|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
malbora-ja też dziś na krótki rękaw
u nas 21 stopni było![]() waż sie zawsze rano-wieczorem ci wszystko zalega jeszcze-a rano najlepiej po siusiu waga jest prawidłowa i nie waż się ciągle![]() daga-ja zamiast ćwiczeń dziś poleciałam z jedzeniem...ale tylko dzisiaj:P lili-to dobrze to cie nie pali 2 razy:P ![]() beatka-zrób sobie przerwe na regeneracje ![]() ja oglądam masterchefa a mój na nocce...
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Aga no ladnie
od jutra lecimy razem elegancko też ogladalam MC , lubie Mateusza i Damiana ciesze sie ze kaska odpadla Bejata nie przetrenuj sie tak ![]() Malbora gratulacje za wysilek wieczorem nie ma sie co wazyc, rzeczywiście moze byc roznica nawet 2kg
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
daga-ja to samo
lubię tych gości-myślę że któryś z nich zostanie masterchefem i też nie lubiłam kaśki-cieszę sie ze poleciała-a te jej głupie komentarze wrrr...lubię adasia-śmieszny i tomka i ludwike przełączyłam na reklame i nie wiem jak to się stało że damian miał już odpaść i nie odpadł...a coś mi na tvn player nie chce złapać....od jutra grzecznie obie mamy być ![]() branoc
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Kaska nadeta byla i rzeczywiscie chamskie komentarze... Damian cos tam naodwalal i byl najslabszy w pierwszej czesci. No adam jest troche denerwujacy ale zabawny i jest z moich okolic
Ja tez lece spac, dobranoc
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, witam po weekendzie
Przeczytałam Was, ale nie wiem co której odpisać, jestem w złym humorze. Wczoraj to tak pojechałam po bandzie, że nawet sama sobie się dziwię, zeżarłan 4 ciastka i o wiele wiele więcej innych rzeczy. Dzisiaj już jestem grzeczna i tak mam zamiar ciągnąć do świąt, a dokładniej do 23grudnia, oby mi się w końcu udało ![]() Mam wywalony dzisiaj bęben, a wody i tyle tego jedzenia mi się zatrzymało dzisiaj, że czuję się gorzej niż nadęty balon, raczej jak hipopotam, ooo fuj nie mogę patrzeć na siebie ![]() Dzisiaj idę do Lidla kupić stepperek skrętny, mój miałam zwykły ale pare dni temu mi się zepsuł a do tego chcę kupić elektrostymulator, może cokolwiek pomoże na moje słabe mięśnie brzucha ![]() Na dzisiaj zaliczony rowerek 82min (35,3km), do tego Tiffany (17min), 60 brzuszków i 60 przysiadów. Tyle jak narazie, uciekam synka zaprowadzić na busika a potem do Lidla i na kurs od razu. Miłego dnia |
|
|
|
#306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). wczoraj zaliczyłam 60 minut hula hop i nic więcej ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Madzia a mój stepperek leży i się kurzy - jakoś nie jestem przekonana do ćwiczeń na nim, no i skrzypi.... ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- u mnie przeważnie jest to 0.6kg, chociaż zdarza się i tak że przez noc nic nie spadnie....
|
|
#307 |
|
Raczkowanie
|
ja dziś się nie ważę, szkoda sobie psuć dnia, czuje że nic tam dobrego mnie nie czeka ;p
gotuje obiadek
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() daga-adaś śmieszny koleś ![]() ty masz wyciskarke do cytrusów? bo widziałam w gazetce jest tania i się zastanawiam... ania86-mój też strasznie skrzypiał i parę dni temu mąż mi nasmarował wd40 i cichutki jest poproś męża to ci nasmaruje chociaż 60 minut- ja nie mam dziecka a ciężko mi tłusty leniwy zadek ruszyć na chociaż 30 minut:P![]() madzia-mówiłam że żresz ostatnio jak opętana...zrób sobie ze 2 dni lekkiego postu-zupka jakaś i sałatka...a potem już mi sie grzecznie trzymaj!! ![]() ja dzis właśnie mam lekki dzień na obiad zupka krem z dyni, na kolację sałatkę grecką zrobię, na przekąskę był sok z wyciskanych jabłek z buraczkiem i jest jeszcze pomarańcz grzeczna jestem![]() sezon dyniowy w pełni była juz sałatka, koktajl,zupka,placuszki na słodko,placuszki na słono,gulasz...jeszcze nie robiłam ciasta dyniowego-w biedrze są jeszcze dyńki to zakupię na zapas i może zrobię pojutrze
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh nie wiem co mam wam pisać, właśnie zabieram się za naukę niemca i jednocześnie testuję elektrostymulator, auaaaa
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dzisiaj cisza, albo wszystkie tak zajęte ćwiczeniami albo wszystkie grzeszą
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo, jeeesteem
![]() Pierwsze co przeczytalam to o jakichs chamkich odzywkach Kaski, sobie mysle kto to taki niewychowany dolaczyl do watku, szukam, szukam a to o tv chodzi ![]() ![]() Bylam dzisiaj o endokrynologa na kontrole, mowie pani doktor, ze przytylam, zaproponowala mi Chodakowska Myslalam, ze od tarczycy tyje a ja sie po prostu spaslam ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Madzia, ja nie cwicze
|
#312 |
|
Raczkowanie
|
Hej, przygarniecie jeszcze jedną zabłąkaną owieczkę?
niestety moja waga od kilku tygodni nie potrafi pokazać "6" z przodu potrzebne wiec będzie pomarudzenie komuś :P
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żeśmy o masterchefie gadały z dagmarą ![]() ja po zupie krem z dyni mam ból brzucha i rozwolnienie ![]() miałam na kolację zrobić sałatkę grecką i wypić lampke wina a boli mnie brzuch ![]()
|
|
#314 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() u mnie póki co w tym miesiącu 0 jakoś w ogóle się ogarnąć ostatnio nie potrafięCytat:
a w przyszłym miesiącu już postawię sobie jakiś większy cel, żeby pełen miesiąc był to będzie można trochę ambitniejszy plan sobie postawić ![]() no u mnie wczoraj dieta porażka-%, pizza, chipsy itd ![]() muszę spiąć naprawdę Cytat:
rano waga jest obiektywna,wieczorem po całym dniu to różnie może być, więc nie ma nawet sensu, żeby na nią wchodzić![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
ania89-ja też z dala od dzieci:P i nie zamierzam tego zmieniać
![]() ja ostatnio po tym wyjeździe się zebrać wogóle do ćwiczeń nie mogę... buldog-witaj-napisz coś o sobie ![]() własnie zrobiłam fritatę mój pierwszy raz-od dawna sie zbierałam ale jakoś zapominałam a z wczoraj zostało mi parę pieczonych ziemniaczków, chorizo z cebulką, miałam w lodówce kawałek papryki i 2 pieczarki pokroiłam,podsmażyłam zalałam 3ma jajkami z odrobiną mleka i przyprawami, usmażyłam od spodu i zapiekłam w piekarniku od góry smaczne -na prawdę smaczne z tych resztek mój sie zajadał, ja zjadłam kawałeczek tylko fajna sprawa-będę robić
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie to ostatnio masakra jak mój TŻ się pilnuje i je zdrowo i ćwiczy to mi też łatwiej. A jak on ma okres, że odpuszcza, to jest masakra. Bo a to ja go czymś podpuszczę, a to on mnie-no i potem tak jest, że tu piwko, tam chipsy, tu obiadek na mieście, tam pizza i a jeszcze ta zmiana pracy ostatnio, zupełnie inny rozkład dnia niż wcześniej miałam, czasu dużo mniej, zmęczenie itd i nic się nie chce. Dieta leży i kwiczy, do ćwiczeń brak mocy i chęci a wyglądam coraz gorzej i to widać
|
|
|
|
|
#317 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też mam problem z "6" , pojawia się i znika
|
|
|
#318 |
|
Raczkowanie
|
.
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
Edytowane przez buldog25 Czas edycji: 2015-12-14 o 09:05 |
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
ania89-to wszytsko wina naszych obżartych chłopów
bo im wolno wcinać-jedno posiedzenie na kibelku i już 3 kg mniej...a jak im brzuch rośnie to się cieszą bo facet bez brzucha jak kufel bez ucha za to my biedny pocimy się ćwiczymy,robimy wariatki przy komputerze lub tv, głodzimy i odmawiamy i co?? i dupa dalej rośnie-gorzka prawda:P ale to wszystko ich wina-jakby ćwiczyli i jedli ładnie to my byśmy ich wsparły![]() Lili-ja utknęłam w połowie (65) od 2 lat i nie daje rady przekroczyć...wrr ![]() sandra(uwielbiam to imię-miałam kiedyś najlepszą przyjaciółkę na świecie o tym imieniu )- kiedy bierzesz ślub? ja brałam 19 września 2009 gratki z tej okazji-i koniecznie musimy nad tobą popracować (nad sobą też-ale tak jak mówisz trza twojego zaskoczyć ) faaajnie że twój cię wspiera opowiadaj co jesz, jak ćwiczysz-będziesz dla nas motywacją a my dla ciebie (niektóre bo ja jestem głównie leniem:P
|
#320 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja też mam taki problem, tyle że z 5
![]() Cytat:
![]() tzn pewnie też zależy od kiecki. Ale ja właśnie w tym roku brałam ślub- w czerwcu kieckę kupiłam w listopadzie jeśli dobrze pamiętam, no i wtedy wiedziałam, że schudnąć trzeba i to sporo no i wzięłam się za odchudzanie, ja mam dosyć powolne tempo chudnięcia, ale kilka miesięcy minęło i trochę tych kg poszło, no i jak poszłam na przymiarkę w maju, to dostałam opitol od pań z salonu, żebym już nie chudła, bo będzie problem z kiecką. No i w ten sposób moja motywacja do odchudzania opadła-no bo przecież nie mogę więcej schudnąć![]() no a po ślubie to już w ogóle popłynęłam i chyba prawie wszystko co wcześniej schudłam wróciło i teraz się bujam z tym odchudzaniem całe życie z odchudzaniem ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]() ale generalnie to trenuje i pilnuję diety-je zdrowo itd no tylko czasem zdarzają mu się takie okresy jak teraz, no i cóż ale też już mówi, że musi wrócić na dobre tory, więc jak on się ogarnie to i mi będzie łatwiej![]() dawniej to potrafiłam się jakoś sama zmotywować i to co robią inni mnie nie ruszało. Ale teraz to ciężko z tym. Brak takiej 100% motywacji i zaangażowania, ciągle jakiś wymówek szukam a potem tylko narzekam, zamiast porządnie spiąć |
||
|
|
|
#321 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hahaha likeA ile masz wzrostu? 1kg na mies to bardzo łatwe do osiągnięcia jeżeli nie ma się problemów zdrowotnych i zmienia się nawyki żyw+ćw na pewno się uda ja dzisiaj przespałam siłownie trudno jutro też jest dzień---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- dzięki.... tego właśnie potrzebowałam
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jedyne co chciałabym zmienić to brzuch, cała reszta może zostać, ale brzuch psuje mi całą sylwetke
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#325 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja za sukienka planuje się zacząć rozglądać w lutym/marcu wiec mam nadzieje ze do tego czasu już coś zejdzie no i nadmienię, że zamierzam jeszcze co nieco z siebie zostawić wraz z panienstwem Cytat:
Edytowane przez buldog25 Czas edycji: 2015-11-09 o 22:14 |
|||
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
ania89-ja zaczęłam brać tabsy przes ślubem i przytyłam
zmierzyłam suknię którą miałam w szafie już ze 3 miechy dzień przed ślubem i się ledwo dopinałam dobrze że teściowa była krawcową to pomogła:P i po ślubie tez popłynęłam...całe życie ważyłam 56,58 a po ślubie 64-68... teraz 65 ale straszliwie ciężko mi schudnąć-nawet jak sie abrdzo staram...mój w tym roku dopiero dorbił się boczków i brzuszka-ale odchudzał sie ze 3 dni teraz już to olał![]() Lili-żeby to było takie łatwe że kilo miesięcznie chudniemy to by nas nie było na takim forum ![]() ja też mam problem z brzuchem głównie...i boczkami-normalnie oponka...no a jak tyje to od razu na buzi widać-taki okrąglak.... sandra-toż to skarb nie chłop!! gotuje i to zdrowo, pilnuje ćwiczeń-wow kurcze wow ale ładnie jesz...myślę że przy takim systemie schudniesz szybciej niz ci sie wydaje i nie płacz na wzrost-większość chyba nas jest 165:P
|
#327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, ale błąd był taki że nie jadłam regularnie, teraz staram sie jeść, nie głodzić, przez to czuje się lżej
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#328 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim 😘
|
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Ale mi sie nie chcialo wstawac :/ dobrze ze jutro swieto i wolne
|
|
|
|
#330 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przed dzieckiem ćwiczyłam po minimum 700 minut tygodniowo, dlatego teraz to 60 minut dziennie to dla mnie "tylko". A ty aga spinaj pośladki, podobno jak ktoś ma więcej do zrzucenia to szybciej chudnie niż ten kto ma 3-4 kilo. Dasz radę! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mi się nigdy rano nie chce wstawać...., ale koniec końców wstaję i jadę do pracy.... ogólnie to ja lubię dlugo spać ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- aaa zapomniałam wczorajsze ćwiczenia zameldować - było 50 minut rowerka i 15 minut hula hop dziewczyny polećcie jakąś fajną czarną kredkę do oczu, ale taką miękką, żeby mocno malowała na dolnej powiece (na tej wilgotnej części). Ja to zawsze trafie na takie g.... , że niby ładnie maluje ale na tej wodnistej części oka nic nie widać...... kiedyś z avonu pamiętam że miałam to mnie zadowalała
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.

u nas 21 stopni było

niestety moja waga od kilku tygodni nie potrafi pokazać "6" z przodu
potrzebne wiec będzie pomarudzenie komuś :P

jakoś w ogóle się ogarnąć ostatnio nie potrafię
a wyglądam coraz gorzej i to widać