![]() |
#301 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie od 7 listopada :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Raczkowanie
|
katia1981 - witamy
![]() ![]() dotka85 - serio,zacznij jesc owocki,kiedys bylam anty-owocowa iwarzywna,a dzisiaj nie wyobrazam sobie dnia bez warzyw i owocow,choc latem smakuja lepiej..ahh.. ![]() niewiem,czy podczas diety cisnienie moze spasc..mozesz sobie sprobowac dodawac rumu lubamaretto czy czegos takiego do herbaty jezeli nie lubisz kawy,czytalam,ze to pomaga,ale ja jeszcze nie probowalam ![]() ja kiedys bralam glukardiamid (chyba tak to sie pisze,niewiem hihi) ale mi nie pomogl,a potem mi moja "madra" lekarka zapisala tabl.,ktorych od 2 lat nie ma w aptekach ![]() jutro dzien mierzenia,aaa nie moge sie doczekac,ale jestem ciekawa ![]() choc znajac zycie jak sie okaze,ze nie schudlam,to albo sie rzuce na jedzenie,albo w ogole zaczne jesc mniej...mam nadzieje,ze schudlam choc troche ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Kobietki za 2 tygodnie Andrzejki,ja odchudzam się na dobre od 11 lidtopada to 7 miesięcy do moich 36urodzin. Która z was idzie na impreze. Kupiłam dzisiaj balsam z EVELINE-jest super polecam.(będę wcierać 2 razy dziennie z masażerem) ![]() Beata ja też zawsze kupuje za małe spodnie i dobrze na tym wychodzę. ważę 56 kg przy 167cm. Biegam 3 razy wtygodniu z rozgrzewką i rozciąganiem z juutube ![]() Poczatki są trudne ,zrywam ze słodyczmi i czekoladami ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- a tabletki antykoncepcyjne powodują zatrzymywanie wody w organiźmie i mi dzialają na przysadkę mózgową i jadlabym bez opamiętania. Wybierzcie inne zabezpieczenie przed ciążą ![]() ![]()
![]() |
#304 |
Zadomowienie
|
dietoholiczka- Az strach do lekarza chodzic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
49,9 kg przy wzroście 167? ![]() ![]() Tabletki antykoncepcyjne zatrzymują wodę w organizmie, powoduję obrzęki, ale to raptem 1-2 kg. Faktycznie wzmożenie apetytu czy spowolnienie metabolizmu jest bardzo rzadkie. Ja biorę tabletki prawie 3 lata i nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych, prócz większych piersi (obrzęk). Nie szukajmy winowajcy i wymówek gdzie indziej, nie ma co się oszukiwać dziewczyny - kilogramy przybywają ze zbyt dużych porcji niezdrowego jedzenia i braku jakiegokolwiek ruchu (prócz chorób oczywiście) ![]() Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2012-11-15 o 19:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Raczkowanie
|
dotka85- dokladnie haha
![]() ![]() czerwona kokardka - piersi faktycznie staja sie wieksze przy tabl anty,mnie az bolaly,jadac autobusem wutrzymac nie moglam na wybojach,przytylam na nich z 5 kg,a wcale wiecej nie jadlam,mialam skutki uboczne-zawroty glowy,mdlosci,bol glowy...w ciagu roku 3 razy zmienialam,w koncu dalam sobie spokoj ![]() _Ulcia_ - ja tez chce wazyc +- 50kg..mam do zrzucenia jakies 4 kilosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#309 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez DusiaUK Czas edycji: 2012-11-15 o 22:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Raczkowanie
|
DusiaUK - gratuluje
![]() wpisalam sie do tabelki ![]() ![]() w ciagu 5 dniu zrzucilam zaledwie -1cm w talii -1cm w brzuchu bioderka bez zmian -1cm w udzie... ![]() ![]() w ciagu jakis 2 tyg zrzucilam ogolnie -4cm w talii -6cm w brzuchu -3cm w biodrach -2cm w udzie niby nie najgorzej,ale liczylam na wiecej... nie mam pojecia,czy zrzucilam cos kg,bo nie mam wagi,musze isc do sklepu sie zwazyc hahahaha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Tabelka z naszymi wymiarami oraz kilogramami
![]() https://docs.google.com/spreadsheet/...RQ2UwMkE#gid=0 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Raczkowanie
|
Dziekuje
![]() Hmmm...kurczę,nie mam jak się zmierzyć,bo nie mam centymetra krawieckiego.Dupa :-/ Mimo wszystko wpisalam swoja wage,wzrost i cel. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Zadomowienie
|
Tak tak proponowałam taka tabelka lub coś w tym stylu. Tylko muszę to jakoś ogarnąć .
Proponowałabym by takie pomiary aktualizować co 2 tyg. Poproszę o wasze zdanie na ten temat. Jeśli wiekowość będzie za to ja zrobię coś w stylu takiej tabelki
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() https://docs.google.com/spreadsheet/...RQ2UwMkE#gid=0 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję Ci że o tym pomyślałaś. ja przez ostatnie 2-3 dni nie miałam czasu tu zajrzeć za co przepraszam ze was zaniedbałam ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() Szukanie pracy mnie wykańcza. buuu.... ![]()
![]() |
![]() |
#317 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nie wyobrażam sobie innego zabezpieczenia ![]() Cytat:
![]() gratuluję ![]() Cytat:
![]() przestałam zapisywać ostatnio co jem i teraz nie pamiętam ![]() jutro już zapiszę to zrobię podsumowanie. ogólnie nie jest źle, byłam u babci, wpadło kilka kostek czekolady, ale babcia wie że się odchudzam i miałam mega zdrowy obiadek, mianowicie pomidorówkę z brązowym ryżem gotowanym na parze + pangę z owym brązowym ryżem i kopą surówki z kapusty pekińskiej ![]() moja zmora to niestety alko, wczoraj było piwko z kumpelą a jutro idę na grubszą imprezę ![]() i zaraz się zmierzę i wpiszę do tabelki ![]()
![]() |
![]() |
#318 |
Raczkowanie
|
Szaruch- powaznie za male? hmm...wydawalo mi sie,ze jest ok...obiecuje poprawe hihi
![]() ![]() myslisz,ze ladnie mi zjechalo? na poczatku wiadomo,ze szybciej spada,potem wolniej,najwazniejsze,ze cos zjechalo ![]() dzisiaj test jaka mam silna wole-nakupowalam slodyczy dla mojego Micha i zobaczymy,czy sie nie zlamie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja właśnie mam obiad - makaron pełnoziarnisty z pomidorem, papryką i cebulą z dwoma łyżkami sosu mediolańskiego. i - uwaga - odmówiłam TZowi pójścia na pizzę ![]()
![]() |
![]() |
#320 | ||||||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() trochę mnie tu nie było, bo ostatnio zalatana jestem ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() najlepiej to tak raz na tydz, albo i rzadziej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() skakanka, orbitrek, rowerek ![]() albo jakiś filmik np http://www.youtube.com/watch?v=QdC7n-C_afg albo np Pump It Up-High Energy poszukaj na necie, jest masa różnych filmików ![]() witaj ![]() Cytat:
![]() i jeśli dobrze dobrane itd to raczej nie ma żadnych problemów w czasie ich brania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Raczkowanie
|
moja mama tez przez lata brala tabl.anty i nie miala zadnych skutkow ubocznych,za to ja wszystkie prawie,zalezy od organizmu,kazdy jest inny
![]() tak samo i mama i moj narzeczony,jedza wszystko,mozna powiedziec ze za 5-ciu hehe nawet poooozno wieczorem i slodkie i tluste i w ogole nie tyja.. ![]() Szaruch-razowca akurat nie mialam,mialam albo sucharki (pieczywko te takie tekturowe),a biale pieczywo jem rzadko,nawet w domu nie mialam,bo jak moj pracuje,to po prostu nie kupujemy,bo ja tego i tak nie jem i sie tylko marnuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
Zadomowienie
|
A ja znowu nie jestem zwolenniczką tabl. antykoncepcyjnych. U mnie było by ciężko z systematycznością ich zażywania, czasami zapominam by zażyć tabl. jak jestem chora a co dopiero codziennie zażywać takie tableteczki.
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#323 |
Zadomowienie
|
tez mam kolege ktory je wszystko i nie tyje, ale on ma problemy z tarczyca i po prostu nie moze przytyc.
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
Wpisz chociaż nick i cel wagowy, żebyśmy widziały ile nas jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Zadomowienie
|
Na szczęście mój narzeczony nie ma problemów z tarczyca.
![]() |
#326 |
Zadomowienie
|
A to moj dziesiejszy jadlospis
1. tosty z serem i szynka 2. kanapka z razowca z kurczakiem i surowka coleslaw 3. szklanka mleka 4. planuje salatke z tunczykiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Raczkowanie
|
To ja mam takie pytanie techniczne. To, że waga stoi może być efektem tego, że za jakiś tydzień szykuje się @? Chociaż znowu jest tak id 2 tygodni:-[
![]() |
#330 |
Raczkowanie
|
Moj facet rowniez nie ma problemow z tarczyca na szczescie,taki metabolizm ma po prostu
![]() ![]() nie wiem,czy zblizajacy sie @ moze byc powodem staniecia wagi,ale jest tak,ze na poczatku chudnie sie szybciej,a potem wolno ![]() grunt,ze nie jest wyzsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.