![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI
czesc
no ladnie zescie nakliklaly ja jak wrocilam z budowy to juz nie mialam sily pisac marti cudne sukienki zwlaszcza bombka ![]() ![]() ![]() ![]() kamalika a tej babie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Effciu bedzie dobrze ja wam mocno kibicuje i tzrymam ze sie ulozy Anielkkooo ja stosuje linomag do pupy ![]() posalyscie o glaskaniu tow am powiem ze jak w 7m mialam skurcze i elzalam w szpitalu mialam zakaz dotykania brzucha i smarowania bo pobudzalo to skurcze dziewczyny pisala cos effcia ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- aaaaa przeczytalam eefciu a mzoe zadzwon do swojego gina zeby cie przyja albo do przychodni i kurde nie mogli cie zostawic skoro skurcze i bli co za dupki |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Weronika zamierzam dzisiaj sie wybrac do lekarza... to sie mija z celem zebym ledwo chodzila! trudno, przeprowadzka poczeka...
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
U nas w szpitalu jak już pojedziesz na IP to marne szanse że wyjdziesz tego samego dnia...Szczególnie jak kobieta w ciąży to już trzymają kilka dni na obserwacji i jak juz wszystko jest ok to wtedy wypuszczą....Dlatego ja byłam w szpitalu 6 dni...
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() człowiek oczekuje jakiejś pomocy, to go zlewają... u nas juz lepije, juz wczoraj po jednej dawce antybiotyku mały latał i był weselszy mam wrażenie, że u nas to wszytsko na raz sie zwalilo zabki, od nich problem z gardłem i jeszcze trzydniowka bo tak teraz wyglada ![]() najwazniejsze ze podzialalo, i temp spadla do znosnej ![]() teraz broi mały za trzech |
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zadomowienie
|
dzień dobry . witam się ze wszystkimi na nowym wątku. Ja już dziś po małej części śniadaniowej. Z wyjątkowym dobrym humorze. Tuż po przyjechali robotnicy.... będzie trochę smurdziec, gnój dziś wywożą. Ja nie śpię hmmmm po Jakiejś 5.. maleństwo już zaczęło brykać.
Mam dobry humor i zarazem się martwię.. Moje wyniki toksoplazmozy są super.... ale zdjęcie rezonansowe mamy ... na pewno będzie operacja.. zanim przyjdzie opis i wizyta u lekarza to jakieś 3 tygodnie. A zanim dojdzie do operacji to zapewne jakieś 2 lata. Mama się wygadała wczoraj na zwykłym zdjęciu lekarze zauważyli dużo różnicę i bardzo wysunięte kręgi... Wczorajszy dzień był ciężki.. głowa bolała bolesna trasa ( mimo że miejscami był nowy asfalt to juz były koleiny ) trzęsło strasznie . na dodatek GPS nas oszukał dwa razy, chyba dostaniemy mandat za czerwone światło, ale nie było wyboru. Wytrzęsło mnie straszliwie. co do poniedziałkowej rozmowy z mężem ... nie było żadnej. Przyszedł zapytał się czy odgrzeje mu zupę... siadł przed kompa włączył grę ale nie na długo.. na czułości mu się zebrało. Dosiadł się do mnie na wersalkę i przytulać się zacząć i migdalić do mnie.Potem szybki numerek( żałuje że się zgodziłam ) kilka czułych słów od niego i poszedł pomóc dla rodziców... Zasnęłam wczoraj za ramieniu M w poczekalni, Jak czekaliśmy na mamę. Przyśniło mi się nowe imię dla syna .. Gabriel |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zadomowienie
|
Hej kochane,
oj trochę nadrabiania miałam ![]() Zaczynam dziś 32 tydzień ciąży czyli wchodzę w 8 miesiąc ![]() Landi dobrze że pojechaliście, ale aplikacja nospy to śmiechu warte, ależ o Was zadbali nie ma co ![]() marti86 lasko Ty ![]() ![]() Dziewczyny ja Was bardzo proszę : nie spojlerujcie mi "Lekarzy" ![]() ![]() ![]() Dzisiaj przed południem odwiedzi mnie psiapsiółka ze swoją 8-miesięczną córą. Jakże się cieszę bo nie mam dzisiaj humoru ![]() I nic nie robię nic nie gotuję, będziemy jeść mrożone pizze z Lidla z salami i z szynką , są mega duże i mega pyszne i w sam raz żeby się napchać ![]() Miłego dnia dziewczynki moje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
no a mój siostrzeniec od poniedziałku chodzi do przedszkola... dziś ma gorączkę i katar, całą noc płakał. Masakra jakaś... i jesli sie wyprowadzimy dzisiaj to nie ma kto sie zajac siostrzencem, wiec kolejny powod do pozniejszej przeprowadzki. Kurcze no, w piatek jak sie wyniesiemy to zaplacimy 300zł, bez przesady tyle mozemy zaplacic przeciez...
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Zadomowienie
|
Landi koniecznie wybierz się jeszcze dzisiaj do lekarza
![]() judkama cudownie bardzo się cieszę że Tomuś lepiej się czuje ![]() ![]() ![]() ![]() dorcia2120 Gabriel? ładnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
mi tez sie gabriel podoba zwlaszacza ze moja gabryska
judka zapomnialam napisac widzisz moja ma 6 m starszego kuzyna i go pieronica przegonila przy czym ja od siostry jestem duzo duzo mniejsza ![]() ![]() effciu u mnie tez jak sie zglosisz w ciazy to zostawiaja przynajmniej na3 dni na obserwacje aaaa super ze Tomusiowi juz lepiej |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zadomowienie
|
też poczułam że jestem za miękka dla niego ...
A dla córki bym dała Gabriela.... oglądałam wczoraj na rynku wózki. Był jeden co mi się podobał ale nie aż tak jak ten z allegro to wstawiałam M chcę że jak urodzi się córa byśmy wzięli wózek od jego siorki... jest ładny ale to nie to .. |
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzis łapalismy siuski jego jeszcze masakra cos tam sie udalo, mam nadzieje ze wystarczy do badania |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Zadomowienie
|
Witam z rana,
Synek juz oddelegowany do szkoly ![]() ![]() Landi, Ty to masz sie ostatanio... ![]() ![]() Dorcia, Trzymam kciuki za operacje mamy ![]() Ładne i bardzo dostojne imię i wiesz co- moja Kaja tez mi sie wysniła ![]() Aerien, Gratki 8 miesiaca ![]() Kurde, to juz naprawdę poważnie brzmi ![]() Judkama, No widzisz- jak juz broi to zdrowieje, no nie? ![]()
#313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie Twoj TŻ jest wysoki skoro mała tak rośnie karolamankowa, pewnie ze zdrowieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zadomowienie
|
Mi na początku podobało sie imię dla chłopca Bartosz a dla dziewczynki - Blanka... ale po wczorajszym po głowie chodzi mi Gabriel i Gabriela
|
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
dorcia u mnie na gabrielke sie krzywili ale nam sie podobalo i mowia do niej: bysia, byska, gabi gabryska, gabrynia a na sama na siebie bibi
|
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Zadomowienie
|
piłam sobie wczoraj bluzkę i spodnie ciążowe
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ja juz umylam wlosy, ide sobie zrobic sniadanko i kawke. ![]() tż pow że nie mamy o czym rozmawiać , i nie mam zamiaru dzis odbierac jego telefonow ,ani nic pisac do niego ! ![]() landii - to tak samo jak u mnie wteyd, jak bylam z ta kolka nerkowa - to dali mi nospe i do domu kazali isc. I ejszcze wkurzeni byli bo ich obudzilam;/ debile !
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() Edytowane przez ausente Czas edycji: 2012-09-05 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
a mnie dzis boli glowa jak cholera chyba wezme za raz mala i pojdziemy na zakupy i spacer noooo wlasnie arien to juz 8 m masakra jak leciiiii
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Zadomowienie
|
bluzkę mogę pokazać ale spodnie leżą u mamy bo trzeba podłożyć
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
Weroniczko mi też głowa pęka, ale u mnie pewnie z niewyspania i stresu
![]() dorcia super bluzka!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
Ela gratuluje 8 miesiaca
![]() ![]() ![]() Ewcia - no to Cie ladnie potraktowali ![]() ![]() Dzien Dobry kochane moje ![]() ![]() ![]() Ja jak zwykle juz nie spie bo moja druga polowa zawsze mnie sprytnie przed wyjsciem do pracy obudzi ![]() ![]() No ale coż, ![]() ![]() Dzisiaj czekam na przesylke z allegro , i jak bede miec juz materacyk to TŻet jedzie po lozeczko do brata i szykujemy młodemu kącik ![]()
#323 |
Zakorzenienie
|
szukam czegoś w necie na temat takiego ostrego bólu brzucha i co znalazłam?? "Pobolewała mnie pacha i miałam kłucie w brzuchu. Czy to ciąża?"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#325 |
Zadomowienie
|
Ja się pierwsza nie rozpakuję coś czuję
![]() ![]() ![]() ![]() Karolka o a łóżeczko od razu złożycie?? bo moje leży w częściach pod naszym łóżkiem ![]() ![]() ausente i bardzo dobrze, krótko z chłopem trzeba ![]() ![]() ![]() dorcia2120 ładny brzuszek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 | |
Zakorzenienie
|
Ide pomyc naczynia poki jeszcze mlody spi.. potem jak wstanie beda marne na to szanse ..
![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pochwale sie napewno .. ![]() ![]()
![]() |
#328 |
Zadomowienie
|
nie zgadniecie za ile ją kupiłam 25 zł jak zobaczyłam cenę to od razu wzięłam
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
Heloł dziewczynki
![]() ![]() ![]() Ja wczoraj znów odpadłam.. w nocy tak chrapałam, że mój tż poszedł spać do salonu ![]() A.. mam pomysł na świetny zarobek - tylko trzeba odpowiednio zareklamować ten pomysł.. zobaczcie, co znalazłam w sieci ![]() W ciągu niespełna pół roku, pewna Angielka zrzuciła około 20 kilogramów i pozbyła się 76 centymetrów w pasie. Jakim cudem? Poddała się niecodziennej terapii odchudzającej, która polega na wstrzykiwaniu moczu ciężarnych kobiet. Mocz ten zawiera gonadotropinę kosmówkową – hormon aktywizujący w organizmie procesy przemiany materii, co powoduje kilkakrotne przyśpieszenie metabolizmu.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.