|
|
#301 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#302 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
W tamtym roku na FiR na eksocu przyjęli ponad 600 osób
|
|
|
|
|
#303 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Uniwersytet Łódzki część II
Nie wiem chyba lubię sobie trochę popanikować...
i idę na WZ.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#304 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
lingwistyka w biznesie i filologia angielska z drugim językiem obcym,ale skladam tez na filo ang i francuska i jeszcze na jakis "zwykły" a Ty ? |
|
|
|
|
#305 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#306 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez idontknow13 Czas edycji: 2014-09-04 o 09:06 |
|
|
|
#307 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#308 |
|
Przyczajenie
|
mhm bo ja sie troche załamałam jak koleżanka wyżej mi powiedziała ze 500 pkt szasnse marne.. a raczej nic innego mnie nie interesuje, choć złozyłam jeszcze na stosunki międzymarodowe, europeistyke i dziennikarstwo z angielskim
|
|
|
|
#309 |
|
Konto usunięte
|
Czego złego naczytaliście się o firze na eksocu? Lepiej wybrać fir na eksocu czy FiI na wz?
|
|
|
|
#310 |
|
Zadomowienie
|
Może ktoś podać zeszłoroczny próg na AG i jak ocenia jakość ( jeśli studiuje to ktoś ), wykładowców itd?
O tamtym AG nic nie słyszałem i pewnej osobie nie jestem w stanie udzielić jakiegoś info przez to. A tych progów to nigdzie wypisanych nie ma?
Początkujący specjalista ds. bazodanowych, aczkolwiek porad w tym zakresie udzielam tylko na forach tematycznych pod innym nickiem, ew. na pw. Edytowane przez Japanication Czas edycji: 2013-06-30 o 17:55 |
|
|
|
#311 |
|
Przyczajenie
|
Z tego, co tutaj wyczytałam, to FiR jest pod względem atmosfery i relacji pomiędzy studentami lepszy na WZ.
Słuchajcie, a czy mając 366p dostanę się na marketing? Trochę zawaliłam sprawę i zdawałam tylko rozszerzony język bo myślałam, że idę na zaoczne na inną uczelnie. A na 70 miejsc jest już 164 chętnych... Dlaczego jest tak mało chętnych na ekonomię w języku angielskim? Czy jest to spowodowane zbyt wysokim poziomem i problemami ze zrozumieniem ciężkich zagadnień w obcym języku? Jestem tym zachęcona bo do tej pory nie myślałam nawet że mam jakiekolwiek szanse na ten kierunek. |
|
|
|
#312 |
|
Raczkowanie
|
Kochani, wiecie coś na temat progów na Zarządzanie? Mam ok. 350pkt i nie wiem czy się dostane czy szukać wyjścia awaryjnego.
|
|
|
|
#313 |
|
Raczkowanie
|
A może sie ktos wypowiedziec o LOGISTYCE na wydziale zarzadzania i ekosoc ?? Jak to wygląda na obu wydziałach, na którym lepiej studiować ten kierunek, licze na wypowiedzi obecnych studentów. Maturzyści jak cos wiecie mówcie i wy ;D
|
|
|
|
#314 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale nie jestem pewna, bo mieliśmy z nimi tylko jedne zajęcia.A ja w ogóle nie widzę różnicy. I na WZ, i na Eksocu możecie trafić na beznadziejnych ludzi. Ja w tamtym roku na ekonomii sektora znalazłam fajne koleżanki, jak jednej nie było druga pożyczała notatki, jeśli potrzebowałyśmy jeszcze raz ogarnąć jakieś zagadnienie to nie było problemu. Ale zawsze trafi się ktoś, kto nam nie będzie pasował i nas oleje, o. Grunt to znaleźć 2, 3 fajne osoby. |
|
|
|
|
#315 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze pytanie co do zdjęcia: we wcześniejszych postach wyczytałam, że niektórzy wysłali już zdjęcie i stąd to pytanie: czy wysłanie zdjęcia do elektronicznej legitymacji jest logiczne i konieczne przed wynikami rekrutacji?
|
|
|
|
#316 |
|
Przyczajenie
|
Cześć, a ja mam takie pytanie
czy z wynikami ang r 81% pol r i hist r po 78% i matma p 88% dostanę się na prawo?
|
|
|
|
#317 |
|
Raczkowanie
|
Zna ktoś progi z tamtego roku na ekonomię?
|
|
|
|
#318 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyny składające na lingwistykę - jaki język wybrałyście jako drugi? Cały czas byłam przekonana, że złożę na filologię hiszpańską, ale jednak druga filologia to nie dla mnie (jestem już na germanistyce), a zarządzanie zawsze mnie interesowało Ja wybrałam włoski, ale trochę się waham. Francuski jest na pewno bardziej przydatny, ale w ogóle mnie nie interesuje... A niemiecki w moim przypadku nie ma sensu.Cytat:
Edytowane przez 5e39f43c776cd63a5691dbeeeb4c12a7b21f7a21_63e19482c3766 Czas edycji: 2013-06-30 o 19:12 |
||
|
|
|
#319 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#320 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam 217 a i tak się stresuje. Niestety, ale nie pomyślałem wcześniej o rozszerzeniach i jest jak jest :/ Jedynie matematyka na 30%, ale ona była "for fun" i nawet się do niej nie przykładałem. Dlatego jak widzę ludzi co piszą, że mają po 500pkt to głowa mnie boli i miałem wątpliwości.
|
|
|
|
|
#321 |
|
Zadomowienie
|
A mógłby ktoś podać próg na AG?
PS: ^^ ekonomia ma jakoś inaczej liczone punkty? Bo 90 pkt. to chyba jakiś żart. xd A słyszałem, że UŁ ma generalnie dobrą opinie.
|
#322 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez agiq Czas edycji: 2013-06-30 o 19:55 |
|
|
|
|
#324 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdyby Prawo miało próg 90, ze względu na małą ilość chętnych, to też byś potępiała uczelnie/kierunek? |
|
|
|
|
#325 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po prostu dziwie się, że aż tak nisko, to już nawet niezwykle niepopularna IiE ma wyższy. Ponawiam pytanie - mógłby mi ktoś podać próg na AG? Pewnej wybitnie wstydliwej personie chcę pomóc, a sam nie zadzwonię bo włożyłem telefon do dziurawej kieszeni spodni podczas biegania i się skończyło źle. xD Chyba, że da się mailowo uzyskać informacje o progu?
|
|
#326 |
|
Raczkowanie
|
Ja też startuję na marketing, i mam 422 punkty
na analitykę społeczną mam 441, na dziennikarstwo jak wcześniej pisałam, 489 i 495. Na pedagogikę opiekuńczo-terapeutyczną mam 463. Jeszcze szukam jednego kierunku
|
|
|
|
#327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#328 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#329 |
|
Raczkowanie
|
A co Myslicie o kierunku Logistyka innowacyjne technologie materiałowe na EK-SOCU ??
|
|
|
|
#330 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanieee odnośnie FIR na UŁ..bo strasznie sie stresuje,że sie nie dostane.
Mam może szansee z 371 punktami? BŁAGAM O ODP |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.

i idę na WZ.
). W tym roku składam na analitykę społeczną, marketing, dziennikarstwo i komunikację, nowe media (ale nie wiem czy się z tego nie wypisać, bo też nie do końca mi odpowiada ilość zajęć
), na pedagogikę tą opiekuńczo-terapeutyczną oraz myślę nad tym dziennikarstwem z francuskim właśnie