![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jablonex (i inne koraliki) - Łódź, Wrocław, Warszawa...
Moim akurat nie chce się robić kolczyków.
![]() ![]() Jedyne czego się boję, to tego, że jak zwykle wydam za dużo. Ale co tam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Tońka o której sie wybierasz? bo ja miedzy 12 a 15 chyba na Orlą skiknę
![]()
![]() |
#303 |
Raczkowanie
|
Tonia, czy ten nowy sklep na Elektoralnej to będzie z samym srebrem?
Ostatnio byłam w Dorze w Otwocku (wiem, że i tak nie ma żadnej wizażanki, która tam kupuje ale podaje tak na wszelki wypadek) zobaczyłam, że w ich asortymencie pojawiły się linki stalowe w najróżniejszych kolorach. Oprócz tego widziałam, że mają zawieszki do kropli w bardzo ładnym kolorze starego złota. Pozdrawiam!
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
![]()
Otóż byłam, już otworzyli.
Ceny nie są jakieś zaskakująco niskie, ale też nie takie, żeby kopara opadła z oburzenia. Może nieco wyższe od tych internetowych. Bardzo dużo jest kamieni. Znajdą się też półfabrykaty posrebrzane i polimerowe, jest spory wybór masy perłowej. Samych pereł jest mniej, ale w dość niskich cenach (od 0.15 do 0.25 zł sztuka za perły do 9 mm i 1-2 zł za większe). Oprócz tego dużo "drewniaków" i trochę plastiku, dość mało szlifowanego Jablonexu, bardzo mało drobnicy (co mnie akurat cieszy ![]() ![]() Co do obsługi - nie narzekam, w stosunku do klienta są ok. Wkurzające jest jedynie to, że nie mają przy kasie żadnego katalogu czy czegoś w tym rodzaju, tylko chodzą po sklepie i szukają cen przy towarach. Mam nadzieję, że w miarę przybywania klientów, pomyślą o lepszym i szybszym rozwiązaniu. Potem 20 minut czekałam na samo podliczenie, bo kalkulator odmawiał posłuszeństwa - najpierw wyszło im ponad 30 zł, a potem kolejno 50 i 70. ![]() ![]() Ogółem polecam odwiedzić, w końcu to chyba pierwszy taki beadshop w stolicy. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ja też chcę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2008-07-17 o 20:54 Powód: połączenie sąsiednich postów |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
Nie żeby mi szczęka opadła na te zdjęcia z kikami bo ja to zagramanicznymi sklepami rozpuszczona jestem
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
A jakie są ceny tych na sztuki? Bo jak byłam ostatnio, to i wybór niewielki i ceny wachały się w granicach 2-4 zł/szt. x_x
Też spodziewałam się czegoś więcej po obejrzeniu tych londyńskich cudaków, ale cieszę się, że chociaż to mamy. Myślę, że z biegiem czasu będzie tylko lepiej i może zbliżymy się do innych europejskich sklepów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
ceny w okolicach 1-4 zł za sztukę. Wybór niewielki ale ma zupełnie inne rzeczy jak w Armie, Zresztą ja często zaglądam po sznurki
![]()
![]() |
#310 |
Zadomowienie
|
Beadshop macie prawie jak zagraniczny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
Ale fajnie, że coś takiego u nas też powstaje... może za jakiś czas będę przejazdem, to wskoczę pooglądać i na zakupy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w kikami
![]() za mało! ![]() nie no, działają od paru dni więc myślę żę z zaopatrzeniem powinno być coraz lepiej. Ale trzeba przyznać że mają piękne millefiori. Kamienie wolę chyba kupować w Armie i Jasperze (w J dostawa była na początku tygodnia). Tam są mniejsze i jest większy wybór. Ceny nawet przyjazne (te millefiori... ![]() ![]() ![]() ![]() No i czy wasze koleżanki też lawinowo zaczynają robić kolczyki? ![]()
![]() |
#313 |
Zadomowienie
|
tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Raczkowanie
|
Re: Galplast na Wałbrzyskiej 3/5 w Warszawie:
To hurtownia rozmaitych artykułów "craft", m.in. akcesoriów do wyrobu biżuterii. Na miejscu w zasadzie nie prowadzą sprzedaży detalicznej, choć może niedługo zaczną. Ale mają sklep firmowy w Blue City (Al. Jerozolimskie 179) - nazywa się PASJA: poziom -1, lokal 41, naprzeciwko delikatesów 'Piotr i Paweł'. Czytam forum od około tygodnia, a Galplast sprawdziłam, bo mam niedaleko. W ich sklepie w Blue City jeszcze nie byłam, ale może komuś się przyda ten kolejny adres w stolicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Rozeznanie
|
Fajne to Kikami
![]() ![]()
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
To dobrze, bo szkła w stolicy ciągle za mało (a jak już, to na drugim końcu miasta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki mam krotkie pytanko. W którym z tych sklepów w wawie dostane niewielka ilosc drutu posrebrzanego. tzn ok 1 m??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
Zależy jakiej średnicy. W Empiku jest 0,6 mm, 0,8 mm i 1mm. W długościach odpowiednio 10m, 6m i 4m. Każdy po 5 zł. Na metry sprzedają tylko srebrny w Hopei.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Raczkowanie
|
Rety dziekuje za tak szybko odp. A czy ta hopea jest na OPrlej?? i w jakiej tam jest cenia?? Mniej wiecej. Bigle tez tam dostane w małych ilosciach??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
Bigle też są i jest tam wszystko, co potrzeba do wyrobu biżuterii.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Raczkowanie
|
Ok dziekuje..jutro jade
![]() Ale tam ejst tylko srebrny drut. a gdzie moge dostac posrebrzany!! Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2008-07-17 o 20:57 Powód: połączenie sąsiednich postów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
W Armie obok Hopei (kosztuje 6 zł), albo w Empiku, o czym pisałam wyżej (5 zł).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Przyczajenie
|
Halo wrocław! ostatnio starsznie cicho zrobiło sie na forum, a ja czekam na wieści o sklepach.
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Raczkowanie
|
Niewiem czy to tu pasuje, ale mam pytanie. Może którać z was jest z okolic rzeszowa lub krosna? A jak tak to poprosze namiaryna jakieś fajne sklepy
![]()
![]() |
#325 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeśli to kogoś ratuje, to sklep internetowy TacaKoralików ma opcję odbioru osobistego, tyle że siedzibę mają w Żernikach. http://www.tacakoralikow.pl/sklep/oo.php i nie wiem czy w tym temacie mogę, w razie czego mnie wyproście gdzie trzeba ![]() Które sklepy netowe najbardziej polecacie? Pod względem cen produktów dość podstawowych, głównie półfabrykatów? Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2008-07-17 o 20:58 Powód: połączenie sąsiednich postów |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Zadomowienie
|
LAPWING zapraszam do tego wątku :
sklepy internetowe - wady i zalety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie w kikami tak sobie. Obsługa totalnie niezorientowana. Ceny szkła dosyć znośne, ale wybór mizerny. Kupiłam kilka rzeczy, między innymi kostki weneckie, ale teraz nie wiem co z nimi zrobić.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
Facet w Kikami pytał się mnie ostatnio jak ich ceny wypadają w stosunku do cen internetowych.
![]() Prawda, sprawiają wrażenie niezorientowanych, ale ja tam ich lubię, bo mimo mojego wyglądu gnojka traktują mnie jak najbardziej poważnie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozdo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.