Z nami mam nadzieję Ci się uda.Najwyższy czas coś zmienić w swoim życiu![]() Kolacja dobrze aby była białkowa.Wtedy waga szybciej spada,bynajmniej u mnie Możesz sobie liczyć B/W/T ja tego nie robię,ale inne dziewczyny sobie to wyliczają
96.4... Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-08-10 o 10:31 |
|
|
|
#309 |
|
Rozeznanie
|
Ah Puchatku weź się w garść
Tur ja mamdolce gusto i powiem Ci, że na początku byłam bardzo zadowolona kawa PYSZNA Bottega sytuacja w kinie miała miejsce 5 lat temu... na wyjeździe (na śląsku :P) ![]() Martuszka BAW SIĘ DOBRZE Prysznic ![]() Superkas cóż za historia Czarna bierz się do roboty i będzie BOBO szkoda, że Lordi nie ma ona jest teraz w temacie ![]() Czarna marsz do lekarza Do gina to już musssss !!!Sylvia no mam nadzieję, że już sobie wszystko na nowo poukładałaś i że zobaczymy niedługo u Ciebie nowe spadki Żyrafka oby ten spadek się przez weekend utrzymał ![]() Soldus biedna jesteś z tym Ex Paula witaj
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg |
|
|
|
#310 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za rade na pewno sie do niej dostosuje tylko mam jeszcze parę pytań. Czy to pardwa że ziemniaki źle wpływają na odchudzanie i co z ćwiczeniami?
|
|
|
|
#311 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...
|
Hej dziewczyny,
pojawiłam się na dwa dni i znikłam, ale nie dlatego, z ezrezygnowałam. Pisałam Wam, ze w czwartek jadę na wakacje, w środę planowałąm się pożegnać. Niestety.... Wracając w środę do domu, jeszcze przed Zumbą wjechał we mnie koleś, rozwalił mi auto.... w czwartek okazało się, ze boli mnie szyja, nie mogę nic robić- szpital i co.... skręcony kręgosłup w odcinku szyjnym O wakacjach mogę pomarzyć ;( Dobrze, że małemu nic sie nie stało, przynajmniej na razie mówi, ze nic go nie boli, ale chce mu zrobić profilaktycznie prześwietlenie.Już się "nazumbowałam" Do tego moja dieta....... wrrrr w środę zjadłam tylko pół bułki z żółtym serem w ramach śniadania, później nie miałam czasu na żaden obiad to złapałam 2 suche naleśniki a po 17 miała wypadek, policja była po 19 i już nie dałam rady nic zjeść. Po powrocie do domu stres puścił to głowę miałam większą niż tyłek ![]() Wczoraj śniadanie było ok, bo zjadłam 2 jajka z warzywami, ale że spędziłam pół dnia w szpitalu, młody marudził i chciał frytki to pojechaliśmy do McDonalda :/ i zjadłam wrapa z krawetkami i wypiłam colę, a na kolacje zjadłam pół bułki białej czosnkowej jednym słowem tragedia.................Upragnione i wyczekiwane wakacje odeszły w zapomnienie, ćwiczenia przez najbliższy okres także Ryczeć mi się chce ![]() ![]() ![]()
|
|
#312 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko nie więcej.Zresztą ziemniaki zawierają potas więc od czasu do czasu można sobie pozwolić w miarę rozsądku jeżeli chodzi o ćwiczenia,to zachęcam bardzo mocno,sama zaczęłam w tym tyg.trochę ćwiczyć bo tak to byłam leń kompletny![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Wyrafinowana-powinnam pójść,ale znając życie i mnie to nigdzie nie pójdę...uparta jestem i tyle,a wiem że szkodze sama sobie Bobo będzie,ale nie wiem kiedy ![]() Wiewiórko-biedulko kochana nie dołuj się Dobrze,że nic wam poważnego się nie stało skarbie.Ludzie po prostu nie potrafią jeździć i powinni ponosić tego konsekwencje...
96.4... Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-08-10 o 12:00 |
|
|
|
|
#313 |
|
Raczkowanie
|
no to teraz zabieram się do roboty w poniedziałek było 70 kg w przyszłym tygodniu wchodzę na wagę zęby zobaczyć czy coś się ruszyło wiem ze przez tydzień rewelacji nie będzie ale mama nadzieje ze może chociaż kilo. dam znać w poniedziałek co i jak chyba że będę miała jakieś pytania to się odezwę pozdrawiam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#314 |
|
Rozeznanie
|
Martuszka :
za cel!!!paula : witaj czarna : a skoro sama ten temat zaczynasz: jak ćwiczonka twoje? wiewiórka : tragedia. Bardzo ci współczuję soldus: tak trzymaj, nic nie odpisuje Ex, nie odbieraj, w końcu się odczepi. Jest też inna metoda: jak kolejnym razem będzie dzwonił to niech bl9ondasek odbierze i mu "przekaże" żeby nie dzwonił. Możesz go poprosić o małą przysługę ![]() superka, bottega : dzięki za rady, na pewno mapę kupię. Może nawety jakiś przewodnik po Tatrach w empiku. W drodze powrotnej mamy dwie skrajne rzeczy do odwiedzenia : park miniatur w Inwałdzie i Oświęcim. Choć nie wiem czy się na to drugie zdecyduję, bo mnie to przeraża.... Jadło co z pieca spadło na dziś: Ś: mleko 1,5% + zdrowy błonnik+kawałki jabłuszka w to+ trochę słonecznika II Ś: 2 zielone ogórki, pomidorek O: ziemniaki z sosem (filecik z kurczaka+pomidory+czosnek +kukurydza+fasolka) i do tego buraczki świeże smażone na kapce oliwy z oliwek. Fazę na buraczki teraz mam.... Podwieczorek : upragniony ryż na mleku Kolacja: Kisiel bez cukru i do niego owoc (pewnie nektarynki, zobaczę co zakupię) Jeśli chodzi o ruch: Po pracy jadę na zakupy z mamą i ciocią, szukać strojów na wesele do brata ciotecznego : sukienek i butków. Później planuję trening z Ewą Ch. (to drugie dvd), następnie chaty posprzątać trochę muszę i jak będzie przed 22 to jeszcze biegać pójdę. jak nie to jutro od biegania zacznę dzień.
|
#315 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...
|
Postaram się Was nadrobić, bo sporo napisałyście
![]() TuR co do ekspresu na kapsułki to nie polecam bo drogo wychodzi ale polecam na padsy PHILIPS SENSEO HD 7854/60 lub 7854/8060- czarny 80- bordowy Padsy wychodzą znacznie taniej, no chyba, ze bierzesz lavazze to 30 zł za 20 parę sztuk, ale na co dzień są i inne kawy, np. na allegro dostaniesz 100szt za 35 zł. Jest dobra, smaczna. Co do mleka- to kupujesz jakie lubisz i wlewasz do pojemniczka jak chcesz Latte to wlewasz mleko do pojemnika, wkładasz padsa i kawa Ci się robi ![]() Polecam bo sama mam i używam Model, który CI podałam robi Cappuccino, Caffe Latte, macchiato, expresso + średnią lub dużą czarną.
Edytowane przez wiewiorka07 Czas edycji: 2012-08-10 o 11:19 |
|
|
|
#316 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze mi się coś przypomniało chciałam się zapytać o kawę zwykła czarną kawę z 1,5 łyżeczki cukru czy to mogę pić czy nie a no i czy zielona herbata coś da przy odchudzaniu? aha parę miesięcy temu kupiłam tabletki o nazwie "odchudzanie" ale jeszcze nie wzięłam żadnej i nie wiem czy brać czy nie proszę o dobra rade
|
|
|
|
#317 |
|
Rozeznanie
|
paula : zgodnie z pierwsza stroną nie bierzemy wspomagaczy
Zielona i czerwona herbata pomagają - sprawdziłam na własnym przykładzie! Z kawy nie musisz rezygnować, jest ok, tylko gorzej z tym cukrem. Ale jeśli pijesz jedną dzienni, to nic nie będzie, tylko pamiętaj aby wliczyć w dzienne kcal.
|
#318 |
|
Raczkowanie
|
ok dzięki
|
|
|
|
#319 |
|
Zadomowienie
|
Elganja-wczoraj ćwiczyłam,jutro znów
Nie idzie mi to idealnie,ale będzie lepiej dopiero nabieram wprawy No i oczywiście miłego buszowania po sklepach liczę,że nam się pokażesz w swoim odstrzałowym stroju![]() Paula-udzielaj się w wątku i pytaj o wszystko jesteśmy wszystkie po to aby sobie pomagać i się wypierać A do kawy możesz zamiast cukru dodać słodzik,bo wiadomo lepiej cukru unikać i mleko 1.5% zamiast tego 3.2% Jak Elgajna pisze od wspomagaczy z dala bo to jest jedno wielkie "G"bez tego można schudnąć jesteśmy tego przykładem
96.4... Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-08-10 o 11:51 |
|
|
|
#320 | |
|
Zadomowienie
|
elganja, już nie będę, obiecuję
Bottega, tak, to ja i moja wielka dupa, która nie zmieściła się w Pikeury taki urok szkółek (a raczej brak uroku) Dalej jeżdżę rekreacyjnie, raz w tygodniu, czasem coś niedużego skoczę, ale za to robię wszystko dokładniej. Widzę, że dobrze jeździsz skoro masz instruktora, zazdroszczę ja to nie mam za bardzo czasu ani kasy jeździć więcej a baaardzo bym chciała kocham konie i nie wyobrażam sobie żeby czasem nie wsiąść. A dzisiaj było cudownie w terenie ![]() superkas, za wytrwałość ja wiem, że u mnie to niemożliwe, więc się nawet nie próbuję oszukiwać i czasem coś tam skubnę zakazanego ![]() Martuszka, gratuluję spadku! ![]() tur, niestety musimy teraz trochę powalczyć byle z umiarem ![]() Wyrafinowana, nie utrzyma się, bo jeszcze spadnie w weekend 2x bieganie i zero ciastek! ![]() czarna, co za psychol z Twojego exa to musi być dopiero koszmar szarpać się z takim typemCytat:
![]() Wiewiórko, współczuję. Trafi się taki palant, a potem ktoś inny ma przez to tylko problemy...
|
|
#321 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() CzarnaDamo w wiadomości o 11:07 chyba nick Ci się pomylił Żyrafka zamiast wiewiórka napisałaś tak?93Paula93 a regulamin to na pewno przeczytałaś
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg |
|
|
|
|
#322 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny proszę was o radę
mam długie włosy prawie do pasa i zastanawiam się czy nie skrócić ich o połowę nie chce tego robić bo kocham długie włosy,ale strasznie mi wypadają i są trudne w pielęgnacjii ![]() nie wiem czy ich skrócić aż tyle,czy może z 10cm tylko...---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Żyrafko-przepraszam za pomyłkę myślałam o tobie bo czytałam posty i akurat odp.i się rąbnełam.Sorci![]() A z Ex to stara historia i wiem że to palant był i tyle.
|
#323 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo Ty zawsze takie ucięte fotki dajesz, a te co pokazywałaś makijaż to sto lat temu były... Więc dodaj fotkę i zaraz Ci doradzimy co zrobić
|
|
|
|
#324 |
|
Zadomowienie
|
Wróci mój luby to zrobi mi fote z tyłu i wstawię do albumu.Nie lubię się fotografować :-| moja zmora
![]() A te z make-up to nie sto lat temu,tylko pół roku temu :P może 8 miesięcy
96.4... Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-08-10 o 12:20 |
|
|
|
#325 |
|
Rozeznanie
|
Czarna chodziło mi o to, że się zmieniłaś od tamtego czasu
Kochana masz taką śliczną buzię więc poproszę specjalnie dla mnie też fotkę z przodu A widzisz 6-8msc temu to faktycznie dużo kg wstecz
|
|
|
#326 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będę skromna i powiem tak moja śliczna buzia nic się nie zmieniła Tak kochanie,sporo kg na - a teraz znów na + Boże jaka ja głupia byłam...Ty wiesz co!! Ja fryzury żadnej nie chce,chce taki nieład na głowie,czyli żeby były tak fajnie rozwiane mój mąż mówi ,że lubi kobiety co mają tak naturalnie ułożone włosy,nie żadne lakiery itp.chodź ja często sobie fryz robię
|
|
#327 |
|
Rozeznanie
|
Czarna to tym bardziej chce fotkę
Kochana a Ty masz naturalne kręcone czy proste włosy? Mi się kręcą i falują, więc muszę je suszyć na szczotce/modelować lub prostować aby w rozpuszczony normalnie wyglądać
|
|
|
#328 |
|
Zadomowienie
|
Bottega - O romansach coś tam pisałam, ale chaotycznie trochę
No więc, z tym z neta co się spotykałam to mam dalej kontakt, spotykamy się, ale ja nie czuję żadnej chemii pomiędzy Nami. Widać, że On coś chcę, ale nie wiem czy jest nie śmiały czy co bo żadnych ruchów w moim kierunków nie wykonuje, a ja czekam! Ostatnio odezwał się do mnie koleś, który kiedyś baaaardzo mnie zauroczył, spędziliśmy ze sobą miłe chwile, ale potem zrobił trochę ze mnie jajo, długa historia. On od 7 lat mieszka w Niemczech, obecnie studiuję tam. Do mojej miejscowości przyjeżdża od czasu do czasu, czyli weekendy, albo i rzadziej. Nie widzieliśmy się z 3 lata. Zawsze pozostawał mi w pamięci i nieświadomie porównywałam go do innych facetów. Po Naszym nocnym spacerze 2 dni temu, chcę dalej ze mną spędzać czas, ciągle prawi mi komplementy i wgl miło jest. Tylko raz przejechałam się na Nim, niby przepraszał, ale dalej uraz jest ;/ On jest taki kochany, romantyczny i wgl Zawsze taki gorący jest Ale nic z tego nie będzie, m.in. odległość. No to takie streszczenie ;p A co do studiów to obronę mam we wrześniu, więc nie mam szansy dostać się gdzie indziej niż na mój wydział. Planuje zrobić sobie jeszcze jeden kierunek , ale to chyba za rok Widzę, że Ci się układa z TŻ, cieszę się z tego ![]() Martuszka - Raczej nie wzrost, bo ja mam tyle co Ty. Masz kochana taką figurę fajną ![]() Czarna - Będę musiała też zamówić sobie tą herbatę i pic litrami :p Postaram się, bo tego chcę! Dziękuję Co do włosów, też mam do pasa. I ostatnio zauważyłam, że też ciągle wypadają i właśnie nie wiem co z tym zrobić. Nie ma mowy, że je zetnę. bo kocham długie kudły! Wyrafinowany - Oczywiście, ze zobaczycie spadki. Znowu gonię Ciebie! ![]() Dziewczyny dzisiaj zobaczyłam spadek
|
#329 |
|
Zadomowienie
|
Wyrafinowana-mam proste włosy i dość grube
![]() Ej ja Ciebie miałam zniechęcić do wstawiania fotki,a nie zachęcić bardziej ty lisku cwany ![]() Silvia-kochanie pijemy tą herbatkę i może coś z tego będzie Ja też kocham moje włosy i szczerze nie zdecyduję się chyba na ściecie ich nawet 2cm dużo robi ciągłe malowanie,ale malować muszę bo odrostów nienawidzę!a kolor czarny kocham!!!zaraz po nadwyżce nie będzie u ciebie śladu gratuluję słonko ja dopiero stanę na wagę za tydzień;(
96.4... Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-08-10 o 13:24 |
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Martuszka, gratulacje! Udanego urlopu!!
Czarna, moja mama mowi, że o ile dobrze zrozumiała z Twojego opisu, to w tym miejscu jest zgięcie śledzionowe okrężnicy. co do wloskow - Smile jest znawczynia, może Ci coś podpowie ![]() marsz do gina (cyto jest na fundusz bodajże raz na 1,5 roku, ale głowy nie dam ile dokładnie) i do rodzinnego! niech Ci wypisze na morfologie, hormony jakieś zrób! Musisz się wziąć w garść, masz córkę pod opieką, więc powinnas być odpowiedzialna matką!! ;* Wyrafinowana, mi się zawsze marzyly takie delikatne fale.. niektóre laski robia sobie takie za pomocą prostownicy, ale ja próbowałam i mi nie wychodzi :< (używałam sprzętu koleżanki, swojego nie mam wcale bo za bardzo włosy niszczy, suszarki też nie używam), no i jednak zdrowiej dla włosów byłoby mieć je naturalnie falowane. Zyrafo, noo to Ty to masz tam dobrze ja przez parę lat zajmowalam się jedną klacza, a że była tak samo wredna, trudna i charakterna jak ja, to dużo sie razem nauczylysmy dzikus wstredny, złośliwy taki, ale i tak ją kochalam. Był czas, że co roku w wakacje jezdzilam po 4h dziennie (pomogalam układać konie albo wsiadalam na te, które ostatnio źle się zachowywały, zwalaly ludzi itd. lub się rozleniwily i nie chcialo in się robić nic więcej) więc trochę w życiu tych dupogodzin wyrobilam. Niestety to kosztowny sport :/ m.in. dlatego nie jestem teraz czynną zawodniczką (choc 2 świetnych trenerów chciało że mną pracować i wręcz prosili: "tylko nie zmarnuj tego talentu!"). Wielka szkoda, ale coz... nie mam bogatego tatusia, który zafunduje mi wszystko co pokaże palcem.liczę jednak na to, że kiedyś sama kupię sobie konia BTW. nawet TZta trochę uczyłam
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-08-10 o 13:44 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.

Niebawem będzie 6 z przodu
coś pysznego!!amatorki bułeczek będą zachwycone
Dzięki z góry za odp.ja nie wiem co tam w ogóle jest...moja anatomia jest marna
do poniedziałku troche czasu jeszcze 
Same diablice się tu spotkały 

Prysznic 

taki urok szkółek (a raczej brak uroku)
to musi być dopiero koszmar szarpać się z takim typem
tak?
A widzisz 6-8msc temu to faktycznie dużo kg wstecz