![]() |
#301 | ||
.
|
Dot.: Jesienne odchudzanie :)
Cytat:
![]() ![]() a ci kulturyści to faceci, z którymi się spotykałam albo byłam w związku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#302 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A no dietkuje, ale ćwiczenia mam ograniczone ![]()
![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
a dokładnie co z nogami się dzieje?
![]() |
![]() |
#304 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A z tym, że si podobałaś to co w tym dziwnego? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#305 |
.
|
bo mam sporo zbędnych kilogramów ;p pocieszający jest fakt, że jestem typową klepsydrą z dużymi cyckami
![]()
![]() |
#306 |
Przyczajenie
|
Hej, mogę się przyłączyć do Was?
Pisałam na innym wątku, ale tam cisza. Może coś o sobie napisze, mam 28 lat 170 cm, i 12.09 ważyłam 76 kg po 2 dniach diety 74,2(woda), teraz nie wiem ile jutro będę się ważyć. Jak widzę stosujecie tu zdrowe racjonalne odżywianie i bardzo dobrze. Ja tak nie umiem, tzn. umiem do wieczora a wieczorem hulaj dusza jem bez opamiętania. Dlatego stosuje dietę Dukana z własnymi modyfikacjami. Jak do tej pory idzie mi dobrze, więc jestem pełna zapału. Według Dukana powinnam ważyć 62,5 więc do tej wagi będę dążyć, bo nigdy tyle nie warzyłam(w dorosłym życiu). Jeszcze długa droga do celu. Edytowane przez cos tam Czas edycji: 2014-09-17 o 15:23 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
.
|
witamy
![]() jeśli masz napady obżarstwa wieczorami to znaczy, że masz źle zbilansowaną dietę ![]()
![]() |
#308 |
Zadomowienie
|
Witamy i zapraszamy
![]() Zabiegana dziś jestem, ale poćwiczyłam cardio i 8min abs. Śniadanie- owsianka z bananem i żurawiną, obiad kapuśniak i pierś z kurczaka, teraz zjadłam serek wiejski, na kolację będzie chyba tuńczyk ![]() Muszę się pochwalić swoim małym sukcesem- mam jeansy które nigdy nie leżały na mnie tak dobrze jak teraz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
.
|
brawo
![]()
![]() |
#310 |
Wtajemniczenie
|
Witam nową koleżankę w wątku
![]() Brawa za spadek! ![]() ![]() skazana no no jak się u kogoś kg fajnie, tzn. proporcjonalnie rozkładają to wygląda ta osoba o wiele lepiej, niż jeśli się gdzieś kumulują ![]() A faceci w sumie lubią biuściaste ![]() Ja swój biust pogrzebałam wraz z kg ![]() ![]()
![]() |
#311 |
Konto usunięte
|
Uszakowanko
![]() ![]() Moja dieta to póki co, hmmm... Zmiana nawyków żywieniowych, mam nadzieję że już na stałe. ![]() ![]() ![]() Niby nic, a te 1,5kg spada. No i psychicznie to nie jest takie obciążające, jak liczenie kalorii i myślenie ciągle o jedzeniu ![]() ![]() cos tam, witaj! ![]() W ogóle myślałam nad przekształceniem wątku w zamknięty klub. Można by wtedy np wrzucać zdjęcia i bardziej swobodnie rozmawiać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Zadomowienie
|
Myślę, że można po prostu utworzyć klub a tutaj pisać normalnie, tam będziemy wrzucać właśnie fotki itd
![]() ![]() Farma kiedy będą wyniki egzaminu? Jeśli już mówiłaś to wybacz, ale przegapiłam ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Wtajemniczenie
|
Też myślę, że utworzenie klubu z fotkami to dobry pomysł, a pisać spokojnie możemy tutaj
![]() Tabelka to taka motywująca jest, ale ja bym do niej wrzucała co poniedziałek tylko wagę, bo jak jest za dużo danych to jest ona nieczytelna ![]() Po jakimś tam aktywnym czasie udzielania się "nowa" osoba byłaby zaproszona tylko to może zrobić chyba założycielka wątku ![]()
![]() |
#314 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja muszę się szczerze przyznać, że na początku a wydaje mi się, że nadal jestem na początku też było mi trudno komponować posiłki... Moja metoda jest taka, że przeglądam sobie różne dietki i modyfikuję o to czego wg mnie brakuje. Ale nie trzymam się sztywno jadłospisu, np. jak na obiad jest ryba z surówką a ja mam ochotę na brukselkę to gotuję brukselkę ( a tak nawiasem mówiąc to sama brukselka bez masełka i bułki tartej też pyszna- gdybym to wiedziała od zawsze to pewnie mniej byłoby do zrzucenia ![]() Co do ilości to podobnie jak Katalonkaaa jem wolniej i nie obżeram się tylko dlatego, że mi smakuje. Jem do takiego momentu, że czuję się syta, ale jeszcze coś by weszło. Staram się nie dopuszczać do zbytniego wygłodzenia- jem w miare regularnie. Jak jest pora obiadu a ja jestem na jakimś spotkaniu czy zebraniu to w przerwie jogurt z otrębami plus woda i jestem zasycona. Uff tak się rozpisałam... No nic idę zjeść kolacje
![]() |
![]() |
#315 |
Przyczajenie
|
Dzięki za miłe przyjęcie i rady odnośnie jedzenia. Do takiego etapu chce dążyć by zjeść to na co mam ochotę( chodź u mnie to zawsze i pod każdą postacią jest ser
![]() Czy wieczorami jem z powodu głodu?- czasem tak ale rzadko. Najczęściej to wyglądało tak: od dziś dieta, na początek kawa, śniadanie raczej późne i za małe, bo przecież dieta, obiad normalny, ok. 18 kolacja, ok. 20 kładę synka spać i tu zaczynał się problem wchodziłam do kuchni i musiałam zjeść tosta z serem, chodź jeszcze kiedy go usypiałam obiecywałam sobie, że tym razem nie zjem i tak przez większość czasu. A teraz jak nie mam takiej swojej diety tylko można by rzec rygor to idzie mi dobrze, aż sama się dziwę ![]() No dobra już nie zanudzam Was swoimi wywodami i idę spać. Jeśli można to też jestem za tabelą z kg. myślę, że to fajna motywacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
Czy machanie grabiami przez godzinę po podwórku można zaliczyć do aktywności ?
![]() Jutro będzie stepper!! ![]()
![]() |
![]() |
#317 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A pewnie ![]() Wagi chciałam wrzucić w pierwszy post, jak było wcześniej ustalane, ale niektóre z Was nie napisały nawet swoich wag startowych ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczęta. Prosimy o wypisanie danych: Waga start: Waga meta: Wzrost: Jak: przykład: Stokrotenka Waga start: 60kg Waga meta: 52kg Wzrost: 164cm Jak: Stepper, bieganie, MŻ Moje możemy już wrzucić ![]() a moze w następnej części damy wymiary, żeby porównywać, co Wy na to? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Zadomowienie
|
Ja mam problem z wagą bo w moim mieszaniu jest tak krzywa podłoga, że wystarczy przesunąć wagę o 5 cm a już różnica 2kg :-( dlatego wolę centymetry bo waga jest u mnie niemiarodajna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musimy miec jednolite pomiary, inaczej nie dojdziemy do ładu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Zadomowienie
|
Jutro podam tak orientacyjnie ;-) Czas już na mnie, pora spać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Waga meta; 60 Wzrost; 165 Jak; MŻ, ![]() Wiecie jak ja marnuje darmowa szanse? Mieszkam na 10 pietrze.SCHODY to moja przyszlosc ![]() Alle jestem glodna ide spac, dobranoc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#323 | |
.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#324 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zaraz zabieram się za śniadanie kefir, siemie lniane, ostropest, kilka truskawek i otręby. Chyba nie najgorzej? Waga start: 76 Waga meta: 62,5 Wzrost: 170 Jak: modyfikowany Dukan A dziś waga pokazała 73,o ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Zadomowienie
|
Hej! Jak na mnie to mega wczesna pora, ale muszę zaraz jechać na uczelnię złożyć indeks i potwierdzenie praktyk
![]() Waga najwyższa w życiu (sierpień 2013) 91kg Waga start (sierpień 2014): 76,5 Waga obecna: 71,9 Waga meta: 59 Wzrost: 165 Jak: ćwiczenia z Jillian, FB, racjonalne żywienie, zero alkoholu, zero grzeszków cos tam- jakieś ubogie wydaje mi się to śniadanie ![]() Edytowane przez Katalonkaaa Czas edycji: 2014-09-18 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki!
![]() Ja już po śniadaniu - owsianka z brzoskwiniami ![]() ![]() Co do pomiarów to ja bym zaproponowałam wzrost i wagę z poniedziałku każdy musiałby podać ![]() Bo np. moja waga startowa to 87,4 kg, ale już trochę zrzuciłam, a waga wróci do mnie dopiero w niedzielę - siostra komuś pożyczyła ![]() Wzrost: 160 cm
![]() |
#327 |
.
|
ok, niech stracę ;p będzie większa mobilizacja, żeby zrzucić
![]() waga startowa najwyższa w życiu - 93,5kg waga obecna - 87,5 kg waga docelowa - 57kg (nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek tyle ważyła :P) wzrost - 160cm plan - zbilansowana dieta, siłownia (przynajmniej 3xtygodniowo), joga (jeśli finanse pozwolą), wieczorne aeroby na orbitreku.
![]() |
#328 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No no, wagi poniedziałkowe, jasna rzecz ![]() Skazana, widzę, że się przełamałaś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Zadomowienie
|
Edytowałam porannego posta i podałam wagę startową do tego wątku bo waga startowa rok temu była zupełnie inna
![]() Dzisiaj PRZYMUSOWA przerwa od ćwiczeń i mały grzech, ale mam nadzieję że mnie rozgrzeszycie- przechodziłam przez rynek do Rossmana i zobaczyłam autokar do oddawania krwi- nigdy tego nie robiłam- i spontanicznie podjęłam decyzję, że dziś jest ten dzień ![]() ![]() ![]() Skazana- po Twoim czajeniu się też spodziewałam się czegoś grubo ponad 100 kilo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
Farmakopea powoli wrzucaj nasze wagi/wzrosty
![]() Przyszedł mi stepper, ale kurier przyjechał mi do pracy a to ch.lestwo ciężkie jest i mi kierownik podrzuci jak będzie wracał z firmy do domu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.