|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
jeszcze się pochwalę jakie klikłam Hani http://allegro.pl/spodnie-zara-82cm-...700680570.html
---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- i jeszcze Wam polecę ta odzywkę szczególnie dla włosów farbowanych i po zabiegach róznych http://falelokikoki.pl/aktualnosci/n...sam-marki-mila i pięknie pachnie
|
#302 |
|
Zadomowienie
|
Hej
na bieżąco jestem, ale nie będę cytować, bo nie mam czasu Ola spala od 19.30 do 8.30 bez żadnej pobudki Ale wcale mi się to nie podoba, bo przez to zasnęła po 12, wstanie pewnie koło 14 i nie będzie drugiej drzemki, bo przecież nie położę jej o 17... więc przez to muszę się teraz spinać ze wszystkim, muszę wyfewciować dom i chciałam się uczyć, ale jak Ola nie będzie spala to ciężko, bo mi zabiera książki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#303 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
zapowaida się penisowy weekend, zresztą tak samo jak dwa poprzednie; źle mi ![]() są te białe body z muszką w HM? kurde, tak dawno nie byłam na żadnych zakupach jak nie znajdę taniej na all, to kupięCytat:
brawa za "chodzenie" oby to nie był tylko jednorazowy wybryk PietraszkaCytat:
![]() a co, pokaż mu ![]() ![]() ![]() Filip też mówi gej, ale jemu to się nie dziwię, osłuchał się przy mnie o gejosach ![]() Cytat:
Cytat:
![]() coś te nocki fajne dzisiaj były
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze w gimbazjum. |
|
|
|
|
#305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bylam dzis w Rossie i zglupialam. Nie napalalam sie wczesniej na te promocje, bo na codzien tylko tuszuje rzesy+czasem roz. A okazalo sie, ze jednak milion rzeczy jest mi niezwykle potrzebne i nie wiem co wybrac Hebe ostatnio intensywnie sie rozwija, moze i u Ciebie bedzie? Zupka z marchewka, pietruszka, selerem, porem i jarmużem. Na drugie kasza jaglana z kapusta czerwona, marchewka, selerem, pietruszka+zoltko. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-11-23 o 13:50 |
||
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko jak robisz kapustę ?
blendujesz wszystko razem czy nie ?Laski u mnie taka mgła że masakra. Ledwo blok naprzeciwko widać ![]() Brzuch mnie boli i krzyże i @ mam ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh a masz jakas odzywke bez splukiwania do lokow? Kiedys byla rewelacyjna z Sunsilka ale wycofali juz daaaaawnoooooooo
![]() Podobno do podkreslania skretu rewelacyjny jest 'zel' z siemienia lnianego. Musze sprobowac w koncu bo sie zebrac nie moge ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie bardzo mi odpowiadają, choć podkład mógłby być jaśniejszy, ale w gruncie rzeczy ładnie stapia się z moją skórą i się nie odznacza. Ma w sobie milion połyskujących drobinek, pięknie to wygląda. A korektor ma dobre krycie, to na pewno. Zobaczymy jeszcze, jak z trwałością, ale efekt na razie bardzo mi się podoba. Tak to jest na zakupach kosmetycznych. No a podkład wzięłam, bo mój Revlon mi się skończył i chciałam coś nowego. A co do Hebe, to oby, oby. Na pewno od jesieni przyszłego roku będzie u nas Sephora. |
|
|
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Kroje w wieksze kawalki, gotuje, a potem leciutko blenduje
![]() Jak przy innych zupkach. Cytat:
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-11-23 o 14:05 |
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() Znowu nie mogę się poodnosić do Was bo kolejny raz przesunęli nam podłączenie Internetu. Już ponad miesiąc czekamy :/ W dodatku mam chyba zapalenie kręgów szyjnych. Nawet nie będę wspominać jak się męczę i jaki to jest ból :/ |
|
|
|
#311 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i jej zrobiłam brokuła,marchew, seler i pietruszka i do tego pierś z kuraka i makaron
|
|
#313 |
|
Zadomowienie
|
*dom wyfewciowany
*dziecko nakarmione *pranie wstawione *ubrania posortowane *obiad w piekarniku *zdjęcia na all porobione *makijaż uczyniony ![]() *herbata wypita, pączek zniknął *wizaż - challenge accepted ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Black, to ja też poproszę o przepis na rozświetlajacy makijaż i jeszcze Cię pomęczę: bo tak: teraz uzywam podkładu borszła healthy mix i to jest kolor 52 vanille. po ciązy mi się cera zrobiła mega blada i nie umiem dopasować sobie podkładu. Niby ten jest ok, ale mam wrażenie, że jest taka "za żółty" dla mnie. No nie wiem. A chciałabym teraz kupić Revlon (promo w hebe btw orientujesz się które drogerie mają próbki? Bo co się zapytam to oczywiście nie mają to w jaki sposób mam sprawdzic, że to jest TEN?---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- ellmi a może fewciowy reset?? Dobrze by Wam zrobił |
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbuję dodac zdjęcia....
![]() i ![]() ciekawe czy się udało ![]() o jezusie sory że takie wielkie Musiałam tak bo zdjęcia nie ładują sie mi przez forum :/
|
#315 |
|
Wtajemniczenie
|
---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- miałam kupić Kate z Rimmela ale kolor tej jest idealny |
|
|
|
#316 |
|
Zadomowienie
|
Bokeh, cudnie!
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- nudzę się
|
|
|
|
#317 |
|
Raczkowanie
|
I co? Miał być w końcu wspólny domowy obiadek, to mąż zadzwonił, że właśnie jest na wypadku śmiertelnym i nawet nie wie ile mu zejdzie.
Parszywa praca w policji Obiad zjadłam sama, a dla tz stygnie. Bokeh, cudnie! Jak nie Ty .A tak na serio, bardzo promiennie na tym zdjęciu wygladasz. |
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() evel,charliz
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki duży poradnik. A co do podkładu, to spróbuj w takim razie 110 Ivory, jest różowiutki. Innym rozwiązaniem jest zakup pudru o różowym pigmencie (Inglot, puder sypki nr 11 na przykład), który Ci wyrówna koloryt podkładu i jednocześnie go nie przyciemni. A co do próbek, to niestety nie wiem. Mi dają wszędzie, bo wystarczy, że im powiem, że pracuję w wizażu i dostaję. Poza tym, w każdej drogerii powinni Ci zrobić malutką odlewkę z testera na Twoją prośbę, bo inaczej nie szanują klienta. To normalne, że chcesz sobie dobrze dopasować podkład. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-11-23 o 15:04 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- zaraz pożałuję tych słów, ale muszę Wam powiedzieć... jest 15.10m moja córka śpi. Od 12:15
|
|
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pouczyłaś się czy wizażing ?![]() Ja już odkurzyłam pomyłam naczynia zrobiłam Hani obiad który zjadła Obejrzałam zbuntowanego(wczorajszy odcinek) wizażinguje pomalowałam się ![]() ogarnęłam jako tako Zebrałam pranie i zaraz będę prasować weeeeź! widziałaś mnie przecież na żywo
|
|
#323 |
|
Zadomowienie
|
Bokeh, oczywiście,że wolny czas, spędziłam na niczym
jaka nauka... |
|
|
|
#324 |
|
Zadomowienie
|
Dziękujemy z Ewą za brawa
![]() Bokeh cudnie wyglądasz! ![]() Black to ja też czekam na makijaż na blogu ![]() Lady brawo za nockę Oby tak już zostało Pisałam wczoraj, że Ewie się poprzestawiało i wstaje o 5. To dzisiaj było inaczej i wstała o 3:20 Kaszka też zła, a mięsa to już w ogóle nie akceptuje. Mam nadzieję, że to chwilowe tylko
|
|
|
|
#325 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
|
#327 |
|
Zadomowienie
|
No więc tak:
Byliśmy do kontroli i dzieciaki zdrowe (o ile im się bostonka nie rozwinie ale jest szansa że nie bo już powinna jakby się ode mnie zarazili a nic się nie dzieje, tfu tfu tfu). Moja bostonka potwierdzona przez pediatrę Z tym że lekarka stwierdziła że jeszcze nigdy nie widziała tak potężnego wysypu bostonki, była prawdziwie zafascynowana I pełna żalu że nie dałam rady dotrzeć do przychodni w tej najgorszej fazie, mówi że chyba wszyscy lekarze by się zlecieli oglądać... No a żeby nie było za fajnie - zaczyna mi się robić jęczmień na prawym oku Edytowane przez Kija80 Czas edycji: 2013-11-23 o 16:16 |
|
|
|
#328 |
|
Wtajemniczenie
|
Heeejo
![]() Bokeh- jesteś przepięknaaaaaa !!! Kija- mam nadzieję, że te dolegliwości już się od Was odczepią ! Lady, Silver, Charlizz - gratuluje nocek ![]() Szaja- gratulacje dla Dorki ! dziewczyny jesteście wszystkie moimi mistrzyniami, z tym gotowaniem sprzataniem. Ja dzisiaj siedzę i śmierdzę mam takiego niechcieja że szok, dobrze że moim mężem nie jest TŻbokeh bo by mnie zrugał ostro ![]() Jutro TŻlenova ma wolne także pewnie mnie nie będzie. Miłego weekendu ! |
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Lejdi, mega zazdroszcze nocy, u nas koszmar, na dodatek nie umiem się zmobilizować żeby odstawić, na dodatek Amelka przyssana w nocy do UU i dziś nie karmiąc 4 h miałam takie nawały że masakros... czułam ze wszystko napływa itd....
smutno mi jakoś... jakiś dołek mnie dopadł... z tego smutku... ide robić karpatkę
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-11-23 o 16:57 |
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Hje hje, już się miałam podniecać, że szybko się ogarnęłam z tym, co miałam ogarnąć... A tu się ciemno zrobiło
![]() Pola właśnie ma drzemkę Mam nadzieję, że przed 19 się obudzi...![]() Bokeh, jaaaaaaaaaaaammmiiii!!! ![]() Lecę dalej oglądać skoki! ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Żem se obejrzała ![]() Korzystając z okazji poszłabym się kąpać, ale łazienka zajęta... ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Akurat się zwolniła łazienka, jak Pola się obudziła No trudno
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

jak nie znajdę taniej na all, to kupię
oby to nie był tylko jednorazowy wybryk Pietraszka

ja już po rossmannie 
blendujesz wszystko razem czy nie ?

Mi dają wszędzie, bo wystarczy, że im powiem, że pracuję w wizażu i dostaję. Poza tym, w każdej drogerii powinni Ci zrobić malutką odlewkę z testera na Twoją prośbę, bo inaczej nie szanują klienta. To normalne, że chcesz sobie dobrze dopasować podkład. 

Mam nadzieję, że przed 19 się obudzi...
No trudno