![]() |
#301 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas 4 nocka pobudek Adka i wrzasku.
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Zadomowienie
|
witam
u nas też pogoda do bani 14 stopni............my dzisiaj pospaliśmy z małym do 9:30 szok normalnie z przerwą około godzinną nie wiem o której to było pewnie koło 7....ale małemu tak se wstawać nie chciało tylko przylazł do mnie zaczoł sie tulić i tulić i zasneliśmy heheheh teraz znowu śpi a ja zamiast sprzątac i prasować to siedze na kompie ale jakoś tak niemam natchnienia na nic ![]() pisałyście o ubrankach też właśnie musze dziś przebrać bo wczoraj ja do ubierania małego w piżamke a tu zonk 4 za małe tak gdzieś mi ostatnio ruszył ten mój mężczyzna mały......
#304 |
Wtajemniczenie
|
U nas tak leje, brzydko i ponuro jest, że wszelkie plany spaceru z mama i małą do miasta legły w gruzach. Do tego buty mam przemoczone, bo juz deszcz lał jak jechałam tutaj..
![]() Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-08-13 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach no to chyba, że tak ![]() u nas tak samo paskudna pogoda, leje, ale mi sie ona podoba, jakoś lepiej na samopoczucie działa, bo troszke za dużo tych upałów było ostatnio ![]() basiula ja wczoraj do południa złapałam wene na prasowanie i mam spokoj...kurcze to prasowanie to masakra tez tego nie lubię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Raczkowanie
|
Ja tez muszę zrobic przegląd ubranek - ale mi się nie chce... No ale w końcu trzeba, bo ostatnio mała 3 razy przebierałam - co założyłam body to za małe
![]()
#307 |
Zadomowienie
|
Kto mnie pobije, dopiero jem śniadanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#308 | |||
Zadomowienie
|
witam mamuski
![]() ![]() ![]() a jak trzeba przy nim jeszcze cos zrobic to wogole juz masakra. Teraz dzieki bogu spi! 2 drzemka to juz wiec teraz odstawiłam wszystko, zrobiłam sobie kawke i relaksuje sie, pewnie pospi jeszcze z 15 min i pobudka;/ dzis noc suuper tylko 2 razy sie obudził ![]() aaa mam pytanie do mam karmiących mm: dajecie tez mm w nocy? czy tak wogole nie mozna? bo zastanawiam sie nad przejściem całkowicie na mm, tylko boje sie co w nocy bedzie, bo go 2 razy na noc karmie cycem. a ostatnio budził sie wogole po kilkanaście razy ale to oszukiwałam wodą i smokiem, ale cycka min 2 razy musiałl dostać. sama nie wiem co zrobic Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
ja się czatuję na drugie śniadanie bo zjadłam na przekąskę na szybko kilka herbatników po sniadaniu...a głodna jestem strasznie
#311 |
Zadomowienie
|
jak moj kajtek wstanie (o dziwo jeszcze spi!) to dam mu obiadek i idziemy na spacerek i po drożdżówkę z serem
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwilke
![]() jestem na wyjezdzie na 2tyg i raczej nie bedzie mnie na watku. juz mam 11str do nadrobienia a co bedzie za 2tyg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#314 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#315 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
może kolejne zębale idą? fajny ten filmik na fejsie i słodziak z Adka ![]()
![]() |
#316 |
Zadomowienie
|
U nas pogoda ok
![]() Jakiś wirus panuje w mojej wiosce....gorączka jednodniowa. Trzy mamuśki się skarżyły ,że maleństwa miały gorączkę jednodniową.
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
![]() ![]() |
![]() |
#317 | ||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=olka1610;35862892]
![]() U nas nocka oki, jedna pobudka i do 6-15 pospaliśmy. Biorę się od dziś za kończenie pracy bo niedługo obrona a tak mi się nie chce.... ![]() zgadza się ![]() zakupiłam te krople i kilka razy sobie zapodałam, przyznam że pomogły ![]() ![]() Nie maja wpływu. To nie są leki nasenne. Nawet mi się lepiej jeździ bo nie klne tak na innych ![]() Właśnie się masuje, nynus z ciocia, a ja mam na dupsku jakieś przyssawki które nie powiem dobrze robią ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
Udanego wypoczynku, a tak się zastanawiam jak Wy to zniesiecie seseski :P ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
niektóre dzieci przy zabkowaniu maja katar, gorączkę i bol gardła. Wiec może coś się wykluwa... Mój za to spal dzisiaj jak szalony. Wstał o 8.30, poszedł spać po 10 do 12.30 : ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zadomowienie
|
hi
![]() kisłam dzisiaj u mamy, pogoda wredna, udało mi się na godzinkę wyrwać samej na sklepy...coś tam dla siebie chciałam, a skończyło się jak to ostatnio na dwóch parach skarpetuś dla niuni i szczoteczce do zębisk<--też dla niuni ![]() jakoś tak ciężko mi coś kupić dla siebie ![]() ![]() niunia w nocy idzie spać jak trochę powisi na rączkach...nie karmię jej butelką, jak już całkiem nie da się ululać to dostaje cycusia... czy wasze dzieci też was gryzą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Raczkowanie
|
tak udzielam się od niedawna... dzisiaj zaliczyłam pierwszy skalpel
![]() ![]() ja_dalia rodziłam w Matce Polce i nigdy w życiu nikomu nie polecę tego szpitala było to dla mnie traumatyczne przeżycie i na szczęście powoli o nim zapominam ![]() u nas dzisiaj słoneczko ładne i w miarę ciepło ![]() muszę teraz dużo spacerować bo od dziś się biorę za siebie (ćwiczenia,dietka ![]() ![]() ja wczoraj robiłam porządki w szafie Nadii i więcej niż połowa zamała ![]() a to efekty BIAŁY MIŚ ![]()
![]() ![]() ![]() 27.08.2012 <----STARTUJĘ!! jest --->61 60 59 58 57 56 55<--- będzie ![]() _________________________ _____________ YOU'VE GOT TO WORK FOR IT. so stop wishing and start doing. _________________________ _____________ |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Wtajemniczenie
|
Mycha to nasze dzieci miały wczoraj taki sam dzień,tez przymierzalam swojej ciuchy,bo tz w końcu złożył jej szafę I musiałam wszystko poukładać.
U nas zrobiło się gorąco,mala od pory obiadowej nie chce za bardzo jeść,nawet mleko było bee.na obiad jadła maliny i morele blw. I jest tez okropna dzisiaj.moze zeby dalej bedą wychodziły?albo przez pogodę ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Jaki słodki miś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#321 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
slodki bialy mis ![]() tez czapy mierzylismy, chlodno sie zrobilo i mamuski robia inwentaryzacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Zadomowienie
|
Ślicznotka z Nadinki
![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja na nowym wątku na .... 11 stronie
![]() Jesteście niesamowite z tempem pisania ![]() ![]() Buziaki dla Was i maluszków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |
Zadomowienie
|
witam popołudniowo
![]() u nas dzisiaj cieplutko - może nie upaly ale słonko fajnie grzeje ![]() spacerek z B. zaliczony ![]() zalatwiłam sobie urlop na czw i pt - więc jeszcze tylko jutro i laba ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#326 |
Zadomowienie
|
mycha masz śliczną córeczkę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zadomowienie
|
Domiks dużo powieści czytam, horrory, autobiografie, mmmmmm....
Kocham czytać ![]() Mycha śliczniasta Nadinka ![]() Aniolinka i Kkasikk dziś świętujemy 9 mcy ![]() Seonka a myślałam gdzie jesteś, mam nadzieję że pogoda dopisuje. Ja ogarnęłam domek, palę na ciepłą wodę, Miłosz zabawił się chwilę to siadłam na wizaż. Pokszyfko i Princessko u mnie pogoda identyczna, jest 13st, leje od rana, i tak jeszcze parę dni. Ale ja kocham takie pluchy ![]() Jak to powiedziała córa mojej kol "inna jesteś" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Zadomowienie
|
dziewczyny na rossmnecie wygrałam pieluszki babydream ale nie dostałam maila z kodem i mam zgłosić się do administratora...gdzie go szukac??
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Wtajemniczenie
|
witam sie, tez na wyjezdzie- u rodziów
witam nowa mamusie ![]() elus witay ![]() oliveira p[ewnie konserwanty jakies sa, no ale na takieparówy bym sie pokusiła bo sama je lubie ![]() fatal chyba pomidor swiezy po 10 m.z. ale skoro młodej smakuje i nic ni9e jest.... ![]() ![]() ![]() ja z doskoku- pochwale sie, zrobiłam dzisiaj młodemu zupke z dorszem i mu smakowała... ale chyba Wiola piosała(super te rozmowy nocne.... o ogórku na mizerie ![]() tymczasem spadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zadomowienie
|
wszystkim solenizantom
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.