|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Nie pytałam. A le czuje się bardzo dobrze, lepiej niż z P wiec juz by mogła wyjsc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
No to dobrze! Ja na jej miejscu pwenie posiedziałabym w szpitalu bo trochę spokoju ma
![]() ![]() Asia miałam się wcześniej zapytać chcesz trochę dzwoneczków? Bo kupiłam na ebayu i dziś przyszły ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Któraś pytala co będe szyć - spodnie dla M :P Musze skrócić szare dresy bo wyszły mi za długie a nie mam ściągacza aby trzymały się nózek i nie opadały więc trzeba skrócić. No i obiecałam Passion spodenki w paski takie jak ma M bo jej to taka chudzina,że zmieści się w srkawkach materiału które mi zostały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez chcialam napisac ze charakterek po mamusi ![]() Ee tz chce posciele w misie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Takaya to daj znac jak z dzwoneczkami
![]() ![]() Ewcia kupujcie taka jaka sie Wam podoba ![]() ![]() ![]() O mamo musze spac... Bo caly dzien w Rzeszowie przede mna. A nie mogiem. P pojechal wyjatkowo dzis do pracy i o tak... Aaa pisalam Wam o plaszczyku co kupilam na ciuchach? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No nic miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
asiu no wlasnie problem w tym ze Nam sie podoba co innego
tz jak najbardziej kolorowo i rozowo ![]() na pon dostał wolne wiec jedziemy na zakupy ![]()
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
Hej, maluch spi i postanowilam was odwiedzic
![]() ![]() ![]() ![]() Ciesze sie ze juz mam to za soba. Przypomnialam sobie bole porodowe bo pod ktg mialam juz 6 cm wiec dosc silne... a sala do cc byla zajeta wiec czekalam... W miedzy czasie pytali czy nie chce rodzic dolem! i juz mialam mega stresa do końca, dokad nie dostalam znieczulenia na operacji... Lekarz mowi ze jakby odszly wody to musialabym urodzić sn... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
Ik, fajnie ze wpadlas. Ale Ci K niespodzianke zrobil! Ja nie wyrabialam juz przy 3 cm i dostalam znieczulenie. A Ty IK chcialas cesarke czy takie wskazanie mialas?
![]() |
#308 |
Wtajemniczenie
|
Ik super ze udali ci się i yak coś wziac
![]() ![]() Monita a ile ty rodzilas? Ja przez 2tyg chodziłam. Z 2,5cm rozwarciem i pamietam ze rano jak wstalam z lozka i poszlam do wc to(w dzien porodu) to byli jakos dziwnie ze wiedxialam ze to dziś. Zostawili mnie w dzpitalu bo bylo 3cm rozwarcia, ale skurczy nie czulam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Wtajemniczenie
|
Ik jak sie czujesz? KRZYŚ PEWNIE spi caly czad?
Dziewczyny jak dlugo karmilyscie lub karmicie? Cyckiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie mialam wczoraj Ci pisac sms ze mi dałas konkretnego kopa tym swoim porodem ![]() ![]() odpoczywajcie i gratuluje ![]() ![]() szafa zamowiona ![]() pomału idzie do przodu ![]() w smyku sa promo na ciuszki on line ![]() oo powiedzcie mi jaka butelka na poczatek i ile??
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-11-15 o 11:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#312 |
Wtajemniczenie
|
Ewa jak piersia karmisz to zadna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() I_K jeszcze raz gratuluję ![]() Ewka poka jaką ![]()
![]() |
#314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piersia jak bedzie mozliwosc chociaz narazie mnie to "obrzydza" ![]() kuleczka szafa byle jaka http://www.brw.com.pl/szafy/2876,sza...?m=5,sypialnia ale byla w miare szeroka i wysoka ![]() zrobilam sobie kawe mama coffe i powiem Wam ze dobre to ![]()
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-11-15 o 12:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Wtajemniczenie
|
Ewa no,jesteś dzjwna ;p mi sie karmi cudownie mw przeciwieństwie. Do wczesniesz
Jszych doswiadczen) Wczoraj bylam na pogotowiu i jh dostał antybiotyk. ;( biedak nadal goraczkuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jakos srednio mi sie widzi wyciąganie przy kims cyca i karmienie ![]() oo biedaczek ![]() duzo zdrowka dla malego ![]()
![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Qsloncu, wody mi odeszly o 15stej gdzies, ale skurcze regularne zaczely sie ok 20 czy 21. Po polnocy dostalam znieczulenie i potem to w sumue juz spalam sobie i czekalam, a urodzilam o 11:37 nastepnego dnia. Nie wiem wiec jak to liczyc....
---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Ewcia, nie musisz przy kims, mozesz wyjsc do innego pokoju, itp.
![]() |
#319 |
Wtajemniczenie
|
Ewa juz nawet w centrach handlowych sa miejsca, pokoje dla mam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ik jedna wystarczy? Jaka pojemnosc?
![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
Ewka jedna na początek wystarczy. Jeśli będziesz karmić MM to sobie dokupisz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Qsloncu ja karmiłam tylko do 4mies bo wolalabutle, ale moim mlekiem karmiłam do ukończenia 6mies. ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Asiu dzwonki złote. Za 100szt 6mm dałam 6,25 i za 50szt 8mm 5.63 ![]() Są bardzo fajne bo takie kształtne. Wcześniej kupiłam razem z wykrojnikami w którymś sklepie takie czerwone to są brzydko półpłaszczyzna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja chyba nie pomogę, kupiłam jakieś 2 tanie prześcieradełka i 2 komplety pościeli ![]() baldachimy czy ochraniacze to dla mnie zbędne rzeczy ![]() Cytat:
![]() a nigdy w życiu ![]() ![]() zazdroszczę tych znieczuleń ![]() ja miałam z TT 150ml a torba była spakowana od 1 grudnia ![]() ![]() ![]() powiem wam że jestem mega zmęczona ![]() ciągle nieprzespane noce ![]() Edytowane przez T'ai Czas edycji: 2014-11-15 o 15:13 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
takaya no wiadomo ze oszczedniej
![]() oczywiscie chce karmic piersia jak bedzie taka mozliwosc ![]() ![]() dziewczyny powiedzcie mi 29.99 za 3-pak bodow ze smyka to nie duzo?? albo 34,99 za 5pak? jak z jakoscia? ktos moze sie wypowiedziec? Tai czemu noce nie przespane?
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-11-15 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Wtajemniczenie
|
Tai
![]() Takaya a ja sie tez zalapie na kilka dzwonkiw? To one by szly juz w gab B czy jeszcze sie mieści w A oczywiscie pokryje koszty lub jak chcesz to moge jskis skrapow naciac, co nieco ostatnio kupilam;/ ![]() Takaya no ja na kamieniu karmilam bo tak jakos plakal.... Do domu mialam tylki 10 min ale nie chcialam sluchac tego wrzasku. A w butle nie moglam od iagnac bo on nawet smoka wypluwal. Do tej pory mam klopot by butla karmić. ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Ewa malo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chcialam sie zorientowac bo zielona jestem ![]()
![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o body z długim ze smaka to wszystkie się rozciagnely
![]() Z mojego punktu widzenia nie jesteś dziwna bo myślałam t a k samo jeśli chodzi o kp. U zmieniło mi się po porodzie. W szpitalu nie chodziło nawet o to żeby jadła a żeby czuła moja bliskość. Cieszyłam się jak jadła. Ale odciagania miło nie wspominam. Choć życzę Ci normalnej sytuacji ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Jakość body H&M ma fajną. Pepco Szczerze NIE polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to nic wezme moze pajace chyba ze jutro gdzies pojedziemy i cos upoluje ![]() chce karmic! tylko poprostu narazie wydaje mi sie to mało "komfortowe" ![]() w H&M kurcze drogo maja jeszcze nie trafilam na promo moze w tesco cos znajde ![]()
![]() |
![]() |
#328 |
Wtajemniczenie
|
Ewa z tesco jestem zadowolona choc jak na taka siec to drogo maja ale calkiem calkuem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
Ewka zęby
![]() ja mam body ze smyka i są ok cały czas ![]() a w h&m faktycznie drogo, ja czasem coś w promocji kupię w sierpniu trafiłam 3 rzeczy w cenie 2 plus rabat z maila i mnie body za 10zł wyszło |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
I nie wiem co komu mialam pisac
![]() ![]() Takaya hmmm to wzielabym troche tych dzwonow ![]() I_K dlugo zostajecie w szpitalu? Jejku popatrz dopiero bylas w dwupaku ![]() Ewcia widze ze ostro wzieliscie sie za zakupy ![]() My wrocilismy po calym dniu poza domem... Zakladam stopery ![]() ![]() Jutro popytam Was o wanienki... Bylismy dzis patrzec ale nie wiedzielismy czy kupic zwykla i do niej taki hmmmm... Takie cos ze mozna dziecko polozyc czy gabke... Czy nic. Ja sie na tym nie znam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.