|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Cześć dziewczynki
Wczoraj moja waga oscylowała na górnej granicy jakiejkolwiek dopuszczalności. No ale się spinam - w sobotę byłam na urodzinach wpadło trochę pysznosci i %, ale przed imprezą zrobiłam 42 km na rowerze - w niedziele też mąż mnie wyciągnął i kolejne 42 km za mną. Dziś zaliczyłam 2 godz fitnessu - a wcześniej dostałam furii - kupiłam karnet open na miesiąc i okazało się że wczoraj była promocja i był tańszy o 35 zł, tak był "rozreklamowany" że nawet nie zauważyłam W niedziele byłam w teatrze na "prezencie urodzinowym " rozerwałam się trochę - a wcześniej w kawiarni na pysznych lodach idzie dla mnie zgubny czas ![]() Miłego tygodnia |
|
|
|
#302 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
zajrzałam tu bo przypomiało mi sie ze Asia zaprosiła mnie na fejsie jakieś 2-3 tygodnie temu. Pomyśłałam ze zobacze czy tu juz wątek poległ czy ktos tu jeszcze moze teraz zajrzał. Przyznaje nie było mnie tu wieki. Oczywiscie jestem w czarnej dupie z wagą do zrzucenia. Obiecuję zajrze tu wieczorkiem i przeczytam co u Was, bo chyba troche się działo.Buziaki i miłego dnia |
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ⚘
Moja waga szaleje.... chyba jej bateria pada bo raz pokazuje kilo mniej raz kilo wiecej...staje na niej powiedzmy 5x i za kazdym razem cos innego....wiec nie mam pojecia ile waze jak pokazuje 2x to samo to tego sie trzymam...Poza tym zaczynam miec koszmary senne...dzisiaj mi sie snilo, ze sedzia powiedziala do mnie walac mlotem: prosze natychmiast oddac dziecko ojcu... no chryste....zaczyna sie... jeszcze 2dni Agus Basiu a to p$#***** wstretne... no ale poszalalas, fitnes, rower... Eliza a jak u Ciebie? Stylowa gdzie sie schowalas? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#304 |
|
Rozeznanie
|
Aj witam witam. Oczywiście jestem i się nie schowałam. Miałam trudny tydzień. Najdłuższy jaki pamiętam. Oczekiwałam na krwawice... Już myślałam że będzie trzecie dziecko. To by była dla mnie katastrofa w tym wieku. Potem zawiesił mi się tablet, po prostu zrobił się czarny ekran i zero życia... A co do wagi to bez zmian. Stoi w miejscu
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem ale wiadomo gdzie Spadło 2,5 kg i prawie wróciło.Powtarzam się jak zawsze ale od jutra zaczynam Aguś Stylowa a ile masz lat,że ciąza taka straszna. |
|
|
|
#306 |
|
Rozeznanie
|
41. Niby nie dużo ale gdybym nie miała dzieci to spoko . A ja już wyroslam z pieluch itd. Dla mnie katastrofa by się stała. Ją już będę czekać na wnuki powoli
|
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Stylowa znam ten bol... wiek ten sam mamy
i momentami mam jeszcze ochote na trzecie, zawsze chcialam wiecej niz jedno dziecko ale nie wiem co moj stan zdrowia na to (2cesarki robia swoje) no i nie wiem co lekarz moj na to....Waga okazala sie nielaskawa...zmienilismy baterie i masakra... ale obiecuje ze to sie zmieni... Jutro sprawa wiec juz od wczoraj mam tzw sraczke i straszne leki... No to kawusia na mily poczatek dnia ☕ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#308 |
|
Rozeznanie
|
Sraczka czyli tzw rzadka choroba
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
No tak....rzadka
ale to akurat przenosnia byla... zaczal mnie zoladek bolec i mam strasznego nerwa... no nic nie poradze na toWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Asia trzymamy kciuki za jutro i czekamy na wieści |
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny za kciuki
Sprawozdanie w K... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych i rodzinnych Świąt dziewczynki
|
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
Wesolych i zdrowych swiat babeczki
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki zdrowych i spokojnych Świąt
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#315 |
|
Rozeznanie
|
Zdrowych i pogodnych świąt i niekalorycznej kiełbaski i jajeczka
|
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam sobie dziś świąteczny prezent.Sprawdziłam swoje BMI
I stopień otyłości.Pierwszy raz w życiu. Wszystko na ten temat. |
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wrocilam do domu...
Zrobilismy sobie swieta na wyjezdzie i pospacerowalismy, poplywalismy, pochodzilismy na silke... nie jest zle ale dobrze tez nie bo jednak jadlam malo zdrowo, wpadly chipsy i whisky.... na szczescie zepsula sie waga i pokazuje w caly swiat wiec sama nie wiem ile waze... ale wiem jedno: duzo za duzo.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#318 |
|
Zadomowienie
|
Hej babeczki
![]() wage zakupiłam nową i.... chyba jej nie lubie bo franca pokazuje więcej niż stara.... no ale moze i faktycznie troszkę mnie więcej..... uciekam popracować, póki co zapraszam do K...
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie wagi to france pokazują nie tyle co człowiek by chciał
|
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
To prawda
Może trzeba sobie wydrukować i nakleić żądaną wartość która ma wskazywać
|
|
|
|
#321 |
|
Zadomowienie
|
Mowicie.... nie no ja widze ze po powrocie z wyjazdu jest mnie ciutke wiecej... poza tym wczoraj niby grzecznie caly dzien a wieczorem pozarlismy kielbaske z patelni z cebulka....smazone... no w sam raz na diete
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
o masakra kiełbaska z cebulką
|
|
|
|
#323 |
|
Zadomowienie
|
Oj tak...masakra...totalna.. .
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym zjadła
|
|
|
|
#325 |
|
Zadomowienie
|
Dobijcie mnie....
Zjadlam pol paczki orzechow nerkowca.. i w sumie nic w tym zlego tyle ze przegryzlam polowa paczka A w domu tz robi spagetti Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zjadam zapiekanki - domowej roboty - ale na pocieszenie idę na 19 na indor cycling 😀 wiec trochę spalę
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
spagetti nie jest złe
w odpowiedniej ilości oczywiście.Basia a jak u Ciebie wagowo po świętach
|
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dziś przyszła @ - źle się czuję - ale nie odpuszczam i idę na rowerki - na jutro też się zapisałam - karnet mi się kończy - więc korzystam. A Elizko jak u Ciebie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Basia pisałam wcześniej moje BMI pokazało I stopień otyłości
![]() waże 84 kg.W maju mam komunię,a w lipcu wesele,a po drodze jeszcze wczasy.Jutro @ to po może będzie trochę mniej,ale to jest pryszcz w stosunku do tego co jest.Nie ćwiczę nic. |
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Elizko u mnie też tragedia marzy mi się choćby waga diabelska a mnie waga się kręci wkoło trzech siódemek
i bardzo ciężko mi zejść cokolwiek niżej. Dlatego kupiłam karnet i próbuje chodzić ale efektów żadnych nie widzę.Wróciłam z rowerów - jestem z siebie zadowolona - ale nie jest to dobre chodzenie tak późno bo teraz mam power i spać mi się nie chce. Dobrej nocy dziewczynki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

kupiłam karnet open na miesiąc i okazało się że wczoraj była promocja i był tańszy o 35 zł, tak był "rozreklamowany" że nawet nie zauważyłam
idzie dla mnie zgubny czas 

zajrzałam tu bo przypomiało mi sie ze Asia zaprosiła mnie na fejsie jakieś 2-3 tygodnie temu. Pomyśłałam ze zobacze czy tu juz wątek poległ czy ktos tu jeszcze moze teraz zajrzał. Przyznaje nie było mnie tu wieki. Oczywiscie jestem w czarnej dupie z wagą do zrzucenia. Obiecuję zajrze tu wieczorkiem i przeczytam co u Was, bo chyba troche się działo.

ale to akurat przenosnia byla... zaczal mnie zoladek bolec i mam strasznego nerwa... no nic nie poradze na to

i bardzo ciężko mi zejść cokolwiek niżej. Dlatego kupiłam karnet i próbuje chodzić ale efektów żadnych nie widzę.