![]() |
#301 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkuja i zrzedza bo uda sie trzesa !!!
nhung nie jesteś sama w takich obserwacjach
![]()
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Kawoholiczka
|
Cześć, dziewczyny
![]() I. Dwie kromki z serkiem Almette. II. Jabłko. III. Spaghetti. IV. Nic. V. Dwie kromki z czymś. ![]() Na wadze 59! Nareszcie piątka z przodu!
![]() |
#303 |
Raczkowanie
|
nhung nie tylko Ty to zaobserwowałaś. Niektóre jadłospisy wyglądają na głodówki… A wystarczy jeść zdrowo i ćwiczyć, a waga i wymiaray polecą w dół. Sama wzięłam sobie za cel wagę, z którą moje BMI mieści się w normie
![]() Le_Souvenir gratuluję 5 z przodu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
Kawoholiczka
|
Cytat:
![]() Chciałam Wam napisać jedną rzecz... To nie tak, że się głodzę, bo chcę szybko schudnąć czy wpaść w anoreksję. Nie jestem głupia. Tylko że ja już nie potrafię więcej zjeść - ledwo mieszę dwie kanapki razowego chleba, nie mówiąc już o całym obiedzie. Z trudem zjadam dwa naleśniki. I to nie moja wina, że np. nie chce mi się zjeść podwieczorku. Nie chcę na siłę czegoś w siebie wciskać. Nawet nie czuję uczucia głodu. Jabłko starcza mi na drugie śniadanie. Naprawdę się nie głodzę.
![]() |
![]() |
#305 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz, kiedyś też tak miałam, że mało jadłam, bo mi się nie chciało(zdarzyło się kilka dni między jedną a drugą wizytą u dietetyczki). Przyszłam, powiedziałam jej to, a ona, że teraz się przekonam co się dzieje, jak się je za mało. Waga pięknie spadła, chyba z 2kg, ale...1,7kg mięśni i tylko 0,3 tłuszczu. Od tamtej pory nawet jak nie jestem głodna, jem to, co mam rozpisane, bo ja chcę tracić tluszczyk, a nie mięśnie. Pewnie gdybym nie widziała zmian tłuszczu/mięśni, a tylko cyferki, też bym się nie przejmowała jedząc czasami za mało.
Oczywiście to Twoja sprawa, ale to nie chodzi tylko o głód czy jego brak, ale też o dostarczanie wszystkich składników organizmowi
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() Edytowane przez abre90 Czas edycji: 2012-10-31 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to na pewno nie mam niedowagi (bo przy wadze 87,8 musiałabym mieć chyba 3 metry wzrostu ![]() A ty się nie załamuj, bo każdy ma inny typ figury inną budowę itp. Ktoś przy wzroście 160 i wadze 60 kg może wyglądać lepiej niż ktoś o wzroście 170 i takiej samej wadze. Najważniejsze jest żeby się sobie podobać, a nie żeby waga wskazywała taką cyferkę jaką ktoś sobie wyliczył i uznał, że tyle powinno się ważyć. ![]()
Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2012-10-31 o 16:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Raczkowanie
|
Jak na razie jadlospis w miarę ok.
Zjadłam 2 cienkie kromki razowego chleba z dżemem . Później wpadł obwarzanek. A przed chwilą połowa jabłka, kanapka z dżemem .Zgrzeszyłam kilkoma słonymi paluszkami i 2 ciastkami (małe były) ![]() Czuje się jak balon. Chyba mi sie woda zbiera . ![]() Od początku tygodnia zrobiłąm 2x Jillian, 1x Mel B 1x Ewkę (TURBO) Teraz biore sie za Jillian i pewnie na nic innego nie bede miała czasu bo ide piec ciasto z mamą :P
![]() |
#308 |
Wtajemniczenie
|
Jestem w polsce i babcia karze jesc. Nie moge odmowic bo jest awantura.. Wroce do domu to wroce do mojego trybu oraz ceiczen chociaz i tak duzo chodze. U babci na wadze byli dzis 64,0 kg wiec mysle ze jest ok. Wszyscy chwala ze bardzo schudlam
![]()
![]() |
#309 |
Raczkowanie
|
oh! jak ja bym chciała, żeby mnie ktoś w końcu pochwalił, że schudłam, to tak motywuję!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Wtajemniczenie
|
Basiu pewnie, że tak!! Moi znajomi z którymi mam stały kontakt od dawna widzą różnicę, ale na spotkaniu jakiś czas temu z ludźmi z liceum nikt nie zauważył
![]() ![]()
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Raczkowanie
|
U mnie w domu nie da się ćwiczyć bo cały czas ktos wchodzi albo chce cos ode mnie
![]() ![]() ![]() Teraz chwila spokoju więc może uda mi się cokolweik pocwiczyć. Chociaż sama Jillian ![]() ![]() Narazie zjadłam Parówka + sałatka Mały kawałek ciasta ( szer 1 cm) tylko spróbowałam czy dobre wyszło A przed chwila 3 placki ziemniaczane odsączone z tłuszczu ![]() Na później planuję jabłko z marchewka i jogurt Do tego pije juz 3 zieloną herbatę ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Ja też usiłuję zacząć ćwiczyć, ale mi się youtube tnie.
![]() No ale chcieć to móc tak łatwo się nie poddam. Najwyżej na razie w miejscu gdzie się będzie ładować wplotę sobie jakieś inne ćwiczenie. ![]()
![]() |
#313 |
Kawoholiczka
|
Dzisiaj czeka mnie mało zdrowe jedzonko, a ściślej mówiąc - żarcie z McDonalda. Dziadkowie wyjechali, zostawili kasę, a sama nie potrafię gotować, więc... Pewnie zamówię duże frytki, sałatkę grecką, kurczaczki, cola-colę i tyle. Jako obiad
![]() Poza tym czeka mnie fajny dzień i mam nadzieję, że do końca będzie udany. Miłego dnia wszystkim!
![]() |
#314 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Za mną 15 min cardio z Mel B. Na razie tyle, bo (dokładnie do tematu) tata mnie męczy: Ewuniu zrób nam kawę, chodź tu na dół itd. :/
Cytat:
![]() A zamknąć na klucz nie mam jak bo mam zamek w drzwiach zepsuty. Także zazwyczaj ćwiczę jak jestem sama w domu. Tylko jak kręcę hh to mi nie przeszkadza, że ktoś się na mnie patrzy (no chyba, że jestem w samej bieliźnie, co się często zdarza, bo mi się tak najlepiej kręci ![]()
Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2012-11-02 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Raczkowanie
|
Melduje ze zrobiłam Jillian i Ewkę- Killer . Czuje jak mi się wszystko trzęsie :P ale po ćwiczeniach na wadze 0,4 kg mniej
![]() ![]()
![]() |
#317 |
Raczkowanie
|
Cally
![]() ![]() U mnie dzisiaj wszystko jedno po drugim (ustawione w zakładkach tak, że tylko zmieniałam zakładkę i zaraz zaczynały się ćwiczenia - poprzesuwałam wcześniej wszystkie wstępy do filmików) - Jump Rope Workout Routine - Intense Home Cardio & Toning Exercises - Crunchless Abs Workout - Crunch Free Ab - Workout Routine - Leg Slimming Pilates Butt and Thigh Workout by FitnessBlender - Mel B 15-minutowy trening cardio – padłam po 9 minucie Doliczając krótką rozgrzewkę i rozciąganie wychodzi jakieś 60 min ćwiczeń ![]() Czuję się fenomenalnie po tych ćwiczeniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też sie czuje swietnie ale to raczej dlatego że ta męczarnia juz za mną a na jutro planuje Ewke - Killer Jillian i Mel B ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#319 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny brawo za ćwieczenia
![]() Ja jutro będę walczyć na zajęciach. Ostatnie dwa dni usuwam z pamięci, jadłam bardzo dużo, ale bez wyrzutów sumienia ![]()
![]() |
#320 |
Wtajemniczenie
|
ja używam, wręcz czasami trudno by mi było odmierzać porcje składników do dań
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj od samego rana jestem w ruchu. Po śniadaniu wzięłam sie za sprzatanie domu a później przez 4 godz grabiłam liście . Dodaje zdjęcia moich odcisków
![]() ![]()
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam @, boli mnie brzuch, i jestem kompletnie bez energii, wiec dziś się obijam. O dziwo nie napuchnęłam przed okresem
![]() |
![]() |
#323 |
Raczkowanie
|
Zrobiłam Ewke i byłam mokra jak mysz
![]() ![]()
![]() |
#324 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja przyjaciolka stala wryta jak sroka w gnat. Wszyscy mowili ze bardzo schudlam ! ![]() W polsce przytylam malo, bo pol kilo. Patrzac na to co jadlam, i ile jadlam to naprawde nieduzo ! ![]() Wracam do was juz na forum, jestem w domu. Wczoraj przespalam 24h :d ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
ostatnio bylam w McDonaldzie z przyjaciolka, i poszedl BIG MAK ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
Pojechałam dzisiaj do cioci i zjadłam dwa kawałki ciasta.
![]() Pokręciłam 15 minut hula-hop, ale ręce mnie bolą od trzymania w górze. ![]()
![]() |
#326 |
Raczkowanie
|
u mnie był grzeszny weekend - wczoraj urodziny od obiadu (50-te) a dzisiaj poprawka i znowu od obiadu. Dużo kalorycznego jedzenia. Dobrze, że wypiłam chociaż tylko szklankę coca coli, a potem piłam już tylko wodę niegazowaną - przynajmniej na tym zaoszczędziłam sobie kalorii. Jednak o jedzeniu w ten weekend wolałabym zapomnieć.
Wczoraj udało się na urodzinach trochę potańczyć. Dzisiaj przez 15 minut biegałam w miejscu w pokoju. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
BAN stały
|
Witajcie - wpadłam się tylko przywitać i poinformować że u mnie coś wreszcie drgnęło -1,1kg więc nie jest źle.
Trzymam za was wszystkie kciuki ![]() Edytowane przez marzenkafiorka Czas edycji: 2012-11-05 o 13:08 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Raczkowanie
|
marzenkafiorka gratuluję spadku
![]() dzisiejszy trening zaliczony - 53 minuty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Wtajemniczenie
|
Wszystko mi z lap leci;@ iPad mi spadl i sie szybka zbila
![]() |
#330 |
Rozeznanie
|
o kurczę , współczuję. tak to z nimi wszystkimi jest, jedna chwila i po wyświetlaczu, znaaam to ;]
basia, nawet nie wiesz jak doskonale cię rozumiem ![]() ![]() także dziś posiłki planowanie w porządku + wieczorem killer. Powodzenia, dziewczyny !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.