![]() |
#301 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kto ze mną zaczyna odchudzanie
no dziewuszki-zdaję relację z dnia dzisiejszego.Poćwcizyłam koło 14,potem się rozciągałam i po 17 się masowałam.Ten masaż dodał mi tyle energii,że zrobiłam sobie gruntowne sprzątanie na półkach z kosmetykami.Teraz jest tak pięknie wszystko poukładane
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napewno niedlugo zniknie ci kolejny kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziś sie obrzarłam, dopiero co zjadłam 5 sucharków i 8 czekoladek... straszne!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
hehe
![]() sluchaj,napewno nic ci zlego nie bedzie od tego dzisiejszego szalenstwa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bo wage mam popsuta i szkoda mi kasy na nową ![]() ![]() tak po prostu ciezko sie czuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Zadomowienie
|
A ja zaczynam od kilku dobrych miesięcy słynną "szóstkę" - dzięki której tu trafiłam, szukałam o niej na necie i buch wizaz.pl.
Ale jutro to napewno zacznę, obiecuję !!! Jak mi się uda to dam znać ![]() A jak nie to też dam ![]() A i mój TŻ obiecał mi 2 lata temu kupić hula-hop bo bardzo ale to bardzo chcę mieć piękny brzuszek, a napradę dziewczyny to pomaga (mój znajomy jakieś 15 lat temu poderwał sobie fajną "laskę", która rzeźbiła talię na hula-hop i nadal ma hulahop - to samo ![]() No i dziś nagadałam, natrułam TŻ bo przypomniała mi o tym jakaś nowa reklama w TV i znów obiecał mi hula-hop w najbliższych dniach. Za 2 lata znów mi sie przypomni i tak upłynie moje 15 lat bez hula-hop i nie bedę fajną 40-stką ![]() Ale jutro tzn. dzisiaj zaczynam "szóstkę". Z jednego się ciesze że dużo moich koleżanek na "szóstke" namówiłam, szkoda że one nie mogą namówic mnie.
![]() |
#307 |
Zadomowienie
|
mafda, a cóż to za "szóstka"??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
mysle ze chodzi o 6cwiczen na brzuch ze strony www.brzuszki.blog.onet.pl :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
o 9 wstałam, 2 godzinki spacerku po miecie
![]() ![]() a teraz robię sobie kaszę gryczanš ![]() ![]() dzi sie ważyłam i 2 kilo mniej ![]() ![]() ale ze mnš to tak jest ![]() ![]() a co tam u was dziewczynki, hmmm ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Wtajemniczenie
|
![]()
No ja już jestem po treningu dopołudniowym-ćwiczyłam około pół godzinki trening pilatesa,jogi i ćwiczeń izometrycznych.Mam nadzieję,że,jak dziś jeszcze poćwiczę aerobik przez pół godzinki(plus rozgrzewka i rozciąganie czyli razem z 52 min),to jutro mnie nie będą boleć mięśnie...
![]() ![]() A jak reszta dziewuszek?Jak tam idą wam ćwiczonka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sandra ![]() ![]() gratuluję silnej woli ![]() ja dzi do południa chodziłam 2 godzinki, póniej też troszkę po miescie (trochę ruchu mi się przyda czasem ![]() mam zamiar kupić bieżnię, bo nie lubię ćwiczyć bez przyrzšdów ![]() byłam w sklepie, ale był tylko rower stacjonarny hmm a bieżni nie było ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
gdzie to wyczytałam
![]() Żeby schudnšć, nie wystarczy jeć mniej. Zwłaszcza, jeli nadmiar sadełka kryje się na brzuchu. Oto specjalne rady dietetyczne dla wszystkich, którzy chcš mieć brzuch jak deska. Aby mieć płaski brzuch, musisz przede wszystkim zachować tzw. równowagę energetycznš. Naukowcy amerykańscy stwierdzili, że włanie wtedy, gdy jest ona zachowana, organizm najszybciej spala tłuszcz i buduje tkankę mięniowš. Równowaga energetyczna to różnica między liczbš kalorii, jakie dostarczasz organizmowi, a ilociš, którš spalasz. Jeli np.zjesz drugie niadanie o wartoci energetycznej równej 600 kcal, a spalisz 100 kcal, Twoja równowaga energetyczna wyniesie 500. Idealna wartoć to 300500 kcal. Jeli jesz trzy duże posiłki dziennie, a mało się ruszasz (czyli mniej spalasz), wartoć ta jest zbyt duża. To niedobrze. Stwierdzono bowiem, że osoby z najwyższym balansem energetycznym ważš najwięcej. Aby przyspieszyć przemianę materii i szybciej spalać tłuszcz, jedz częciej. To najważniejsza zasada, którš powinna zapamiętać. Jeli zjesz 3 normalne posiłki i 3 niewielkie przekšski dziennie, będziesz miała prawidłowš równowagę energetycznš. Dzięki temu szybciej schudniesz, spalisz tłuszcz (zwłaszcza ten w okolicach brzucha) i zyskasz więcej tkanki mięniowej. Ta teoria ma poparcie nie tylko naukowe, ale i praktyczne. Jedzšc częciej, nie dopuszczasz do napadów głodu, które niemal zawsze kończš się przejedzeniem hmmmmm ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
znacie dziewczynki jakies przyrzšdy do ćwiczeń prócz bieżni , roweru stacjonarnego i trampoliny (jak bym skoczyła to bym sšsiadom dziurę w podłodze zrobiła
![]() ![]() bieżnia to dobry pomysł ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Mozesz kupić stepper a jeśli chodzi ci o coś taniego to twister.
No ja poćwiczyłam ok. 45 min,w tym aerobikiu-25 min(plus rozgrzewka aerobowa czyli 33 min) i porozciągałam się ok.15 min,a potem się zrelaksowałam,żeby nie mieć kłopotów ze snem.I teraz zadowolona to opisuję ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz , ze dzis dałam ciała z moja dieta, wiec mnie nie drażnij - kochanie - przed snem ![]() ![]() ![]() ![]() Ty taka sumienna, a ja... musisz mnie bardziej pilnować!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! bo to dzisiejsze obrzarstwo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Zadomowienie
|
dziekuje kochana za wsparcie, postaram sie nie grzeszyc od jutra
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja sobie włanie piję herbatkę czerwonš (weszło to mi już w nawyk ![]() buziaki dla Was dziewczynki za to, ze jestecie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
nom i zajrzałam na allegro
![]() chyba jednak zdecyduję się na twister ![]() ![]() ![]() ![]() fajny przyrzšd do ćwiczeń ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Naughty-bardzo fajny i najważniejsze tani
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
![]()
hej!
a ja mam w domku steper, ale niestety nie moge z niego korzystac bo mam wade biodra..i taki ruch mam niewskazany ![]() ja dzis zjadlam chyba za malo..w sumie to chyba dlatego ze praktycznie nie bylo mnie w domku i nie bylo czasu na robienie obiadku/kolacji.. ale zawsze troche kalorii mniej bede miala zjedzone ![]() a ty paris sie nie przejmuj..ja prawie ze jestem pewna ze w ten weekend zjem za duzo..pozostaje mi tylko miec niewielka nadzieje ze sie opre pysznoscia.. ;p sandra-szkoda ze fitness nie jest moim zywiolem..napewno dobrze by mi to zrobilo.. ![]() naughty-napisz potem jakie wrazenia po tym twisterze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się muszę wstrzymać 3 tygodnie z kupieniem twistera ![]() ostatnio troche przyszalałam ![]() ![]() ![]() ![]() no cóż.....3 tygodnie musze wytrzymać bez twistera ![]() dzi skakalam na skakance w domu ![]() dobrze, ze mam wyrozumiałych sšsiadów ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
napiszę napiszę ![]() ![]() buziaaaaaki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzi byłam w Rosmannie i dorwałam lakier ![]() po prostu jest na to rada ![]() ![]() ja jeszcze przed snem napiję się zielonej herbaty ![]() dzis mialam ochotę na co co jest słodkie i dorwałam troszuńkę winogron ![]() jestem z siebie dumna, bo jak byłam po mineralkę w sklepie to nie rzuciłam się na czekolady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Zadomowienie
|
noo dziewczyny, od dziś znowu wracamdo diety:0
koniec z obżarstwem!!!!!!!!!! dość dobrze dzień zaczęłam ![]() mam nadzieję , że powrót do 1000 kcal mi sie uda i znowu coś się ruszy z moim ciałkiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oja ![]() ty juz tyle rzeczy zrobila, a ja dopiero zwlekłam się z łóżka ![]() ![]() dieta do 1000 kcal nie jest tak trudna do wykonania ![]() ![]() też zaraz wybywam na pieszo do miasta ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
![]()
czesc dziewczyny
![]() ja juz mam za soba dosc dlugi "spacerek" po sklepach hehe ![]() teraz pozostaje mi tylko sie trzymac naszych magicznych 1000kcal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też troszke się przespacerowałam ![]() ![]() 30 minutek sprzštałam pokój ![]() dzi zjadłam troszkę udka ![]() ![]() ![]() 2 pieczywa Wasa ![]() 4 herbatki czerwone ![]() 1 zielonš z cytrynš ![]() pół szklanki mleka ![]() to by bylo na tyle ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
![]()
a ja na sniadanko zjadlam ciemna byleczke z twarozkiem light, pomidorkie, salata i papryka.. mowie wam, pysznosci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.