![]() |
#301 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy puścić Misia do desantu? ;/
Cytat:
moj ukochany juz wyszedl z izby chorych i jest na pododdziale teraz bedzie mial tylko kontrole u lekarza majora i jesli bedzie dobrze to dostanie przepustke i przyjedzie a jesli nie to sie chyba zalamie a co do tych lafirynd to mi nic o tym nie wiadomo bo sie nie pytam, ale jego tata sie go pytal to powiedzial ze sa wstretne te dziewuchy, czekaja na takich ktorzy maja duze cisnienie i kazda by wzieli a poza tym jesli ktos kocha naprawde to bedzie wierny, mnie dziewczyny tez ta wypowiedz pomylki wkurzyla i to bardzo ale trzeba miec zaufanie bo bez niego nie mozna budowac zwiazku
![]() |
![]() |
#302 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ps.Radziłabym zmienić słowo lafiryndy na nieco łagodniejsze określenie,zanim cos dostaniecie. ![]() Edytowane przez atka83 Czas edycji: 2007-02-20 o 16:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Zadomowienie
|
witam
ja wiem ze na moje ciasteczko sie chciała popatrzec !!! ![]() a dalej uwazam ze są lafiryndami bo kto o 1 w nocy chodzi z pieskiem po jednostce w krótkiej spódniczce i w szpilkach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
BAN stały
|
Cytat:
kiedy slysze o tym rodzinach zolnierzy wyjezdzajacych do afganistanu to mi sie serducho kraja... a jeszcze zetknac sie z tym tak bezposrednio... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Rozeznanie
|
to prawda,ze za mundurem panny sznurem,chocby nie wiem jak ten zolnierz byl paskudny
![]() no i co z tego ,ze tam chodza? od zawsze byly i zawsze beda,mnie nie interesuje czy sie na mojego patrza czy nie,przeciez mi nie ubedzie,nie? a jak chlopk kocha to nie skorzysta z okazji mimo,ze pewnie go ciagnie...hehehe...to niech chociaz sobie popatrzy ![]() a zreszta jakby nawet sie na nie patrzyli lub gadali,to myslicie zeby Wam powiedzieli?napewno nie,bo nie chce im sie sluchac tego gadania typu,,po co sie na nia patrzyles,juz mnie nie kochasz"? i takie tam ![]() a im tam i tak,ze tak powiem ,,katuja banie" to jeszcze Wasze gadanie(czesto nieuzasadnione)jeszcze gorzej denerwuje,takie jest moje zdanie!o!
![]() |
#306 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Może szukała okazji,ale nie było chętnych ![]() Zartuje sobie,żeby nie było. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja pamiętam jak chodziłam do LO zaocznie,a jej budynek znajdował się na terenie Jednostki Wojskowej w moim mieście.Miałam nawet swoją przepustkę,która przy wejściu musialam pokazywać i wtedy dopiero żołnierz otwierał krate. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Zadomowienie
|
do karolci tomeczki ja wcale nie mam mojemu za złe. przeciez to nawet nie jedo wina i wcale mu nie zawracam głowy takimi małostkami
![]() ten tekst o tych kurduplowatych zołnierzykach mnie rozbraja to atki 83 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Rozeznanie
|
no co,niskich tez biora do wojska
![]()
![]() |
#309 |
Zadomowienie
|
no tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Raczkowanie
|
po co gadac o tych no powiedzmy dziewczynach przeciez trzeba miec zaufanie
nie wiadomo czy moj tz przyjedzie bo mial dzis przeswietlenie pluc, jutro beda wyniki jesli dobre to w sobote go juz zobacze jesli beda zle zobaczymy sie dopiero w lipcu ![]() a co do tego czy wojsko sie skurzczylo to powiem ze jak bylam w jednostce u mojego tz-a tydzien po tym jak poszedl do wojska to byli roznego wzrostu i niscy i wysocy, moj jest sredniego wzrostu pozdrawiam
![]() |
#311 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() a kiedy sie ostatnio widzieliście ???? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki jestem taka szczesliwa wkoncu moj tz przyjechal
niestety jutro jedzie ale i tak wazny ten jeden dzien lepsze to niz nic jest mozliwosc ze przyjedzie na siweta w kwietniu ale nic nie wiadomo a na co jest chory to on ma zapalenie drog oddechowych w poniedzialek idzie do lekarza odebrac wyniki badan i bedzie wiadomo czy to cos powaznego do pluto widzielismy sie ostatnio 1 stycznia pozdrawiam wam dziewczynki ide teraz spedzic kilka chwil szczesliwych z moim tz-em buziaki
![]() |
#313 |
Zadomowienie
|
witam
do sylwuś : należy ci sie szczesciaro ![]() ![]() ja to złapłam jakiegos doła normalnie ale to chyba tak tylko chwilowo z moim za 2 tyg sie moze bede cieszyc bo na razie nie ma z czego nudy nauka i tesknota jeszcze mój miał warte tej nocy faaaaajjjjjnieeeeeee bo było chyba minus 15 normalnie jest czego zazdrościc !!!!! ZAcZYNa sIę nOWa ErA OD 150 AZ DO ZERA ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Rozeznanie
|
A ja spedzam ostatnie dwa dni z moim TŻ....ostatnie dwa dni,przed wyjazdem na misje....nie wiem jak wytrzymam,mam ochote caly czas plakac....
![]() |
#315 |
Zadomowienie
|
witam !!!
ale jestem szczesliwa zobacze mojego juz w piątek ![]() ![]() dobrze ze mój tak często przyjezdza ![]() karolcia a ile ten twój bedzie na tej misji??????? współczuje wam biedne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 |
Raczkowanie
|
no i pojechal w niedziele rano odprowadzilam go na dworzec moze z moim tata pojedziemy do niego w marcu a jesli nie to jest mozliwosc ze on przyjedzie ma swieta bo tearz na sluzbe za sluzba
ja to teraz pisze ustna mature z polskiego a jakos tak teraz jak zostalo 149 ddc cpraz szybciej dni mi leca pozdrawiam was dziewczynki
![]() |
#317 |
Rozeznanie
|
a ja wczoraj pozegnalam sie ze swoim zolnierzem...przed nam pol roku rozlaki...chyba nie musze nic dodawac...
![]() |
#318 |
Zadomowienie
|
współczuje kochane na prawde ale wytrzymacie na pewno kiedys sie to skończy i juz na zawsze bedziecie ze swoimi
ja to dzis tak w ogóle jestem jakos pozytywnie nastawiona na to wszystko jeszcze pare miesięcy no a na szczescie sie zobaczymy w piątek bo na 100 % przyjedzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postaraj sie nie przeklinac. Ja wiem, że emocje i złość na MON bierze górę oraz że system forum wykropkowywuję brzydkie słowa, ale umiar wskazany. ![]() POnadto prosiłabym o ograniczenie wsatawiajne ilości wykrzykników, ponieważ pod wpływem ogromnej ilość tychże post, a wraz z nim wątek ogromnie się rozciąga! Co uniemożliwia czytanie i trzeba się posiłkować suwakami. Naprawdę do podkreślenia emocji wstarczy jedne wykrzyknik, znak zapytania... A i kolejna moja prośba to taka - korzystaj/cie z EDYCJI i to się tyczy wszystkich. Naprawdę wątki są gigantycznie porozciagane postami napisanym po sobie. ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
Zadomowienie
|
![]()
pomadka fajna jestes
nie pogadasz miałas kiedys faceta w wojsku ??? chyba masz jakies przykre doświadczenia !!! i pewnie twój sie przez 9 mies nie pojawił bo miał inne uciechy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Rozeznanie
|
żegnam sie z tym wątkiem,moj TŻ nie jest w ZSW,nie bede sie cieszyla jego PJ-tkami...nie odliczam dni do cywila...jego sytuacja jest inna niz żołnierzy w ZSW...wiec tutaj nie pasuje...założylam inny wątek,na którym piszę z dziewczynami w podobnej sytuacji do mojej....
a Wam dziewczyny dziekuje,za to ,że pisząc z Wami było mi lepiej...raz sie cieszylam,innym razem smucilam... Życzę Wam wytrwałości,czestych przepustek i tego ,zeby liczba DDC malała w szybkim tępie...Pozdrawiam Dziekuje NiuŚce co z nią pisałam na początku ![]() Trzymajcie sie dziewczyny!Pluto ![]()
![]() |
#322 |
Zadomowienie
|
karolcia tomeczka wpadnij czasem do nas !!!
wspierałas nas zawsze mnie no i inne samotne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Przyczajenie
|
Nigdy w zyciu nie chcialabym aby Moj TZ poszedl do wojska i tak mu to nie grozi ale jesli ... to nigdy nie zgodzilabym sie na to. Ciezko znosimy niewidzenie i wiem ze takie dluzsze skonczylo by sie tylko jednym - prawdziwym rozstaniem
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
![]() Dawno mnie nie było, nie miałam neta i nie mogłam zerkać na wasze smuteczki... no ale już jestem i cieszę się i mam nadzieję, że wy tez ![]() Karolcia odwiedzaj nas!! Będzie nam raźniej jak dalej się bedziesz z nami dzielić, co przeżywałaś i wogóle... Tak wogóle to mój już za tydzień przysięga ![]() ![]() kociaczek: wiesz..to w sumie nie od nas zależało, czy nasi TŻ-ci pójdą do wojska czy nie...ja oczywiście też nie byłam za dowolona jak wyjechał ale nie miałam na to żadnego wpływu. dajemy rade i powiem że takie rozstanie naprawdę dużo zmienia...wiele się docenia ![]() ![]()
![]() |
#325 |
Zadomowienie
|
witam
do kociaczka: zadna z nas nie miała wpływu na to czy Tz poszedł do woja po prostu on musiał iść ![]() ![]() dsc: CAłKOWICIE SIE Z TOBą ZGADZAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odniosłam się tylko do postu Pomyłki, bo równiez słyszałam o tym, że chłopcy w wojsku nie są wcale tacy święci... i nic więcej, więc nie rozumiem skąd twoje oburzenie. Czy ja napisałam, że Twój chłopak robi to samo co inni w wojsku? Nie wydaję mi się, więc proszę mi nie zarzucać jakis dziwnych rzeczy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki karolcia odwiedzaj nas bez ciebie nie bedzie tu tak samo, trzymaj sie
u mnie tak sobie moj tz ma sluzbe za sluzba i ledwo co ma czas zeby smsa napisac razem z moim tata planujemy do niego jechac pod koniec marca ja nie mialam wplywu na to czy moj tz pojdzie do wojska poszedl i juz, balam sie ze nie damy rady ale nasze uczucie okazalo sie silniejsze i jest cudownie a przed jego wyjazdem do woja bylismy ze soba 4 miesiace ledwo co nasz zwiazek sie zaczal teraz moj tz zastanawia sie czy nie zostac w wojsku ale mowi ze kadra nie za dobrze traktuje nadterminowych i w ogole a co tam u was dziewczynki a co do dziewczyn co stoja pod jednostka to moj tz nie cierpi takich dziewczyn co sie puszczaja i mowi ze moze by spojrzal ale nawet by nie dotknal bo bal by sie ze cos moze zlapac ja mu ufam i wiem ze jest mi wierny trzeba tz-a wspierac i umacniac uczucie
pragne tylko byc przy nim... Edytowane przez Sylwuś 88 Czas edycji: 2007-03-02 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Zadomowienie
|
sylwus dobrze ze pojedziecie do niego w odwiedzinki
![]() ![]() PS :sory .... nie chce sie tu z nikim sprzeczac.. ja tez dużo rzeczy słyszałam ale nie wszystko pisze na forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
hmm..coś smutnawo się tutaj zrobiło... co Wy kobitki robicie ?
![]() Pluto: u mnie wszystko wporząsiu, już w czwartek na przysięge ![]() ![]() ![]() aaa no Pluto ja już wiem dlaczego Cę tutaj nie ma... hihi przecież Twój TŻcik jest z Tobą...tak? ![]() Poza tym ja też różne rzeczy słyszałam co się robi w wojsku i wogóle...ale jak mi TŻ opowiada to ile z tego prawdy? może jakieś 30%...
![]() |
#330 |
Zadomowienie
|
witam !!! tak nie było mnie bo spędzałam czas z moim misiaczkiem .. tak było super i tak sie szybko skączyło no ale cóz ja na to poradze za 3 tygodnie sie na pewno zobaczymy
![]() dsc fajnie ze juz macie ta przysięge zobazycie sie i w ogóle juz bedzie wam lepiej na pewno czas szybko leci ... i bardzo dobrze ![]() ja chce zeby to wojsko sie w koncu skączyło !!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.