|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O super No to ja też idę na zakupy
|
|
|
|
|
#303 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#304 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje tezejace krowy
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie myślę że wczorajszą zgagę mogłam mieć przez kremowke która zjadłam.. Także Magdusiaaa nie wolno wstawiać takich rzeczy pysznych no
|
|
|
|
#307 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
Zapłaciłam w sumie za parking dzisiaj 27,5zł
Moja kieszeń sknery umiera ![]() Na USG wszystko idealnie Kogiel, to Tutki generalnie chyba dobre opinie mają ![]() A patrzyłaś w Świecie Dziecka na Zgody? Bo nam w porównaniu do Bochni, cały zestaw wyszedł tam ponad 300zł taniej. Tak, tak, parking na Kopernika... Co do rozszczepu, to właśnie nie byłoby widać, bo ja miałam rozszczep podniebienia MIĘKKIEGO, a tkanek miękkich na USG nie widać. Ten rozszczep jest zazwyczaj połączony z rozszczepem wargi, a wargę akurat dobrze widać - brak cech rozszczepu. Ale to nie wyznacznik, bo ja rozszczepu wargi nie miałam ![]() Ew. można to po stanie wód płodowych zobaczyć, tak mówił genetyk: jak wód jest za dużo, to mogłoby oznaczac rozszczep (dziecko ma utrudnione połykanie), ale u mnie jest okej. Generalnie genetyk po całym wywiadzie stwierdził, że rozszczep u mnie był po prostu przypadkiem, który się zdarza i nie ma cech dziedziczenia. Wypytał o moich rodziców, rodzeństwo, o teściów, szwagierkę, jej dzieci - wszyscy zdrowi. Magda, co do zgagi to ja mam po wszystkim, a czasem nawet bez jedzenia, więc moze to nie ta kremówka ![]() Co do filmików, to dużo od rodziców zależy, Ty ich znasz najlepiej, to wiesz jak powinni zareagować
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka - wiem że masz po wszystkim ale już parę razy zauważyłam związek między słodkim jak właśnie kremowka a natężeniem mojej zgagi później
i jeszcze po smażonym.. Bo są dni gdzie jest spokój święty, wszystko super, coś mi się odbija, ale nie aż tak strasznie.. A czasem to bym cofnela wszystko byle się tego pozbyć heh ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Super ze wszystko w porządku, główką w dół i słuszna waga! A parking.. No cóż.. Moja sknerowatosc też by umierala hahaha
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka zaspraszam serdecznie!
![]() Dotka jaki dużyyyyyy Witek!
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2015-11-26 o 15:22 |
|
|
|
#311 |
|
Wtajemniczenie
|
dotka super, że wszystko w porządku
![]() mojakaren są tak pyszne na jakie się zapowiadają?
|
|
|
|
#312 |
|
Rozeznanie
|
Dotka super ze z synkiem wszystko ok
Na Zgody bylismy z miesiac temu ale nie patrzylam na tutki bo braliśmy pod uwage bardziej bebetto. Mam paczke do odebrania na Szkolnym to przy okazji zobaczę, dzięki A to nie wiedzialam ze jest tez cos takiego jak rozszczep podniebienia miękkiego. Czlowiek sie cale zycie uczy. Najwazniejsze ze u synka nic nie wskazuje na to. |
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu Ua00 się nie odzywa....?
Dziewczyny, ja wiem,że pisałam o tej IP i w ogóle (nie tylko ja), ale same zobaczcie: jak ja pisałam, że się drapię, to natychmiast kazałyście mi: dzwonić do gina/jechać do gina / jechać do szpitala na przepłukanie no ogólnie zrobić coś ze sobą. I przecież ja się nie obrażałam, jak mi kolejna z rzędu pisała, że mam coś zrobić, tylko wiem, że pisałyście z troski. Ostatecznie skonsultowałam sie z ginem, zrobiłam badania i czekam na wyniki, jak wyjdą kiepsko, to idę na oddział. Jak wyjdą dobrze, to pogaadam z ginem w środę i być może też pójdę na oddział na przepłukanie, bo cholestazy może i nie ma,ale jednak się drapię (tak było we wrześniu). W każdym razie chodzi mi o sam fakt, że nikt tu nie pisze o IP ze złej woli, tylko dla naszego dobra i nie ma się co niepotrzebnie obrażać, tylko skoro jest powód,to jechać. |
|
|
|
#315 | |||
|
Rozeznanie
|
Ciągle nadrabiam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też po wizycie i u mnie podobnie szyjka krótka, miękka ale kazał się już tym nie przejmować. Hemoglobina bardzo ładnie poszła w górę 11, 8 tylko w moczu bakterie. Przede mną jeszcze dwie wizyty i dostałam dzisiaj plan porodu do wypełnienia ![]() Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka, gratuluje udanej wizyty i niech Witek dalej zdrowo rosnie
ktory masz teraz tydzien?Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
Tak samo przy mnie było jak cofalam
Mam nadzieję że uaoo się nie obraziła tylko ma zawrót głowy
|
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Wiola, dla Ciebie rowniez gratulacje
![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
Casaa, 32+3
|
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Iola super
|
|
|
|
#321 |
|
Rozeznanie
|
Dotka super, że z synkiem wszystko w porządku
![]() Myślę że Uaoo po prostu teraz nie ma czasu i odezwie się później My teraz z Ikei wracamy szafę sobie kupiłam ![]() Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#322 |
|
Rozeznanie
|
Iola gratki za wizytę
My zraz zbieramy się na SR, ale nam się nie chce :P przed chwilą przypomniałam TŻ o tym, to był niepocieszony. Biedaczek zapomniał i myślał, że ma wolny dzień już hahahhaa. Mieliśmy już na zajęciach o wyprawce, zwiedzanie szpitala i porodówki, kąpiel i pielęgnację maluszka, pierwszy etap porodu i dzisiaj pozostałe etapy porodu i chustowanie. Jeszcze nam zostały zajęcia z karmienia i laktacji i ostatnie to powrót z noworodkiem. Tak szczerze, to niewiele więcej niż na internetach się nie dowiedziałam :/ chyba dzisiaj ostatni raz idziemy, bo już nam się nie chce chodzić no ale też szkoda kasy którą wydaliśmy
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wyglądają tak fajnie jak smakują, więc o ile wrażenia estetyczne nie są dla Ciebie najważniejsze, to zaproszenie wciąż aktualne pietrusiowata eee szkoła rodzenia jest taka fajna ja bym chętnie poszła za Ciebie Mój TZ też się wczoraj zawiesił i zapomniał o zajęciach, ale jak mu przypomniałam to miał mega banana i taką radochę, że spotka swoją ulubioną panią Dorotkę
|
|
#324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szafę na dzieciowe rzeczy? My na pewno kupujemy łóżeczko jutro ![]() Cytat:
Ja w ogóle chodzę do refundowanej i jestem mega zadowolona, dużo takich praktycznych rzeczy się dowiedziałam których nie ma w książkach własnie, też dziś idę ale na gimnastykę A btw. przyszły dziś pieluchy wielorazowe ale mogę powiedzieć że te GroVia jakościowo są super
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Iola, którą szafę wzięliście?
![]() Mam nadzieję, że u Uaoo wszystko w porządku. Myślę, że po prostu ma jakiś zalatany dzień i odezwie się jak będzie miała wolną chwilę. ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#326 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na dzieciowe wzięliśmy tą komodę MALM z 6 szufladami ![]() Dużą szafę PAX ma 2 m szerokości Do tej pory mieliśmy tylko meblościankę, do której nic nie dało się upchać
|
|
|
|
|
#328 |
|
Wtajemniczenie
|
W KONCU DZIALA!!!
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
No wreszcie działa wizaż
|
|
|
|
#330 |
|
Wtajemniczenie
|
Co nie? Bez wizazu jak bez reki
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

Miłe to, ale mi głupio przed mamą małej, bo jej tak nie mówi jak przychodzi z pracy 

wyjdzie po ok . 30 zł

Moja kieszeń sknery umiera