![]() |
#301 |
Bang Bang Bang
|
Dot.: Sierpień- Perfumy, balsamy, Victoria’s Secret, Sleek, Mary Kay, Dior, Clinique,
Hmm... A gdybym oddała oba Fancy, mogłabyś dołożyć odlewkę tej Lolitki + odlewkę Cherry In The Air lub Hermesa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Bang Bang Bang
|
Dot.: Sierpień- Perfumy, balsamy, Victoria’s Secret, Sleek, Mary Kay, Dior, Clinique,
Gdybyś zdecydowała się na Fancy, mogłybyśmy zrobić większą wymiankę - Twoje Hot Couture i Absolutely Me + odlewka za mojego Aliena, Fancy i Fancy Love
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Bang Bang Bang
|
Wstępnie możemy umówić się na wymianę Alien - Hot Couture
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! DZiekuje za wpis.
![]() Nie znam zupełnie tych kosmetyków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Zaproponowałaś wymiankę u mnie. Za trzy produkty Babki Agafii zainteresował mnie: The Balm Sexy Mama– kultowy puder transparentny - zużycie 2%, dwie małe dziurki na tekturze wewnątrz przy lusterku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
Taki róż: http://1.bp.blogspot.com/-wg6wZGfVir...0/hmprod1.jpeg A maski Agafii są w takich saszetkowych opakowaniach z zakrętką, 100 ml. Resztę napisałam Ci w wiadomości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Bang Bang Bang
|
Hej
![]() I co, namyśliłaś się? Bo nie wiem, czy rezerwować Aliena? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
Witam ponownie.
W takim razie za 3 maseczki do twarzy, maskę do ciała oraz szampon Babki Agafii, żel pod prysznic Planeta Organica i róż H&M jestem chętna na The Balm Sexy Mama – kultowy puder transparentny. Tak jak wspominałaś możesz dorzucić też ten podkład 123 albo jak masz jeszcze jakieś jasne próbki podkładów, wszystko chętnie przyjmę i przetestuję. Za żółty cień podziękuję, bo raczej nie maluję się na żółto. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Niestety podoba mi sie tylko tonik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Mam problemy z inter. cos nie chodzi.....radiówka pieprz.....a
![]() Nie musi byc jakis gornopólkowy,chociaz najlepszy jaki mialam i bardzo lubilam to EL taki duzy ogrągły-super był ![]() A w ogole widzisz cos u mnie>JAk tak,to ja jeszcze bym przygarnela Lanvin Me-perfumetka i odlewke Hermesa,ale ktory to mandarynkowy jest? Moze chcialabys paletke Collistar z mojego watku,dalam za nia 99 zł a ubytek malenki.JA sie cieniami nie maluje w ogole juz. Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2014-10-11 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
Ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Coś za Escadę?
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
Jasne,poczekam
![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- No,no....ślicznosci ten róż ![]() Bardzo ładny...taki różowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
A nie chcesz i aparatu i TT za te perfumy?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
Przesyłam więcej zdjęć
![]()
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
Ok, tak więc czekam na wiadomość
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Tak, on jest na akumulator który oczywiście oddaję razem z aparatem. Powiem Ci szczerze, że nie mam zbytnio rozeznania czy trzyma długo, bo był ze mną tylko raz na wycieczce a tak to robiłam nim zdjęcia wyłącznie na bloga. Ale podczas tej wycieczki i robienia zdjęć cały dzień, ubyła tylko jedna kreska więc wydaje mi się, że będzie długo trzymać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
A dorzucisz mi jeszcze Kylie Minoque Sweet Darling edt 15ml
nowe w folii i kartoniku? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Raczej nie szukam już maseł/balsamów, bo mam ich spore ilości mimo tych co wystawiłam w wątku ![]() A tą małą kolorową kosmetyczkę z tego zdjęcia KLIK jeszcze masz? Wymieniam się raczej za konkrety lub opakowania dla moich kosmetyków, bo mam ich sporo, dlatego za balsamy i błyszczyk dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- A czy jesteś w stanie dorzucić mi do flakonu Escady odlewkę Hermesa? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Oddasz w takim razie 5 ml Givenchy Hot Couture edp? ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Z tych które masz nic mi nie wpadło w oko. Umówmy się na perfumy w zamian za aparat i TT bo nie ma co przedłużać już ![]() No i co ciekawego wyczytałaś na moim blogu? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
Pod ladą nic nie mam.
![]() Jeśli dziewczyna od wymiany za Rassasi i miniaturkę nie odezwie się do końca tygodnia, to te rzeczy nadal będą wolne (i Harajuku G). Szczotka prawdopodobnie wyleci, bo jestem już po wymianie adresów. W czasie jak o nią zapytałaś była już w zaawansowanych negocjacjach. Tym zestawem Vichy byłabym zainteresowana jeśli jest rzeczywiście nowy i jeśli zwolnią się jakieś rzeczy za które chciałabyś go oddać.
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
Możesz dorzucić Bombkę, przypomnę sobie jak pachnie. Idziemy w takim razie na PW?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#323 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() U CB interesuje mnie jedynie paletka sleeka masz tylko oryginal? Czy wszystkie ze zdjęcia ? ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Tylko ze jedna paletka to mało jak za j.lo jesli Ci zależy to przejrzę dokładnie Twój watek i ewentualnie wybiorę rzeczy którymi byłabym zainteresowana bo nie wiem co jesteś w stanie oddać za ten zapach i czy mi tez to odpowiada Spokojnie foto byc nie musi znajdę w necie ,ja tez niestety mam problem z aparatem dlatego tak to w wątku wyglada ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Kod 613821 mam z wymiany ,fotki niestety nie zrobię na razie nie mam możliwości ,zostalo ciut mniej niż połowa czyli na moje oko 40% ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Tak znałam ja lubię tego typu zapachy i moim zdaniem niczym sie nie różni od nowości bo kiedyś juz go miałam ,Wizażanka zapewniała ze go przechowywała w ciemnym suchym miejscu w odpowiedniej temperaturze i ja rownież tak postępuje z perfumami a postanowiłam wymienić trochę zapachów bo mam ich juz za duzo a miejsca brak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Bang Bang Bang
|
Hej hej
![]() Kochana, Fancy już nieaktualne - Fancy Love poleciało na wymianę z inną wizażanką, a "zwykłe" Fancy mąż kategorycznie zakazał mi oddawać ![]() ![]() ![]() Opisać Aliena... Ciężka sprawa, bo ja lubuję się raczej w słodkościach i to nie do końca moje klimaty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie Escada i FM Dior Cherie
![]()
![]() |
#326 |
Wtajemniczenie
|
Sleek na pewno szkoda ze została tylko ta paletka...
Wypatrzyłam kilka rzeczy Victoria's Secret 250 ml body lotion Aqua Kiss - zapach frezji i stokrotek, piękny i trwały. Wyciśnięta jedna kropla dla przetestowania zapachu Kylie Minoque sweet darling 15ml farmona peeling Ale w sumie chodzi mi o tylko o sleeka wiec sama nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Wtajemniczenie
|
Ok moze jakaś dokładkę bedziesz miała no zobaczymy pomyslimy
![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Podoba mi sie jeszcze escada cherry ale widzę ze to tylko odlewka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Rozeznanie
|
Nic nie potrzebuję z tego co masz.
No chyba, że trafią Ci się maszynki do golenia to się odezwij
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
Widze,ze Escady juz nie masz;( Tony z mojego watku tez w negocjacji wiec odezwe sie jak juz bede cos wiedziala
![]()
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
To sie maluj na zdrowie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.