|
|
#301 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Walnelam sobie maseczkę z perfecty na twarz i idę spać :-D uwielbiam te maseczki bo nie trzeba ich zmywać
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#302 |
|
Zadomowienie
|
Haneczko zdrowka!!!!!
Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#303 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z tych fasolek się cieszyłyśmy---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Dobranoc
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Olinka slodziak z Michasia
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
ASIEK dziwnue z tym badaniem. Moze lekarzowi w oko wpadlas? Czy juz pytalam gdzie lezysz?
OLINKA czy to wloski widac? Jaki fajny!
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki! Tradycyjnie tz pojechał do pracy a ja nie mogę zasnąć
Wizytę u ginekologa mam o 10:00 ale chcę pojechać wcześniej, bo ktg musze zrobić przed wizytą jeszcze.
|
#308 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Witam się i ja z samego rana
![]() Moja siostra podrzuciła mi wczoraj na noc swoje dwa szoguny (czytaj córki) i zostaną dziś u mnie do ok. 15.00. Oby tylko grzeczne były Kurna miałam głupi sen, że byłam u lekarza i detektorem tętna nie mogli go znaleźć i teraz oczywiście leżę i się denerwuje, zwłaszcza że ten mój syn coś współpracować nie chce- parę razy go poczułam ale zazwyczaj rano daje większy popis... Albo sobie wykręcam. Poczekam bo wczoraj był bardzo aktywny cały dzień i może zmęczone to moje dziecko? Grr nienawidzę takich snów, bo potem sobie wszystkie tragiczne historie przypominam...Olinka śliczny ten twój syn
Ubi tu, ibi ego 08.08.2015 Edytowane przez chudziaszek11 Czas edycji: 2016-05-06 o 06:57 |
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Bo nie maja 2 stopnia referencyjnosci. Ciaza ma byc zdrowa i donoszona jak w kazdym prywatnym
|
|
|
|
#310 |
|
Rozeznanie
|
Olinka boskie
zakochałam sie
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() Cala noc się walalam z boku na bok no i wstalam o 6:00 i spać nie mogę, stresuje się wizytą, trzymajcie kciuki bo jak ten mały Gamoniek się nie odwrócił to się zastrzele chyba
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Zaspałam! Ostatni dzień pracy a ja zaspałam! Nie słyszałam budzika i mąż też nie-zwykle mnie szturcha jak nie wstanę.
Jadę teraz do labu na pobranie krwi. Olinka Twój synek pewnie drobnej budowy. Moja bratowa urodziła synka w terminie i ważył 2900g i wszystko ok było. Śliczny jest. Fajne macie ujęcie. Z cukrami to ja bym skonsultowała z diabetologiem. Gratuluje udanych wizyt Haneczka masz dobre nastawienie i tego się trzymaj. Co do internetu.... Ja mam play na kartę i teraz jest rok darmowego internetu. Co miesiąc mam 1 GB za darmo i wystarcza mi to. Teraz jadąc komunikacją korzystam w telefonie Karuzela bardzo przydatna rzecz. Mały miał przez 2,5 roku. Jak już misiaki nie interesowały to same melodyjki ze światełkiem. Jak już umiał to sam se odpalał. Mamy odkupioną na olx smilyplay. Ma 3 ustawienia czasowe. Projektora nie ma tylko zmianę kolorów świata na obrazku. Moza też regulować głośność. |
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzisiejszej nocy na sikanie wstawałam chyba z 5-6 razy Dziś robię ostatnie zakupy wyprawkowe w aptece
|
#314 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spokojnie, może faktycznie wczoraj pofolgował i teraz odpoczywa. A może musisz opróżnić jelita? Ja już raz taką schizę miałam, ale poszłam do wc i potem od razu impreza w brzuchu ![]() Cytat:
Cytat:
Miłego ostatniego dnia w pracy!
Edytowane przez australia87 Czas edycji: 2016-05-06 o 08:01 |
||||
|
|
|
#315 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry!
U nas piękne słoneczko, oby tak dalej! Powodzenia na dzisiejszych wizytach ![]() Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Fiazo rok darmowego internetu? Jak to sie uruchomia? ![]() Miłego ostatniego dnia w pracy! Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#316 |
|
Rozeznanie
|
Fiazo, ostatni dzien
wybacza Ci ![]() Olinka, jaki sliczny jestem pod wrazeniem ze tak dobrze wszystko widac. Tutaj w szpitalu to wszystko rozmazane, noe wiem co lekarze tam widza.Haneczka jak mus to mus, wytrzymasz w szpitalu, masz pozytywne nastawienie a co do internetu to tak jak dziewczyny pisaly polecam play na karte. Ja w polsce tak korzystam, w telefonie wykupuje pakiet internetu i robie tetering na inne urzadzenia. Tesciowej kupilam modem(malutki jak pendrive) i karte play i ona sobie doladowuje ja jak potrzebuje internetu.Ja dzis jakas taka niewyspana, mimo ze spalam dobrze. Musze isc do hotelu dzis zapytac sie czemu od nich kase dostalam. Tak jakby dniowke, a przeciez za zwolnienie placi mi socjal. Musze sie zapytac zeby nie bylo ze pomylka i musze zwracac. Chudziaszek moj tez jednego dnia buszuje w brzuchu, drugiego leniwiec pospolity. Maj przyszedl troche sloneczka to i wypoczywaja dzieciaczki. Co do meza to koniecznie musisz go wziac w obroty, w ostatecznosci wziac go na spiocha
|
#317 |
|
Rozeznanie
|
Zaraz jadę do lekarza ale przywitali mnie nie miłe zaskoczenie wymioty masakra od 6 mnie mdlilo zjadłam sniadanie lekkie i po 7:00 nie mogłam sie oderwać od toalety masakra nie nawidze tego myślałam ze juz nie wróci ta dolegliwość wrrrr:/
|
#318 | ||
|
Rozeznanie
|
Hejo
Wstałam dzisiaj sama z siebie po 6, to do mnie zupełnie niepodobne Cytat:
![]() Śliczny Cytat:
A spóźnienie na pewno wybaczą
|
||
|
|
|
#319 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wstał już koło 7, zabrały się od razu do malowania - każda już narysowała z 5 rysunków. Śniadanie zjadły i teraz oglądają bajkę a na próbuje ogarnąć salon ![]() No coś się ten mój Wojtek pokręcił i uspokoił mamusie
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Kończę jeść śniadanie, szybki make up, wskakuje w trapezowa sukienkę (a co tam piękna dziś pogoda) i spadam do lekarza
Trzymam kciuki za Wasze wizyty dziewczynki
|
#321 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję wam za cudne słowa o michalku
Postanowilam ze w sprawie cukrow bede sluchac gina bo prowadzi wiele ciaz cukrzycowych. Mam do niego zupelne zaufanie. Moja diab.Jest zbyt restrykcyjna. Krzyczy jak wtedy przytylam niby. Musze patrzec na dobro michalka a ona ciagle twierdzi ze " to kolos" a ze ja jestem gruba. Mam +2 kg w 34 tyg. Nie mam juz sily szukac innego diab. Chodze do niej tylko po paski Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#323 |
|
Zadomowienie
|
Hej
U nas też piękna pogoda, kocham maj Gratuluję udanych wizyt australia87 piękna waga Marysiolinka012 Michaś śliczny haneczkab92 dobrego masz lekarza, dobrze, że trzyma rękę na pulsiesoffinka wizyty. Co do szpitala prywatnego, to pewnie chodzi o stopień referencyjności, pewnie ma 1, ja będę rodziła w miejskim szpitalu a tam 1 stopień i właśnie można dopiero rodzić od 37tc.Karuzelę mamy po starszaku fp rainforest, ale moje dzieci jakiegoś szczególnego zafascynowania nią nie miały ![]() A ja nie mam żadnych wiadomości z wizyty . Mam bardzo humorzastego lekarza, a wczoraj ewidentnie nie był jego dzień. Zważył, zmierzył ciśnienie i pobrał paciora i tyle. Wyników krwi w ogóle nie skomentował a tam wszystko poszło w dół, hemoglobinę mam 10, żelazo 24 itp. Zrobił usg nic nie mówiąc ile waży, tylko że wody ok i dziękuję do zobaczenia za 3 tyg. Zdębiałam, normalnie mnie zatkało, a że dzieciaki czekały na mnie w poczekalni po prostu wyszłam i tyle Normalnie jakby była to pierwsza moja wizyta to pewnie nigdy już bym do niego nie poszła, ale że znamy się tyle lat to staram się tym nie przejmować. Jednym słowem nic nie wiem, czuję się niedopieszczona![]() australia87 wpisz mi proszę wizytę na 24.05 Za dzisiejsze wizyty mocne kciuki miłego dnia
|
|
|
|
#325 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry ranne ptaszki ja bym mogła dzisiaj spać i spać ale telefon mnie obudził ehhh. Czas na śniadanie.
Kciuki za wizyty
|
|
|
|
#326 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam wrażenie, że moja ciążą nigdy się nie skończy... z pierwszym pracowałam do 7 miesiaca i jak zeszłam na wolne to myk myk i juz było, teraz... Jeszcze w przyszłym tyg musze zrobic badania znowu mnostwo kasy pójdzie- z krwi to dostalam chyba z 10 roznych czynnikow do zrobienia plus mocz. A gdzie jeszcze kardiolog! W ogole jeszcze sie za to nie zabralam... zniecheca mnie to parcie strasznie... a ostatnio sni mi sie ze juz urodzilam i to za kazdym razem dziewczynkę ![]() i po poludniu zasypiam na siedzaco ale dopiero od tego 33 tyg wczesniej dawalam radę.
Doświadczenie przemawia: Istnieją tylko dwie bezwarunkowe miłości- miłość między matką,a dzieckiem oraz miłość Boga do ludzi. Edytowane przez PikPik09 Czas edycji: 2016-05-06 o 09:42 |
|
|
|
|
#327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dopiszę |
||
|
|
|
#328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Olinka, piękne zdjęcię :-D Fiazo, ty śpioszku jeden :-D ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Majkela, ja też mam w planach rodzić w miejskim szpitalu, z I stopniem referencyjności i mój gin /ordynator/ powiedział, że od 34tc mogę tam rodzić. |
|
|
|
|
#329 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, piekna pogoda za oknem, zaraz jade omawiac meble kuchenne z kolejnym prawdopodobnym wykonawcą ;p
Aaaaa jakie słodkości [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;59957356]Soffinka a jak to jest z tym prywatnym szpitalem? Musisz coś płacić? Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Poród na NFZ nic nie place Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez sie ostatnio tak czuje jak w pierwszych miesiacach ciazy, chociaz ja nie wymiotowalam ale znow mi slabo nic mi sie nie chce i w ogole czuje sie jak slamazara |
||
|
|
|
#330 |
|
Zadomowienie
|
Majkela, a to niedobry lekarz, akyrz z nim. A mój gin powiedział, że buraki wcale nie mają tyle żelaza, jak każdy myśli, że len ma najwięcej. Czy to to samo co siemie lniane?????
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

i z tych fasolek się cieszyłyśmy

i teraz oczywiście leżę i się denerwuje, zwłaszcza że ten mój syn coś współpracować nie chce- parę razy go poczułam ale zazwyczaj rano daje większy popis... Albo sobie wykręcam. Poczekam bo wczoraj był bardzo aktywny cały dzień i może zmęczone to moje dziecko? Grr nienawidzę takich snów, bo potem sobie wszystkie tragiczne historie przypominam...

piękna waga Marysi
. Mam bardzo humorzastego lekarza, a wczoraj ewidentnie nie był jego dzień. Zważył, zmierzył ciśnienie i pobrał paciora i tyle. Wyników krwi w ogóle nie skomentował
a tam wszystko poszło w dół, hemoglobinę mam 10, żelazo 24 itp. Zrobił usg nic nie mówiąc ile waży, tylko że wody ok i dziękuję do zobaczenia za 3 tyg. Zdębiałam, normalnie mnie zatkało, a że dzieciaki czekały na mnie w poczekalni po prostu wyszłam i tyle
Przypomniałam sobie w poczekalni:P