kosmetyki dostepne w USA - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-10-13, 06:02   #301
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee
Dot.: kosmetyki dostepne w USA

dziewczyny,wlasnie wygrzebalam z kosmetyczki cienie Prestige,nie widzialam zeby ktoras z Was o nich pisala.Mam 3 kolory Camel-kawa z mlekiem,Glisten-bardzo jasny bez z drobinkami i Ink-tez z drobinkami,bardzo ciemny granat.Cienie kosztuja okolo 3 dolcow w Wallgreens,sa naprawde fajne i trwale jak na ta cene.dla mnie sa porownywalne z milani))
sunapee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-15, 04:07   #302
Rodolphe Lindt
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vanilla_sky
rodolphe jestem w tym samym wieku co ty i kremow pod oczy uzywam od dobrych 5 lat jakos. mam wiec niemale doswiadczenie i kremy pod oczy sa moim malym bzikiem wiec dokladnie napisz mi a) jaka masz cere ogolnie b) jak zachowuje sie twoja skora pod oczami, jak wyglada c) ile kasy bylabys sklonna przeznaczyc na taki kosmetyk
jak napiszesz to na pewno (no mam nadzieje) bede w stanie cos doradzic
Teraz dopiero znalazlam Twoja odpowiedz
Wiec:
1) mam cere mieszana, tzn niby tlusta, ale miejscami sucha
2) nie wiem czy mam juz zmarszczki, to dziwne ale na prawde nie wiem, jak sie smieje to mi sie robia ale jak spowaznieje (zadko) to wraca do normalnosci, i sa nie tylko kolo oczu ale tez nosa na przyklad.
3) Jak bede splukana to na poczatek kupie sobie cos tanszego, ale wolalabym nie byc splukana i zainwestowac w cos lepszego Nie wiem ile znaczy malo a ile duzo bo kupowalam tylko takie kremy w polsce dla mamy ale zauwazylam ze sa to najmniejsze objetosciowo kosmetyki i najdrozsze.
Dziekuje Ci za porade ja sie czasem zastanawiam co ja tu robie bo ze mnie taka pudernica ze tylko ciagle o cos was pytam
Rodolphe Lindt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-18, 18:26   #303
czarownicagosia
Zakorzenienie

GG do czarownicagosia

Chwale sie moimi kosmetykami z Marshalls Kupilam sobie blyszczyk, taka malinowa czerwien, firmy Tony&Tina i juz zaluje, ze nie kupilam innych kolorow, bo bardzo mi podpasowal - piekny kolor, swietne swiecace drobinki, lekki ziolowy, przyjemny zapach Cena - $3.99
Drugi zakup to paleta cieni - jasny lososiowy roz, ciemny lososiowy, miedziany i czekoladowy - firma Institut de beaute. Wszystkie kolory fajne,ladnie sie blyszcza. Cena - $4.99
I zdjecia

czarownicagosia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-18, 18:42   #304
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

Cytat:
Napisane przez czarownicagosia
Chwale sie moimi kosmetykami z Marshalls Kupilam sobie blyszczyk, taka malinowa czerwien, firmy Tony&Tina i juz zaluje, ze nie kupilam innych kolorow, bo bardzo mi podpasowal - piekny kolor, swietne swiecace drobinki, lekki ziolowy, przyjemny zapach Cena - $3.99
Drugi zakup to paleta cieni - jasny lososiowy roz, ciemny lososiowy, miedziany i czekoladowy - firma Institut de beaute. Wszystkie kolory fajne,ladnie sie blyszcza. Cena - $4.99
I zdjecia

hue hue hue gosiu szkoda,ze nie mozemy kupowac w tym samym Marschalls )) ja tez wczoraj bylam na zakupach i za sprawka elfika przebuszowalam kosmetyki,noooo bylo troche perelek,nawet krem Orlane znalazlam,tylko musial tam juz dluuuuugo lezec bo go pzreceniali chyba ze 3 razy...hehehhe.Ja nabylam palete blyszczykow Coryse Salome Ultimate,troche sie balam czy to nie jakis smar do samochodow bo nie znam tej firmy zupelnie,ale wyczytylama,ze sa dystrybuowane przez Orlane wiec je kupilam)) A tych cieni z pierwszego zdjecia straaaaasznie ci zazdroszcze,ja wlasnie nosze sie z zamiarem zaopatrzenia w kolory lososiowe i miedziane,na szczescie w czwartek otwieraja u mnie Marschalls wiec juz nie bede musiala jezdzic daleko)) Kupilam jeszcze kurtke na zime,koloru jasnej oliwki.taka uniwersalna i na narty i na wyjscie,dwustronna,w zumie topierwsze moj zakup w takim kolorze...zobaczymy czy sie do niego przekonam....heheehe
acha i jeszcze musze sie pochwalic,wczoraj dostalam probki od hauschki,popierwszym uzyciu REWELACJA,na razie nic niemoge powiedziec o skutecznosci w stylu zwezanie porow albo regulowanie,ale nawilzanie pierwsza klasa.Pierwszy raz w zyciu zdazylo mi sie,ze po uzyciu kremu do mycia moja buzia nie byla sciagnieta ani troche!!!!! Jedyne do czego musze sie przyzwyczaic to,ze po splukaniu kremu buzia jest sliska,a ja bylam nauczona ze powinnam dotac wszystko zmywac,dopuki przy potarciu reka bedzie tepa,bo tylko wtedy jest czysta...heheheh old school mysia buzi mydlem i to szarym w dodatku bo pachnacego wtedy nie bylo w sklepach))
dzis bede sie packac maseczkami...ach ten ziolowy zapach...na razie
hauschka hauschka uber alez...czy jak to tam sie pisze...hue hue hue
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P4270817.JPG (19,1 KB, 22 załadowań)
Stary 2005-10-18, 18:55   #305
czarownicagosia
Zakorzenienie

GG do czarownicagosia

Cytat:
Napisane przez sunapee
hue hue hue gosiu szkoda,ze nie mozemy kupowac w tym samym Marschalls )) ja tez wczoraj bylam na zakupach i za sprawka elfika przebuszowalam kosmetyki,noooo bylo troche perelek,nawet krem Orlane znalazlam,tylko musial tam juz dluuuuugo lezec bo go pzreceniali chyba ze 3 razy...hehehhe.Ja nabylam palete blyszczykow Coryse Salome Ultimate,troche sie balam czy to nie jakis smar do samochodow bo nie znam tej firmy zupelnie,ale wyczytylama,ze sa dystrybuowane przez Orlane wiec je kupilam)) A tych cieni z pierwszego zdjecia straaaaasznie ci zazdroszcze,ja wlasnie nosze sie z zamiarem zaopatrzenia w kolory lososiowe i miedziane,na szczescie w czwartek otwieraja u mnie Marschalls wiec juz nie bede musiala jezdzic daleko)) Kupilam jeszcze kurtke na zime,koloru jasnej oliwki.taka uniwersalna i na narty i na wyjscie,dwustronna,w zumie topierwsze moj zakup w takim kolorze...zobaczymy czy sie do niego przekonam....heheehe
Na tych cieniach pisze, ze tez sa dystrybutowane przez Orlane Widzialam Twoje blyszczyki u mnie w sklepie, ladne
Fajne, ze otwieraja u Ciebie Marshalls, to moj ulubiony sklep
Co do kurtki, zawsze masz 30 dni na zastanowienie sie czy Ci sie podoba, czy sie dobrze w niej czujesz, czy pasuje do innych ubran itd.
Smar do samochodow

Stary 2005-10-18, 19:02   #306
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

Cytat:
Napisane przez czarownicagosia
Na tych cieniach pisze, ze tez sa dystrybutowane przez Orlane Widzialam Twoje blyszczyki u mnie w sklepie, ladne
Fajne, ze otwieraja u Ciebie Marshalls, to moj ulubiony sklep
Co do kurtki, zawsze masz 30 dni na zastanowienie sie czy Ci sie podoba, czy sie dobrze w niej czujesz, czy pasuje do innych ubran itd.
Smar do samochodow

ten smar do samochodow to skutki czytania wizazu....zaczelam zwracac uwage na sklady kosmetykow i troche boje sie kupowac "no name",ale przy tej cenie to grzech nie kupic)) jak nie bedzie pasowal to zawsze moze wyladowac w koszu)
Stary 2005-10-21, 01:42   #307
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

A teraz bede sie chwalic

dostalam dzis pzresylke z pigmentami MACa..huraaaaaaa.Pierwsze wrazenie:a co to ma byc???? w malutkim sloiczku troche delikatnego pylku,malo sie wydawalo ale przez dobre 10 minut gapilam sie w lyzeczke od herbaty i nie ma co,ta odrobina to musi byc 1/4. Kobitka troszke zamieszala z jednym kolorkiem ale po mojej interwencji (az chyba za ostrej ale z ebayowcami tak trzeba) ma mi wyslac wlasciwy kolor....wiec to fioletowo rozowe cos (ten pomylkowy kolor) mam nadprogramowy....pewnie nim przyhandluje na targowisku)))
Takze elfiku polecam Ci ta pania....innym dziewczynom zreszta tez))
Stary 2005-10-21, 01:51   #308
CzarnyElf
Zakorzenienie

ohhh ale Ci fajnie-szkoda ze ja nie moge na razie zamawiac -cholerka musze sie wsztrzymac.

A tak Twoim zdaniem na ile aplikacjii starczy ta probkowa ilosc pigmentu?

I ile czekalas na przyslanie?
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 04:10   #309
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf
ohhh ale Ci fajnie-szkoda ze ja nie moge na razie zamawiac -cholerka musze sie wsztrzymac.

A tak Twoim zdaniem na ile aplikacjii starczy ta probkowa ilosc pigmentu?

I ile czekalas na przyslanie?

wlasnie wypackalam sobie oczy na probe,nie zden tam makijaz,aprawdzalam jak toto rozprowadza sie po powiece.W sloiczku wyglada to jak malutkie grudki ale na powiece rozprowadza sie rewelacyjnie.Poniewaz osiadlo troche tego pylku w zakredce to dziubnelam w nia pedzlem i wystarczylo ja pomalownie jesnej powieki.Ciemne kolory sa bardzo intensywne i nasycone.Mysle,ze z powodzeniem starczy na 20 aplikacji,jakbys chciala pokryc cale powieki,a w pomieszaniu z innymi cieniami mysle,ze starczy nawet na wiecej,ty tylko tak przerazajaco malo wyglada.Kolorki sa super bo nie typowo perlowe tylko iskrzace innymi kolorami.Kupilam je w sobote a w dzis juz do mnie przyszly.Mam tylko nadzieje ze kobitka rownie szybko wysle mi ten brakujacy kolor
Stary 2005-10-21, 21:26   #310
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunapee
wlasnie wypackalam sobie oczy na probe,nie zden tam makijaz,aprawdzalam jak toto rozprowadza sie po powiece.W sloiczku wyglada to jak malutkie grudki ale na powiece rozprowadza sie rewelacyjnie.Poniewaz osiadlo troche tego pylku w zakredce to dziubnelam w nia pedzlem i wystarczylo ja pomalownie jesnej powieki.Ciemne kolory sa bardzo intensywne i nasycone.Mysle,ze z powodzeniem starczy na 20 aplikacji,jakbys chciala pokryc cale powieki,a w pomieszaniu z innymi cieniami mysle,ze starczy nawet na wiecej,ty tylko tak przerazajaco malo wyglada.Kolorki sa super bo nie typowo perlowe tylko iskrzace innymi kolorami.Kupilam je w sobote a w dzis juz do mnie przyszly.Mam tylko nadzieje ze kobitka rownie szybko wysle mi ten brakujacy kolor
no to super napewno zamowie sobie wiec od tej babki juz nie moge sie doczekac
Stary 2005-10-23, 20:30   #311
nineczka
Wtajemniczenie

dziewczyny znalazlam super balsam do ust!! Naprawde jest swietny i kosztuje mniej niz $2. Kupilam go w Walmart ale pewnie w kazdym innym sklepie jest dostepny.
Jest to Blistex Lip Infusion.. Jest to balsam w plynie. Jest to sztyft z metalowa kuleczka. Bardzo dobrze sie rozprowadza, bo jest plynny i bardzo dobrze nawilza usta. Warto sprobowac szczegolnie przy tej cenie.
nineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-10-24, 06:33   #312
czarownicagosia
Zakorzenienie

GG do czarownicagosia

Cytat:
Napisane przez nineczka
dziewczyny znalazlam super balsam do ust!! Naprawde jest swietny i kosztuje mniej niz $2. Kupilam go w Walmart ale pewnie w kazdym innym sklepie jest dostepny.
Jest to Blistex Lip Infusion.. Jest to balsam w plynie. Jest to sztyft z metalowa kuleczka. Bardzo dobrze sie rozprowadza, bo jest plynny i bardzo dobrze nawilza usta. Warto sprobowac szczegolnie przy tej cenie.
Lubie balsamy/sztyfty/pomadki ochronne firmy Blistex Czy ten Lip Infusion to jakas nowosc?
Nie cierpie Chaps Stickow A juz najbardziej tego wstretnego wisniowego brrr

Stary 2005-10-24, 07:27   #313
nineczka
Wtajemniczenie

tak, to nowosc. Polecam, bo naprawde dobry i tani. Ja nie lubie balsamow w sztyftach, bo sa dla mnie za twarde..albo maja dziwny smak, albo zostawiaja taka biala warstwe na ustach. A ten balsam jest w plynie i usta po umalowaniu nim wygladaja na zwilzone.
nineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-26, 23:42   #314
CzarnyElf
Zakorzenienie

Dlaczego wyszly te kosmetyki jak ja nie moge zamawiac?Jak przegladam to mi sie az cos robi-wiadomo drogie(MAC)-ale na jedna paletke moze bym jakos wysepila kasy,cholerka-niemoge musze wkleic-na punkcie tych cieni trend i pomadek viva glam oszalalam To jest limitowana edycja pewnie juz nie bedzie jak bede mogla zamawiac-kurcze
Stary 2005-10-27, 22:56   #315
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

dziewczyny za rada tanzanit upewniam sie jak to jest.Chodzi o przesylke kosmetykow z UE do USA,macie jakies wiadomosci na ten temat?? jaki jest najwyzszy prog,przy ktorym nie trzeba placic cla i podatkow tutaj w stanach? wartosc przesylki to bedzie okolo 100 USD,sama szukam w necie ale albo slepa jestem,ale nic nie ma o pojedynczych przesylkach.Znalazlam tylko regulacje dla firm importowych,natomiast o indywidualnych osobach niemoge nic znalezc
Stary 2005-10-27, 23:12   #316
svenja
Wtajemniczenie

Wlasnie dostalam ebayowa przesylke Zamowilam dwa zapachy - Sugar Wafer z Bath and Body Works oraz Cupcake Jessiki Simpson No nie smiejcie sie, chcialam wyprobowac, bo ich w Germanii nie uswiadczysz. Musze stwierdzic, ze oba sa przepyszne (ten Simpsonowy to nawet w smaku jest slodki) i makabrycznie nietrwale. Szkoda, bo szybciej je zuzyje Na jesien musze sprawic sobie cos smakowitego, bo inaczej lapie mnie jesienna chandra. Szczegolnie ciekawy jest ten zapach z serii Dessert Treats - na poczatku nie do zniesienia migdalowy, a potem przeradza sie w pyszna wate cukrowa. MNIAM!
Stary 2005-10-27, 23:19   #317
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

heheheehehheehehhe svenja no to mnie rozbawilas))))
Stary 2005-10-27, 23:23   #318
svenja
Wtajemniczenie

Nie smiac sie ze mnie!!! Naprawde mnie kusilo, zeby sprobowac, a ja jestem pies na smakowe zapachy, tylko J. Simpson przesciga wszystkich w kiczowatych opakowaniach, nie moge na nie patrzec Jaki jest target jest kosmetykow? Dwunastolatki?
Stary 2005-10-27, 23:26   #319
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

Cytat:
Napisane przez svenja
Nie smiac sie ze mnie!!! Naprawde mnie kusilo, zeby sprobowac, a ja jestem pies na smakowe zapachy, tylko J. Simpson przesciga wszystkich w kiczowatych opakowaniach, nie moge na nie patrzec Jaki jest target jest kosmetykow? Dwunastolatki?

nie no so ty ja nie mam nic przeciwko, w sumie te inne pierdalaski smakowe moga byc niezle,zwlaszcza jak ktos lubi uprzyjemniac sobie zycie seksualne
szczerze to juz nie raz przechodzilam kolo jej stoiska i zerkalam,ale jakos nie wiem czemu nie mialam odwagi.....tak wlasnie podejrzewalam ze te kosmetyki sa nietrwale i raczej do jedzenia niz packania sobie nimi buzi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-10-28, 00:09   #320
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez svenja
Nie smiac sie ze mnie!!! Naprawde mnie kusilo, zeby sprobowac, a ja jestem pies na smakowe zapachy
ja tez z bath i body works bardzo mi sie podobaja zapachy tutti dolci - mniamusne
chociaz ostatnio zakupilam magnetic beat i o dziwo szybko mi sie znudzil
vanilla_sky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-28, 00:15   #321
svenja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sunapee
szczerze to juz nie raz przechodzilam kolo jej stoiska i zerkalam,ale jakos nie wiem czemu nie mialam odwagi.....tak wlasnie podejrzewalam ze te kosmetyki sa nietrwale i raczej do jedzenia niz packania sobie nimi buzi
Generalnie ma drogie te mazidla nieludzko!!!! Nie sa warte swojej ceny w ogole. Ale moj tatuncio teraz sluzbowo w Alabamie przesiaduje i wyslalam go po pare fajnych rzeczy, chce wyprobowac simpsonowe blyszczyki
A znacie moze firme Greenladysoap? Widzialam te zapachy na ebayu, ale nie wiem czy sie porywac z motyka na slonce
Stary 2005-10-28, 00:17   #322
svenja
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez z bath i body works bardzo mi sie podobaja zapachy tutti dolci - mniamusne
Wlasnie Ja mam wspomniany sugar wafer. Wahalam sie pomiedzy nim, a creme brulee i jestem zadowolona. Ahhh, jakies swieczki zapachowe by sie przydaly, czeka mnie wycieczka do Loccitane po swieczuchy miodowe (bo zadna inna firma nie robi lepszej miodowej linii), albo owoce kandyzowane, mniaaaam
Stary 2005-10-28, 00:18   #323
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
o tak te zapachy sa cudowne-az chce sie zjesc te balsamy maja chyba tez blyszczyki z tej serii Ale ja jakos nie kupuje w tym sklepie bo raz kupilam krem i mnie uczulil i jakos tak sie zrazilam.
Stary 2005-11-01, 23:57   #324
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

VANILKA!!!!
wlasnie dokopalam sie do Twojego notepad na MUT czy ja dobrze widze,ze jestes szczesliwa posiadaczka ziemii egipskiej?????Jesli tak to napisz prosze czy zdobylas to tutaj czy z Polski masz?
Stary 2005-11-02, 00:14   #325
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunapee
VANILKA!!!!
wlasnie dokopalam sie do Twojego notepad na MUT czy ja dobrze widze,ze jestes szczesliwa posiadaczka ziemii egipskiej?????Jesli tak to napisz prosze czy zdobylas to tutaj czy z Polski masz?
ta moja ziemia egipska oszukiwana troche jest bo to nie jest ta slawna, ktorej uzywaja dziewczyny z polski, czyli BI-Kor, moja jest IKOS. ale wyglada identyko i tak samo ja opisuja! wiec sama nie wiem, co to ma byc, na podorbe nie wyglada, firma ma strona na necie itp.
swoja kupilam na ebayu, dopiero jak wygralam aukcje to sie zorientowalam, ze to inna firma
niemniej jednak jestem bardzo zadowolona. ziemia jest super wydajna, slicznie pachnie budyniem i ladnie brazowi, trzeba tylko uwazac, zeby nakladac cienka warstwa, bo moze zrobic plamy (jestem bladzioszkiem).
a tu watki o tej "ziemi"
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...highlight=ikos
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...highlight=ikos
(zwracam uwage na wypowiedz Beci:
Majka mozesz smialo kupic te ziemie egipska Nie wiem czy zauwazylas, ze w Niemczech mozna ja kupic rowmiez w katalogach Otto oraz Schwab i tylko z firmy IKOS (podrobkami sie raczej nie zajmuja ). Jest to firma kosmetyczna produkujaca rowniez inne kosmetyki naturalne, zajrzyj tutaj: http://www.ikos-kosmetik.com/websho...6db4c5aa6c6e2e4 __________________
Becia69
http://www.shoppingsplash.de/products/details.cfm/detailid/2650FE21-F1F6-51A4-A6E3AFBC78D72609
Stary 2005-11-02, 00:23   #326
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

dziex vanilka zaraz beda kopac w watkach..powiedz tylko czy ona ma drobinki rozswietlajace i czy kupilas na amerykanskim czy niemieckim ebayu?
Stary 2005-11-02, 00:34   #327
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunapee
dziex vanilka zaraz beda kopac w watkach..powiedz tylko czy ona ma drobinki rozswietlajace i czy kupilas na amerykanskim czy niemieckim ebayu?
nie ma drobinek i ja zawsze kupuje na ebay.com
Stary 2005-11-04, 15:57   #328
blondgirl
Raczkowanie

Witam wszystkie kobietki
Chcialabym sie podzielic z wami moim odkryciemOstatnio weszlam sobie do sklepu o nazwie "DOLLAR TREE"takiego ,w ktorym wszystkie artykuly kosztuja jednego dolara-mieszkam w stanie New York wiec niewiem czy w innych stanach maja rowniez ten sklep...i jakiez bylo moje zaskoczenie,gdy okazalo sie ze sprzedaja tam kosmetyki roznych firm,ktore w regularnych sklepach kosztuja po kilka dolarow za sztukeostatnio np. kupilam sobie 2 lakiery do paznokci Maybelline Shine Diamonds(2sztuki za dolara),podklad i bronzer w kamieniu Rimmel,balsam do ciala Loreal NutriFit,odzywke 3 minutowa do wlosow farbowanych Loreal Vive....cienie do oczu Maybelline Roller Colordodam ze kosmetyki napewno sa oryginalne
teraz czesto chodze tam i zagladam bo co chwile sa inne produktykosmetyki najprawdopodobniej pochodza z zamykanych sklepow lub z konczacych sie serii ,na niektorych sa nieraz nawet ceny z Rite Aid lub innych sklepow
jezeli gdzies niedaleko was jest taki sklep to radze tam czasem zajzec
tylko oczywiscie sprawdzajcie date waznosci
pozdrawiam serdecznie
blondgirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-04, 16:43   #329
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondgirl
Witam wszystkie kobietki
Chcialabym sie podzielic z wami moim odkryciemOstatnio weszlam sobie do sklepu o nazwie "DOLLAR TREE"takiego ,w ktorym wszystkie artykuly kosztuja jednego dolara-mieszkam w stanie New York wiec niewiem czy w innych stanach maja rowniez ten sklep...
blondgirl, witam na naszym forum u nas w MA tez jest ten sklep i faktycznie maja tam ciekawe oferty kosmetyczne w bardzo niskich cenach. kupilam sobie tam np biala perlowa miekka kredke loreala - super jest, nigdzie indziej takiej nie widzialam, pewnie wlasnie z jakiejs wycofanej serii. ale wydaje mi sie, ze czasem sa tam tez stare rzeczy kupilam sobie tam taki zestawik revlona - srebrny lakier, cien do powiek kremowy w tubce i szminka. i co - lakier odpryskuje po paru godzinach, cien za gesty, szminka twarda i wyszuszajaca usta. niestety, mam wrazenie, ze te produkty za dlugo takm lezaly ale mimo wwszystko za takie ceny, jakie tam maja to warto zaryzykowac.
Stary 2005-11-04, 16:56   #330
blondgirl
Raczkowanie

Witam ponowniemoze niektore rzeczywiscie troszke tam leza dlatego trzeba zawsez sprawdzac ale ja np kupilam podklad Rimmel i jest calkiem dobry...kupilam go jakis tydzien temu a wczoraj juz ich nie bylo za to przyszly jakies Loreal z nieznanej mi serii wiec widze ze dostaja coraz to nowsze bo ludzie szybko wykupujato samo dotyczy balsamu Loreal dopiero wczoraj je dostali i moge potwierdzic ze jest calkiem swiezutkidlatego dziewczynki idzcie i sprawdzajcie
blondgirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości