|
|
#301 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze zdjęcia ciążowe
Czesc Bafi, na 32 tydzien to twoj brzuszek wyglada na bardzo zgrabny i taki maly.
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż odczuwam jego wielkość już schylić normalnie sie nie potrafie - muszę kombinowac, przekręcić się na bok to już też nie lada wyczyn za to kruszynka robi wieczorami takie przemeblowania że hej
|
|
#303 |
|
Zadomowienie
|
to i moj - prawie przy koncowce 38 tydzien, wczoraj zrobione
Buziaki dla wszystkich brzuchatkow
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
sliczne macie brzusie
![]() ja sie zastanawiam jak to jest smigac z takkim "bagazem"mnie juz teraz wsyztsko boli a jak pomysle sobie ze zostaly mi jeszcze 4 miesiace to..... zauwazylam ostatanio ze budzie sie w nocy na plecach(nigdy tak nie spalam)a potem mnie strasznie bolu kregoslup.to cos zlego?jak myslicie? |
|
|
|
#305 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nio i brzusio oczywiście Pozdróffka
|
|
|
|
|
#306 |
|
Zadomowienie
|
A chce powiedziec, ze bardzo zadroszcze Wam ksztaltnych brzuszkow, bo moj jest taki dziwny ''rozlany'', no i do tego te ogromne piersi, mam juz ich dosc, bo zeby one chociaz jakis sexy ksztalt mialy, a tu nie... takie jakies dziwne...
![]() A oto zdjecie mojego brzucholka i beznadziejnych piersi oraz foto z tatusiem brzusia (25ty tydzien ciazy, zdjecia zrobione na ostatnim urlopie w Polsce przed porodem )
|
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#308 |
|
Zadomowienie
|
No tak, ale ja z moich nigdy zadowolona nie bylam, spodziewalam sie tez, ze beda wieksze niz normalnie, ale teraz to juz lekka przesada
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Sava dzieki
a to nie kiecka tylko pizamka![]() Kamilka ciesz sie ze swoich piersi.jesli sa nabrzmiale i rosna to oznacza ze przygotowuja sie do laktacji.ja z kolei mam inne zmartwienie.zawsze nosilam stanik w rozm 75c teraz piersi urosly mi tylko do miski D i obawiam sie czy bede miala pokarm wiem ze 6 miesiac to za wczesnie na panike ale wszedzie czytam o piersiach ktore sie znacznie powiekszaja.moje sa wieksze ale na pierwszy rzut oka tego nie widac.
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
marti nie martw sie! Mi w pierwszej ciąży urosły w ciągu doby po porodzie! Bo przez całą ciąże były tylko nabrzmiałe i tkliwe jak przed okresem...A teraz rosną od pierwszych dni ciąży! Moje piersi też są teraz inne - takie mlecze! Pełne żył prześwitujących przez skóre no i mają ciut większą otoczkę...Mam nadzieję, że po karmieniu "wrócą do normy"
|
#311 |
|
Wtajemniczenie
|
Marti tak jak pisze aranka, nie martw się na zapas,mi np: wcale jescze nie urosły piersi,sa tylko takie nabrzmiałe i pożyłowane
nio i mam większe brodawki.
|
|
|
|
#312 |
|
Wtajemniczenie
|
marti86 ale sie uśmiałam ja też zwróciłam uwagę na tą "sukienkę" bo zgrabnie wygladasz na tym zdjęciu i normalnie byłam na bank pewna tak samo jak Sava że to sukienka
schatzsi no tak Steczkowska, całe liceum tak do mnie mówiono, dosć że to samo imię to jak mial długie włosy to już mnie nudziły te teksty , tyle że ja byłam groźniejszą wesją bo chodziłam w glanach , a co do terminu to mój 27 listopad (jak dobrze kojarze to ty masz na 1 grudnia, tak? ) ... a w ogóle to miło tak patrzeć na równieścików mojego brzusia wszystkie piękne, moje maleństwo to ostatnio strasznie zaszalało i rośnie mi brzuch w oczach sama siebie nie poznaje do niedawno tyci tyci a teraz wystrzelił jak z procy
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" W i N -córeczki mamusi
|
|
|
|
#313 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak ja mam termin na 2 grudnia.Mi brzuch też rośnie w oczach
Tak też sobie właśnie myślałam że jak byś miałą długie włosy to już zupełnie pani S.Jeszcze to samo imie
|
|
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kochane ja mam takie wlasnie zylaste piersi i na otoczkach pojawily mi sie takie gruczoly(cos jak podskorniak tyleze wiekszy).ciesze sie ze tu jestesxie bo potraficie uspokoic czlowieka |
|
|
|
|
#315 |
|
Raczkowanie
|
a czy ja wklejałam swój brzuchal 37 tydz.
|
|
|
|
#316 |
|
Rozeznanie
|
Marta twoj brzuch jest taki maly, ze az trudno mi uwierzyc , ze to juz prawie koniec twojej ciazy. wow. Moj to jest dopiero okaz
.
|
#317 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie każdy widząc brzuch mówi że nie wygląda na ten tydzień ciąży a dziś mam 37+2 dni
|
|
|
|
#318 |
|
Raczkowanie
|
Jej, faktycznie malusi. Czy jest to twoja pierwsza ciaza?
|
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie mnie zaskoczyłaś - ale fakt jest faktem tak jak Anisia tak i ja stwierdzam, że jesteś podobna do Steczkowskiej
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja np. zauważyłam, że od jakiegoś czasu strasznie chrupią mi kości zwłaszcza przy miednicy i wyczytałam, że na przełomie 7-8 miesiąc zaczyna działać hormon zwany relaksyną, który zmiękcza chrząstki (przy okazji w całym organiźmie) bo przygotowuje nasze miednice do porodu, potem po prodzie to wsyztsko zaś dochodzi do siebie. Ale głupie uczucie jak się w nocy przewracam (czyt. przetaczam jak wieloryb) a tu tak mi trzaska wszystko jak u starej baby
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje:cmok :
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#324 |
|
Raczkowanie
|
na zdjeciu jestem w 17 tygodniu ciąży, w tramwaju nikt mi miejsca w życiu by nie ustąpił
a przytylam juz 4 kg tylko jakoś mi w brzuch nie idą tylko wszędzie na okolo
|
|
|
|
#325 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#326 |
|
Zadomowienie
|
Ale bombowe macie brzuszki... w senscie doslownym i w przenosni.... Matko, jak ten czas leci, Bafi, Ejva.. pamietam jak oznajmialyscie cudowne nowiny... Normalnie siok.... Zdrowka wszystkim przyszlym mamuskom.. Poczekamy, moze mi tez urosnie.. hmm... a moze jakos przez ogladanie sie zaraze i wyrosnie szybciej
?
|
#327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem tego zywym przykladem wiec do dziela i powodzenia!!
|
|
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz coraz blizej spotkania z bejbisiem twarza w twarz Oglądaj, dotykaj, zarażaj się cobyśmy usłyszały od Ciebie tę radosną nowinkę
|
|
#329 |
|
Rozeznanie
|
36 tydzien
. Do konca jeszcze 26 dni
|
#330 |
|
Wtajemniczenie
|
sylwiamaria- przepięknie wyglądasz z brzuszkiem
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

chociaż odczuwam jego wielkość już schylić normalnie sie nie potrafie - muszę kombinowac, przekręcić się na bok to już też nie lada wyczyn 

, tyle że ja byłam groźniejszą wesją bo chodziłam w glanach
)