|
|
#301 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ktoś coś słyszał o diecie OXY?
Jednego dnia byłam u znajomych więc były chipsy, ciasteczka itp, następnego dnia zjadłam normalny obiad, bo nie mogłam się powstrzymać, a dzień później eklerka. Myślę, że warto wrócić na dietę, bo z 3 kg, które wcześniej straciłam trzymając się diety wróciło 1,2 kg, natomiast wymiary w cm pozostały niezmienione, co jest dla mnie ważniejsze niż waga.
waga startowa 69,9 kg waga obecna 62,2 kg waga docelowa 50,0 kg Edytowane przez maya85 Czas edycji: 2014-11-21 o 08:49 |
|
|
|
|
#302 |
|
Raczkowanie
|
Z pewnością warto, idąc w myśl idei, że lepszy każdy trening niż żaden wyszłabym z założenia, że lepiej zrobić oxy z potknięciami niż w ogóle. Tyczy to się ogólnie diety.
|
|
|
|
|
#303 |
|
Raczkowanie
|
Nawet nasz mister z Oxy korzysta, widziałyście? http://rmlifestyle.com/dieta-to-podstawa/
|
|
#304 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny, wracam po przerwie bo też skusiłam się na nową oxy. Na starej miałam świetne efekty, więc może i tutaj uda się do sylwestra wyostrzyć sylwetkę
Trzymajcie kciuki, pozdrawiam Was wszystkie ciepło |
|
|
|
|
#305 |
|
Przyczajenie
|
Powodzenia divona. Mi niestety nie udalo sie wytrwac. Musze pocwiczyc silna wole.
|
|
|
|
|
#306 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#307 |
|
Przyczajenie
|
słyszałam, ale nie mogę się jakoś do niej przekonać. mam wrażenie, że wszyscy dostają ten sam jadłospis, że nie jest do mnie dopasowana. tak było z 3dchili, też niby wielkim hitem, co to jest po prostu jakąś tam dietą uogólnioną, którą wysyłają wszystkim.
|
|
|
|
|
#308 |
|
Raczkowanie
|
Kwestia gustu pewnie też ma tu znaczenie. Mi akurat 3d się podobała i miałam efekty. A co do oxy, to chyba mówisz o tej starej wersji, bo z tego co czytam wszędzie to nowa jest właśnie inna dla każdego..
|
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
Mialam i stara wersje i nowa, grzeszki w starej (np. Kawalek czekolady, budyn, chipsy) niewiele wplywaly na efekt, natomiast w nowej kazdy wyskok konczyl sje zatrzymaniem wagi albo skokiem w gore... dla mnie stara oxy byla lepsza, zmuszala mnie do picia duzej ilosci plynow, a z tym od zawsze mam problem, w nowej nie ma tego wpisanego wiec to olewalam... tak jak zauwazylyscie, nowa raczej ma uczyc nawykow zywieniowych, natomiast na konkretne efekty mozna liczyc ze stara wersja
![]() (Przepraszam za brak polskich znakow )
|
|
|
|
|
#310 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#311 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zawsze mozna cos zamrozic albo przechowac w inny sposób
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#312 |
|
Raczkowanie
|
Poza tym kiełki mogą leżeć długo w lodówce. Zresztą... ja mam w swoim planie Oxy też kiełki i wrzucam całe pudełeczko, no od czego jak od czego, ale od kiełków nie przytyję a bardzo lubię
|
|
|
|
|
#313 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No w nowej Oxy też trzeba pić dużo wody, w każdej diecie trzeba. Nawet jak nie jest podane w menu to jest w wytycznych i tyle. Jak nie będzie w dietce, że masz rano ruszyć tyłek i zrobić makeup to też nie zrobisz? ))
|
|
|
|
|
|
#314 |
|
Raczkowanie
|
Drogie kobietki, czy któraś byłaby tak dobra i przesłała mi na @ plan starej wersji? ta nowa jest moim zdaniem niezbyt... Proszę.
@ ebingm@wp.pl
Edytowane przez martynkie Czas edycji: 2014-12-30 o 22:15 |
|
|
|
|
#315 |
|
Raczkowanie
|
Mi się stara Oxy zdecydowanie mniej podoba. Jest ok, ale brakuje mi tam urozmaicenia i można się zniechęcić, ten nowy program jednak bardziej im się udał
|
|
|
|
|
#316 |
|
Przyczajenie
|
a u mnie wrecz odwrotnie.
|
|
|
|
|
#317 |
|
Przyczajenie
|
Wczoraj wykupiłam Oxy i szczerze mówiąc jestem bardzo zaskoczona kalorycznością tejże diety. We wszystkich fazach mam od 1970 do 220 kcl. Dzisiaj jestem po pierwszym dniu. Fakt, potrawy są smaczne, bardzo sycące i szybko się je przygotowuje. Jednak sądziłam ze jeżeli chce zrzucić zbędne kilogramy to należałoby obciąć kalorie a tu nic z tego. Zastanawiam się czy nie zadzwonić jutro na infolinię i nie zapytać czy przypadkiem to nie jest jakiś błąd.
|
|
|
|
|
#318 |
|
Raczkowanie
|
Hej
ja dziś wystartowałam z dietą oxy. Kupiłam ją jakieś pół roku wstecz, jednak po tygodniu odpuściłam z uwagi na finanse... ale teraz spokojnie mogę przebrnąć przez całą dietkę już się nie mogę doczekać oxy shake'a bo bardzo go lubię, ale to dopiero jak wrócę z pracy... mam starą wersję i jestem z niej zadowolona. Za 1 razem posiłki mi smakowały. Jeśli coś mi nie podchodziło to zamieniałam sobie posiłki np. z kolacji w dany dzień na kolację z innego dnia. Zgubiłam wtedy przez ten tydzień 1kg. Ale muszę przyznać, że bardzo długo waga utrzymywała się w miejscu. W sumie jakiś miesiąc temu wskoczyła w górę (zaczęłam przeginać ze słodyczami :P). Obecnie chciałabym zrzucić ok. 4kg (jeśli będzie więcej to się nie obrażę :P). Waga startowa to 62kg Waga docelowa 58kg Pozdrawiam |
|
|
|
|
#319 |
|
Przyczajenie
|
Hej
![]() Czy i ja mogę prosić o starą wersję. Ta nowa słabo na mnie działa a o starej czytałam dużo dobrego. Będę wdzięczna. klaudiaz85@wp.pl |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#320 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
dzisiaj zaczęłam czytać ten wątek i nawet nie miałam pojęcia że była jakaś stara dieta oxy, jestem zachwycona waszymi rezultatami. Czy któraś z was mogłaby mi przesłać tą starą wersje, bede bardzo wdzięczna
Edytowane przez agrafaa Czas edycji: 2016-01-15 o 15:48 |
|
|
|
|
#321 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktoś mogłby i mi przesłać starą wersję
)blondiane@interia.pl |
|
|
|
|
#322 |
|
Rozeznanie
|
nie wiadomo, czy ktoś ją ma.
|
|
|
|
|
#323 |
|
Przyczajenie
|
Ja chyba mam musze zajrzec na pocztę.
|
|
|
|
|
#324 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#325 |
|
Raczkowanie
|
Witam ponownie. Powoli kończę 1 tydzień diety. Efekty oczywiście są
organizm ładnie się oczyścił z nadmiaru wody i (być może) z odrobiny tłuszczyku :P Od razu sprostuję - wcześniej podałam wagę startową 62kg, jednak to nie do końca prawda. Podałam taką średnią wagę z ostatnich dni, ponieważ od sylwestra przez kilka dni zdarzyło mi się imprezować. Codziennie alkohol, słodycze, kaloryczne przekąski itd. I przez to z 62kg, w 1 dzień diety waga pokazała 63,6kg. Jednak świadoma tego, że to głównie woda podałam wagę 62kg jako próg, który chciałabym przekroczyć :P I tym sposobem dziś melduję wagę 61,1kg z czego jestem bardzo zadowolona, ponieważ pięknie zeszła ze mnie woda i nie jestem już tak opuchnięta... a żeby było śmiesznie kiedy woda zatrzymuje się w moim ciele to w szczególności w okolicach brzucha!!! i robi mi się taki brzydki boiler... ;/Od razu zaznaczę, że w tym tygodniu nie ćwiczyłam wcale. Jednak od dziś planuję wrócić do kręcenia hula hop. W przyszłym tygodniu postaram się dorzucić taki prosty (dla mnie) trening z Chodakowską z ciężarkami. Dziś wybieram się na zakupy na kolejny tydzień ![]() Tak jak wspominałam nie trzymam się stricte diety. Zamieniam posiłki z poszczególnych dni jeśli mi coś nie pasuje (bo np. nie wezmę do pracy wędzonej makreli ). Podczas tego tygodnia zdarzyły się grzeszki... 2 razy pozwoliłam sobie na lody i 1 raz na batonika (w te dni zrezygnowałam z 1 posiłku) :P poza tym wczoraj byłam u koleżanki i zjadłam 2 posiłki poza planem diety. Jednak koleżanka na szczęście też jest na diecie więc na stole zagościło dietetyczne ciasto i papryczki nadziewane kurczakiem i kaszą jaglaną więc nie było tragicznie.Oczywiście jeśli chcecie mieć pewne efekty to życzę więcej siły i rezygnację z grzeszków
|
|
|
|
|
#326 | |
|
Raczkowanie
|
Hej, dziewczyny czy któraś również mogłaby mi przesłać starą wersję, będę bardzo wdzięczna : * studio.parter@wp.pl
Nam skończył się już dostęp do nowej wersji, może wystartuję na nowo, jak troszkę uzbieram na to kaski...[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
Możesz też do nich napisać, bo może wkradł się jakiś błąd, bardzo szybko odpisują na e-maile. |
|
|
|
|
|
#327 |
|
Przyczajenie
|
Elfemmy, najchętniej wypróbowałabym obie diety z ciekawości, albo chociaż porównała czym się różnią bo z tego co widzę to na każdą z dziewczyn obie wersje działają różnie
![]() Ja mam trochę więcej do zrzucenia i chyba wolałabym zacząć ze starą wersją, która z tego co wyczytałam na forum jest mniej kaloryczna i chyba dałaby mi większego kopa do działania jakbym widziała szybko rezultaty
|
|
|
|
|
#328 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#329 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#330 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Ja mam za sobą detox z oxy, dziś zaczynam fatburning. Zrzuciłam już 2kg i liczę, że na fatburnie będzie drugie tyle, a na reszcie się ustabilizuje i może jeszcze z 1-2kg? Jak myślicie? Możliwe to? Jak mi się uda, to ze szczęścia aż powtórzę chyba :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

zawsze mozna cos zamrozic albo przechowac w inny sposób

))

). Podczas tego tygodnia zdarzyły się grzeszki...