Mamusie październikowe 2015! część II - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-30, 17:10   #301
malinowa4
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015! część II

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
A dobrze czujecie się po smażonym? Bo ja chętnie oczami bym jadła jakieś pierogi, placki ziemniaczane...ale jak już zjem to jest źle :P
no ja niby miałam dziś jeść lekkostrawnie bo mnie ostatnio żołądek pobolewał.. ale nie mogłam się powstrzymać mam nadzieję , że umierać nie będę
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-30, 17:11   #302
Amelie04
Zakorzenienie

Dziewczyny proszę nie zakładajcie z góry najgorszego , bo ja zaraz zwariuje.
Em idz do tego lekarza prywatnie.
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-30, 17:11   #303
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Em_jK Pokaż wiadomość
Teraz mam coraz większą pewność, że u mnie coś jest nie tak. To już 11t a ja ni brzucha ni nic nie mam. W poprzednich ciazach juz w 9t czułam taka kulkę w brzuchu. A tu nic. Wszystko po staremu.
U mnie nie ma żadnej kulki, a piętnasty tydzień mi idzie.
Stary 2015-03-30, 17:11   #304
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Trudno powiedziec w ktorym bo od poczatku nie mozna bylo okreslic prawidlowego wieku ze wzgledu na pozna owulacje prawdopodobnie gdzies w 7 na ostatniej wizycie pojwili sie tetno i na tym sie skonczylo. Najbardziej przeraza mnie ten zabieg po jutrze.... nawet nie wiem czego sie spodziewac :/

Troche lzy pociekly ale mloda jestem mam czas przynajmniej z praca sobie najpierw wszystko poukladam bo bardzo mi na niej zalezy... najgorsze ze zdazylam juz powiedziec szefowej... bo kumpele zrozumieja rodzina nie wie tylko mamuski. Nastepnym razem bede czekac do genetycznego zeby oznajmic ze wszystko okej.

Widać tak miało być...wiem, że nie jest to pocieszające..ja w 2 poprzednich razach tak sobie tłumaczyłam, i jakoś było łatwiej..może Twój aniołek był za słaby.
No właśnie czeka Cię łyżeczkowanie, jeśli mogę spytać ? Bo chyba są też jakieś proszki..
Stary 2015-03-30, 17:13   #305
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
bardzo mi przykro...

Jedźcie na Izbę Przyjęć/Pogotowie, przecież jeśli to wyrostek, to zapalenie otrzewnej jest bardzo niebezpieczne. Tego nie wolno lekceważyć, musi go ktoś zbadać.
był wczoraj na pogotowiu i skierowali go do szpitala na badania ale co z tego, jak nie moze zarwać pracy. Jeden dzien go nie bedzie i wyp***.
dzis zrobil prywatnie i wyszło CRP 11 a norma jest do 5, wiec ostry stan zapalny to nie jest, ja mialam podobnie i po 2 dniach wyszlam do domu bez zabiegu ani lekow.
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-30, 17:15   #306
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety brak objawow to nie jest jednak dobry objaw.... ciaza obumara. Czulam to posdswiadomie. Ale najwazniejsze ze udalo sie raz wiec bedziemy probowac dalej. Powodzenia mamuski 3mam za was mocno kciuki
O rany strasznie mi przykro Obyś szybko doszła do siebie i dalej walczyła o maleństwo. Współczuję
Stary 2015-03-30, 17:16   #307
natalia_b
Wtajemniczenie

Paulinka tak mi przykro strasznie aż nie wiem co napisać

Kuapouszka oj to faktycznie, ja też nie myślałam o świętach jakbym w środę się przeprowadzala

Dziewczyny!! Krokiety z mięsem i barszczem!!
Stary 2015-03-30, 17:18   #308
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
był wczoraj na pogotowiu i skierowali go do szpitala na badania ale co z tego, jak nie moze zarwać pracy. Jeden dzien go nie bedzie i wyp***.
dzis zrobil prywatnie i wyszło CRP 11 a norma jest do 5, wiec ostry stan zapalny to nie jest, ja mialam podobnie i po 2 dniach wyszlam do domu bez zabiegu ani lekow.
No oby nie było to nic poważnego...
Stary 2015-03-30, 17:19   #309
Em_jK
Rozeznanie

Elvegirl,

Ja to wyczuwalam gdy opierała się brzuchem o coś lub gdy naciskalam na niego. W każdej ciąży mojej była właśnie taka kulka. A teraz nie ma nic. Brzuch flak, nawet cycki co niedawno były jędrne przestały takie być.

Znam siebie i czuje, ze coś jest nie tak. Jutro zadzwonię do swojego gina i spróbuje umówić się do niego na ten tydzień na usg.

Ale już was nie zameczam i może to tylko mój wielki lęk przed kolejnym poronieniem pada mi na głowę
05.04.2013 - Gucia
27.03.2014 - okruszki 8/9tc (**)
14.02.2015 - II KRESECZKI
TP 26.10.2015 - Maleństwa
Em_jK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-30, 17:21   #310
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natalia_b Pokaż wiadomość
Ja nie wyrabiam z Wami! od 7 nadrabiam i dopiero skończyłam
Frik ja też polecam używane ciuszki, jak będę miała syna to sprzedam ciuszki po Oli i kupię używane dla synka, muszę kupić leżaczek jeszcze ale to też używany dla pierwszego dziecka nowy miałam wózek (moi rodzice kupowali), łóżeczko, materacyk a ciuszki w większości używane

Co do porodów to już kiedyś pisałam, że mam zamiar spróbować SN, ale zobaczymy jak to będzie Pierwszy poród wspominam dobrze, chociaż w szpitalu leżałam tydzień, jak po CC...dziewczyny jeśli macie słabe krzepnięcie krwi to koniecznie powiedzcie o tym lekarzowi, mój wtedy nie pytał, ja nie pomyślałam i miałam straszny krwotok przy porodzie. W efekcie miałam wtoczone dwie jednostki krwi, bo hemoglobina spadła mi do 4! ale mimo to czułam się super i zajmowałam Olą

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Amelka koniecznie daj znać po!

Pasztetnik jak ja doskonale Cię rozumiem, u nas też nie bara bara bo mdli mnie zapach Tż Aha, no i fajnie masz- bo ja to miski sama musze po sobie wynosić, bo mojego ciągnie na wymioty jak ma to zrobić!

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Ja tez kiedyś chciałam trójkę, ale jak czuję się tak już w drugiej ciąży to ja pierdzielę to przechodzic trzeci raz! Bo urodzić to pikus, gorzej ta ciąża!
Wez, ja juz jednej mam dosc Ile mozna miec mdlosci Tak mi sie marzy byc normalna, juz nie pamietam jak to bylo Chociaz i tak jest lepiej, wraca mi apetyt na coraz wiecej rzeczy, moze ten 12tydz faktycznie bedzie pod wzgledem mdlosci przelomowy

Cytat:
Od kilku dni okolo godz 19-20 czuje mdlosci. Tak dziwnie duzo sliny mi sie zbiera jakbym glodna byla. Natychmiastowo musze wypic miete i jest ok. Mam nadzieje, ze ona nie szkodzi , bo ze 4 dziennie wypijam. Ale robie 2 z jednej torebki.
Mam podobnie, ok. 20:00 mam taki kryzys, ze musze sie polozyc i wszystko mnie obrzydza, nawet zapach poscieli :/ Zawsze mylam sie wieczorem a teraz wszystko robie rano, wieczorem tylko zmywam makijaz na szybciora i do wyra

Cytat:
Witam, kciuki za dzisiejsze badania
Ja przebieram nogami, bo już bym najchętniej zadzwoniła w sprawie wyników PAPPA, ale od wtorku to jeszcze za wcześnie...

Obkupiłam się w lidlu, bluzeczki na ramiączkach, trzy pary jegginsów i jeszcze wzięłam tunikę z przecen, przegapiłam wcześniej, a teraz do tych jegginsów będzie idealna
Na sukienkę też byłam napalona, ale jakoś mi ten materiał nie przypasował.

W ogóle to wczoraj wieczorem przeżyłam mały szok - w ciągu dnia nic u mnie nie widać jeśli chodzi o brzuch, normalnie się w swoje jeansy zapinam, no może trochę zaczynają mnie uciskać, ale delikatnie. A wczoraj jak mi wieczorem brzuch wywaliło, to byłam w ciężkim szoku, dobry miesiąc do przodu i nie dało się tego wciągnąć w żaden sposób Rano już znowu lepiej, ale czekam na wieczór, czy znowu coś wesołego będzie w tym temacie
Tez tak mam, wieczorem mam lekki brzuszek a rano zagladam pod koldre i "gdzie jest moja ciaza?" Plasko, tylko jak reka dotkne czuc ze cos tam sie napina coraz bardziej

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
dziewczyny a jakie te globułki można brać profilaktycznie? przy skłonnościach do infekcji, żeby zapobiegać. któraś z was pisała ale już nie pamiętam
Generalnie jakikolwiek probiotyk, ja biore Iladian globulki, jakos zaczelam po infekcji miesiac temu, wystarczy 2-3 razy w tygodniu i jest spokoj

Cytat:
Jest problem z działaniem nowego Wizażu na IE i na Mozilli, programiści nad tym pracują, ale usterka jest większego kalibru i na razie zaleca się korzystanie z Chrome i Opery jak ktoś ma możliwość.
Safari tez śmiga ok, na kompie jak i mobilnie bo uzywam

Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość
Jak ja się cieszę że nie mam mdłości może ze 3 razy miałam mdłości takie delikatne ale sucharki sobie z nimi poradziły :p i tylko raz zwymiotowalam rano. Ale to dawno bylo a teraz czuję się super, nawet ochota na przytulanki wróciła :d jestem w 13 tygodniu :p
No i ciesz sie, ciesz Licze ze w 13 tyg bedzie u mnie podobnie

Cytat:
Niestety brak objawow to nie jest jednak dobry objaw.... ciaza obumara. Czulam to posdswiadomie. Ale najwazniejsze ze udalo sie raz wiec bedziemy probowac dalej. Powodzenia mamuski 3mam za was mocno kciuki
Tak mi przykro... Wiem co czujesz, łączę sie w bolu I głowa do gory, co sie stalo to sie nieodstanie, nic nie moglas na to poradzic; najwazniejsze tak jak piszesz, że wiesz że w ogole możecie, nastepnym razem sie uda!

Cytat:
Ja też z każdym dniem, tygodniem miałam nadzieje, że już zostanie nas tyle...kurde i zaczełam się martwić
Ja tak samo Chyba jeszcze musimy poczekac 2-3 tygodnie az wszystkie wkroczymy w magiczny II trymestr Az sie sama zaczelam teraz shizowac, jeszcze prawie 2tyg do najblizszego usg, te swieta beda bardzo stresujace :/
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-30, 17:24   #311
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Widać tak miało być...wiem, że nie jest to pocieszające..ja w 2 poprzednich razach tak sobie tłumaczyłam, i jakoś było łatwiej..może Twój aniołek był za słaby.
No właśnie czeka Cię łyżeczkowanie, jeśli mogę spytać ? Bo chyba są też jakieś proszki..
Tak chyba lyzeczkowanie. Najpierw dostane jakies leki na rozluznienie szyjki. A potem cos beda robic tyle wiem. Dobra uciekam stad dziewczyny nie martwcie sie u was napewno bedzie wszystko dobrze do konca

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-30, 17:27   #312
natalia_b
Wtajemniczenie

Em nawet tak nie mów! Koniecznie idź do lekarza! Dziewczy to jest straszne, wokół mnie tyle poronien teraz ze ciężko to zliczyć przygnebiajace
Paulinka moja bratowa miała zabieg w znieczuleniu ogólnym, trwał około 15 minu, na następny dzień wyszła do domu, dostała tydzień chorobowego i tyle.
Stary 2015-03-30, 17:28   #313
mariolaw_132
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo mi przykro.

Ja truskawy juz jadlam i byly super

u gin maly nie chcial wspolpracowac. Detektor wyczuwal moje tetno mimo prob poloznej i gin. Troche mnie to zaniepokoilo ale gin poszla ze mna na ip aby podejrzec i serducho bilo. Wszystkie wyniki typu hiv, wr itd prawidlowe. Przed kolejna wizyta mam isc na usg i ocene szyjki. Jedna rzecz ktora mnie zaniepokoila to odstawienie dupka od 16 tc. Zaczynam sie bac
mariolaw_132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-30, 17:30   #314
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Trudno powiedziec w ktorym bo od poczatku nie mozna bylo okreslic prawidlowego wieku ze wzgledu na pozna owulacje prawdopodobnie gdzies w 7 na ostatniej wizycie pojwili sie tetno i na tym sie skonczylo. Najbardziej przeraza mnie ten zabieg po jutrze.... nawet nie wiem czego sie spodziewac :/

Troche lzy pociekly ale mloda jestem mam czas przynajmniej z praca sobie najpierw wszystko poukladam bo bardzo mi na niej zalezy... najgorsze ze zdazylam juz powiedziec szefowej... bo kumpele zrozumieja rodzina nie wie tylko mamuski. Nastepnym razem bede czekac do genetycznego zeby oznajmic ze wszystko okej.
Dobrze robisz, skup sie teraz na pracy Nie ma co rozpamietywac, ani sie obejrzysz jak znow zaskoczysz
Co do łyżeczkowania, to przeszlam jak poronilam w 9tyg (obumarcie w 5) i bylo ok., dostalam narkoze na 15min i juz bylo po, potem wybudzono mnie na sali. Niewiele krwawilam po, taki krotki jakby okres z 2 dni, a juz po 4tyg dostalam normalny. Boli tez zadnych nie ma po Moze minimalne ale wiele slabsze niz na okres. W szpitalu bylam krotko, nawet nie dobe, oni to traktuja jako zabieg, takze generalnie nie ma czego sie bac Dzien pozniej juz sie o tym nie pamieta

Edytowane przez Pasztetnik
Czas edycji: 2015-03-30 o 17:31
Stary 2015-03-30, 17:33   #315
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Chce kupic sobie sukienke ale jestem ciekawa jak bedzie lezec pod brzuchem bo jest boska czy jest tu jakas krawcowa?
Fajna a to nie sama spodnica?

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
No ja już po łowach w Lidlu. Legginsy kupione rozmiar M, spodenki do spania super są to wzięłam 2 pary. Jeszcze zahaczyliśmy o Real i kupiłąm piżamkę taką na większy brzuszek już i balerinki słodziachne z koronką Aż mnie się humor poprawił. No i wyszłam do ludzi w końcu. Teraz trzeba poleżeć, bo miałam stopniowo wracać do życia Aaaa i w Lidlu truskawki kupiłam. Ciekawe czy dobre. Później napisze czy warto

Agatko a Ty jestes fryzjerką?

Oliath a jaki kierunek podyplomówki? Też się zastanawiam nad przekwalifikowaniem

Muszę jednak kurtkę jakąś kupić, bo ledwo dyszę w tej jak się zapnę w cyckach. Kurde szkoda mi kasy żeby ponosić miesiąc :/ Może jednak odwiedzę lumpka hmm... Eh sama nie wiem co robić
Tez bym jakiegoś lumpa odwiedziła ale wypadlam z rytmu dawno nie byłam nigdzie i nie wiemm gdzie teraz ciekawsze dostawy

Cytat:

Trzym się przykro mi

Nie mogę czytaćjak piszecie o jedzeniu jestem cciągle glodna
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-30, 17:33   #316
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Oliath a jaki kierunek podyplomówki? Też się zastanawiam nad przekwalifikowaniem
Dietetyka a jestem z wykształcenia filologiem klasycznym, a z zawodu office managerem w w dużym banku, buhahahahhh
Cytat:
Elvegirl,

Ja to wyczuwalam gdy opierała się brzuchem o coś lub gdy naciskalam na niego. W każdej ciąży mojej była właśnie taka kulka. A teraz nie ma nic. Brzuch flak, nawet cycki co niedawno były jędrne przestały takie być.

Znam siebie i czuje, ze coś jest nie tak. Jutro zadzwonię do swojego gina i spróbuje umówić się do niego na ten tydzień na usg.

Ale już was nie zameczam i może to tylko mój wielki lęk przed kolejnym poronieniem pada mi na głowę
Jezusie nas możesz zamęczać, tylko siebie nie zamęczaj, idź GDZIEKOLWIEK na prywatne USG jutro, bo ostatnie czego Ci trzeba to nerwy!!!

PAULINKA
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-30, 17:36   #317
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natalia_b Pokaż wiadomość
Em nawet tak nie mów! Koniecznie idź do lekarza! Dziewczy to jest straszne, wokół mnie tyle poronien teraz ze ciężko to zliczyć przygnebiajace
Paulinka moja bratowa miała zabieg w znieczuleniu ogólnym, trwał około 15 minu, na następny dzień wyszła do domu, dostała tydzień chorobowego i tyle.
No dokladnie, generalnie na wielu watkach widze sporo aniolkow, ale u nas to w ogole mało nas i jeszcze mniej sie robi

mariola_w, u mnie podobnie, tez pewnie za niedlugo odstawi mi dupka, choc ponoc jak jest lozysko czyli od II trymestru i ta on juz nic nie daje.
Bardziej sie boje odstawienia Bromergonu, zmniejszam dawke od 2tyg i biore juz teraz polowe, boshhhh jak wytrzymam do 10.04. na badanie bede chyba szla jak na sciecie bo nie dosc ze usg po takiej przerwie to jeszcze genetyczne

Edytowane przez Pasztetnik
Czas edycji: 2015-03-30 o 17:37
Stary 2015-03-30, 17:37   #318
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mariolaw_132 Pokaż wiadomość
Bardzo mi przykro.

Ja truskawy juz jadlam i byly super

u gin maly nie chcial wspolpracowac. Detektor wyczuwal moje tetno mimo prob poloznej i gin. Troche mnie to zaniepokoilo ale gin poszla ze mna na ip aby podejrzec i serducho bilo. Wszystkie wyniki typu hiv, wr itd prawidlowe. Przed kolejna wizyta mam isc na usg i ocene szyjki. Jedna rzecz ktora mnie zaniepokoila to odstawienie dupka od 16 tc. Zaczynam sie bac
super ze wszystko dobrze
A ile dziennie bierzesz dupka?
Stary 2015-03-30, 17:41   #319
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
Dobrze robisz, skup sie teraz na pracy Nie ma co rozpamietywac, ani sie obejrzysz jak znow zaskoczysz
Co do łyżeczkowania, to przeszlam jak poronilam w 9tyg (obumarcie w 5) i bylo ok., dostalam narkoze na 15min i juz bylo po, potem wybudzono mnie na sali. Niewiele krwawilam po, taki krotki jakby okres z 2 dni, a juz po 4tyg dostalam normalny. Boli tez zadnych nie ma po Moze minimalne ale wiele slabsze niz na okres. W szpitalu bylam krotko, nawet nie dobe, oni to traktuja jako zabieg, takze generalnie nie ma czego sie bac Dzien pozniej juz sie o tym nie pamieta
No ja ponoc mam wyjsc tego samego dnia...

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-30, 17:41   #320
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Cytat:
No dokladnie, generalnie na wielu watkach widze sporo aniolkow, ale u nas to w ogole mało nas i jeszcze mniej sie robi

mariola_w, u mnie podobnie, tez pewnie za niedlugo odstawi mi dupka, choc ponoc jak jest lozysko czyli od II trymestru i ta on juz nic nie daje.
Bardziej sie boje odstawienia Bromergonu, zmniejszam dawke od 2tyg i biore juz teraz polowe, boshhhh jak wytrzymam do 10.04. na badanie bede chyba szla jak na sciecie bo nie dosc ze usg po takiej przerwie to jeszcze genetyczne
Musimy wierzyć, że będzie wszystko okej. Ja nadal twierdze, że do trzech razy sztuka. Poza tym przy tej ciąży test miałam tak wyraźny jak nigdy przedtem dlatego czuje, że bedzię dobrze Ja też nie mogę się doczekać wizyty u lekarza i chce, żeby mój Tż był tam ze mną.
Stary 2015-03-30, 17:43   #321
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Eh zapomniałam totalnie o Lidlu dziś A nie mam samochodu do wieczora..buu szkoda.
Spróbuj wieczorem jechać do Lidla. Jest do 21 czynny, a jak u mnie jeszcze tego sporo było to i może u Ciebie będzie

Cytat:
Mojemu Tz wyszlo podwyzszone CRP, oczywiscie u rodzinnego miejsc nie ma, a go boli caly czas wyrostek. WRRR
.
Jedźcie na IP. Macie prawo przecież. A może to nie wyrostek? Tylko jakies skurcze ma albo coś? A dużo ma podwyższone to CRP ? bo ja mam prawie zawsze podwyższone trochę

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość

mała co do kurtki nie wiem, z tą pogodą różnie jest ale jak nie wieje to można w rozpiętej chodzić, nie wiem czy się opłaca kupować, niedługo ma się cieplutko zrobić
No dzisiaj np to bym zamarzła jakbym w rozpiętej była. Wiesz kiedy się zrobi ciepło? Jak kupię kurtkę. Moje zasr... szczęście. Jutro może się przejdę do lumpka i zobaczę. JAk znajdę coś taniego i fajnego to kupię a jak nie to trzeba się będzie przemęczyć, bo nie dam 100 zł czy więcej na 2 miesiące

Cytat:
U mnie nie ma żadnej kulki, a piętnasty tydzień mi idzie.
Stary 2015-03-30, 17:43   #322
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Cytat:
No ja ponoc mam wyjsc tego samego dnia...
Szybko, ale chyba sama nie idziesz? Może lepiej jak wyjdziesz do domku, lepsze to niż szpital napewno..

Mala, u mnie w lidlu zawsze wykupione wszystko z rana :P Już to nie raz przerabiałam, żeby się obkupić musiaabym być tak maks 8 :d

Edytowane przez ewlina
Czas edycji: 2015-03-30 o 17:48
ewlina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-30, 17:44   #323
mariolaw_132
Zakorzenienie

Pasztetnik to gin wlasnie mowila o lozysku. Wiem ze trzeba jej zaufac ale jak.... chyba osiwieje. A na vo tdn bromergon?

Kasiapruszkow 3x1

Cos mnie kregoslup boli
mariolaw_132 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-30, 17:48   #324
Em_jK
Rozeznanie

Mi lekarz mówił, że będziemy odstawiać leki ok 18tc.

Ale w ciąży z córką odstawiłam w 13-14t, a w 23 wróciłam do nich spowrotem. I tak do końca je brałam.
05.04.2013 - Gucia

Edytowane przez Em_jK
Czas edycji: 2015-03-30 o 17:49
Stary 2015-03-30, 17:50   #325
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Jak się nie uda, to idź gdziekolwiek.

I nie pisz o zamęczaniu, bo przecież po to jest ten wątek

Cytat:
Ja tak samo Chyba jeszcze musimy poczekac 2-3 tygodnie az wszystkie wkroczymy w magiczny II trymestr
Ja niestety nie wierzę w coś takiego jak magiczny trymestr, a szkoda, bo człowiek by był spokojniejszy...a tak to będę się martwić do porodu :/
Stary 2015-03-30, 17:53   #326
Kuapouszka
Zadomowienie

Cytat:
Pasztetnik to gin wlasnie mowila o lozysku. Wiem ze trzeba jej zaufac ale jak.... chyba osiwieje. A na vo tdn bromergon?

Kasiapruszkow 3x1

Cos mnie kregoslup boli
Mnie też dziś :/

Paulinka009 przykro mi ; (

A ja dziś spakowalam większość domu jak sobie pomysle ze pojutrze będę to rozpakowywac to płakać mi się chce ; ( plus przygotowanie świat ehh pocieszylo mnie ze chociaż wózek nowy przyjechał, jeden problem z głowy; p
Stary 2015-03-30, 17:54   #327
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:

Kasiapruszkow 3x1

Cos mnie kregoslup boli
Kurcze ja miałam 2x1 ale przez te mdłości zaczęła tylko rano brać i tak juz z 3 tyg biorę 1x1 bez konsultacji z ginka mam nadzieje ze nic się od tego nie stanie
Stary 2015-03-30, 17:56   #328
Em_jK
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny , ale po prostu nie chce wprowadzać smutnej atmosfery bo być może ja tylko sobie wkrecam wszystko Wyzalilam się i już mi lżej. Jednym słowem hormonki szaleją

Ale kurcze tak to już jest, że po ## człowiek szaleje juz całkiem i tak naprawdę to uspokoje się jak przytule dzidzie
Jak większość z was pewnie

W biedronce młode ziemniaki są po 80gr jutro będą na obiadek
05.04.2013 - Gucia

Edytowane przez Em_jK
Czas edycji: 2015-03-30 o 17:57
Stary 2015-03-30, 17:59   #329
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ale kurcze tak to już jest, że po ## człowiek szaleje juz całkiem i tak naprawdę to uspokoje się jak przytule dzidzie
Jak większość z was pewnie
Ja takich doświadczeń nie mam, ale się naoglądałam i nasłuchałam o tym i przez to wiem, że dopiero po porodzie odetchnę.

Zwariować można, każdej ciężarnej powinni zamiast becikowego dawać aparat usg do domowego użytku :P
Stary 2015-03-30, 18:02   #330
malinowa4
Zakorzenienie

elve brakuje Cię na pierwszej stronie nie mogę podpatrzeć na kiedy masz termin
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości