Odchudzanie od 7 listopada :) - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-15, 18:19   #301
BeataLuk
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie od 7 listopada :)

Cytat:
Napisane przez katia1981 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
chciałabym się przyłączyć, aktualnie ważę 64kg i nie wiem kiedy mi wskoczyły, zawsze było 56-57... podejrzewałam tabletki anty, że spowalniają przemianę, ale biorę je kilka lat, więc raczej nie. W końcu doszłam do wniosku, że za dużo jem i za mało sie ruszam, co w parze jest mieszanką straszną. Wzięłam się za siebie od 5 listopada, zakupiłam karnet byłam kilka razy na siłowni (głównie aeroby), codziennie na wieczór ok. 20 wypijam koktajl białkowy, wydaje mi się, że jem mniej. Dzisiaj weszlam na wagę i 63,8 jak było tak jest, załamałam się lekko i zaczełam sobie przeglądać forum (dzisiaj mam przerwe w siłowni -zakwasy). Może jak sie do was przyłaczę to bedzie większa motywacja, bo po ważeniu to ręce mi opadły i z nerwów zachciało mi się jeść.
Hej Witam Cię. Mam IDENTYCZNĄ sytuację zawsze było 56 kilo, potem waga się popsuła. kiedy kupiłam nową weszłam - 64 kg i teraz z tym walcze. Raz jest 62, raz 65, ale teraz będzie już tylko mniej Ja tabletek niebiore, ale moim spulchniaczem był zastrzyk gotówki i pyyyszne niezdrowe jedzenie

KOSMETYKI
BeataLuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-15, 18:21   #302
dietocholiczka
Raczkowanie

katia1981 - witamy razem na pewno bedzie nam razniej dazyc do swojej wymarzonej wagi

dotka85 - serio,zacznij jesc owocki,kiedys bylam anty-owocowa iwarzywna,a dzisiaj nie wyobrazam sobie dnia bez warzyw i owocow,choc latem smakuja lepiej..ahh..
niewiem,czy podczas diety cisnienie moze spasc..mozesz sobie sprobowac dodawac rumu lubamaretto czy czegos takiego do herbaty jezeli nie lubisz kawy,czytalam,ze to pomaga,ale ja jeszcze nie probowalam
ja kiedys bralam glukardiamid (chyba tak to sie pisze,niewiem hihi) ale mi nie pomogl,a potem mi moja "madra" lekarka zapisala tabl.,ktorych od 2 lat nie ma w aptekach

jutro dzien mierzenia,aaa nie moge sie doczekac,ale jestem ciekawa
choc znajac zycie jak sie okaze,ze nie schudlam,to albo sie rzuce na jedzenie,albo w ogole zaczne jesc mniej...mam nadzieje,ze schudlam choc troche
dietocholiczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-15, 19:03   #303
_Ulcia_
Raczkowanie

Hej!
Kobietki za 2 tygodnie Andrzejki,ja odchudzam się na dobre od 11 lidtopada to 7 miesięcy do moich 36urodzin. Która z was idzie na impreze. Kupiłam dzisiaj balsam z EVELINE-jest super polecam.(będę wcierać 2 razy dziennie z masażerem)
Beata ja też zawsze kupuje za małe spodnie i dobrze na tym wychodzę. ważę 56 kg przy 167cm. Biegam 3 razy wtygodniu z rozgrzewką i rozciąganiem z juutube Chcem do swoich urodzin ważyć 49,9kg.
Poczatki są trudne ,zrywam ze słodyczmi i czekoladami

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

a tabletki antykoncepcyjne powodują zatrzymywanie wody w organiźmie i mi dzialają na przysadkę mózgową i jadlabym bez opamiętania. Wybierzcie inne zabezpieczenie przed ciążąjeśli nie chcecie przytyć.
Stary 2012-11-15, 19:13   #304
dotka85
Zadomowienie

dietoholiczka- Az strach do lekarza chodzic Moze sprobuje tej herbaty z rumem, czytalam gdzies na necie ze pomaga codzienne picie kieliszka wodki, ale jakos nie wyobrazam sobie zebym miala se z rana strzelic 50-tke czystej
dotka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-15, 19:22   #305
CzerwonaKokarda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ulcia_ Pokaż wiadomość
Hej!
Kobietki za 2 tygodnie Andrzejki,ja odchudzam się na dobre od 11 lidtopada to 7 miesięcy do moich 36urodzin. Która z was idzie na impreze. Kupiłam dzisiaj balsam z EVELINE-jest super polecam.(będę wcierać 2 razy dziennie z masażerem)
Beata ja też zawsze kupuje za małe spodnie i dobrze na tym wychodzę. ważę 56 kg przy 167cm. Biegam 3 razy wtygodniu z rozgrzewką i rozciąganiem z juutube Chcem do swoich urodzin ważyć 49,9kg.
Poczatki są trudne ,zrywam ze słodyczmi i czekoladami

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

a tabletki antykoncepcyjne powodują zatrzymywanie wody w organiźmie i mi dzialają na przysadkę mózgową i jadlabym bez opamiętania. Wybierzcie inne zabezpieczenie przed ciążąjeśli nie chcecie przytyć.

49,9 kg przy wzroście 167? Strasznie mało.

Tabletki antykoncepcyjne zatrzymują wodę w organizmie, powoduję obrzęki, ale to raptem 1-2 kg. Faktycznie wzmożenie apetytu czy spowolnienie metabolizmu jest bardzo rzadkie. Ja biorę tabletki prawie 3 lata i nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych, prócz większych piersi (obrzęk).

Nie szukajmy winowajcy i wymówek gdzie indziej, nie ma co się oszukiwać dziewczyny - kilogramy przybywają ze zbyt dużych porcji niezdrowego jedzenia i braku jakiegokolwiek ruchu (prócz chorób oczywiście)

Edytowane przez CzerwonaKokarda
Czas edycji: 2012-11-15 o 19:24
CzerwonaKokarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-15, 20:08   #306
dietocholiczka
Raczkowanie

dotka85- dokladnie haha ja to w ogole czystej nie przelkne,a co dopiero z rana,dziecku to zamiast obiadu deser bym dala hahaha

czerwona kokardka - piersi faktycznie staja sie wieksze przy tabl anty,mnie az bolaly,jadac autobusem wutrzymac nie moglam na wybojach,przytylam na nich z 5 kg,a wcale wiecej nie jadlam,mialam skutki uboczne-zawroty glowy,mdlosci,bol glowy...w ciagu roku 3 razy zmienialam,w koncu dalam sobie spokoj

_Ulcia_ - ja tez chce wazyc +- 50kg..mam do zrzucenia jakies 4 kilosy
Stary 2012-11-15, 20:31   #307
CzerwonaKokarda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dietocholiczka Pokaż wiadomość
dotka85- dokladnie haha ja to w ogole czystej nie przelkne,a co dopiero z rana,dziecku to zamiast obiadu deser bym dala hahaha

czerwona kokardka - piersi faktycznie staja sie wieksze przy tabl anty,mnie az bolaly,jadac autobusem wutrzymac nie moglam na wybojach,przytylam na nich z 5 kg,a wcale wiecej nie jadlam,mialam skutki uboczne-zawroty glowy,mdlosci,bol glowy...w ciagu roku 3 razy zmienialam,w koncu dalam sobie spokoj

_Ulcia_ - ja tez chce wazyc +- 50kg..mam do zrzucenia jakies 4 kilosy
3 razy? O rany. Ja po Yazie miałam duże wahania nastrojów i zmieniłam na Sylvie. Tańsze i nic złego się nie dzieje. Pewnie zależy od organizmu, aczkolwiek obecnie mówi się o nijakim wpływie antykoncepcji hormonalnej na wzrost wagi.
CzerwonaKokarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-15, 21:16   #308
hurricanegirl
Raczkowanie

Cześć dziewczyny Dzisiaj cały dzień zabiegany i nawet nie miałam czasu wejść, ledwo przebrnęłam przez te wszystkie posty i teraz już nawet nie wiem co komu miałam napisać Tak czy siak u mnie z dietą dzisiaj średnio - za dużo chleba. No ale zaraz lecę ćwiczyć, chociaż najchętniej poszłabym już spać... Ważyłam się dzisiaj, waga jak była tak stoi, w ogóle czuję się jakaś taka 'spuchnięta', sama nie wiem co jest

hurricanegirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-15, 22:49   #309
DusiaUK
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hurricanegirl Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Dzisiaj cały dzień zabiegany i nawet nie miałam czasu wejść, ledwo przebrnęłam przez te wszystkie posty i teraz już nawet nie wiem co komu miałam napisać Tak czy siak u mnie z dietą dzisiaj średnio - za dużo chleba. No ale zaraz lecę ćwiczyć, chociaż najchętniej poszłabym już spać... Ważyłam się dzisiaj, waga jak była tak stoi, w ogóle czuję się jakaś taka 'spuchnięta', sama nie wiem co jest
Hahaha Ja tak samo, ciesze sie ze watek sie rozrasta ale potem ciezko jest sie odnosic. Znowu wszystko napisze w jednej linii bo nie wiem jak sie robi odstepy na iPhone moje wczorajsze jedzonko: 2 jajka, 2 tosty weight watchers, dwa duuuze jablka, gruszka, kawa z mlekiem, piers z kurczaka w curry, ryz, pasek czekolady a dzisiaj rano waga pokazala 59,6

http://www.dusiapisze.blogspot.com

Edytowane przez DusiaUK
Czas edycji: 2012-11-15 o 22:56
DusiaUK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-16, 10:35   #310
dietocholiczka
Raczkowanie

DusiaUK - gratuluje
wpisalam sie do tabelki ogolnie szalu nie ma,myslalam,ze bedzie lepiej
w ciagu 5 dniu zrzucilam zaledwie
-1cm w talii
-1cm w brzuchu
bioderka bez zmian
-1cm w udzie...

w ciagu jakis 2 tyg zrzucilam ogolnie
-4cm w talii
-6cm w brzuchu
-3cm w biodrach
-2cm w udzie
niby nie najgorzej,ale liczylam na wiecej...

nie mam pojecia,czy zrzucilam cos kg,bo nie mam wagi,musze isc do sklepu sie zwazyc hahahaha
Stary 2012-11-16, 11:23   #311
annuszka901
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CzerwonaKokarda Pokaż wiadomość
Pomierzyłam się dziś i wpisałam wymiary do naszej tabeli, ale widzę, że nie wszystkie dziewczyny się do niej w ogóle wpisały.
Ale co to za tabelka i gdzie ją mogę znaleźć?

annuszka901 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-16, 11:42   #312
WampLady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annuszka901 Pokaż wiadomość
Ale co to za tabelka i gdzie ją mogę znaleźć?
Tabelka z naszymi wymiarami oraz kilogramami
https://docs.google.com/spreadsheet/...RQ2UwMkE#gid=0

WampLady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-16, 11:47   #313
annuszka901
Raczkowanie

Dziekuje

Hmmm...kurczę,nie mam jak się zmierzyć,bo nie mam centymetra krawieckiego.Dupa :-/
Mimo wszystko wpisalam swoja wage,wzrost i cel.

annuszka901 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-16, 12:17   #314
ErnestyLda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga_7777 Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że ErnestyLda cos takiego proponowała
Tak tak proponowałam taka tabelka lub coś w tym stylu. Tylko muszę to jakoś ogarnąć .
Proponowałabym by takie pomiary aktualizować co 2 tyg.

Poproszę o wasze zdanie na ten temat. Jeśli wiekowość będzie za to ja zrobię coś w stylu takiej tabelki
ErnestyLda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-16, 12:19   #315
WampLady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ErnestyLda Pokaż wiadomość
Tak tak proponowałam taka tabelka lub coś w tym stylu. Tylko muszę to jakoś ogarnąć .
Proponowałabym by takie pomiary aktualizować co 2 tyg.

Poproszę o wasze zdanie na ten temat. Jeśli wiekowość będzie za to ja zrobię coś w stylu takiej tabelki
Tabelka już jest zrobiona któraś już zrobiła

Stary 2012-11-16, 12:34   #316
ErnestyLda
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny myślicie mniej więcej o czymś takim? https://docs.google.com/spreadsheet/...RQ2UwMkE#gid=0

Każda z Nas mogłaby sama ją aktualizować co tydzień ( oczywiście można pozmieniać kolejność itp według Waszych pomysłów)
Tabelka jest świetna wiec myślę że ta opcja z osobista aktualizacją byłaby najlepsza
Dziękuję Ci że o tym pomyślałaś.
ja przez ostatnie 2-3 dni nie miałam czasu tu zajrzeć za co przepraszam ze was zaniedbałam

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Napisane przez WampLady Pokaż wiadomość
Tak tak już to zauważyłam. parę dni nieobecności i nie umiałam się odnaleźć ale już powinno być ok, będę tu częściej

Szukanie pracy mnie wykańcza. buuu.... Pocieszyłabym się czymś smakowitym ale nie nie mogę, muszę być twarda
Stary 2012-11-16, 13:34   #317
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

Cytat:
Napisane przez aga_7777 Pokaż wiadomość

I - 7.00 kanapka z chleba pełnoziarnistego z sałatą, polędwicą sopocką i ogórkiem
II - 10.00 jogurt naturalny z mieszanką(słonecznik, pestki dyni, pistacje) - całkiem ciekawe + jabłko
lunch - 13.00 kalafior gotowany, pół grejpfruta
obiad - 16.00 makaron razowy z piczarkami w sosie smietanowym
kolacja - 18.00 ser mocarella z pomidorami
w między czasie marchewki i papryka

Chyba całkiem zdrowo, jak myslicie?
bardzo ładnie

Cytat:
Wczoraj zjadłam:
Śniadanie: parówka z ketchupem +herbata z jedną łyżeczką cukru (rano muszę wypić słodką herbatę, bo inaczej jestem nieprzytomna:?)
2 śniadanie: 1 kanapka z chudą wędliną
obiad: zupa jarzynowa bez zaciągania śmietaną czy mąką
kolacja: 1 kanapka z chudą wędliną
Między śniadaniem a obiadem 2 mandarynki
parówka to za mało jak na śniadanie, poza tym nie widzę warzyw, baciki się należą

Cytat:

co zjadlam dzisiaj
I jajko na twardodo tego 2 lyzeczki serka almette + kawa z lyzeczka cukru i odrobina mleka-czarnej gorzkiej nie przelkne
II za chwile bede jadla salate i mandarynke

ps.z tym YT nie miala byc reklama,przepraszam,jesli kogos to wkurzylo
ps.2 ta dziewczyna moglaby byc motywacja, jest nawet szczupla buziole
u pani też za małe śniadanie

Cytat:
Hej dziewczyny,
chciałabym się przyłączyć, aktualnie ważę 64kg i nie wiem kiedy mi wskoczyły, zawsze było 56-57... podejrzewałam tabletki anty, że spowalniają przemianę, ale biorę je kilka lat, więc raczej nie. W końcu doszłam do wniosku, że za dużo jem i za mało sie ruszam, co w parze jest mieszanką straszną. Wzięłam się za siebie od 5 listopada, zakupiłam karnet byłam kilka razy na siłowni (głównie aeroby), codziennie na wieczór ok. 20 wypijam koktajl białkowy, wydaje mi się, że jem mniej. Dzisiaj weszlam na wagę i 63,8 jak było tak jest, załamałam się lekko i zaczełam sobie przeglądać forum (dzisiaj mam przerwe w siłowni -zakwasy). Może jak sie do was przyłaczę to bedzie większa motywacja, bo po ważeniu to ręce mi opadły i z nerwów zachciało mi się jeść.
witamy, najważniejsze to się nie poddawać! w końcu będą efekty

Cytat:

wszystko zależy od organizmu, ja po tabsach miałam tylko ogromne wahania nastroju, zmieniłam i jest ok, jedyny skutek uboczny to niestety cellulit, ale wiadomo że tabsy to nie jedyny winowajca.
nie wyobrażam sobie innego zabezpieczenia

Cytat:
Napisane przez DusiaUK Pokaż wiadomość
Hahaha Ja tak samo, ciesze sie ze watek sie rozrasta ale potem ciezko jest sie odnosic. Znowu wszystko napisze w jednej linii bo nie wiem jak sie robi odstepy na iPhone moje wczorajsze jedzonko: 2 jajka, 2 tosty weight watchers, dwa duuuze jablka, gruszka, kawa z mlekiem, piers z kurczaka w curry, ryz, pasek czekolady a dzisiaj rano waga pokazala 59,6
bardzo ładnie, ale tutaj też brak warzyw
gratuluję

Cytat:
w ciagu jakis 2 tyg zrzucilam ogolnie
-4cm w talii
-6cm w brzuchu
-3cm w biodrach
-2cm w udzie
niby nie najgorzej,ale liczylam na wiecej...

nie mam pojecia,czy zrzucilam cos kg,bo nie mam wagi,musze isc do sklepu sie zwazyc hahahaha
jak dla mnie to wcale nie tak mało jak na 2tyg.

przestałam zapisywać ostatnio co jem i teraz nie pamiętam
jutro już zapiszę to zrobię podsumowanie.
ogólnie nie jest źle, byłam u babci, wpadło kilka kostek czekolady, ale babcia wie że się odchudzam i miałam mega zdrowy obiadek, mianowicie pomidorówkę z brązowym ryżem gotowanym na parze + pangę z owym brązowym ryżem i kopą surówki z kapusty pekińskiej
moja zmora to niestety alko, wczoraj było piwko z kumpelą a jutro idę na grubszą imprezę
i zaraz się zmierzę i wpiszę do tabelki
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Szaruch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-16, 14:24   #318
dietocholiczka
Raczkowanie

Szaruch- powaznie za male? hmm...wydawalo mi sie,ze jest ok...obiecuje poprawe hihi dzisiaj tez zjadlam jajko z twarozkiem,potem salatke (salata,pomidor i ogoreczek) i mandarynke do tego,a przed chwila zjadlam sucharka z serkiem almette
myslisz,ze ladnie mi zjechalo? na poczatku wiadomo,ze szybciej spada,potem wolniej,najwazniejsze,ze cos zjechalo
dzisiaj test jaka mam silna wole-nakupowalam slodyczy dla mojego Micha i zobaczymy,czy sie nie zlamie
Stary 2012-11-16, 14:36   #319
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

Cytat:
Szaruch- powaznie za male? hmm...wydawalo mi sie,ze jest ok...obiecuje poprawe hihi dzisiaj tez zjadlam jajko z twarozkiem,potem salatke (salata,pomidor i ogoreczek) i mandarynke do tego,a przed chwila zjadlam sucharka z serkiem almette
myslisz,ze ladnie mi zjechalo? na poczatku wiadomo,ze szybciej spada,potem wolniej,najwazniejsze,ze cos zjechalo
dzisiaj test jaka mam silna wole-nakupowalam slodyczy dla mojego Micha i zobaczymy,czy sie nie zlamie
jakbyś do tego jajka dodała np. kromkę lub dwie razowca z przykładowo wędliną i pomidorem to by było super śniadanie powinno być największym i najbardziej wartościowym posiłkiem w ciągu dnia (co dzisiaj mi nie wyszło )
ja właśnie mam obiad - makaron pełnoziarnisty z pomidorem, papryką i cebulą z dwoma łyżkami sosu mediolańskiego.
i - uwaga - odmówiłam TZowi pójścia na pizzę
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-16, 14:44   #320
Aniaa_89
Zakorzenienie

hej

trochę mnie tu nie było, bo ostatnio zalatana jestem praca, uczelnia, do tego jeszcze w przyszłym tyg lecę z TŻtem na spóźnione wakacje także trochę zalatana byłam no i dieta też poszła trochę w odstawkę z tego wszystkiego
Cytat:
dotka85 - ja piję tą i jest pyszna http://img.bazarek.pl/157292/11845/8...3a495ae0a4.jpg
jedna z moich ulubionych herbat

Cytat:
Napisane przez madzia12g Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny-moją walkę z dietą zaczęłam 24 października i dzisiaj jest 21 dzień diety. Chciałabym dołączyć do Was, tylko nie wiem czy nie wystraszę nikogo moją wagą. Wiem, że to początek wielkiej przygody, ale chcę ją przejść i oczywiście odnieść sukces. Pozdrawiam Was. Marzena.
witaj

Cytat:
Powiem Wam, że ja dzisiaj padłam - waga totalnie mi szaleje. Włażę dzisiaj na wagę (ważę się codziennie, przyzwyczajenie z czasów Dukana) i mam ponad 2 kg mniej niż wczoraj. ne lubię takich sytuacji, bo ryj się cieszy do tych cyferek na wyświetlaczu samoistnie, a jutro wejdę rano na wagę ponownie i magiczne -2 kg pryśnie jak bańka mydlana.
nie waż się codziennie bo to nie ma sensu
najlepiej to tak raz na tydz, albo i rzadziej

Cytat:
Napisane przez Szaruch Pokaż wiadomość
"59-letni pan Perry może jeść wszystko co lubi - niezliczone ciasta, burgery, desery - i nie przytyje. Nie potrafi on przybrać na wadze z powodu dolegliwości znanej jako lipodystrofia, która powoduje natychmiastowe spalanie tłuszczu.

Kiedyś był pulchnym dzieckiem, ale w wieku 12 lat zrzucił cały tłuszcz "prawie przez noc". Od razu próbował jeść więcej, aby odzyskać wagę, ale bez rezultatów. Perry, zamieszkały w Ilford w Essex, przeszedł przez dziesiątki testów zanim choroba została zdiagnozowana. Okazało się, że jego ciało produkuje sześć razy więcej insuliny niż normalnie. Doktorzy przyznają, że jego stan jest marzeniem każdego "odchudzacza"."

z cyklu najdziwniejsze choroby świata.

oj chciałabym mój jeść wszystko i nie tyć

Cytat:
Napisane przez annuszka901 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co robicie w ramach treningu cardio ?Biegaanie u mnie odpada,bo...zimnooo...:ni e:
ja to różnie
skakanka, orbitrek, rowerek
albo jakiś filmik np http://www.youtube.com/watch?v=QdC7n-C_afg
albo np Pump It Up-High Energy
poszukaj na necie, jest masa różnych filmików

Cytat:
Hej dziewczyny,
chciałabym się przyłączyć
witaj

Cytat:

a ja biorę tabl już długo i jestem bardzo zaodolona i wg mnie to najlepsza metoda zabezpieczania
i jeśli dobrze dobrane itd to raczej nie ma żadnych problemów w czasie ich brania

Cytat:
Nie szukajmy winowajcy i wymówek gdzie indziej, nie ma co się oszukiwać dziewczyny - kilogramy przybywają ze zbyt dużych porcji niezdrowego jedzenia i braku jakiegokolwiek ruchu (prócz chorób oczywiście)
dokładnie

Cytat:
ja na razie nie będę się wpisywać
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-16, 15:05   #321
dietocholiczka
Raczkowanie

moja mama tez przez lata brala tabl.anty i nie miala zadnych skutkow ubocznych,za to ja wszystkie prawie,zalezy od organizmu,kazdy jest inny
tak samo i mama i moj narzeczony,jedza wszystko,mozna powiedziec ze za 5-ciu hehe nawet poooozno wieczorem i slodkie i tluste i w ogole nie tyja.. hahaha

Szaruch-razowca akurat nie mialam,mialam albo sucharki (pieczywko te takie tekturowe),a biale pieczywo jem rzadko,nawet w domu nie mialam,bo jak moj pracuje,to po prostu nie kupujemy,bo ja tego i tak nie jem i sie tylko marnuje
Stary 2012-11-16, 15:22   #322
ErnestyLda
Zadomowienie

A ja znowu nie jestem zwolenniczką tabl. antykoncepcyjnych. U mnie było by ciężko z systematycznością ich zażywania, czasami zapominam by zażyć tabl. jak jestem chora a co dopiero codziennie zażywać takie tableteczki.

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
tak samo i mama i moj narzeczony,jedza wszystko,mozna powiedziec ze za 5-ciu hehe nawet poooozno wieczorem i slodkie i tluste i w ogole nie tyja.. hahaha
Mój narzeczony tez tak ma i jest taki szczuplutki, wcale nie tyje a potrafi zjeść ogromne porcje, czasem nawet ponad pół pizzy gigant zje masakra... tez bym chciała mieć taki metabolizm
Stary 2012-11-16, 15:56   #323
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

tez mam kolege ktory je wszystko i nie tyje, ale on ma problemy z tarczyca i po prostu nie moze przytyc.
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Stary 2012-11-16, 15:59   #324
WampLady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
ja na razie nie będę się wpisywać
Wpisz chociaż nick i cel wagowy, żebyśmy widziały ile nas jest Ja swoich wymiarów też nie wpisałam, tylko wagę:P

Stary 2012-11-16, 16:24   #325
ErnestyLda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Szaruch Pokaż wiadomość
tez mam kolege ktory je wszystko i nie tyje, ale on ma problemy z tarczyca i po prostu nie moze przytyc.
Na szczęście mój narzeczony nie ma problemów z tarczyca.
Stary 2012-11-16, 16:35   #326
dotka85
Zadomowienie

A to moj dziesiejszy jadlospis
1. tosty z serem i szynka
2. kanapka z razowca z kurczakiem i surowka coleslaw
3. szklanka mleka
4. planuje salatke z tunczykiem
dotka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-16, 16:57   #327
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Wpisz chociaż nick i cel wagowy, żebyśmy widziały ile nas jest Ja swoich wymiarów też nie wpisałam, tylko wagę:P
no wpisałam się
cel napisałam tak mniej więcej, bo nie zależy mi na wadzę, tylko na ogólnym wyglądzie, żeby dojść do etapu żebym była zadowolona z siebie
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-16, 16:58   #328
WampLady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
no wpisałam się
cel napisałam tak mniej więcej, bo nie zależy mi na wadzę, tylko na ogólnym wyglądzie, żeby dojść do etapu żebym była zadowolona z siebie
mądrze!

Stary 2012-11-16, 17:05   #329
Lorenail
Raczkowanie

To ja mam takie pytanie techniczne. To, że waga stoi może być efektem tego, że za jakiś tydzień szykuje się @? Chociaż znowu jest tak id 2 tygodni:-[
Stary 2012-11-16, 17:44   #330
dietocholiczka
Raczkowanie

Moj facet rowniez nie ma problemow z tarczyca na szczescie,taki metabolizm ma po prostu moze to i dobrze,bo jest kucharzem i co chwila cos je hehe
nie wiem,czy zblizajacy sie @ moze byc powodem staniecia wagi,ale jest tak,ze na poczatku chudnie sie szybciej,a potem wolno
grunt,ze nie jest wyzsza
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości