|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy
http://allegro.pl/nuxe-splendieuse-n...671179723.html
Joj, moja bratanica gada bez przerwy od 40 minut Grałam, kupowałam, sprawdzałam pocztę, czytałam wątek - ona gadała...O szkole, studiach itp...Nadal gada, wystarczy, ze mrukne potakująco...
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Kama
moja córka potrafi mowić do mnie tak ponad godzinę. Lekko i przyjemnie przeskakuje z tematu na temat. Potok słów taki, że po 30 min już nic nie wiem. Czasami nie mam jak uciec bo jedziemy autem. Proszę wtedy o 10 minut ciszy. Mina jej- urocza
|
|
|
|
#303 |
|
Raczkowanie
|
Hehe, to tak jak moj Tz: jak go wezmie, to potrafi bez przerwy godzine nadawac. Ja juz wcale nie staram sie zrozumiec o czym mowi, czasem mrukne wlasnie "aha i wow", to go wiec dalej motywuje. Ulubione jest tez przez niego czytanie mi na glos, polaczone z rownoleglym tlumaczeniem mi zawilosci przedstawionego wlasnie tekstu... A ze sa to z reguly tematy polityczne,jestem tym oczywiscie niesamowicie zainteresowana. ;-)
SATC: jak bylam Singielka, to raczej Sam, w zwiazku duzo bardziej Charlotte, ale niechcaca potomstwa;-) W dzisiejszych czasach tracic moze ten serial kiczem, ale to jest kult, bezdyskusyjnie. Filmy natomiast okropne! To dopiero kicz i zero nastroju. Podobno kreca kolejny... Podrzuccie (smiesznie sie to slowo pisze mi jakies ciekawe polskie blogi; a moze same cos piszecie?Anyz: Ustka
Edytowane przez Black_Satin Czas edycji: 2015-09-16 o 18:51 |
|
|
|
#304 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Powodzenia w nauce ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Eva szaleństwo zakupowe
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Black o proszę, to ja w sumie sąsiady z Twoimi rodzicami
a mieszkają w Ustce i prowadzą działalność dla turystów? I dlaczego Słupsk nie przypadł Ci do gustu? Gosia wytrwałości życzę ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Polecam blog: ubierajsieklasycznie. Rozsądne podejście do mody. Sama prowadząca nie jest dla mnie inspiracją. Myślę nad innymi... |
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Zanim przeczytam wszystko napisane w tzw międzyczasie kawa i zdjęcie z dzisiejszego poranka
![]() Czy przejechanie pod podwójna tęczą zapewnia "dobry dzień" ? ![]() Miłego ![]() Kawyyyy |
|
|
|
#307 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Ha! Wonder, ja jestem cekinowa I diamentowa I skorzana I latexowa
plus wszystko co sie swieci, a tak powaznie mowiac, lubie zabawe stylami, nudza mnie schematy, mundurki I nienawidze gdy ludzie wygladaja tak samo.Dlatego kocham ulice w Emiratach, gdzie mozna spotkac kobiety w abayach, w sukienkach, spodniach, sari, a nawet pizamach Nie burwersuje mnie kwiatek do kozucha, kwintesencja tego jest Vivienne Westwood. Na swiecie jest miejsce na kreacje, jest miejsce na spokojny Giorgio Armani I zwariowany Paco Rabanne. Ubierajacy sie tylko w jednym stylu jest bezpieczne, w sumie jak ktos sie boi polaczen I lamania schamatow, to jest to najlepsze rozwiazanie, plus jesli ktos pracuje np. w Banku, tam nie ma miejsca na szalony styl. Czyli to jak sie ubieramy determinuje praca I styl zycia, nie mowie nikomu jak ma sie ubierac, ale poproszona o rade jestem szczesliwa mogac cos zasugerowac. Ostatni przyklad, mam przyjaciolke ubierajaca hijab, zastosowala kilka moich rad, prezentuje sie teraz duzo lepiej. Hijab jest fajny, daje duzo pole mozliwosci aby bedac przykrytym wygladac super seksownie. Ogromnie mi sie podoba Sheikha Moza z Kataru. ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Satynka, Ty jestes 100% Samantha zreszta jako moja Sorellina Dolce, nie masz wyboru ![]() Ausssie, wooooowwwww... Tecza! Tak zadkie zjawisko tu u mnie, chyba tylko 2 razy na 10 lat. Pewnie, ze szczescie, duuuuuuuzo szczescia. Laski zalozylam te potargane spodnie do tego koszulke biala z cekinowym lampartem Cartiera srebrne szpilki I jestem w 100% na weekendzie.PS. czy Panther to bedzie na Polski Lampart? Moze jednak Pantera? jeeeeenyyyyyy... ale ze mnie blondynka, poszlam googlac oczywiscie to to samo, czyli dobrze rozkminiam, nie?
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2015-09-17 o 07:39 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
Eva- oj yeah dobrze rozkminiasz
panther to pantera Masz rację. Sheikha Moza się prezentuje super. Klasyka, styl, elegancko i sexy. Dobrej zabawy
|
|
|
|
#309 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Kawa Bon weekend Eva A dla Aussie i reszty - oby nasz weekend nadszedł jak najszybciej
|
|
#310 |
|
Gang Iren
|
Dzień dobry.
Aussie super tęcza
|
#311 |
|
|
Slonce inaczej
![]() Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#312 |
|
Gang Iren
|
Eva trafne. Nie można brać życia zbyt serio- fakt.
|
#313 |
|
Raczkowanie
|
Eva, dawaj fote koszulki, musi byc piekna! Pieknego weekendu zycze
Tecza przynosi szczescie, to murowany pewniak! Sheikha Moza jest naprawde swietna, nie znalam jej dotad!Mix roznych stylow, swietna interpretacja.
Edytowane przez Black_Satin Czas edycji: 2015-09-17 o 09:03 |
|
|
|
#314 |
|
|
Satynka, panther jest okrecona po lewej stronie, przod z przodu I tylek z tylu
Lol Koszulka FCUK spypcialam na jej widok. Prawda ze Panther Cartier? ![]() ![]() Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Eva- no nie
mam taki sam breloczek do kluczy/ zawieszkę |
|
|
|
#316 |
|
Gang Iren
|
Eva fajowa ta koszulka z panterą
|
#317 |
|
Raczkowanie
|
Eva, tez bym spypciala! Chce tez taka!!!A do tych rozprutych jeansow idealna! U mnie to tego FUCK, oh sorry, FC cus tam nie ma
W Szwajcarii jest styl bardziej "nobliwy" popularny...Panstwo tradycyjnie protestanckie Czyli ... nudnawo... Dobrze, ze ostatnimi laty sporo jest fajnych obcokrajowcoe, ktorzy troche ten beton tutaj "mieszaja", jak ja , na ten przyklad
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Sheikha Moza
![]() Eva przez Ciebie mam smaaaaaaka na zakupy Spodnie podszyte wiatrem też mam i to nie jedne.Kocham Poluję na fajne skórzane,w których tyłek wygląda perfekcyjnie.Z reguły te -co mierzę, mają za nisko wszyte kieszenie . Aussie- tęczowa dziołszko |
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
Eve - Bardzo fajny ten zwierzak z zielonym okiem!
Aussie - wow, piękna tęcza - dzisiaj to będziesz mieć dzień! |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#320 |
|
|
Satynka, spodnie sa super, maja wysoki stan I te rozciecia... swiece skora
http://www.hm.com/ae/product/71759?article=71759-G Uwielbiam FCUK, bardzo duzo mam od nich. Na ich stronie juz tego topu nie ma, zagladne do Marina Mall butiku, jak jeszcze jest to Ci wezme I wysle, a co bedziesz Siostra tak bez Pantery chodzic? http://www.frenchconnection.com/cate...w+Arrivals.htm Michelle, tez szukam skorzanych spodni, zwlaszcza na motor, ale jak narazie najlepsze to takie gdzie skora jest dodatkiem do obcilego material. Te co robia cale ze skory maja za niski stan, jak siadam do pol mojego duzego tylka sie wylewa. Niby by mi nie przeszkadzalo, ale tak se mysle ze to troche niebezpieczne, hihihihihihi! ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Dzieki dziewczny za komplementy milo sie ten Teczowy Dzien zaczal, Ausssi, zrobilas nam dzien pod tecza
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
He,he - ja też mam spore okrągłości, zawsze miałam
![]() ...ale spodnie to tylko biodrówki, inne nie układają się u góry w pasie. W ogóle - znaleźć dobrze dopasowane spodnie dla mnie to cud. Santa na rowerze jest rozbrajający
|
|
|
|
#322 |
|
|
O Matko & Corko <3 LOVE
Zobaczcie te buciki https://www.sophiawebster.com/produc...lection+now%21
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
Słodkie, ale te żółte znacznie fajniejsze jeśli chodzi o połączenie kolorystyczne.
|
|
|
|
#324 |
|
Gang Iren
|
Noszę tylko biodrówki. Innych nie lubię. Koniecznie muszę kupić podartusy!! Moje ukochane zakończyły swój żywot
więcej miały już dziur, niż materiału
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie co znalazłam w odmętach internetu
![]() Karen, If you’re reading this, it means I actually worked up the courage to mail it, so good for me. You don’t know me very well, but if you get me started I have a tendency to go on and on about how hard the writing is for me. But this, this is the hardest thing I ever had to write. There is no easy way to say this so I’ll just say it, I met someone. It was an accident, I wasn’t looking for it, I wasn’t on the make it was a perfect storm, she said one thing, I said another and the next thing I knew I wanted to spend the rest of my life in the middle of that conversation. Now there’s this feeling in my gut that she might be the one. She’s completely nuts in a way that makes me smile, highly neurotic, a great deal of maintenance required. She is you Karen. That’s the good news. The bad news is that I don’t know how to be with you right now, and that scares the shit out of me. Because if I am not with you right now I have this feeling we’ll get lost out there. It’s a big bad world full or twist and turns and people have a way of blinking and missing the moment. The moment that could of changed everything. I don’t know what’s going on with us and I can’t tell you why you should waste a leap of faith on the likes of me. But damn you smell good, like home and you make excellent coffee that’s got to count for something, right? Call me! Unfaithfully yours, Hank Moody ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- http://youtu.be/u6mkeLJwnTY |
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
czytając Wasze wpisy o modzie czuje się prawie kwakierką
No, nie styl nobliwy, ale bez szaleństw, pomijając kolorystyczne. No i normalnie to ja nie mam czasu ma szafowe medytacje - łapię, co pod ręką ![]() Dzis czuję się zarobiona, dopiero co siadłam do kompa. A chałupa woła: sprzątaj mnie!!! Jutro przyjezdza tz, to burdel się powiększy, więc chybarada nie rada musze trochę ogarnąć...Ale mam 2 fajne przepisy na ciasto, więc kto wie co wybiorę... |
|
|
|
#327 |
|
Raczkowanie
|
No to ja tez check: tecze zaliczylam!
Kama kwakierka Sie nie martw, i tak jestes fajnaTo juzprawieweekend!
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis pieke ucierane ze śliwkami
Przepis dostałąm w pracy. A jutro bułki drozdzowe z malinami dla tz ![]() Dawno nie piekłam. Jak zaczełąm się odchudzać to wszystkie słodycze weg, ciasta na indeksie...I co...? Ano nic ![]() Pani w pracy dała mi ostatnio przepis na kruche ze sliwkami. To włąsnie było pierwsze po przerwie, bo nadal mam sliwki do przerobienia ![]() ciasto na oko, ale podała, sliwki i cos tam jeszcze mówiła, z czego dotarła do mnie :kruszonka. nie przepadam, więc po prostu na warstwie sliwek rozłożyłam trochę tego kruchego ciasta ze spodu. upiekłam. Patrzę. hm...Mam odrębne kruche ciasto i na nim, gdzie niegdzie, odrębnie, sliwki. Ja się człowiek uprze, to takiego suszka zje, sliwka ewentualnie przegryzie...ale zebym to ciastem nazwała...? albo innych częstowała...? No nie bardzo...Okazało się, ze przed hasłem: kruszonka - była jeszcze piana z białek ubita, do położenia na sliwki Nic to, oby dziś i jutro poszło mi lepiej. Tz jest fanem ciasta drożdżowego. a ja nie jestem w nim mistrzem...Sati, jak wyjdzie to Ci telekinetycznie prześlę ![]() A, miałam pisać - w estetyce skusiłam się na ten retinolowy zestaw sesderma - serum i krem w cenie serum... Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-09-17 o 19:44 |
|
|
|
#329 |
|
Gang Iren
|
Kama natchnęłaś mnie tą pianą z białek. Muszę kruszon zrobić
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Kama mam dla Ciebie fajną bluzkę i nawet nie pytam czy chcesz
Stawiam kawę na tak...Pisze dziś do mnie znajoma na FB.Miszka eureka! już wiem! Pytam ze stoickim spokojem co wie?A ta mi obrazek wysyła..Wstawiam i dla Was ,bo o mało nie padłam ze śmiechu.Wariatka![]() Także -jak chłop chrapie- to już wiecie dlaczego Piekłam racuszki drożdżowe z jabłkami i borówkami.Jutro w planach mufinki owsiane. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

Grałam, kupowałam, sprawdzałam pocztę, czytałam wątek - ona gadała...O szkole, studiach itp...Nadal gada, wystarczy, ze mrukne potakująco...

moja córka potrafi mowić do mnie tak ponad godzinę. Lekko i przyjemnie przeskakuje z tematu na temat. Potok słów taki, że po 30 min już nic nie wiem. Czasami nie mam jak uciec
bo jedziemy autem. Proszę wtedy o 10 minut ciszy. Mina jej- urocza 

Czyli ... nudnawo...

milo sie ten Teczowy Dzien zaczal, Ausssi, zrobilas nam dzien pod tecza
więcej miały już dziur, niż materiału