![]() |
#301 | |
Raczkowanie
|
Dot.: 5kg do Wielkanocy
Cytat:
![]() Faktycznie jest nas mniej. Myślę nad otwarciem nowego wątku, do którego byśmy się przeniosły, żeby tej Wielkanocy w nazwie nie było ![]() ![]() Napisałam do administratora prosząc o zmianę nazwy, ale jak widać - bez skutku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane
![]() ja wchodziłam do wątku codziennie ale nikt się nie odzywał to i ja nie opisałam, tym bardziej że dieta leżała... ale od wtorku wzięłam się ponownie za siebie, zobaczyłam na wadze rano 69.9 kg... nie zakładam sobie jakiegoś terminu na schudnięcie, chcę tylko wyrzeźbić sylwetkę... bedę szczęśliwa jak zobaczę na wadze 65 ale bez przesadnej spinki ![]() będę zdrowo jeść i ćwiczyć na siłowni 3 razy dziennie na siłowni która została otwarta pod moim domkiem ![]() a dziś waga pokazała 69.4 kg. mam nadzieję że wątek ruszy ponownie ![]() Miłego dzionka życzę ![]()
![]() |
#303 |
Raczkowanie
|
To może rzeczywiście warto odnowić wątek ten termin wielkanocny lekko odstrasza potencjalne kandydatki do naszego maratonu o " lepszą Ja na lato "
![]() @ Mysia19 - bravo za siłownię Ja lekko odpuściłam jakoś brak mobilizacji do większego wysiłku - to tylko nie całe 5kg dasz radę ![]() @ladyasia - to co ? pomyslisz nad czymś"świeżym" ? ![]()
![]() |
#304 |
Raczkowanie
|
As Ko muszę dać radę
![]() temat bardzo ładny ![]()
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() mnie po świętach przybyło tylko 100g ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Dziewczyny, znalazłam swój post z 13 marca i jestem mega podjarana !!!! wzięłam się zmierzyłam, tak mi cm poleciały, a więc jednak jest sukces !!!1 waga: 63 talia: 67 pępek: 80 biodra: 88 od razu mam wielką motywację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Raczkowanie
|
Aza no no np gratulacje!
![]()
![]() |
#307 |
Przyczajenie
|
A ja się nawet nie mam na czym zważyć bo po przeprowadzce wagi nie posiadam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Raczkowanie
|
O widzę, że wątek odżył na nowo
![]() Ja przez 2 dni świąt żywiłam się wyłącznie sałatką warzywną i ciastami ![]() Od razu po świętach wróciłam do diety i znowu jest 56 na wadze. Jestem ciekawa czy kiedykolwiek uda mi się sprawić, żeby pierwszą liczbą mojej wagi było 55, a co dopiero 51... ![]()
Wybieraj kosmetyki wolne od okrucieństwa! ![]() veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny www.facebook.com/groups/healthomania/ Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! ![]() ![]() http://empatia.pl/str.php?dz=117 Edytowane przez Naamaha Czas edycji: 2013-04-04 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
motywuje taki spadek
![]() w święta, wiadomo, nikomu się nie chciało... a zwłaszcza te śnieżyce... ja bym chciała zobaczyć 5 z przodu, zostały mi zatem 3kg... będę walczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Raczkowanie
|
Wiecie może jak przyspieszyć/wspomóc odchudzanie przy niedoczynności tarczycy? Słyszałam, że osobom dotkniętym tą chorobą bardzo trudno zrzucać kg ; /
Wybieraj kosmetyki wolne od okrucieństwa! ![]() veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny www.facebook.com/groups/healthomania/ Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! ![]() ![]() http://empatia.pl/str.php?dz=117 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
a jesteś chora/ podejrzewasz? warto się wybrać do lekarza, który przepisuje odpowiednie hormony i to leczyć. niestety żadnych innych metod nie znam, ale nie jestem obeznana w temacie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ooooooooooooooooooooooooo ooo kurde!!!!!!! ja też tak chcę! gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- u mnie zero motywacji, słodycze i zapychanie się bezsensowne ![]() nie mogę jakoś wrócić do dietki po tych szaleństwach świątecznych :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Wlasnie zaczynam od nowa. W sumie przez swieta jakos specjalnie nie przytylam. Szczerze mowiac to nawet nie mialam czasu sie objesc, bo caly czas w drodze od rodzicow do tesciow ... itd. Ale spoko wrocilam do UK i czasu jakos wiecej na podzeranie... ;/ Od jutra zaczynam steperek pol godzinki dziennie i chyba jakas dieta...
W ogole jak wam swieta minely?? Dla mnie tragicznie myslalam ze bede plakac ze nie chce wracac do Walii, ale po 3 dniach mrozow, sniegu itd chcialam wracac!! W polsce jest tragicznie kazdy narzeka na prace na pogode... ;/ Uslyszalam slowa '' jaki kraj taka wiosna'' I chyba racja jak oni utrudniaja zycie mlodym ludziom, ale miejmy nadzieje ze sie poprawi i my biedne zuczki bedziemy mogli wrocic... No nic bo zeszlam z tematu... Kobietki zmienilyscie watek na jakis bardziej aktualny?? Buziaczki kochane!!
![]() |
#314 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() myślę, że fajnie się gada, więc założę nowy wątek do którego się przeniesiemy... tylko myślę nad nazwą, żeby znowu nie trzeba było zmieniać ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
jesteśmy mądre kobitki, po prostu chcemy zrzucić to i owo
![]() mam cel, tylko nie wiem, czy go osiągnę... strasznie powoli mi to schodzi, a brzuch nadal jest tragedią, to wszytsko przez brak ćwiczeń... termin: 15 czerwca (wyjazd ze znajomymi i TŻ na mazury) cel: 8kg to dużo kg i nie wiem czy dam radę... to tylko 2 miesiące i 10 dni... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Rozeznanie
|
8 kg to dużo. ale warto bez presji się o to starać
![]() ide na śniadanie zaraz. wieczorem ćwiczenia ![]() a może "Zmieniamy oponki z zimowych na letnie!"? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry!
![]() Tytuly tematow bardzo ladne, obydwa mi siepodobaja ![]() Ja postanowilam sobie ze jak schudne to tylko zdrowo, bez zadnych dni jednoproduktowych... Bede jadla normalnie ale zdrowo i male porcje ![]() Wczora odbylam trzeci godzinny trening na silowni bylo boooosko ![]() Musze jeszcze znalezc czas na hula hop zeby takie wyrzezbic ![]() A na wadze 68.9 kg ![]() ![]() ![]()
![]() |
#318 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Raczkowanie
|
aza3994 - tak, mam niedoczynność, ale leków żadnych nie biorę i nie mam zamiaru brać
![]() Niby po mnie tego nie widać (i po mojej wadze), ale trudność w schudnięciu zauważyłam kiedy zorientowałam się, że moja waga za nic nie chce spaść poniżej 56 (nawet kiedy robiłam tygodniową głodówkę oszczyszającą) No nic, będę kontynuować dietę i zobaczymy ![]() Eh, pogoda w Polsce rzeczywiście tragiczna ; / Ale od następnego tygodnia ma być coraz cieplej, aż dojdzie nawet do +17 ![]() A tytuł ''Zmieniamy oponki z zimowych na letnie'' bardzo mi się podoba ![]()
Wybieraj kosmetyki wolne od okrucieństwa! ![]() veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny www.facebook.com/groups/healthomania/ Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! ![]() ![]() http://empatia.pl/str.php?dz=117 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, założyłam nowy wątek i zapraszam
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=40162614 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.