![]() |
#301 |
Zadomowienie
|
Dot.: kosmetyki dostepne w USA
dziewczyny,wlasnie wygrzebalam z kosmetyczki cienie Prestige,nie widzialam zeby ktoras z Was o nich pisala.Mam 3 kolory Camel-kawa z mlekiem,Glisten-bardzo jasny bez z drobinkami i Ink-tez z drobinkami,bardzo ciemny granat.Cienie kosztuja okolo 3 dolcow w Wallgreens,sa naprawde fajne i trwale jak na ta cene.dla mnie sa porownywalne z milani
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiec: 1) mam cere mieszana, tzn niby tlusta, ale miejscami sucha 2) nie wiem czy mam juz zmarszczki, to dziwne ale na prawde nie wiem, jak sie smieje to mi sie robia ale jak spowaznieje (zadko) to wraca do normalnosci, i sa nie tylko kolo oczu ale tez nosa na przyklad. 3) Jak bede splukana to na poczatek kupie sobie cos tanszego, ale wolalabym nie byc splukana i zainwestowac w cos lepszego ![]() Dziekuje Ci za porade ja sie czasem zastanawiam co ja tu robie bo ze mnie taka pudernica ze tylko ciagle o cos was pytam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
Chwale sie moimi kosmetykami z Marshalls
![]() ![]() Drugi zakup to paleta cieni - jasny lososiowy roz, ciemny lososiowy, miedziany i czekoladowy - firma Institut de beaute. Wszystkie kolory fajne,ladnie sie blyszcza. Cena - $4.99 I zdjecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hue hue hue gosiu szkoda,ze nie mozemy kupowac w tym samym Marschalls ![]() ![]() ![]() acha i jeszcze musze sie pochwalic,wczoraj dostalam probki od hauschki,popierwszym uzyciu REWELACJA,na razie nic niemoge powiedziec o skutecznosci w stylu zwezanie porow albo regulowanie,ale nawilzanie pierwsza klasa.Pierwszy raz w zyciu zdazylo mi sie,ze po uzyciu kremu do mycia moja buzia nie byla sciagnieta ani troche!!!!! Jedyne do czego musze sie przyzwyczaic to,ze po splukaniu kremu buzia jest sliska,a ja bylam nauczona ze powinnam dotac wszystko zmywac,dopuki przy potarciu reka bedzie tepa,bo tylko wtedy jest czysta...heheheh old school mysia buzi mydlem i to szarym w dodatku bo pachnacego wtedy nie bylo w sklepach ![]() dzis bede sie packac maseczkami...ach ten ziolowy zapach...na razie hauschka hauschka uber alez...czy jak to tam sie pisze...hue hue hue |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajne, ze otwieraja u Ciebie Marshalls, to moj ulubiony sklep ![]() Co do kurtki, zawsze masz 30 dni na zastanowienie sie czy Ci sie podoba, czy sie dobrze w niej czujesz, czy pasuje do innych ubran itd. Smar do samochodow ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ten smar do samochodow to skutki czytania wizazu....zaczelam zwracac uwage na sklady kosmetykow i troche boje sie kupowac "no name",ale przy tej cenie to grzech nie kupic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Zadomowienie
|
A teraz bede sie chwalic
![]() dostalam dzis pzresylke z pigmentami MACa..huraaaaaaa.Pierwsze wrazenie:a co to ma byc???? w malutkim sloiczku troche delikatnego pylku,malo sie wydawalo ale przez dobre 10 minut gapilam sie w lyzeczke od herbaty i nie ma co,ta odrobina to musi byc 1/4. Kobitka troszke zamieszala z jednym kolorkiem ale po mojej interwencji (az chyba za ostrej ale z ebayowcami tak trzeba) ma mi wyslac wlasciwy kolor....wiec to fioletowo rozowe cos (ten pomylkowy kolor) mam nadprogramowy....pewnie nim przyhandluje na targowisku ![]() Takze elfiku polecam Ci ta pania....innym dziewczynom zreszta tez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
ohhh ale Ci fajnie-szkoda ze ja nie moge na razie zamawiac -cholerka musze sie wsztrzymac.
A tak Twoim zdaniem na ile aplikacjii starczy ta probkowa ilosc pigmentu? I ile czekalas na przyslanie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wlasnie wypackalam sobie oczy na probe,nie zden tam makijaz,aprawdzalam jak toto rozprowadza sie po powiece.W sloiczku wyglada to jak malutkie grudki ale na powiece rozprowadza sie rewelacyjnie.Poniewaz osiadlo troche tego pylku w zakredce to dziubnelam w nia pedzlem i wystarczylo ja pomalownie jesnej powieki.Ciemne kolory sa bardzo intensywne i nasycone.Mysle,ze z powodzeniem starczy na 20 aplikacji,jakbys chciala pokryc cale powieki,a w pomieszaniu z innymi cieniami mysle,ze starczy nawet na wiecej,ty tylko tak przerazajaco malo wyglada.Kolorki sa super bo nie typowo perlowe tylko iskrzace innymi kolorami.Kupilam je w sobote a w dzis juz do mnie przyszly.Mam tylko nadzieje ze kobitka rownie szybko wysle mi ten brakujacy kolor |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny znalazlam super balsam do ust!! Naprawde jest swietny i kosztuje mniej niz $2. Kupilam go w Walmart ale pewnie w kazdym innym sklepie jest dostepny.
Jest to Blistex Lip Infusion.. Jest to balsam w plynie. Jest to sztyft z metalowa kuleczka. Bardzo dobrze sie rozprowadza, bo jest plynny i bardzo dobrze nawilza usta. Warto sprobowac szczegolnie przy tej cenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie cierpie Chaps Stickow ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Wtajemniczenie
|
tak, to nowosc. Polecam, bo naprawde dobry i tani. Ja nie lubie balsamow w sztyftach, bo sa dla mnie za twarde..albo maja dziwny smak, albo zostawiaja taka biala warstwe na ustach. A ten balsam jest w plynie i usta po umalowaniu nim wygladaja na zwilzone.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego wyszly te kosmetyki jak ja nie moge zamawiac?Jak przegladam to mi sie az cos robi-wiadomo drogie(MAC)-ale na jedna paletke moze bym jakos wysepila kasy,cholerka-niemoge musze wkleic-na punkcie tych cieni trend i pomadek viva glam oszalalam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Zadomowienie
|
dziewczyny za rada tanzanit upewniam sie jak to jest.Chodzi o przesylke kosmetykow z UE do USA,macie jakies wiadomosci na ten temat?? jaki jest najwyzszy prog,przy ktorym nie trzeba placic cla i podatkow tutaj w stanach? wartosc przesylki to bedzie okolo 100 USD,sama szukam w necie ale albo slepa jestem,ale nic nie ma o pojedynczych przesylkach.Znalazlam tylko regulacje dla firm importowych,natomiast o indywidualnych osobach niemoge nic znalezc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Wtajemniczenie
|
Wlasnie dostalam ebayowa przesylke
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#317 |
Zadomowienie
|
heheheehehheehehhe svenja no to mnie rozbawilas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Wtajemniczenie
|
Nie smiac sie ze mnie!!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#319 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie no so ty ![]() ![]() szczerze to juz nie raz przechodzilam kolo jej stoiska i zerkalam,ale jakos nie wiem czemu nie mialam odwagi.....tak wlasnie podejrzewalam ze te kosmetyki sa nietrwale i raczej do jedzenia niz packania sobie nimi buzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chociaz ostatnio zakupilam magnetic beat i o dziwo szybko mi sie znudzil ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A znacie moze firme Greenladysoap? Widzialam te zapachy na ebayu, ale nie wiem czy sie porywac z motyka na slonce ![]()
![]() |
![]() |
#322 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Zadomowienie
|
VANILKA!!!!
wlasnie dokopalam sie do Twojego notepad na MUT czy ja dobrze widze,ze jestes szczesliwa posiadaczka ziemii egipskiej?????Jesli tak to napisz prosze czy zdobylas to tutaj czy z Polski masz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoja kupilam na ebayu, dopiero jak wygralam aukcje to sie zorientowalam, ze to inna firma ![]() niemniej jednak jestem bardzo zadowolona. ziemia jest super wydajna, slicznie pachnie budyniem ![]() a tu watki o tej "ziemi" http://www.wizaz.pl/forum/showthread...highlight=ikos http://www.wizaz.pl/forum/showthread...highlight=ikos (zwracam uwage na wypowiedz Beci: Majka mozesz smialo kupic te ziemie egipska ![]() ![]() Becia69 http://www.shoppingsplash.de/products/details.cfm/detailid/2650FE21-F1F6-51A4-A6E3AFBC78D72609 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Zadomowienie
|
dziex vanilka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie kobietki
![]() Chcialabym sie podzielic z wami moim odkryciem ![]() ![]() ![]() ![]() teraz czesto chodze tam i zagladam bo co chwile sa inne produkty ![]() ![]() jezeli gdzies niedaleko was jest taki sklep to radze tam czasem zajzec ![]() tylko oczywiscie sprawdzajcie date waznosci ![]() pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Raczkowanie
|
Witam ponownie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.