|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
nie wiem jak z wagą, ale zawsze przed jestem taka napompowana więc w obwodach na pewno jest u mnie różnica... a zobaczę jak to czasowo wyjdzie i najwyżej będę się ważyć rzadziej niż wy
|
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#303 |
|
Rozeznanie
|
Myślę, że ważyć można się co tydzień, ale nie będzie takiego efektu "wow" jak po tygodniu.
Któraś z was prosiła, żebym kilka słów o sobie napisała. Mam na imię Paulina mam 20 lat. Studiuję metalurgię na AGH(a w tamtym roku Mechanikę i budowę maszyn - niestety z rysunkiem nie dałam rady). I chciałabym ważyć 58 kg do wakacji. Ktoś też pytał czy dalej jestem na pół-głodówce? chciałam ją przeprowadzić tylko tydzień przed rozpoczęciem zdrowego odżywiania. Ale myślę, że warto byłoby co jakiś czas zrobić dla lepszego samopoczucia. Wierzcie lub nie, ale tylko po tygodniu stosowania miałam strasznie wyczulone kubki smakowe na sól i cukier(tzn. nie mogłam ich w dużych ilościach jest, bo było to dla mnie obrzydliwe)teraz niestety się to unormowało
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2013-11-26 o 01:16 |
|
|
|
|
#305 | ||
|
Raczkowanie
|
Nie wiem w końcu czy dostałaś te moje wymiary
więc ponawiam![]() wzrost: 164 waga: 57,4 biust: 85 pod biustem: 72 talia: 67 wysokość pępka: 77 biodra: 93 udo: 52 łydka: 32 ramię: 27 wrrrr a już kiedyś miałam tak pięknie i znowu d..pa---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
pewnie że można witaj ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
- zróbmy sobie super prezent dziewczyny - czyli u każdej w każdym pomiarze musi być troszkę mniej
|
|
#306 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to prawda z tym smakiem, ja mam tak samo z solą, parę dni jej nie używam to potem cokolwiek troszkę posolę to jest dla mnie nie jadalne ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
a jak któraś ma w biuście też za dużo to ja chętnie wezmę![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- jak Wam mija śnieżny dzień? ja od rana jestem w pracy i posiedzę do 19 mam dziś szkolenie i już przygotowują placki i takie pyszne kanapki ze wszystkim ![]() a karolcia sobie zjadła rano owsiankę-na wodzie bez owoców, drugie śniadanko chrupkie pieczywo, biały serek i duuuużo sałaty, zaraz sobie odgrzeję w mikrofali marchewkę z groszkiem, a żeby mnie te placki nie kusiły mam woreczek surowej marchewki i jogurt 0%- mam nadzieję, że się opanuję-będę siedzieć nad tymi plackami 4 godziny-masakra-módlcie się kobiety za mnie
|
|||
|
|
|
#307 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny, można dołączyć?
28.06.2014 r. wychodzę za mąż i potrzeba mi wsparcia w walce o idealną sylwetkę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#308 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;43894441]Cześć Dziewczyny, można dołączyć? 28.06.2014 r. wychodzę za mąż i potrzeba mi wsparcia w walce o idealną sylwetkę [/QUOTE]Jasne, że możesz dołączyć, witaj Ile ważysz i ile chcesz ważyć widzę w podpisie, ale powiedz coś więcej. Jaka dieta, czy ćwiczysz? Ogólnie coś o sobie może? Do ślubu masz jeszcze sporo czasu, dasz radę bez problemu zrzucić to, co Ci przeszkasza |
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Eh u mnie waga nic a nic się nie zmienia.
|
#310 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam 25 lat, pracuję w banku (siedzę 9 godzin dziennie - masakra), ostatnio znalazłam swoje karty zdrowia z gimnazjum (bilans 15-latki czy coś takiego) i okazało się, że od tamtej pory przytyłam 15 kg. Teraz chciałabym się tego pozbyć, bo nie czuję się ze sobą dobrze. Jeśli chodzi o dietę to w zasadzie moja własna inwencja twórcza czyli odrzuciłam białe pieczywo na rzecz pełnoziarnistego i chrupkiego, jem tylko pełnoziarnisty makaron, ryż i niewiele ziemniaków (bardziej, żeby spróbować jak smakują od czasu do czasu niż żeby jeść je na obiad ) Staram się w tym wszystkim nie przekroczyć 1600 kcal, w zeszycie planuję 4 posiłki na każdy dzień, ważę wszystko (!!!) (nawet szczypiorek) i liczę kalorie ![]() Co do ćwiczeń to też mam ustalony plan działania (na razie na 5 tygodni do przodu) i ćwiczenia co drugi dzień. Zaczęłam jakoś 5 tygodni temu, w tym czasie schudłam 1,5 kg i 22 cm w obwodach ![]() Najbardziej przeszkadza mi brzuch, uda i tyłek, reszta może być, chociaż rewelacji też nie ma ![]() Do ślubu faktycznie jeszcze dużo czasu, ale czym prędzej schudnę tym prędzej będę się lepiej czuła. |
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ważyłam się w czwartek i waga pokazała 57,1 (tak podałam do piątkowej tabelki) a dziś stanełam na wagę i jest 56,0
---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- a no i dzisiaj jak w każdy wtorek w przerwie między zajęciami poszłam z chłopakami na kebaba, pozniej do marketu, kupili po puszce coli, ciastka z milki i czekoladę, no i znowu udało mi się nic nie zjeść! wróciłam grzecznie z pachnącej knajpki na uczelnie, wyciągnełam z torebki kanapkę i popiłam wodą:P
|
#312 | |
|
Raczkowanie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;43896183]To może po kolei...
Mam 25 lat, pracuję w banku (siedzę 9 godzin dziennie - masakra), ostatnio znalazłam swoje karty zdrowia z gimnazjum (bilans 15-latki czy coś takiego) i okazało się, że od tamtej pory przytyłam 15 kg. Teraz chciałabym się tego pozbyć, bo nie czuję się ze sobą dobrze. Jeśli chodzi o dietę to w zasadzie moja własna inwencja twórcza czyli odrzuciłam białe pieczywo na rzecz pełnoziarnistego i chrupkiego, jem tylko pełnoziarnisty makaron, ryż i niewiele ziemniaków (bardziej, żeby spróbować jak smakują od czasu do czasu niż żeby jeść je na obiad ) Staram się w tym wszystkim nie przekroczyć 1600 kcal, w zeszycie planuję 4 posiłki na każdy dzień, ważę wszystko (!!!) (nawet szczypiorek) i liczę kalorie ![]() Co do ćwiczeń to też mam ustalony plan działania (na razie na 5 tygodni do przodu) i ćwiczenia co drugi dzień. Zaczęłam jakoś 5 tygodni temu, w tym czasie schudłam 1,5 kg i 22 cm w obwodach ![]() Najbardziej przeszkadza mi brzuch, uda i tyłek, reszta może być, chociaż rewelacji też nie ma ![]() Do ślubu faktycznie jeszcze dużo czasu, ale czym prędzej schudnę tym prędzej będę się lepiej czuła.[/QUOTE] Mhm, fajny plan, dziwi mnie jedynie, że tak mało schudłaś przez te 5 tygodni jeśli chodzi o kilogramy. Ale wiadomo, skoro ćwiczysz, to może tłuszczyk przeszedł w mięśnie i to dlatego .Ja w tamtym roku schudłam około 6 kg w ten sposób. Znaczy przerzuciłam się na makaron pełnoziarnisty i brązowy ryż, poza tym nie jadłam słodyczy i nie podjadałam między posiłkami. Poza tym wszystko jadłam normalnie. No i raz w tygodniu miałam wf - niezły wycisk przez 1,5 godziny. I tak od początku października do świąt zeszły mi te kilogramy. Potem obowiązkowy wf się skończył, wróciłam do słodyczy i kilogramy wróciły . Fajne było to, że w zasadzie się nie odchudzałam, traktowałam to bardziej jako zdrowe odżywianie, a były takie świetne efekty. No ale musiałam zaprzepaścić, bo nie byłabym sobą .Cytat:
.
|
|
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie co ja jadłam na poprzedniej mojej diecie pare lat temu?
jak miałam ochotę na coś dobrego takiego 'slodkiego' :p to kroiłam sobie jabłko w taka kosteczkę 1x1 posypywałam cynamonem i do mikrofalówki na około 2 minuty, wiecie jakie to jest dobre? a i zdrowe często sobie coś takiego robiłam, nawet już po odchudzaniu jak jadłam normalnie może komuś się przyda taki 'przepis' warto spróbować, jak ktoś ma straszną ochotę na coś, ale jest na diecie
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za silną wolę-podziwiam,mnie najgorzej się powstrzymac jak gdzieś idę-dobra jesteświdzisz już Ci waga ruszyła-super ![]() muszę Wam powiedzieć, że jestem po konferencji i nawet okruszka szarlotki nie ruszyłam jestem dumna z siebie, zjadłam tylko plasterek szynki z kanapki bo byłam głodna, ale to nic bo od razu po pracy pojechałam na siłownię---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;43896183]To może po kolei... Mam 25 lat, pracuję w banku (siedzę 9 godzin dziennie - masakra), ostatnio znalazłam swoje karty zdrowia z gimnazjum (bilans 15-latki czy coś takiego) i okazało się, że od tamtej pory przytyłam 15 kg. Teraz chciałabym się tego pozbyć, bo nie czuję się ze sobą dobrze. Jeśli chodzi o dietę to w zasadzie moja własna inwencja twórcza czyli odrzuciłam białe pieczywo na rzecz pełnoziarnistego i chrupkiego, jem tylko pełnoziarnisty makaron, ryż i niewiele ziemniaków (bardziej, żeby spróbować jak smakują od czasu do czasu niż żeby jeść je na obiad ) Staram się w tym wszystkim nie przekroczyć 1600 kcal, w zeszycie planuję 4 posiłki na każdy dzień, ważę wszystko (!!!) (nawet szczypiorek) i liczę kalorie ![]() Co do ćwiczeń to też mam ustalony plan działania (na razie na 5 tygodni do przodu) i ćwiczenia co drugi dzień. Zaczęłam jakoś 5 tygodni temu, w tym czasie schudłam 1,5 kg i 22 cm w obwodach ![]() Najbardziej przeszkadza mi brzuch, uda i tyłek, reszta może być, chociaż rewelacji też nie ma ![]() Do ślubu faktycznie jeszcze dużo czasu, ale czym prędzej schudnę tym prędzej będę się lepiej czuła.[/QUOTE] hej Gryzelda miło mi /cię witać bo mamy dużo wspólnego-mam ślub dwa tygodnie po Tobie i też to jest moja największa motywacja, a poza tym, też wszytsko ważę i zapisuję w zeszycie co zjadłam i ile pochłonełam węgli, białek i tłuszczu sama liczysz czy uzywasz jakiejś strony?---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- u mnie też stała a potem się zważyłam a tu znikneły 4 kg, w końcu ruszy nawet nie zauważysz kiedy Nerieed dzięki-przydało się bo powstrzymałam dzikie instynkty |
|
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobrywieczór
![]() melduję, że dietuję ![]() tabelka u Lenika na mailu siedzi
|
|
|
|
#316 |
|
Konto usunięte
|
Karolinek1987 liczę sama, nie zwracam też większej uwagi na proporcje B / W / T, ale na to już nie wystarczyłoby mi czasu... I tak często gęsto ćwiczenia zaczynam ok. 21:00...
Widziałam, że masz już suknię ślubną...? Ja swoją idę zamówić w czwartek Wreszcie będzie się szyć ![]() ![]() ![]() Wiecie, kilka dni temu odkryłam w Lidlu mrożone warzywa na patelnię. Są 4 smaki: meksykańskie, orientalne, włoskie i gourmet - osobiście wypróbowałam wszystkich, włoskie nie do końca mi podchodzą. Jedna paczka wystarcza mi na 2-3 obiady, więc nie jest źle - dorzucam do tego pierś z kurczaka i odrobinę ryżu i tak sobie wcinam.Cena też dosyć, bo 5,99 zł za paczkę. |
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że posmakuję ja 'przepis' dostałam od dziewczyn z wizażu pare lat temu jak się odchudzałam i uważałam to za mega super pomysł dalej z niego korzystam gratuluję silnej woli! tak trzymaj ale wam świetnie <3 ślub to coś pięknego
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te co tak mówią, to pierwsze lądują przed ołtarzem![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Gryzelda to ja Ci polecam stronę ilewazy.pl naprawdę jest super i myślę, że zaoszczędzisz dużo czasu licząc tam zamiast samej-chyba, że mam tabelki kalorii w głowie-ja nigdy nie pamiętam co ile ma ale najpierw policz sobie jakie masz zapotzrebowanie na węgle, białko i tłuszcz to też jest ważne, nawet ważnieksze niż sama pusta liczba kalorii bo ich określona ilość musi pochodzić z tych trzech grup w konkretnych proporcjach, a na tej stronie ilewazy samo Ci liczy czego ile zjadłaś-ja teraz poświęcam na to 5 minut dziennie i mam wszystko czarno na białymtak kupiłam sukienkę i już nie mogę się doczekać kiedy ją ubiorę
|
|
|
|
|
#319 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;43894441]Cześć Dziewczyny, można dołączyć? 28.06.2014 r. wychodzę za mąż i potrzeba mi wsparcia w walce o idealną sylwetkę ![]() [/QUOTE] hej Cytat:
![]() ale mi się dziś spać chce,siedzę i
|
|
|
#320 |
|
Rozeznanie
|
Wita Laski
Widzę że ładnie dietujecie, szczegolnie babeczki ladnie opiera sie kebabomi slodkoscia. Ja dzis po skalpelu 2. Niestety zgrzeszylam, wczoraj oparlam sie sernikowi na zimno ale dzis juz nie, a le jakos nie czuje sie winna No dobra poprosze o baty ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;43896183]To może po kolei... Mam 25 lat, pracuję w banku (siedzę 9 godzin dziennie - masakra), ostatnio znalazłam swoje karty zdrowia z gimnazjum (bilans 15-latki czy coś takiego) i okazało się, że od tamtej pory przytyłam 15 kg. Teraz chciałabym się tego pozbyć, bo nie czuję się ze sobą dobrze. Jeśli chodzi o dietę to w zasadzie moja własna inwencja twórcza czyli odrzuciłam białe pieczywo na rzecz pełnoziarnistego i chrupkiego, jem tylko pełnoziarnisty makaron, ryż i niewiele ziemniaków (bardziej, żeby spróbować jak smakują od czasu do czasu niż żeby jeść je na obiad ) Staram się w tym wszystkim nie przekroczyć 1600 kcal, w zeszycie planuję 4 posiłki na każdy dzień, ważę wszystko (!!!) (nawet szczypiorek) i liczę kalorie ![]() Co do ćwiczeń to też mam ustalony plan działania (na razie na 5 tygodni do przodu) i ćwiczenia co drugi dzień. Zaczęłam jakoś 5 tygodni temu, w tym czasie schudłam 1,5 kg i 22 cm w obwodach ![]() Najbardziej przeszkadza mi brzuch, uda i tyłek, reszta może być, chociaż rewelacji też nie ma ![]() Do ślubu faktycznie jeszcze dużo czasu, ale czym prędzej schudnę tym prędzej będę się lepiej czuła.[/QUOTE] Spokojnie na pewno sie uda jest duzo czasuA dwa tygodnieprzed slubem najszybciej leca kg bo najwiecej nerwow jest i dopinanaia naostatni guzik Szkoda, ze a juz mam to za soba
|
#321 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Można się dołączyć? Bardzo zależy mi żeby schudnąć, chociaż kilka kg, ale -10 to byłoby wgl moim marzeniem ważę 60 kg, mam 158cm wzrostu i mam 15 lat. Pewnie większość z Was będzie mi odradzała odchudzanie i różne diety "bo jestem za młoda" ale chce w końcu schudnąć, a jedzenie ok. 1200-1500 kcal to chyba nie jest za mało Napisałam tutaj bo czasami brak mi motywacji, a ogólnie moim największym problemem jest chyba to że jem bardzo nieregularnie, ale staram się to naprawić oczywiście |
|
|
|
#322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że jak każda dziewczyna marzę o tym dniu ![]() duużo moich koleżanek (rówieśniczek) jest już po ślubie :P ale wszystkie miały .. powód do pośpiechu tylko jedna wzięła ślub po maturze, nie będąc w ciąży. sama bym chętnie zjadła <3od 10 dni nie zjadłam nic słodkiego właśnie sobie to uświadomiłam i jestem w szoku, że tak bez problemowo mi to poszło nawet miałam wielki tort w domu przez pare dni i wszyscy się nim zachwycali ![]() ja tylko nakładałam komuś kawałek na talerzyk, jak ktoś miał ochotę, bo mówiłam, że muszę mieć z nim chociaż taki kontakt i nawet palca nie oblizałam ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
jeśli nie będziesz się głodzić, tylko dostarczać organizmowi wszystko co potrzebuje to na pewno wyjdzie Ci to na dobre nie ważne czy masz 15 czy 35 lat
|
|
#323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na schudnięcie poprzez zdrowe odżywianie nie można być za młodym, więc cieszymy się, że do nas dołączasz .
|
|
|
|
|
#324 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak wgl to największym błędem chyba było to że nie jadłam śniadań... nie wiem co mi odbiło |
|
|
|
|
#325 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, tak sie ciesze, ze trafilam na ten watek! I super, ze zostal utworzony stosunkowo niedawno. 8 kg mniej tez moja uwage przykulo
Mi zalezy na zrzuceniu 5/6kg. Pocieszam sie ciagle, ze to nieduzo i nic z soba nie robie! I chyba robi sie coraz gorzej... Chcialabym do was tutaj dolaczyc! Mam jakies 163 i waze 60kg. Juz dlugo zadnego sportu nie uprawialam, az wstyd sie przyznac! W sumie dwa lata temu 'wyczynowo' chodzilam Z i do pracy po 40 minut w jedna strone i czulam sie i wygladalam o niebo lepiej. Dzisiaj waga pokazywala mi albo 59,5 albo 61 Nie wiem dokladnie ile w koncu - niestety w calym domu wykladziny i nie mam gdzie tego dokladnie sprawdzic. Chce zaczac od regularnych i przemyslanych posilkow + znowu zaczac chodzic do pracy na piechote. U mnie najgorsza sprawa, ze wszystko idzie mi w piersi Bede was tutaj podczytywac i wspierac sie mentalnie Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2013-11-26 o 23:25 |
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zawsze jeszcze dojadałam po kolacji dużo różności :P---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;43903621]Dziewczyny, tak sie ciesze, ze trafilam na ten watek! I super, ze zostal utworzony stosunkowo niedawno. 8 kg mniej tez moja uwage przykulo Mi zalezy na zrzuceniu 5/6kg. Pocieszam sie ciagle, ze to nieduzo i nic z soba nie robie! I chyba robi sie coraz gorzej... Chcialabym do was tutaj dolaczyc! Mam jakies 163 i waze 60kg. Juz dlugo zadnego sportu nie uprawialam, az wstyd sie przyznac! W sumie dwa lata temu 'wyczynowo' chodzilam Z i do pracy po 40 minut w jedna strone i czulam sie i wygladalam o niebo lepiej. Dzisiaj waga pokazywala mi albo 59,5 albo 61 Nie wiem dokladnie ile w koncu - niestety w calym domu wykladziny i nie mam gdzie tego dokladnie sprawdzic. Chce zaczac od regularnych i przemyslanych posilkow + znowu zaczac chodzic do pracy na piechote. U mnie najgorsza sprawa, ze wszystko idzie mi w piersi Bede was tutaj podczytywac i wspierac sie mentalnie rzadko się zdarza, że kobieta narzeka na za duże piersi dobrze, że planujesz zdrowo jeść dużo udzielaj się na forum to motywuje wszystkie nas do dietkowania bo wstydzimy się przyznać, że ktoś coś zjadł więc się pilnujemy
|
|
#327 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jutro postaram sie znalezc metr i wypisac wam tutaj wszystko. A taka kiedys mialam ladna figure, ze az nie wiem jakim cudem sie tak zapuscilam I najgorsze, ze mam ciagly apetyt I w ogole, czuje, ze jest coraz gorzej... Najbardziej zmotywowala mnie lekka zmiana rysow mojej twarzy, bo troche tluszczyku i na niej przybylo. No i te boczki. Wysylam aktualne zdjecie - nie jest od gory do dolu, ale mozna zobaczyc, ze mam szersze boczki od tylka, co za dobrze nie wyglada ![]() Okay, ide spac, skoro jutro do pracy na nogach! Przyjde tu po wsparcie jak zglodnieje w pracy, dobranoc Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2013-11-26 o 23:53 |
|
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem dietetykiem, ale doradziłabym Ci więcej tych kalorii. I właśnie dorzucić ćwiczenia min. 3 razy w tygodniu.
|
|
#329 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
). A co innego zdrowe odżywianie - nikt nie powiedział, że jak masz 15 lat, to powinnaś wpierdzielać trzy czekolady dziennie [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;43903621]Bede was tutaj podczytywac i wspierac sie mentalnie Hej ![]() Ty nas nie tylko podczytuj, ale też się udzielaj dużo. Co do cycków to też nieraz mam dosyć swoich, ale innym razem je uwielbiam, więc już sama nie wiem, czy wolałabym mieć mniejsze, gdybym miała jakiś wybór .Zdjęcie takie sobie jakościowo, nie widać Cię całej i w ogóle, ale wyglądasz bardzo fajnie, faktycznie schudnij tylko z tego, co najbardziej Ci przeszkadza. Może jakieś ćwiczenia na te partie ciała? |
|
|
|
|
#330 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Generalnie nie przemawiaja do mnie cwiczenia silowe - nie lubie. Za to lubie cwiczenia cardio - chodzenie, plywanie, jazda na rowerze. Od jutra zaczynam chodzenie codziennie (30 minut w jedna i druga - 1h dziennie). Plus, w pracy zawsze uzywam wind, a od jutra bede te 3 pietra pokonywac sama - ok. 3/4 razy dziennie bede sie wspinac do gory. Mam niedaleko siebie basen, wiec moze i o tym pomysle. 2 razy w tygodniu byloby super! Co do cwiczen, to sama nie wiem co jest dobre, w szczegolnosci na ramiona i na boczki, bo to one sa moja najwieksza zmora? Nie chce byc chuda, chce byc taka "w sam raz", czyli wazyc 55kg. 60 przy wzroscie 163, to jednak ciut za duzo. Jak waze znowu mniej niz 55, to zaczynaja wystawac mi kosci miedniczne i tylek mi znika, wiec ustalilam, ze 55 jest perfekcyjnie - wiem, bo wazylam kiedys tyle. Kiedys cwiczylam codziennie przy cwiczeniach Cindy Crawford, przez okres ok. miesiaca, ale mialam wrazenie, ze zamiast wysmuklic cialo, to mi sie jakos bardziej umiesnilo, wiec porzucilam. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
a już kiedyś miałam tak pięknie i znowu d..pa

.