![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
jeszcze się pochwalę jakie klikłam Hani http://allegro.pl/spodnie-zara-82cm-...700680570.html
![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- i jeszcze Wam polecę ta odzywkę szczególnie dla włosów farbowanych i po zabiegach róznych http://falelokikoki.pl/aktualnosci/n...sam-marki-mila i pięknie pachnie ![]()
#302 |
Zadomowienie
|
Hej
na bieżąco jestem, ale nie będę cytować, bo nie mam czasu ![]() Ola spala od 19.30 do 8.30 bez żadnej pobudki ![]() Ale wcale mi się to nie podoba, bo przez to zasnęła po 12, wstanie pewnie koło 14 i nie będzie drugiej drzemki, bo przecież nie położę jej o 17... więc przez to muszę się teraz spinać ze wszystkim, muszę wyfewciować dom i chciałam się uczyć, ale jak Ola nie będzie spala to ciężko, bo mi zabiera książki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#303 | ||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() zapowaida się penisowy weekend, zresztą tak samo jak dwa poprzednie; źle mi ![]() są te białe body z muszką w HM? kurde, tak dawno nie byłam na żadnych zakupach ![]() ![]() Cytat:
![]() brawa za "chodzenie" ![]() Cytat:
![]() a co, pokaż mu ![]() ![]() ![]() Filip też mówi gej, ale jemu to się nie dziwię, osłuchał się przy mnie o gejosach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() coś te nocki fajne dzisiaj były
![]() |
#304 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bylam dzis w Rossie i zglupialam. Nie napalalam sie wczesniej na te promocje, bo na codzien tylko tuszuje rzesy+czasem roz. A okazalo sie, ze jednak milion rzeczy jest mi niezwykle potrzebne i nie wiem co wybrac ![]() Hebe ostatnio intensywnie sie rozwija, moze i u Ciebie bedzie? Zupka z marchewka, pietruszka, selerem, porem i jarmużem. Na drugie kasza jaglana z kapusta czerwona, marchewka, selerem, pietruszka+zoltko. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-11-23 o 12:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
Nawijko jak robisz kapustę ?
![]() Laski u mnie taka mgła że masakra. Ledwo blok naprzeciwko widać ![]() Brzuch mnie boli i krzyże i @ mam ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
Bokeh a masz jakas odzywke bez splukiwania do lokow? Kiedys byla rewelacyjna z Sunsilka ale wycofali juz daaaaawnoooooooo
![]() Podobno do podkreslania skretu rewelacyjny jest 'zel' z siemienia lnianego. Musze sprobowac w koncu bo sie zebrac nie moge ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak to jest na zakupach kosmetycznych. ![]() ![]() ![]() A co do Hebe, to oby, oby. Na pewno od jesieni przyszłego roku będzie u nas Sephora. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Kroje w wieksze kawalki, gotuje, a potem leciutko blenduje
![]() Jak przy innych zupkach. Cytat:
![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-11-23 o 13:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() Znowu nie mogę się poodnosić do Was bo kolejny raz przesunęli nam podłączenie Internetu. Już ponad miesiąc czekamy :/ W dodatku mam chyba zapalenie kręgów szyjnych. Nawet nie będę wspominać jak się męczę i jaki to jest ból :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#311 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i jej zrobiłam brokuła,marchew, seler i pietruszka i do tego pierś z kuraka i makaron
![]() |
#313 |
Zadomowienie
|
*dom wyfewciowany
*dziecko nakarmione *pranie wstawione *ubrania posortowane *obiad w piekarniku *zdjęcia na all porobione *makijaż uczyniony ![]() *herbata wypita, pączek zniknął ![]() *wizaż - challenge accepted ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Black, to ja też poproszę o przepis na rozświetlajacy makijaż ![]() i jeszcze Cię pomęczę: bo tak: teraz uzywam podkładu borszła ![]() ![]() ![]() btw orientujesz się które drogerie mają próbki? Bo co się zapytam to oczywiście nie mają ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- ellmi a może fewciowy reset?? Dobrze by Wam zrobił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Spróbuję dodac zdjęcia....
![]() i ![]() ciekawe czy się udało ![]() o jezusie sory że takie wielkie ![]() Musiałam tak bo zdjęcia nie ładują sie mi przez forum :/
#315 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- miałam kupić Kate z Rimmela ale kolor tej jest idealny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Zadomowienie
|
Bokeh, cudnie!
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- nudzę się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Raczkowanie
|
I co? Miał być w końcu wspólny domowy obiadek, to mąż zadzwonił, że właśnie jest na wypadku śmiertelnym i nawet nie wie ile mu zejdzie.
Parszywa praca w policji ![]() Obiad zjadłam sama, a dla tz stygnie. Bokeh, cudnie! Jak nie Ty ![]() A tak na serio, bardzo promiennie na tym zdjęciu wygladasz. |
![]() ![]() |
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() evel,charliz ![]()
![]() |
#319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do podkładu, to spróbuj w takim razie 110 Ivory, jest różowiutki. Innym rozwiązaniem jest zakup pudru o różowym pigmencie (Inglot, puder sypki nr 11 na przykład), który Ci wyrówna koloryt podkładu i jednocześnie go nie przyciemni. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-11-23 o 14:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#320 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- zaraz pożałuję tych słów, ale muszę Wam powiedzieć... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już odkurzyłam pomyłam naczynia zrobiłam Hani obiad który zjadła ![]() Obejrzałam zbuntowanego(wczorajszy odcinek) wizażinguje pomalowałam się ![]() ogarnęłam jako tako Zebrałam pranie i zaraz będę prasować weeeeź! widziałaś mnie przecież na żywo ![]()
![]() |
#323 |
Zadomowienie
|
Bokeh, oczywiście,że wolny czas, spędziłam na niczym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Zadomowienie
|
Dziękujemy z Ewą za brawa
![]() Bokeh cudnie wyglądasz! ![]() Black to ja też czekam na makijaż na blogu ![]() Lady brawo za nockę ![]() ![]() Pisałam wczoraj, że Ewie się poprzestawiało i wstaje o 5. To dzisiaj było inaczej i wstała o 3:20 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
#327 |
Zadomowienie
|
No więc tak:
Byliśmy do kontroli i dzieciaki zdrowe (o ile im się bostonka nie rozwinie ale jest szansa że nie bo już powinna jakby się ode mnie zarazili a nic się nie dzieje, tfu tfu tfu). Moja bostonka potwierdzona przez pediatrę ![]() ![]() No a żeby nie było za fajnie - zaczyna mi się robić jęczmień na prawym oku ![]() Edytowane przez Kija80 Czas edycji: 2013-11-23 o 15:16 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Wtajemniczenie
|
Heeejo
![]() Bokeh- jesteś przepięknaaaaaa !!! ![]() Kija- mam nadzieję, że te dolegliwości już się od Was odczepią ! Lady, Silver, Charlizz - gratuluje nocek ![]() Szaja- gratulacje dla Dorki ! ![]() dziewczyny jesteście wszystkie moimi mistrzyniami, z tym gotowaniem sprzataniem. Ja dzisiaj siedzę i śmierdzę ![]() ![]() Jutro TŻlenova ma wolne także pewnie mnie nie będzie. Miłego weekendu ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
Lejdi, mega zazdroszcze nocy, u nas koszmar, na dodatek nie umiem się zmobilizować żeby odstawić, na dodatek Amelka przyssana w nocy do UU i dziś nie karmiąc 4 h miałam takie nawały że masakros... czułam ze wszystko napływa itd....
smutno mi jakoś... jakiś dołek mnie dopadł... z tego smutku... ide robić karpatkę ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-11-23 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
Hje hje, już się miałam podniecać, że szybko się ogarnęłam z tym, co miałam ogarnąć... A tu się ciemno zrobiło
![]() Pola właśnie ma drzemkę ![]() ![]() Bokeh, jaaaaaaaaaaaammmiiii!!! ![]() ![]() Lecę dalej oglądać skoki! ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Żem se obejrzała ![]() Korzystając z okazji poszłabym się kąpać, ale łazienka zajęta... ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Akurat się zwolniła łazienka, jak Pola się obudziła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.