![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część II
Hej, nie dam rady Was nadrobić, za dużo piszecie
![]() Wczoraj znowu byłam na pogotowiu z krwawieniem. Została mi resztka krwiaka. Zaproponowali mi abym została w szpitalu na obserwacji, ale zaznaczyli, że w razie co to i tak mi nie pomogą. Także wolę leżeć w domu bo tu przynajmniej niczego nie złapię i mam towarzystwo. Dostałam dodatkowo luteinę i cyclonamine. Teraz już tylko lekko plamię co jakiś czas. W tym tyg w końcu chciałam zacząć cieszyć się ciążą, kupić jakieś ubranka dla dziecka, pooglądać wózki, jednak zbyt się boję ![]() fiolek pisałam jakiś czas temu, że mnie wkurza jak nawet lekarze mówią mi, "aaaaa to jeszcze wczesna ciąża... " Jednak ze strony rodziny nie spotkałam się z takim nastawieniem i współczuję, że usłyszałaś taki tekst od siostry. Jedynie ojciec mnie wkurza bo póki co powiedzieliśmy tylko paru osobom z zaznaczeniem, że nie mają nikomu mówić. A on uważa, że przesadzam i zabraniam się cieszyć innym, jednocześnie robię z tego tajemnicę państwową. No kurna, o ciąży łatwo jest informować, gorzej z oznajmianiem, że jednak się nie udało... tym bardziej, że cały czas jestem w zagrożonej. ja też pochodzę z Kujaw ![]() ![]() m_moni po co napisałaś o tych śliwkach w czekoladzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Z jakiego miasta? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#305 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#306 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To bardzo przykre nie wiem nawet co czujesz bo u mnie nikt nic takiego nie powiedział ale wyobrażam sobie jak bardzo boli i to od tak bliskiej osoby... ciąza wczesna dla mnie to jest 5-7 tydz a nie już 13-14 za chwile się obejrzymy a będzie połowa ciąży ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to w porządku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Zadomowienie
|
Ja po przeżyciach swojej dobrej koleżanki wszystko przyjmuje z wielkim dystansem i pokorą ... ona będąc w pierwszej ciąży jak tylko się dowiedziała , kupiła pełno rzeczy dla malucha itd. w 14 tyg okazało się, że mała miała tyle wad genetycznych , że niestety w 15 tyg miała wywoływanie porodu... tętno malucha zaczynało ustawać.. Nie potrafię nawet przekazać wam tego co czuła jak zobaczyła tego szkraba i musiała pochować
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Rozeznanie
|
Dzięki Emma
![]() ![]() Bonku ja też zawsze uwielbiałam kawę sam nten aromat już mnie budził a teraz tak samo mnie odrzuciło ale niestety niekiedy muszę bo bym zasnęła na stojąco ![]() ![]() Dziewczyny czy któraś z Was odebrała już wyniki z badań genetycznych? Ja dzisiaj i tak patrze do nich już od godziny i nic nie kumam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale też wiem że jak już zacznę śpioszkowe szaleństwo to nie przestane bo jestem lumpiarą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Rozeznanie
|
U mnie w gołąbkach jest ryż z miesem więc już sie niczym nie zapycha jedynie sos pomidorowy. A ja to najbardziej lubię samą kapustę zjadać. Moja teściowa robi takie na bogato z prawie samym miesem to jej wersje przegryzam chlebem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zadomowienie
|
ja dzis zrobie na obiado kolacje kurczaka w sosie smietanowo ziolowym z makaronem...latwe szybkie smaczne chlop bedzie zadowolony ale w sumie dzisiaj mecz i idzie do kolegow to pewnie tam jakiegos grila jeszcze zrobia to moze nie potrzebnie gotuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Rozeznanie
|
Ja schudłam dwa kilo na wymiotach, choć brzuch większy, ale lekarz powiedział żeby sie nie martwić dziecko wszystko co mu potrzebne z Ciebie wyciągnie, jeszcze zdążymy przytyć.
---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zadomowienie
|
to niech Ci pójdą na zdrówko
![]()
#319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiec jak brzuszek rosnie nie masz sie czym martwic ![]() super ![]() ja tez nie jestem przesadna,ale pierwsze ciuchy kupowalam po polowkowym jak juz poznalam plec ![]() ![]() wlasnie pochlonelam pomidorowke I tak mysle coby tu jeszcze zjesc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#320 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 | ||
Zakorzenienie
|
Żeby dokładnie nie pisać napiszę, że między Stalową Wolą a Łańcutem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#322 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Wtajemniczenie
|
Dołaczam do tych co dziś mają 12 tc
![]()
![]() |
#324 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moze siostra Twoja miała jakies poronienie za soba i dlatego tak mówi, moja kolezanka juz w 8 tygodniu wszystkim rozpowiedziala i dziecko urodziło się zdrowe takze to po prostu zalezy czasami nie jest dane i to nie zależy od tego czy się mówiło czy nie, tylko kwestia tego czy będzie miało się ochotę potem wszystkim tłumaczyć.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() My ostatnio zamawialiśmy paczkę dla kota, w tym kilkadziesiąt kilo żwirku i ostatnio tż jak przepakowywał to znalazł upominek od sprzedawcy, który leżał na samym dnie kartonu. Nie wiem jak kotu, ale nam się miło zrobiło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Więc nie wiem czy to ze względu na ciążę czy samopoczucie, nadal nie jem tak jak bym chciała (pisałyście o rybach, ja ostatnio po łososiu myślałam, że się przekręcę :/i teraz mam wstręt), wpada ser żółty, jakieś domowe obiadki, wypaśne ciastko od czasu do czasu, dużo owoców a to też jednak cukier. Przed ciążą bardziej racjonalnie jadłam, a teraz na myśl o wielu rzeczach mam odruch wymiotny. Jedynie zupy mogę jeść w ciemno, wszystkie mi teraz smakują ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
Ja czasem wchodze poogladac ciuchy do smyka czy cos ale nie kupuje nic. Nie umiem, nie wiem nawet co powinnam, jaka plec itp. Poczekam, dowiem sie, na spokojnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#328 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
Hejo! Mogę się do Was przyłączyć?
![]()
#330 |
Zakorzenienie
|
jasne, że tak
![]() napisz coś więcej o sobie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.