![]() |
#301 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piosenki przy których chce sie żyć!:D
z serii pięknych piosenek (skupię się na mało znanych):
te oto zaś piosnki dodają energii, choćby i się jej nie chciało:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Michael Buble - My Everything zawsze jak słysze ten kawałek to uśmiech sam wyskakuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
przyczajony tygrys
|
Petula Clark - Downtown
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Chce mi się życ kiedy słucham Kazika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Rozeznanie
|
Lindsay Lohan - That Girl
Gdy słyszę tą piosenkę to się cieszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Rozeznanie
|
queen - don't stop me now
http://www.youtube.com/watch?v=58CJih1iYC0 zawsze mi poprawia nastrój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Zadomowienie
|
Połowa piosenek Queen.
Soundtracki z filmów: disneya, "Władcy Pierścieni" i "Mamma Mia" Anita Lipnicka & John Porter - Bones of love Counting Crows - Accidentally in Love Empire Of The Sun - Walking On A Dream Foo Fighters - Kung Fu Fighting Gloria Gaynor - I Will Survive Scott Joplin & George Gershwin - The Entertainer James Morrison ![]() Jacksons Five Glenn Miller Tenacious D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
Basement Jaxx- Good Luck
India Arie- Can I walk with you Arash- Chori chori Gavin deGraw- I'm in love with the girl, chariot, chemical party, I don't want to be Roisin Murphy- Let me know James Morrison- You give me something Jason Mraz- Lucky Maroon 5- Sunday morning, Wake up call Cameo- word up Madcon- beggin Ida Corr- Let me think about it The ting tings- that's not my name Yves Larock- by your side, rise up (mmm, wspomnienia ![]() Sara Bareilles- Bottle it up Flo Rida- Elevator Timberlake- Senorita Maria Peszek- Muchomory Hooverphonic- Lung (Happy go disco rmx) Orishas- A lo cubano, naci orishas PCD- Wait a minute Rihanna- don't stop the music, s.o.s Akon- mama africa Beyonce- single ladies (dave aude rmx) Chelo- cha cha Mia- Do you only wanna dance Loleatta Holloway- Love sensation Laura More- Ai no corrida Bob Sinclair- Soundz of freedom T-pain- church Teddybears Sthlm & Mad Cobra- Cobrastyle Alex Gaudino- destination calabria Queen- don't stop me now, Spread your wings, I was born to love you Mika- Grace Kelly H "Two" O- what's gonna be Lumidee feat Pitbull- Crazy Sergio mendes- Mas que nada Pogodno- Piosenka o śmiesznym tytule (cudo ![]() KT tunstall- suddenly I see The verve- Bitter sweet symphony Christina Aguilera- Candyman Amerie- Gotta work (od tygodnia ją męczę ![]() Samantha Jade- step up Booty Luv - Don't Mess With My Man, Some kinda rush Daniela- push it up Sunblock feat. Sandy- Baby baby Alchemist Project-Tell me Cherish- Killa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
Ja dostaję mega kopa przy:
*Know Your Enemy - Rage Against The Machine ( i w ogóle większości ich kawałków) *Beautiful Day i ostatnio Breathe - U2 (jak wyżej zresztą) *I'm only happy when it rains, I think I'm Paranoid, Stupid Girl, Run Baby Run - Garbage *Revelations, One And The Same - Audioslave *Guns Of Navarone - Skatalites *54-46 Was My Number - Toots And The Maytals *Song 2 - Blur *Voo Doo People, Girls - The Prodigy *Little Bitch - The Specials *Break The Line - Guano Apes
Edytowane przez Fela Von Helvete Czas edycji: 2009-06-23 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Raczkowanie
|
The Way You Make Me Feel - M.Jackson
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Zadomowienie
|
no to ode mnie, aż dziwne że się nie pojawiło
sting - english man in new york bon jovi - it's my life (to już standardowe) loft - majoooorka (no tak, to też było, ale jakże pozytywne ;D) nooo i starsze disco polo, czemu nie rob thomas - lonely no more abba - dancing queen dj shrek - może nie "mówią" za wiele, ale brzmienie pozytywne. wszystkich! enrique iglesias - do you know van morrison - dancing in teh moonlight (no TYTAN, na zawsze najlepszy poprawiacz humoru) marek tranda - moja dumka (po jakimś czasie się nudzi, ale i tak wracam ![]() ZIYO - magiczne slowa SasuNaru - do you remember kiss under the moonlight (techno) no i pewnie, że wiele więcej. ale żadna z nas nie wypisała wszystkich, prawda? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Marika - serce
http://www.youtube.com/watch?v=HLTnSOckmRY EWR - Irie irie irie http://www.youtube.com/watch?v=cSVA5r_5BP8
![]() |
#313 |
Wtajemniczenie
|
marcel woods - advanced
tocadisco - morumbi john o'callaghan - big sky till westwood - rockin |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Rozeznanie
|
Piosenki EastWest Rockers i Ras Luty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
Dżem-Gorszy dzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
BAN stały
|
Raz dwa trzy-Pod niebem pełnym cudów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Przyczajenie
|
Abba "Honey, honey"
![]() Chumbawamba "Tubthumping" Czesław Niemen "Płonie stodoła" ![]() Dr Alban "Sing hallelujah" ![]() Maanam "Cykady na cykladach" Vox "Bananowy song" ;DD Katrina and The Waves "Walking on sunshine" <3 ... na tą chwilę - to chyba tyle. ![]() ![]()
![]() |
#318 |
Wtajemniczenie
|
Janis Joplin-Piece of my heart
ac/dc - shook me all night tong, TNT beach boys- surfing usa Ryan Paris- la dolce vita |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Raczkowanie
|
30 Seconds to Mars - Hurricane
Rise Against - Savior, Under the knife. Satellite Ras Luta - Walcz cały czas Anberlin - Enjoy the silence Madonna - Like a prayer 3OH!3 - Don't trust me AC/DC - You shook me all night long Westlife - Uptown grl (nie śmiać się ![]() System of a Down - Cigaro, Radio/Video Aerosmith - Crazy Eminem - Without me, Lose yourself Metallica - No leaf clover My Chemical Romance - Mama (paradoksalnie) Foo Fighters - Stranger things have happened Mieszanka wybuchowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
Raczkowanie
|
Akurat - Oranżada!
![]()
![]() |
#321 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
The Temptations "My Girl"
![]() |
#323 |
Rozeznanie
|
Queen - I want to break free.
ta piosenka zawsze wyzwala we mnie pozytywne emocje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Konto usunięte
|
Przy których chce się żyć, nie tylko tańczyć, to ostatnio AYLA VS SAFRI DUO - SUNRISE, bardzo słoneczna, letnia, niebanalna, zawsze mi serce przyśpiesza i nawet łezka się kręci, taka ciepła i dająca nadzieję na lepsze, mimo że taneczna.
Nie wierzę,że to napisała wielbicielka rocka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
Queen- We are the champions
Queen- We will rock you Queen- I want to break free AC/DC- Thunderstruck Iron Maiden- Run to the hills(od razu chce się żyć ![]() Jefferson Airplane- Somebody to love T-Rex- Children of the revolution Obywatel G. C.- Tak, to ja(zawsze ta piosenka podnosi mnie na duchu :P) Republika- Biała flaga Republika- Telefony Slayer- Exile(gdy jestem zła to myślę o tym, ilu osobom bym wysłała tę piosenkę z dopiskiem "tekst odemnie dla Ciebie ![]() System of a down- ATWA The Doors- Hello, I love you (mój nr 1 wśród poprawiaczy humoru ![]() The Beatles- She loves you Black Eyed Pease- Pump it!(chociaż wolę wersję z soundracka "Taxi") Little Richard- Lucille Eugeniusz Bodo- Umówiłem się z nią na dziewiątą(najlepszy poprawiacz humoru- włączyć fragment "Piętro wyżej", kiedy Bodo śpiewa tę piosenkę, uwielbiam słuchać i oglądać go ![]() Jan Kiepura- Brunetki, Blondynki vel Ob blond, Ob braun- Kiepurę uwielbiam, a tę piosenkę w jego wykonaniu szczególnie Edward Grieg- W grocie króla gór, "ta" najbardziej znana suita- uwielbiam ![]() Counting Crows- Accidentally in love Czesław Niemen- Płonąca stodoła Koniec Świata- Oranżada Akurat- Hahahaczyk Akurat- Długa droga jest Happysad- Jeśli nie rozjadą nas czołgi Happysad- Kostucha Basment Jaxx- Good luck(kocham!) Abba- większośc repertuaru :p Oryginał "It's raining man" Aerosmith- Drem on Rammstein- Te queiro putta Rammstein- Sonne Rammstein- Du hast Rammstein- Zerstoren The White Stripes- Seven nation army The White Stripes- Red rain Jack White ft. Alicia Keys- Anothe way to die Zabili mi żółwia- Wiosna Dog is dead- Glockenspiel song Florence+ The Machine- Dog days are over Florence+ The Machine- You've got the love Skins- czołówka od pierwszych trzech sezonów :P musiacal "Spring awakening"- Mama who bore me Glee cast- Sweet Transvestite Glee cast- Time warp Dużo tego, a pewnie jeszcze jest tego conajmniej 10 razy tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() energiczna bardzo jest piosenka Afromental- Rock'n'Rolling love. A teledysk jeszcze lepszy ![]()
![]() |
![]() |
#327 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie "Don't Stop Me Now" Queen. A ostatnio to The Black Keys "Lonely Boy" -> http://www.youtube.com/watch?v=a_426RiwST8
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Raczkowanie
|
Counting Crows - Big Yellow Taxi ft. Vanessa Carlton
usłyszałam wczoraj i oszalałam niesamowicie pozytywna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Wtajemniczenie
|
Ostatnio pozytywnie działa na mnie Avicii "Levels". Poza tym jak biegam albo ćwiczę to dostaję mocy przy LMFAO "Sexy and I know it", Milk & Sugar "Hi-a Ma (Pata Pata)" i Rihanna "We Found Love".
![]() |
![]() |
#330 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.