Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-25, 22:31   #301
mrowak
Zakorzenienie

Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010

Nie macie jeszcze dość życzeń? Bo ja nie wyrobiłam przed to mogę Wam PO złożyć-no to składam: żebyście już się więcej nie obżerały, żeby TZtom nie przychodziły dziwne pomysły do łbów (patrz TZ AniP), żeby pogoda była taka, jaką lubicie czyli dla jednych mrozisko i kupy śniegu a dla innych (w tym dla mnie, AniP i Asiulka) ciepełko, słonko i w ogóle wiosna, no i żeby te nasze prawie 3-letnie Gargamele dały nam wreszcie trochę pożyć!

Mój Gargamel dostał m.in. to http://allegro.pl/smoby-opiekunka-ba...887284658.html i bawi się znakomicie. Jeszcze u drugiej babci czeka kuchnia (ta z Biedronki) więc będzie pełnia szczęścia. Do tego dostała też "zamówioną" u Mikołaja (jeśli pamiętacie, to u Mikołaja KOPERNIKA) kasa sklepowa, bardzo fajna, godna poleceniataka http://allegro.pl/kasa-sklepowa-doty...843421675.html Kopernik dobrze się spisał.

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
moja nowa łazienka i pierniczki na choinkę
Libra, łazienka superowa, ale pierniki powaliły mnie z nóg! Piękne! Nawet nie pytam jak je ozdabiałaś bo pewnie nbie umiałabym tak samo zrobić. Ale powiedz mi czy te pepper...coś tam jak zrobiłaś z melasą to wyszły Ci takie ciemne jak Dorocie w przepisie? Bo mi nie Jedne mam z golden syrup'em, drugie z melasą i jest różnica w kolorze, ale te drugie nie są AŻ tak ciemne.

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Niewiem czy też tak macie, ale chciałabym żeby już było po wigili i świętach, nie lubię tego myślenia czy o czymś nie zapomniałam, czy zdążę, przeciez to stres jak przed weselem własnym
ja tak nie mam: na święta wyjechaliśmy, a ślubu nie miałam więc mam luzik
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 22:40   #302
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

evi nosi, na poczatku nie chciala,teraz tez ma czasami jazdy ze nie i koniec i odpuszczam jej na troche zeby sie nie zrazila,fajnie wyglada,mam fotki na aparacie ale nie mam aparatu bo chrzestnemu na wyjazd pozyczylam a z ojca aparatu nie moge w ogole zaladowac ;/

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Co do życzeń to ja mam dość, juz przed świętami jak pracowałam każdy klient wesolych pogodnych swiat itd... naodpowiadalam sie za wszystkie czasy.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 22:59   #303
ania p
Zakorzenienie

Mrowak najważniejsze że dzieć prezentem zajęty .

Moje twardo kimają .
Jutro leżę cały dzień , nie mamy już żadnych gość , święty spokój .
Stary 2012-12-25, 23:08   #304
P0P70
Zakorzenienie

Witam,

Nataszka - my dzisiaj nabilismy Ci ponad 1700 punktów . Zajęło nam ( mi, Tz, i wujkowi) pare godzin ale wyprowadzilismy Cię na prowadzenie .

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 23:53   #305
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Witajcie

Bao bardzo fajnie widzieć że wizyta u teściów całkiem spokojnie minęła

Megi - zdrówka

Libra Twój Miko jest zabawny z tymi gówienkami .

Przepis sobie zapisałam ale na Sylwestra i Nowy Rok jedziemy do teściów więc zrobię w innym terminie bo wygląda zachęcająco.

Moja Zośka przed modlitwą i złożeniem życzeń rzuciła się na uszka i miała życzenie dostać chlebek z masełkiem . Jak przyszło do opłatka to zwinęła wszystko i zjedli z Wojtkiem jak dzikusy.
Stary 2012-12-26, 08:36   #306
libra777
Zakorzenienie

Justa dzięki
Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Libra, łazienka superowa, ale pierniki powaliły mnie z nóg! Piękne! Nawet nie pytam jak je ozdabiałaś bo pewnie nbie umiałabym tak samo zrobić. Ale powiedz mi czy te pepper...coś tam jak zrobiłaś z melasą to wyszły Ci takie ciemne jak Dorocie w przepisie? Bo mi nie Jedne mam z golden syrup'em, drugie z melasą i jest różnica w kolorze, ale te drugie nie są AŻ tak ciemne.
te na zdjęciu to właśnie pepperkakory i nie wyszły aż tak ciemne takie zwykłe piernikowe może jakby trochę kakao dodać.
Pierniczki zdobiłam lukrem wlanym w małą papierową tutkę tak że miesciła się tam łyżka lukru i odcinałam tylko sam koniuszek żeby lukier cieniutko wychodził no i nie może być za rzadki bo ścieknie ani za gęsty bo nie da się wycisnąć ,wzorowałam się na pirnikach Doroty i Mary z cincina i tak mi nie wyszły takie jak ich ,nie wiem jak one to robią

Dobrze że się Kopernik spisał (albo Kopernikowa bo istnieje taka hipoteza )
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Moja Zośka przed modlitwą i złożeniem życzeń rzuciła się na uszka i miała życzenie dostać chlebek z masełkiem . Jak przyszło do opłatka to zwinęła wszystko i zjedli z Wojtkiem jak dzikusy.
no mój też się do uszek w barszczu dorwał i mieszał zawzięcie w misce przezornie mu pościeliłam drugą serwetkę pod talerz zanim się rozpłakał ,a opłatka nie chciał w ogóle.

Dzisiaj się zerwałam o mojej normalnej porze poćwiczyłam i od razu się człowiek inaczej czuje .Chociaż nie wiem czy nie udam się na drzemkę bo oglądałam wczoraj Tańczącego z wilkami to się późno skońćzył .
Wczoraj nam Miko w samochodzie usnął ,mimo że spał tylko pół godzinki to wieczorem usnął dopiero po 22 u nas to juz bardzo późno a jeszcze niedawno spał 2-3 godziny w dzień.Jednak wolę jak nie śpi i wariuje a później po 20 juz spokój jest.
Pogoda paskudna tzn. za ciepło jak na tą porę roku i za mokro będą się tylko choróbska mnożyć
Jakby kto nie lubiał zimna to mówcie co chcecie zimą powinien byc mróz.
Ale możemy się cieszyć że nie mieszkamy w Archangielsku bo tam to ok. -40 mają
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 10:54   #307
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Mrowaczku b.fajne prezenty,moja dzisiaj rano wstala zdjela spodnie od pidzamy i z golym tylkiem poleciala od razu do sklepu...normalnie szał na całego wczoraj nawet pizzerie otwieralysmy ,najp[ierw w ciastoliny robilysmy pizze ,piekłyśmy ja w piekarniku i sprzedawałyśmy w sklepie
podobnie kurczak z rozna

Kasa sklepowa b.fajna ,my sie nad ta z minnie zastanawialysmy z chrzestna dla Oliwii,ale koniec koncem stanelo na sklepie.

zobacze czy jakies fotki chociaz z tel da sie wrzucic bo ostatnionawet tego nie moglam;/

Izz bo mnie to pieczenie ciastek wciagnelo,lukier tez sama zrobilam w koncu;p tylko ja nie wiem jak te tutki sie robi?:Phahaha
glupie ale cóż,nigdy nie pieklam,nie robilam i nie wiem...zeby wlasnie takie cieniutkie byly-poprosze instrukcje dla niepelnosprawnej umyslowo;P

oo chociaz 4 fotki udalo sie zaladowac,wiecej tez juz wejsc nie chce;/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF2195.jpg (185,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2205.jpg (148,2 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2222.jpg (123,6 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2231.jpg (120,7 KB, 36 załadowań)
A.Camus
Stary 2012-12-26, 11:23   #308
Darusiaaaa
Zakorzenienie

My wczoraj cały dzień w domu,leń niesamowity,dzisiaj niestety musze sie w garść wziąć na 16 do pracy i w sylwestra tez do pracy;/
A.Camus
Stary 2012-12-26, 11:25   #309
evitka21
Zakorzenienie

daria, siostrzana miłość i pani sklepowa . A pierniczki piękne
I widzę że młoda takie ma poobijane nogi jak moja

No i i sklep i kuchnia prezentują się super

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 11:57   #310
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Witajcie

Bao bardzo fajnie widzieć że wizyta u teściów całkiem spokojnie minęła

Megi - zdrówka

Libra Twój Miko jest zabawny z tymi gówienkami .

Przepis sobie zapisałam ale na Sylwestra i Nowy Rok jedziemy do teściów więc zrobię w innym terminie bo wygląda zachęcająco.

Moim dzieciakom jakoś opłatek nie smakuje .
Z dań to łososia zjedli , bo powiedziałam że prezentów nie będzie . Potem dobili ciastem .
Leń dziś nic nie robię , w nosie mam
Stary 2012-12-26, 12:01   #311
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
a coż ona takiego napisała

nie mówcie tż, że odpaliłam kompa on z kubusiem jeszcze śpią, a ja malej musiałąm suszarę z lapka zapuścić, no a przecież nie będę bezczynnie gapić się w media player'a
Po wigilii ujdzie u mnie w domu jakoś tak bez polotu, drętwo, nudno, siostra po 30 minutach wybyła bo jechali do brata szFagra... potem y teściów - no niech będzie,nie było tak źle, ale sikałąm ze śmiechu jak bratowa cycki wywalała przy stole takie małe obwisłepomarszczone skórki ale miałam ubaw Kubuś dziadka (teścia) na krok nie odtępował, wszędzie go ciągał i tylko dziadziuś i dziadziuś teść oczywiście w niebowzięty, wnuczkę trzymał na rękach i widziałam, ze świeczki w oczach miał bratowa tż zazdrosna jak ch.uj, sapałą, fuczała Kubuś z kuzynem się ładnie bawił, prezentó dostał masę i nawet bardzi fajnych - od bratowej (a tfu tfu)aż sie dziwię , ze tak trafiła z prezentem - w takim wiaderku zesta śrubek, kółek i masa inncybpierdół do skręania różnych rzeczy np. samochodów, wystraczy wyobraźnia - wzystko drewniane nawet śrubokręt - kubuś zachwycony tym, do tego jeszcze od teśció auto sterowane i gigantycznego tomka - ciuchcię na 6 baterii wyje toto na pół miasta książeczkę z magnetycznym planszami dostał od bratowej też - bardzo fajan edukacyjna, np jes na obrazku wiewiórka i obok żołądź, orzeszek i kasztan i trzeba tym długopisem w dziurkę trafić przy włąściwym obrazju i wtdey się świeci - fajne to od nas dostał carsa sterowanego i puzle z carsem, a ja od tż dostałam śliczny lakierowany skórzany portfel w kolorze kure.wskiej czerwieni ja dla niego nic nie miałam, bo mieliśmy sobie nie kupować
Dzisiaj na śniadanie idziemy do teściów, a jutro laba w domu to śniadanie pewnie do popołudnia się przeciągnie aaaaaaa moja małą Isia wyglądała przebosko wczoraj tylko opaskę zgubiłam i była bez też fajne prezenty dostała taką myszkę pluszową co gra kołysanki jak dziecko zapłacze, lalkę dużą, ode nas ubranko. My z tż dostaliśmy po kopertach a jeszcze od mojego dziadziusia dzieci po kasiorce zgarnęły
pokaż malutką no i Kubusia oczywiście też

jak będziesz miała chwile daj linka do tej gry

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Gupio się pisze na tel - Igor chory i nic nie je 3 dni. Ja chora. Mamy gorączkę i dusimy się z okazji kataru. Do tego jechaliśmy przez pół Polski a ja nie czuję smaku mamowych pierogów.
Jutro wracamy i będzie jakiś spokój. O ile dożyjemy.
zdrówka dla Igora
Zosia w wigilie wieczorem dostała gorączke i zaczeła kasłać, wczoraj wieczorem znowu gorączka. Nie mam pojęcia co jej jest. Dostała syrop i kaszel niby przeszedł, ale i tak jutro chyba z nią do lekarza pójde.

My zaraz do teścia na obiad idziemy. Ja jakoś nie przejadłam się w te święta, wszystko tak w normie

Zosia dostała złote kolczyki, laptopa, ciastoline, lalke z pieskami, lalke barbi śpiewającą, książeczki, domino no i dużo kasy i słodyczy.

najbardziej chyba laptop jej się podoba, stwierdziła że ej jkomputer jest niegrzeczny, bo nie mozna bajek i filmów oglądać

ja dostałam portfel, zegarek, prostownice do włosów i kase

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Ania fajna ta książka kuchenne rewolucje?

Zosi też opłatek nie smakuje, najbardziej zupa jej smakowała i ryby

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 12:47   #312
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Witam,

Nataszka - my dzisiaj nabilismy Ci ponad 1700 punktów . Zajęło nam ( mi, Tz, i wujkowi) pare godzin ale wyprowadzilismy Cię na prowadzenie .
Kochana aż mi głupio.

a u mnie telefony się rozdzwaniają jak to i w ogóle, a ja nie wiedziałam do póki na forum nie zerkłam,
naprawdę Wam się chciało...
strasznie miło z Twojej strony, kochana jesteś, jak ja Ci się odwdzięcze, nie chodzi tu o żadne nagrody ale że Tobie się chciało... że Wam się chciało, obcej kobicie...

Megi zdrówka dla Igusia
Sara dla Zosi też... ale się nachoruje bidulka.

Edytowane przez nataszka25
Czas edycji: 2012-12-26 o 12:51
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 13:03   #313
P0P70
Zakorzenienie

Nataszka- u nas to stało się sportem a 10 000 głos był Tz. Najsmieszniejsze jest to ze wszyscy się dopytują ( bo gości mieliśmy) co to za dziecko.

Wszystkim chorym bardzo współczuje i życzę zdrowia.

Stary 2012-12-26, 13:12   #314
JASTA79
Raczkowanie

Sara współczuję choróbska, zawsze lepiej iść do lekarza nawet "z byle czym" niż czekać, aż choroba się rozwinie. Zdrówka dla Zosi . A swoją drogą to trzeba dużo zdrowia żeby w tym państwie chorować. Jak Agatka ostatnio się pochorowała to musiałam 2 godziny z nią czekać w przychodni pełnej chorych dzieci. W końcu mi się zbuntowała i musiałyśmy jechać do domu, dopiero później jeszcze raz pojechałyśmy do lekarza (oczywiście nie obyło się bez ryku).

Darusia - śliczne dziewczynki . Moje też ślicznie się przytulają jak robię zdjęcie a za chwilkę Agatka zabiera wszystkie zabawki Ani albo krzyczy dopóki ta się nie rozpłacze. Ale kto się lubi ten się czubi. A zabawki Twoje córeczki dostały bardzo fajne. Widzę, że kuchnie w tym roku są na topie.

Idę szykować moje pannice, bo dzisiaj znowu jedziemy w gościnę i znowu w nocy będzie sajgon. Agatka dzisiaj nie spała od 24 do 4 rano i oczywiście mamusia musiała być przy niej, a jak już ta zasnęła to Ania zaczęła się budzić co chwilę
JASTA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 13:29   #315
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Nataszka- u nas to stało się sportem a 10 000 głos był Tz. Najsmieszniejsze jest to ze wszyscy się dopytują ( bo gości mieliśmy) co to za dziecko.

Wszystkim chorym bardzo współczuje i życzę zdrowia.
co to za dziecko? hehe

Najlepsze jest to że Amelka wszystkim opowiada że bierze udział w konkursie wielkim ma świadomość lalucha i pokazuje minę i ręce złożone jakie ma.
Więc DZIĘKUJE jeszcze raz, Tobie, Tż, Wujkowi, jesteście kochani.
Z resztą wszystkie dziewczyny są tu kochane,
miałam szczęście że na Was trafiłam

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

https://plus.google.com/u/0/photos/116176694290556390650/albums/posts/5825884669232387842...... USUŃCIE KROPKI

nie wiem jak to wkleić by bylo ok

https://plus.google.com/u/0/photos/1...84669232387842

MOŻE WEJDZIE Z KTÓREGOŚ....?
TO FILMIK ZE ŚPIEWEM MOJEGO DZIECKA

Edytowane przez nataszka25
Czas edycji: 2012-12-26 o 13:30
Stary 2012-12-26, 13:48   #316
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość

Izz bo mnie to pieczenie ciastek wciagnelo,lukier tez sama zrobilam w koncu;p tylko ja nie wiem jak te tutki sie robi?:Phahaha
glupie ale cóż,nigdy nie pieklam,nie robilam i nie wiem...zeby wlasnie takie cieniutkie byly-poprosze instrukcje dla niepelnosprawnej umyslowo;P

oo chociaz 4 fotki udalo sie zaladowac,wiecej tez juz wejsc nie chce;/
Darusia piękne wasze pierniczki i zabawki super ja jako dziecko byłabym zachwycona ,pamietam jak dostawałam naczynka i to był szał a co dopiero taka kuchnia czy sklep super.

Tutka papierowa to tne papier do pieczenia na kwadraty takie ok.15 x 15 cm i zwijam w taki rożek ciasno żeby dół był bez dziurki i palcami rozszerzam lekko górę , ładuję łyzkę lukru od góry zwijam tak jakbym zawijała zapakowane cukierki żeby się nie rozwaliło i odcinam rożek dolny nożyczkami. Takie rożki to jednorazowe jak wycisnę wszystko to wyrzucam i robię nowy.Pierwsze tutki mi się rozwalały albo za duża dziurka mi wychodziła chyba za kilkunastym doszłam do jako takiej wprawy także się nie zniechęcaj i najlepszy lukier do tego to białko i szklanka czubata cukru p. i ucieram to w misce aż będzie takie głądkie później dosypuję ewentualnie cukru p. jak za rzadkie.

Nataszka mi się nic nie otwiera
Sara zdrówka życzę
Stary 2012-12-26, 13:58   #317
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Libra jak nie lubię zimna to też uważam że w grudniu ma być mróz i koniec. Nie znoszę takiej syfiatej pogody że nie wiadomo co dziecku ubrać a wirusy i bakterie mają raj do rozmnażania.
Błoto, ciemno i wilgotno, blee...

Daria dziewczynki urocze, pierniki super

Sara zdrówka dla Zosi.

Zrób też badanie na obecność pasożytów.
Wszystkie dzieciaczki przedszkolne powinny być przebadane w tym kierunku.

Jaką zupę robiłaś na Wigilię ?

Bao właśnie pokaż dzieciaczki
Stary 2012-12-26, 13:59   #318
nataszka25
Zakorzenienie

A TERAZ?

https://plus.google.com/photos/11617...84669232387842
Stary 2012-12-26, 15:48   #319
evitka21
Zakorzenienie

izz, a jakie badania się robi na te pasożyty?
z krwi?

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 17:27   #320
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

cześć
mieliśmy siedzieć w domu, ale poszlismy na obiad do teściów Kubuś znowu w żywiole z teściem szalał, my pojedliśmy i posiedzieliśmy chwilę (tamtych mend nie było).
Zdjęcia wstawię jak mi ojciec przyniesie na penie z wigilii żeby Isia w całej krasie była
Daria - ten supermarket ze smoby my z siostrą na spółkę siostrzenicy na mikołaja kupiłysmy - super jest

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 17:49   #321
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
https://plus.google.com/u/0/photos/1...84669232387842

MOŻE WEJDZIE Z KTÓREGOŚ....?
TO FILMIK ZE ŚPIEWEM MOJEGO DZIECKA
o mammma mia!!1 jakie świetne minki i ten głosik... tylko słuchałam 3 razy i nie rozumiem słow.. co to za piosenka mamusia

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 19:25   #322
P0P70
Zakorzenienie

My właśnie powrócilismy do domu. Znowu ledwo zmieści ósmy się do samochodu. dzieci spaly przez te 3 godziny wiec droga była ok.
Teraz tylko muszę wszystko rozpakowac.

Darusia- super ten sklep. I pomyśleć ze praca na kasie to jedna z najgorszych. Dziewczynki słodkie.

Stary 2012-12-26, 19:31   #323
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Czesc Kochaniutkie
Juz prawie po Świętach,dołączam do szczęśliwych mam szczęśliwych dzieci Danielek dostał prezenty w 100% trafione i świetnie się bawi,chyba trzeba taką gwiazdkę 2 razy w roku robic

Dzisiaj mamy nygustwo i super mi z tym bo już nie pamiętam takiego wyluzowanego dnia z leżeniem prawie do południa.

Nataszka padłam z córci,rewelacyjna minka i głosik Danielek jej za każdym razem brawo bije i włącza od początku

Libra ładniusia łazienka!
Darusia super dziewczynki,widzę,że prezenty tez się podobają
Chorowitkom zdrówka życzę
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 20:19   #324
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
teraz tak , super
Stary 2012-12-26, 20:28   #325
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
o mammma mia!!1 jakie świetne minki i ten głosik... tylko słucha 3 razy i nie rozumiem słow.. co to za piosenka mamusia
hehe bo ona szybko śpiewa, a tekst to:
"odnaleźć harfę czas, by mogła zmienić to, bo mini zasnęłaaaaaaa, niech dzwięk zbudzi ją. "

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Czesc Kochaniutkie
Juz prawie po Świętach,dołączam do szczęśliwych mam szczęśliwych dzieci Danielek dostał prezenty w 100% trafione i świetnie się bawi,chyba trzeba taką gwiazdkę 2 razy w roku robic

Dzisiaj mamy nygustwo i super mi z tym bo już nie pamiętam takiego wyluzowanego dnia z leżeniem prawie do południa.

Nataszka padłam z córci,rewelacyjna minka i głosik Danielek jej za każdym razem brawo bije i włącza od początku

Libra ładniusia łazienka!
Darusia super dziewczynki,widzę,że prezenty tez się podobają
Chorowitkom zdrówka życzę

a Libra, właśnie.... łazienka:love :
pięknaaa, w moim stylu bardzo.

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
My właśnie powrócilismy do domu. Znowu ledwo zmieści ósmy się do samochodu. dzieci spaly przez te 3 godziny wiec droga była ok.
Teraz tylko muszę wszystko rozpakowac.

Darusia- super ten sklep. I pomyśleć ze praca na kasie to jedna z najgorszych. Dziewczynki słodkie.
fajnie, że dziewczynki przespały... pewnie też miały dużo wrażeń.
Stary 2012-12-26, 20:37   #326
libra777
Zakorzenienie

Nataszka ,Tylkooliwka dzięki

Mój Miko dzisiaj na wieczór szału dostawał w domu ,latał ,wrzeszczał ,rozwalał wszystko ,bosz kiedy ta wiosna ,wygnam gnojka na dwór i będzie spokój.
Jutro mu chyba założę gumowce ,spodnie gumowe i przegnam go po kałużach na drodze polnej bo normalnie prawie bagno tam jest ,jak sie wylata będzie większy spokój.
I znowu niedawno lało
Stary 2012-12-26, 20:50   #327
nataszka25
Zakorzenienie

u nas tak przekropnie jest,
ale to fakt jak dzieci się nie wyśpią to są nie do wytrzymania.
Mój 3bit prawie zjedzony, ale takie to słodkie że już długo nie zrobie, w ogóle mam dość patrzenia na to jedzenie
idę śmieci wyrzucić bo mała śpi, a ja w blokach więc trzeba się kawałek przejść, oddychne;P
Stary 2012-12-26, 20:54   #328
sara 85
Zakorzenienie

Nataszka Amelka super

Wiecie co ja już nie mam siły do tych chorób Zosi, wczoraj to aż się poryczałam. Dzisiaj tylko stan podgorączkowy, nie miała wysokiej gorączki, ale ide jutro z nią do lekarza. Nie wyjde z gabinetu dopóki nie da skierowania na badania.

Iza to badanie na pasożyty to z krwi?

Zosia dzisiaj też dostała kase od dziadka, a od chrzestnego książke i karte podarunkową do h&mu
Mówiłam żeby coś z ubrań jej kupili, a że nie wiedzieli co to dali karte podarunkową. W sumie fajnie, sama jej coś wybiore

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 20:59   #329
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
p
[/COLOR]Ania fajna ta książka kuchenne rewolucje?

Zosi też opłatek nie smakuje, najbardziej zupa jej smakowała i ryby
Fajna ma super przepisy których w normalnej książce raczej się nie znajdzie . jedne bardzo trudne a inne banalnie proste

Libra moje dzieciaki tez dziś pod wieczór już szału dostawały . Jutro wylot do przedszkola tam się wyszaleją . TZ zagrypiony to wolę żeby w domu nie siedziały .
A ja jutro na zakupy spadam .
Stary 2012-12-26, 21:03   #330
aneczkkaa
Zakorzenienie

Amelcia ślicznie śpiewa

Witajcie poświątecznie
Jestem obżarta ale zadowolona , w tym roku wszystko wypadło super Jedzonko przepyszne, atmosfera idealna, prezenty skromne ale milutkie, najwięcej dostał Maciej jedna rzecz nie trafiona ale już schowana i poczeka aż podrośnie , wiec nie ma problemu

Zdrówka dla chorowitków

Jakie macie planu sylwestrowe ? bo my żadnych w tym roku zupełnie nie mamy pomysłu jak spędzimy sylwestra

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Libra moje dzieciaki tez dziś pod wieczór już szału dostawały . Jutro wylot do przedszkola tam się wyszaleją . TZ zagrypiony to wolę żeby w domu nie siedziały .
A ja jutro na zakupy spadam .
ja też jutro szykuje się na zakupy z samego rana jadę
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości