|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Zadomowienie
|
Dot.: Galeria :)
Bosski
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#302 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny - miło mi.
![]() Ciesze się, że niektóre z Was moje zdjęcia zmotywowały. ![]() Żeby schudnąć naprawdę nie potrzeba wiele - najważniejsza jest wytrwałość i konsekwencja w działaniu! ![]() Ja byłam w liceum i próbowałam się odchudzać, to wyglądało to tak, że jednego dnia jadłam bardzo mało, ale za to drugiego wszystko nadrabiałam. Oczywiście - zero ćwiczeń. Schudałam wtedy tylko przez to, że przez nieregularne jedzenie nabawiłam się róznego rodzaju rozstrojów żołądka i musiałam przejść na przymusową dietę (kilkakrotnie). Teraz pilnuję co i kiedy jem. No i wiadomo - jak chudniemy, razem z tłuszczem ubywa nam mięsni, (gdy potem przytyjemy, wydajemy sie być jeszcze grubsze niż wcześniej), więc bez ćwiczeń proporcje tłuszcz/mięśnie zostaną te same - mimo spadku wagi.
![]() |
#304 |
Zadomowienie
|
No ba
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#305 |
Zadomowienie
|
Ile dziennie brzuszków powinno się robić? z 200-300? Wszystkich łącznie (skośnych, z prostymi nogami itd.), by razem z półgodzinnym ruchem aerobowym (skakanie na skakance, taniec itd itp) po miesiącu dac ładne rezultaty?
![]()
![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
Madz!uHa odpowiadałam Ci na to pytanie już kilkakrotnie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
A ja znow w kropce. Wcianam soebie co 8 godzin antybiotyki i nici z basenu. Ale brzuchowi nie odpuszcze... za duzo tego lenistwa.
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
Nati biedactwo na basen w takim razie nie waz sie isc
![]() ![]()
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
I tak 3maj a jak wyzdrowiejesz to nadrobisz wszystko
![]()
![]() |
#311 |
Wtajemniczenie
|
![]()
ewka ===>>tego potrzebowałam, mam tego glamoura nazywa sie ten zestw ćwiczeń "zwycięski trening" ... i powiem ci szczerze ze po 2tyg. jak ćwiczyłam regularnie co 2dni, czułam sie lepiej, lepiej brzuch mi się napinał ..... ale zwątpiłąm, bo chyba za szybko chciałam uzyskać rezultaty
![]() ale koniec tego, widze że można osiągnąć naprawde duuużo. jesteś cudna ewcia zaczynam od dziś pa ![]()
![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Ewka tak jak wiele innych dziewczyn pokazala, ze jednak schudniecie i wymodelowanie ciala jest naprawde mozliwe
![]() Wystarczy tylko cwiczyc i 3mac sie diety, a ja wlansie zjadlam porcje spagetti, ale zamierzam to spalis skakanka i hula hopem ![]()
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
o kurcze Ewka ale jestem pod wrażeniem
![]()
![]() |
#314 |
Przyczajenie
|
dziewczyny powiedzcie mi co trzeba rbi czeby tak wygladac.ja zawsze bylam szczupla nawet na siebie nie moglam dostac spodni taka bylam chuda a teraz wygladam starsznie w nic nie moge wejsc wszedzie mi sie tluszcz wylewa co trzeba jesc i jak zeby schudnac wiem cwiczyc to podtawa ale ja nie woem co mam jesc jaka dieta poradzcie mi prosze zalaczam dwie foty ta pierwsza to jak wygladalam kiedys powiedzcie jak mam wrocic do takiego wygladu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
...proponuje wziąć szklanke wody niegazowanej lub niesłodzonego soku, albo kubek zielonej, czerwonej herbaty, puścić sobie miła dla ucha muzyczke i przejrzeć wizaż w szerz i wzdłuż, przejrzeć linkownie, o dietach i nie tracić wiary i nie odkładać nic na jutro
![]() Powodzenia ![]()
![]() |
#316 |
Rozeznanie
|
![]()
kasbat dobrze ci mówi koKOro
przeczytaj ten wątek wejż sie w garść i nie trać nadzieji ![]() Dasz rade tak samo jak ja ![]() Dopiero zaczełam i jeszcze długa droga przede mną ale wierze ze sie uda. Masz porównanie i wiesz jak jest cudownie gdy się nie ma tego okropnego tłuszczu ,wiec moze to cię zmotywuje ![]() POWODZENIA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Zadomowienie
|
NO wlasnie
![]()
![]() |
![]() |
#318 |
Raczkowanie
|
Potwierdzam co wyzej
![]() ![]() No i na poczatek moze watek mala zmiana wielka roznica chyba ( ![]()
![]() |
#319 |
Raczkowanie
|
KSABat-> widze, ze mamy ten sam problem
![]() ja tez kiedyś byłam bardzo szczupła, lecz przez ostatnie 2 lata niczym już nie przypominam tamtej Nikoli:P jednak widze że nie jest tak zle, ja sie wziełam za siebie :P od tygodnia tzn, cwicze, ograniczam jedzenie i słodycze no i wierze ![]() uda się nam wszystkim schudnąć, bo przecież to możliwe a razem pokonamy fałdki tłuszczu, w nas wszystkich sie gdzieś tam pod ta odłoną oponek kryją się zgrabne ciałka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
Ewka.mk
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
Qrcze Ewka jakos nie moge sie zebrac do tych Twoich cwiczen
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
Ewk i dziewczyny ktore cwica z obciazeniami powiedzcie mi jakie sa nalpepsze?
takie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71843707 czytakie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=70820547 . Ja nigdy nie cwiczylam z hantelkami i nei wiem ktore beda lepsze. I prosze o pomoc bardziej doswiadczone ![]()
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
Ma.ko a nie lepiej byłoby zakupić sztangielki? takie z możliwością regulowania ciężaru na przyszłość. Tylko że cena jednej oscyluje w granicy 25-35 zl za 3,5 kilową sztangielkę. Do tego talerz od 6 do 10 zloty jeden.
ale jeśli miałabym wybrać to zdecydowałabym się na te 2gie, myślę, że będą wygodniejsze, mimo że są dłuższe.
![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
Jak tak patrze na te hatelki to sama mam ochote zakupic takowe...
![]() |
#325 |
Wtajemniczenie
|
Ma.ko, co do hantelek, to moje, te 3kg są takie, jak te pierwsze, A te 1,4kg - jak te drugie.
Zaleta tych pierwszych jest to, że wygodnie się na nich robi pompki (nadgarstki nie są obciążone) ![]() ![]() Poza tym Ma.ko, mysle, że wystarczy, ze bedziesz robic cwiczenia Suzany. Ja nie próbowałam robić innych, ten zestaw, który przedstawiłam, był jednym jakim robiłam, więc nie mam porównania. Być może przy innym zestawie rezultaty byłby lepsze. ![]() Inch, robiłam tylko te ćwiczenia, do których podałam link wczesniej (z 3kg hantlami). ![]() Ka.si, to jest własnie ten trening ![]() Nati, zycze szybkigo powrotu do zdrowia! ![]()
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
Ewka mnk, w tym linku nie zauważyłam specjalnych cwiczen na triceps, który masz taki ładny. A może tricpes kształtuje sie przy okazji?
![]() Jak robic pompki na ciezarkach? Nie moge obciązac nadgarstka, dlatego zawsze robie góra 25. Czy jest jakis sposob? Ma.ko te hantelki so bardzo dobre, chociaz przychylam sie do zdania dziewczyn. Kiedys tez inwestowałam w hantle (przy niektorych cwiczeniach są niezastąpione), ale kiedy potrzebowałam zwiększyc cięzar, brakowało mi pieniędzy zawsze na nowe. Odkąd zainwestowałam jednorazowo w sztange problem zniknął ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Raczkowanie
|
to sa moje foty z dzis aby nie bylo niescislosci bo tamte byly robione z 2 tygodnie wczesniej jak wstawilam je na forum... nastepne wejda gdzies za miech... najbardziej rozchodzi mi sie o zmiane brzucha i dolnej czesci ciala...
![]()
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
Ach Niunia mamy podobna budowe ciala i do tego prawie takie same wymiary
![]() Tylko, ze ja jestem o 14 cm wyzsza. Czas sie brac do roboty...ach niech tylko chociaz przestane kaszlec :|
![]() |
#329 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#330 |
Wtajemniczenie
|
Niunia, Twój brzuszek widziałam już w niejednym watku.
![]() ![]() Inch, pokaze Ci dokładnie, które ćwiczenia na triceps mi podziałały, bo faktycznie, w wątku o "boczkach" ich nie opisałam. ![]() Jest to zmodyfikowane ćw.1. Robiłam je zamiennie - raz tak ja na obrazku niżej, raz tak jak w wątku o "boczkach". I to jedyne ćwiczenie. Co do pompek z hantlami, to też tak, jak na obrazku. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.