![]() |
#301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
U mnie tortilla z kurczakiem na ostro
![]() Cytat:
A tak w ogóle to wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka dzieciaczki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Konto usunięte
|
Cały dzień życzenia na dzień dziecka
![]() Ogólnie lubię tam pracować, dziś się koleżanka rozchorwała, tak to weekendy mam wolne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ach no właśnie dzisiaj dzień dzieciaczka... chyba będę musiała mamę ścignąć, że zapomniała o mnie... hmm czy to nie będzie za dużo jak jej powiem, że w zamian za to, że zapomniała o swojej cudownej i jedynej córce... i że jak chce się zrekompensować, to chętnie jej w tym pomogę i nie będzie to takie trudne... bo mam pusty bak, to może mnie zatankować ![]() Wszystkiego słodkiego ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Pati - raczej na pewno w Krk albo gdzieś w pobliżu. My w zasadzie mieszkanie mamy, ale w Krośnie, a to nam nic nie daje, bo tam pracy nie ma...
Malwi - jakby moi rodzie się pokusili o taki prezent to bym się nie obraziła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Rozeznanie
|
Odp: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Też bym chciała takie pyszności, mniam. A że tankować muszę sama to już się dawno przyzwyczaiłam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#307 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
![]() filmik dziewczyny toples na moto ![]() ![]() ![]()
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
hahahaha, w sumie co za różnica i tak siedziała
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
![]() To co laski, od jutra topless na moto? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
a później będziemy miały takie ładne znamiona jak na jednym linki z p2k
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A jakbyście tamto w Krośnie sprzedali? Chociaż rozumiem, że jeśli to by było wykonalne to już dawno byście to zrobili... Ciężka sprawa ![]() Haha, ale zobaczcie, wystarczy trochę cycka i tyłka pokazać i jaką "panowie" mają radochę ale pada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41106512]A jakbyście tamto w Krośnie sprzedali? Chociaż rozumiem, że jeśli to by było wykonalne to już dawno byście to zrobili... Ciężka sprawa ![]() Właśnie tu też jest problem, bo po pierwsze - mieszkanie mamy od babci i obiecaliśmy jej, że dopóki żyje, nie sprzedamy. A nawet jeśli - starczyłoby ledwo na 1/3 mieszkania w Krk... Masakra z tym deszczem. Miałam iść po śmietanę do zupy ale pier... będzie bez śmietany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Konto usunięte
|
Haha, zabawne te Twoje tekściki
![]() ![]() Q dziś musiałam wypierniczyć babkę ze sklepu, co by aluzją zajechało to wyłączyłam kompa przebrałam się, a ta stoi i przegląda... wsuwki. Weszła za 10 (a miałam 1 skrzydło drzwi zamknięte) i krąży i krąży. Mówię już przebrana "przepraszam, jest już 5 po 9 i zamykam sklep" a ta "tak? to już tak późno? a do której są sklepy?" ja myśląc o pogodzie na zewnątrz myślę sobie zaraz ją pierdzielnę, idę w stronę drzwi, a ta krąży. Zaczęłam chrząkać i mówić, że spieszę się na autobus (miałam za 8min a nie wiedziałam, że Tż podjechał), a ta "no dobrze już dobrze". Złośliwość ludzka q, nie każdy wozi dupsko autem (jej fagas miał kluczyki w ręku). Ale mnie to wkurzyło. Sory za chaotycznego ofa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
Heh... też pamiętam te czasy, jak pracowałam w McShicie i przychodził taki 21:55 po jakąś pierdołę, którą się robi 10 minut. Nie możesz nie sprzedać (polityka firmy), nie ma zwykle na stanie (również polityka), trzeba robić. Nic, że jak nie wyjdziesz o czasie, nie zdążysz się rozliczyć i się przez to spóźnisz na ostatni autobus. Dobrze, że z TŻ pracowałam, we dwójkę się raźniej na nocny czeka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A tam czekasz do ostatniego. Wkurzają mnie takie męczoły, co pelętają się po galeriach w weekendy. Jej, ale frajda. Q zamówiłam spódniczkę na alledrogo 18 maja, a laska ją teraz znów wystawiła ![]() A inną zamówiłam w c&a (takiej szukałam od dawna), pomyliłam adresy wysyłki (zmęczony byłem, wpisałem mix adresu mojego domowego i Tża), 10 min później napisałem sprostowanie ale dziwnie nie dało się tego zmienić... Czyli, że nie mogę edytować swojego konta. I dziś patrzę, a ich już nie ma ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41107390]A tam czekasz do ostatniego. Wkurzają mnie takie męczoły, co pelętają się po galeriach w weekendy. Jej, ale frajda.
Q zamówiłam spódniczkę na alledrogo 18 maja, a laska ją teraz znów wystawiła ![]() A inną zamówiłam w c&a (takiej szukałam od dawna), pomyliłam adresy wysyłki (zmęczony byłem, wpisałem mix adresu mojego domowego i Tża), 10 min później napisałem sprostowanie ale dziwnie nie dało się tego zmienić... Czyli, że nie mogę edytować swojego konta. I dziś patrzę, a ich już nie ma ![]() ![]() Ja poprostu nie znoszę chodzić do marketów i galerii. Jak się zbliża dzień zakupów to dostaję białej gorączki. Nie mogę patrzeć na tych zamroczonych ludzi snujących się jak Zombie i oglądających puszki groszku jakby to byla najciekawsza rzecz na świecie. Do tego ciągle ktoś mnie potrąca koszykiem albo kładzie mi wielkie cyce na karku w kolejce. Gdyby nie to, że nie mam kiedy zrobić zakupów w normalny dzień w małych sklepach a u mnie na wsi w sklepowej lodówce pokutuje od miesiąca ta sama wędlina i nawet nie starają się jej umyć to moja noga nigdy by w markecie nie postała! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Renia - polecam markety w niedzielę rano. Wszyscy jeszcze w kościele, w alejkach pustki, luz, blues i orzeszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Konto usunięte
|
Ja jak jestem w Ruchanie na zakupach do pracy, to jest tylko "przepraszam. kuźwa no ja pierniczę łażą jak te cielaki/najlepiej stanąć na środku alejki i pieprzyć głupoty". I wali mnie to, że ludzie patrzą na mnie, jakbym miała tureta. Czasem jakaś coorvah poleci albo pies w dole.
Albo najlepiej ejst jak jest 20:55 i uda mi się wyjść ze sklepu, mam niecałe 7min do autobusu, a tam gdzie kfc olimp itp korki. I wtedy się ryję na chama, jak nie słychać przepraszam. Potrącam ludzi. Ja po całym dniu mam dość galerii hihi. Poza tym co za dureń umieścił żarcie w przelocie? Może się gdzieś kulniemy na suzi Tża, może to mnie trochę rozweseli. Nie mogłam spać do po 4 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale niestety w B. nie ma dobrego i niedrogiego sera żółtego i wędlin a to u nas schodzi bo Stary do roboty kanapki zawsze bierze. Więc raz na tydzień urządzamy wypad na jakiegoś hipermarketa. Dziś np. właśnie wróciliśmy z Kauflandu i Reala (bo jak się okazuje K wcale nie jest taki turbo tani...). [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41113011]Ja jak jestem w Ruchanie na zakupach do pracy, to jest tylko "przepraszam. kuźwa no ja pierniczę łażą jak te cielaki/najlepiej stanąć na środku alejki i pieprzyć głupoty". I wali mnie to, że ludzie patrzą na mnie, jakbym miała tureta. Czasem jakaś coorvah poleci albo pies w dole. Albo najlepiej ejst jak jest 20:55 i uda mi się wyjść ze sklepu, mam niecałe 7min do autobusu, a tam gdzie kfc olimp itp korki. I wtedy się ryję na chama, jak nie słychać przepraszam. Potrącam ludzi. Ja po całym dniu mam dość galerii hihi. Poza tym co za dureń umieścił żarcie w przelocie? [/QUOTE] Też mnie to strasznie irytuje. Albo te bachory biegające wszędzie, bez opieki, robiące wyścigi wózków itp. Jak będę mieć dziecko, będzie siedziało w wózku albo w domu chyba, bo w smycze nie wierzę a inaczej się chyba nie da ![]() Co do żarcia w przejściu - może to taki chłyt marketingowy - żebyś zwolniła, sztachnęła się smażonymi kurczakopodobnymi wyrobami i się na jednego skusiła? Pogoda piękna. Właśnie wróciliśmy z zakupów i przy okazji byliśmy obczaić na budowę, gdzie rośnie blok, w którym chcieliśmy kiedyś kupić mieszkanie. Ale kurcze straszne zadupice... nie wiem czy się na coś takiego zdecydujemy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Konto usunięte
|
A co to za zadupice?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
ul. niebyła... prawie koniec świata, dojazd słaby, okolica raczej sielsko - wiejska... Ale może jak się wybudują, to i okolica się rozwinie trochę do tego czasu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Konto usunięte
|
Ja się smiałam z Krisa, że mieszka w odbycie Krakowa, bo to okolice płaszowa, wszędzie musiałam jeździć z przesiadkami. Ale rozrastają się te okolice, nawet Lydla nam budują
![]() Bloków też dużo powstaje, aż mnie to trochę drażnić zaczyna, że taka druga huta się zaczyna robić. Mrówkowisko. Ale ogólnie lubię tu mieszkać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
Płaszów fajne okolice
![]() A Huty to ja się szczerze mówiąc boję. Dla mnie to jest taki Mordor, kraina wiecznego mroku i śniegów (bo zwykle jakoś tak się zdarza, że jeśli już spaceruję po Hucie to w zimie, po ciemku i w 99% przypadków idę na czuja, bo się zgubiłam i nie wiem, gdzie jestem... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.