|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu.
Cytat:
|
|
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#303 |
|
Konto usunięte
|
Ano, też zauważyłam że jak faceci się przedstawiają to dość rzeczowo, Jestem Stefan Stefański, z wykształcenia elektryk pracuję jako energomonter. Mieszkam w Iławie i moim hobby jest piłka nożna.
Jestem Helena, jestem mamą dwóch wspaniałych córeczek Asi i Ani...blebleblbele ... |
|
|
|
#304 |
|
Konto usunięte
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;43737844]A jak ta dziewczyna dostała się w ogóle do liceum?
Ja pisałam testy kompetencji po podstawówce, które może wybitnie trudne nie były no ale trzeba było mieć wiedzę na poziomie dostatecznym przynajmniej, by iść dalej. ([/QUOTE] Wyniki testu gimnazjalnego - ja miałam 65 pkt ona 9. Nie miała chyba nigdy żadnego zaświadczenia. I nie Ogólniak tylko liceum profilowane połączone z technikum. Nie jakieś tam najlepsze w mieście, ale takie w miarę, nie najgorsze. |
|
|
|
#305 |
|
Konto usunięte
|
tutaj do poczytania dla zainteresowanych http://www.45minut.pl/forum/topics51...kim-vt1802.htm
edit: polecam przeczytać cały wątek a na pewno dojść do końca drugiej strony Edytowane przez 201604181004 Czas edycji: 2013-11-15 o 22:29 |
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#307 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#308 |
|
Konto usunięte
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;43738550]Nieważne, czy LO czy LP - zastanawiam się, jak ona się w ogóle do tej szkoły dostała. A maturę jak zdała?
[/QUOTE] Nie podchodziła w ogóle Chociaż przyszła na pierwszą próbną maturę (tą, co sobie każdy może na nią przyjść) i się chwaliła, że zrobiła sobie ściągi z Makbeta, i siedziała cały określony czas i nie napisała nic z wyjątkiem PESEL-u. - polonistka nam pokazywała przy okazji sprawdzania matur. Polonistka też strasznie lubiła ją ośmieszać przy wszystkich, a koniec końców i tak stawiała 2
Edytowane przez 201803111829 Czas edycji: 2013-11-15 o 22:36 |
|
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
mamy,które uwazają,że ich dzieciom wszystko wolno,to koszmarne matki .patrzą takie ,jak dziecko dotyka łapkami wszystko co może sięgnąć,głośno krzyczy,obrywa kwiatki w ogródkach i obraza sie,kiedy ktos zwraca uwage dziecku.
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
#311 |
|
Konto usunięte
|
To tak do ADHD wrócę, ale na szaro bo nie wiem czy to OZM czy zwykły debilizm czy co.
Była sobie kobieta z dzieckiem z ADHD. Stwierdzonym, ciężkim. Kobieta dostawała szału przez dziecko więc dostała leki uspokajające. Syn za to dostał pobudzające. Mamusia uznała, że lekarz to jakiś idiota, przecież jej syn jest nadpobudliwy no to jak pobudzające?! I dziecko szamało uspokajające, które nie przynosiły oczekiwanego przez matkę efektu. Więc szamało więcej. I więcej. I trafiło na SOR z objawami ciężkiego zatrucia bo w końcu mama mu wepchnęła trzy razy tyle ile dawka dla dorosłego... |
|
|
|
#312 |
|
Konto usunięte
|
Ja za to widziałam raz w centrum handlowym matkę z dzieckiem na smyczy
. Byłam akurat z koleżanką co też jest na Wizażu, wiec może potwierdzić . Ona własciwie pierwsza to zobaczyła .
|
|
|
|
#313 |
|
Zadomowienie
|
Ja widziałam taką mamę z dzieckiem na peronie. Jeszcze czerwona ta smycz była i tym bardziej rzucała się w oczy.
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#315 |
|
Konto usunięte
|
akurat szelki dla dzieci są lepsze dla ich kręgosłupa niż chodzenie przez wiele godzin z krzywą postawą - ręką wyciągniętą maksymalnie ku górze do mamy :P
|
|
|
|
#316 |
|
Konto usunięte
|
A to nie wiedziałam, że produkuja takie smycze dla dzieci
.
|
|
|
|
#317 |
|
Konto usunięte
|
jak można nie wiedzieć:P to tak jakbyś nie wiedziała że są gryzaki dla dzieci:P
|
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też czegoś takiego w życiu nie widziałam.
Wining and dining, drinking and driving Excessive buying, overdose and dying Edytowane przez Withers Czas edycji: 2013-11-15 o 22:59 |
|
|
|
|
#319 |
|
Konto usunięte
|
Moja ciotka na moim bracie takie stosowała. Miał niecałe trzy lata czyli to było wwww... 1993 roku. Ludzie patrzyli na nią jak na ufo ale dla nas, jako opiekunów było to fajne. On nieczęsto zaliczał gleby tylko problemem była jego nadmierna mobilność a dzięki temu nie zwiewał.
Nie wiem jak to się ma do kręgosłupa, więc się nie wypowiem. Ale wierzę drabi. |
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Takie szelki to często w UK widziałam, a tutaj w Polsce nigdy się z nimi nie spotkałam
|
|
|
|
#321 |
|
Zadomowienie
|
To ja powiem z drugiej strony barykady, że osobiście bardzo dotknęło mnie to, że kończąc studia w zaawansowanej ciąży, najbardziej trajkotali nie profesorowie, a inni studenci, że przecież na pewno zdaję, bo jestem w ciąży. Było to bardzo przykre. Tak samo z 2-3 razy byłam z dzieckiem na uczelni, bo zwyczajnie nie miałam z kim go zostawić. To takie trochę przykłady nietrafione, chyba, że może faktycznie teraz jest inaczej i ktoś coś chce załatwić na ciążę. No, ale z reguły trudno brzuch zostawić w domu przed egzaminem
|
|
|
|
#322 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#323 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- My chyba nie studiowałyśmy razem
Przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności. [Gabrielle Bonheur Chanel] Edytowane przez sublime Czas edycji: 2013-11-15 o 23:14 |
|
|
|
|
#325 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Mi się wydaje że takie szelki to dobry pomysł, bo jak dziecko się wyrywa to czasem trudno jest je utrzymać. |
|
|
|
|
#326 |
|
Zadomowienie
|
Wydają się fajne,chronią przed upadkiem. Plus jak dziecko jest bardzo żywe,łatwiej jest nad nim zapanować.
|
#327 |
|
jestę wieszczę
|
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#328 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#330 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.

Ja pisałam testy kompetencji po podstawówce, które może wybitnie trudne nie były no ale trzeba było mieć wiedzę na poziomie dostatecznym przynajmniej, by iść dalej.

Chociaż przyszła na pierwszą próbną maturę (tą, co sobie każdy może na nią przyjść) i się chwaliła, że zrobiła sobie ściągi z Makbeta, i siedziała cały określony czas i nie napisała nic z wyjątkiem PESEL-u. - polonistka nam pokazywała przy okazji sprawdzania matur. Polonistka też strasznie lubiła ją ośmieszać przy wszystkich, a koniec końców i tak stawiała 2

. Byłam akurat z koleżanką co też jest na Wizażu, wiec może potwierdzić