|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Cytat:
Spokojnie jeszcze masz czas na ruchy ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Aaa Eliza, specjalnie jak byłam w pn u gina to pytałam o ruchy, powiedział, ze pierwsza ciąża (!) to ruchy dopiero w 18 tc nie wcześniej! Czyli jeszcze masz chwilę!
#303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano bylam na usg. Wszystko bylo ok ![]() ![]() Cytat:
![]() A Ty juz czujesz? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Raczkowanie
|
Myślałam, ze czuję czasami ale to raczej jelita
![]()
#305 |
Przyczajenie
|
Czesc Dziewczyny...
pisze do Was bo tez stracilam mojego synka w 14 tygodniu ciazy, mialam krwiaka... minelo rowno 2 miesiace... moge sie do was przylaczyc? czytam was od niedawna ale jakos nie moge sie odnalezc. |
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
osmerfetka witaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Przyczajenie
|
ale to przykre ze tyle nas jest
![]() wlasnie czytalam ze niektore z was sa juz w ciazy inne sie staraja albo czekaja az zaczna starania, my musimy poczekac jeszcze 1 miesiac, bedzie wtedy 3... ale boje sie ze dlugo nie bede mogla zajsc, albo ze stanie sie to najgorsze znowu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
nie mogę spać...jakbym cofnęła się w czasie...znów to samo uczucie...bezradność i rozpacz...dziękuję Wam kochane za wsparcie i przepraszam, ale nie mam już sił...co ma być to będzie...oczywiście powtórzę betę, ale myślę i nawet jestem tego pewna, że to koniec...ja wiem, że może niejedna z Was powie, że jestem głupia, że powinnam brać leki, walczyć, że jest tyle przypadków...ale ja już nie chcę złudnej nadziei...kolejnego rozczarowania nie przeżyję i żałuję nawet, że uwierzyłam, że jest jeszcze szansa...gdybym tego nie zrobiła, pewnie nie siedziałabym teraz i nie płakała....tylko pogodzona z sytuacją (na tyle ile to możliwe) parłabym do przodu...a tak stanęłam w miejscu...a może nawet gorzej...nie mam już łez i sił...wiem, że chcecie pocieszyć, dać nadzieję, ale ja chyba już tego nie chcę...za bardzo biorę to wszystko do siebie a później ze zwiększoną siłą czuję ból i rozczarowanie...ten ból jest coraz większy i boję się, że kiedyś pęknę, po prostu nie wytrzymam...
#312 |
Zakorzenienie
|
osmerfetka, pszczółka-
![]() potwierdzam- forum uzależnia ( praca dyplomowa leży w kącie a właściwie nie leży bo jeszcze jej nie zaczęłam pisać , ba tematu nie wybrałam, dziennik z praktyk nie wypełniony ale na forum muszę zajrzeć ![]() rena- ja bym nie odstawiała leków, poszłabym do innego gina... eliza- Ty bardzo jesteś chudzinka, że w 18tc czekasz na ruchy? ja jestem"sadełkowa" jak powiedziałam mojej gin w 20tc, że chyba czuję ruchy to mnie zbeształa, że za wcześnie...., że jeszcze ze 2 tygodnie... myślę, że to były ruchy ale faktycznie przez kolejne 2 tygodnie pojawiały się sporadycznie i nieregularnie dopiero po 22tc konkretniej więc wdzięczna jestem gin, że tak mnie ostudziła ![]() miałaś niedawno usg- wszystko jest pięknie więc się nie nakręcaj niepotrzebnie ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- rena- dlaczego gin stwierdził, że ciąża nie jest prawidłowa na podstawie tej dzisiejszej bety? kochana, żadna z nas trzymając kciuki nie pisze tego po to abyś żyła złudzeniami tylko dlatego, że tak bardzo Ci życzy tego upragnionego szczęścia.... nie rozmyślaj w żadną stronę po prostu idź na wizytę do innego gina...
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2013-11-07 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#313 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#314 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Wiecie czemu straciliście synka.. 14tc to juz II trymestr ![]() Przytulam bardzo mocno ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43601407]Dokładnie tak, jak skurcz łydki, czyli macica się napina, jest to bezbolesne, ale nieprzyjemne. [/QUOTE] Dzieki Natalka za wyjasnienia ![]() Cytat:
![]() Bedziemy Cie mocno wspierac.. ![]() Cytat:
![]() ![]() Fakt, przez ostatni rok, (leczenie hormonami i sterydami) przytylam 10kg i zrobilam sie sadełkowa... Szczegolnie na brzuchu. Pewnie dlatego nie czuje jeszcze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 |
Raczkowanie
|
Witam
Normalnie nie bylo mnie 4 dni nie cale I juz nie nadazam. Bylam w Polsce u mamusi w odwiedzinach. Rena nie wiem co napisac ale ja na Twoim miejscu nie poddawala bym sie. Zabrzmialas teraz jak Kucyk ktora nie chciala wierzyc w malenstwo I dostala taki opr od dziewczyn. To co przy nastepnej ciazy jak beda trudnosci tez odpuscisz? Przepraszam ze tak z grubej rury ale nie mozesz teraz sie poddac zobacz ile przykladow dookola swiadczacych ze jeszcze nie wszystko stracone. Przepraszam jesli Cie urazilam. Eliza ja przy blizniakach ruchy czulam po 20 tygodniu a nie mialam takiej galaretki na brzuchu jak teraz. Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie oby ukladalo sie wam jak najlepiej. Witam pszczolke I osmerfetke. Naprawde to forum wciaga, pomaga, pociesza I rozsmiesza.
Aniołki 7 lipiec 2012(8tc) 2 maj 2013(30tc) Edytowane przez ciociami Czas edycji: 2013-11-06 o 22:36 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zadomowienie
|
Rena proszę nie poddawaj się jeszcze kilka dni. Tu każda jest za Tobą. Razem jakoś przetrwamy te trudne dni.
![]() ![]()
#318 |
Zakorzenienie
|
Witam dwie nowe dziewczyny
![]() Bardzo mi przykro że na tym wątku się spotykamy, a nie na mamusiowym wątku np. Rena przytulam Cię mocno. Smutno mi razem z Tobą.. Eliza za parę dni na pewno poczujesz ruchy ![]() ![]() Ja mam jutro wizytę... Ciekawe jak moje dziecko się trzyma. Dobranoc wszystkim. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co Twój tż myśli o Waszej sytuacji? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
Zadomowienie
|
Osmerfetka witam
![]()
#321 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:38 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ---------- Witaj - przykro mi z powodu Twojej straty ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ---------- witaj - jak sie trzymasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
Eliza śniłaś mi się
![]() ![]() Gadałyśmy o bliźniakach i ja macałam Twój brzuch żeby kopniaki poczuć ![]() Musze isc zaraz do labu morfologie zrobić bo w szpitalu mi wyszły bardzo podwyższone leukocyty i lekarka kazała powtórzyć. Myślicie że CRP powinnam do tego zrobić? Bo chyba za wysokie leukocyty to stan zapalny? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#323 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() http://www.wwf.pl/?6220%252FBajka-o-dobrym-wilku ![]() Cytat:
![]() Renka, nawet jeśli naprawdę straciłaś już nadzieję, to tak na ludzkie sumienie nie możesz tego zrobić... Poczekaj na wynik bety jutro, a potem w pon. A na wizytę idź już do innego lekarza ![]() ![]() ![]()
Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy. Edytowane przez wadera4 Czas edycji: 2013-11-07 o 07:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2013-11-07 o 08:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Na pewno wszystko jest dobrze ![]() Kiepsko się czuje,męczy mnie katar i bierze przeziębienie.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Rozeznanie
|
Rena trzymaj się Kochana!!!Jak puścisz my tu dalej będziemy trzymać za Ciebie!!!(aż złapiesz znowu)
![]() Wadera musimy się zaopatrzyć w tą bajkę ![]() Osmerfetka Witaj ![]() ja straciłam synka 2 tyg później niż Ty, u nas przyczyny nie znaleziono...czekaliśmy 3 miesiące i mamy śliczną i zdrową córeczkę, tak więc nie trać nadziei ![]() Eliza na ruchy jeszcze czas, chociaż wiem jak się nie można doczekać ![]() ja przy Olku próbowałam przekonać lekarz, że czuje ruchy w 12 tyg ![]() ![]() ![]() ja naprawdę czułam ... ![]() Kucyk zrób CRP, mi też gin zlecał jak leukocyty miałam > 15 tys(chyba...)bo w ciąży mogą być podwyższone bardziej niż u nieciężarnej __________ dzień dobry, znów z inką(Pani ja nie toleruję zwykłej kawy, nie wchodzi mi...ponoć jestem dziwna przez to ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Iza kanapka z czosnkiem odgoni wszystkie wirusy i bakterie ![]()
#327 |
Zakorzenienie
|
Elizka, ja poczułam ruchy (a nie jelita
![]() A co do twardnień - to masz rację. Byłam przerażona "twardym" brzuchem, a w szpitalu nastu lekarzy wyśmiało jego "twardość". Bardzo subiektywne uczucie. Tak czy owak Jana - jeśli Cię coś niepokoi to skonsultuj to z lekarzem. Izka, pod kocyk! Witam Pszczółkę i Smerfetkę ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
Wizytę mam o 16:00. Nie dam rady pójść do laboratorium... Słabo mi jak stoję i czuje że zemdleje. Ech
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43604947]To tak a propos: ciąża to nie choroba i czemu mamy przepuszczać ciężarne w kolejce... Heh...
Trzymaj się ![]() Dzięki ![]() Haha to moje ulubione powiedzonko z młodych lat. Ogólnie ciężarne mnie irytowały wtedy haha. Mam za swoje. Kara za głupie gadanie ![]() Chyba sobie kupię ciśnieniomierz. Bo mam wrażenie że mam bardzo niskie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.