|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3272 |
kobieta za ladą
|
izun tylko jest taki problem ja mame kocham ona mnie tylko........nie mozem życ pod jednym dachem
![]() taki mamy inny światopogląd począwzsy od jedzenia ubioru czasu spania itd ze tylko odległośc nas artuje i jeszcze jedno........nigdy tak dużo z nią nie gadałam niż teraz pzre telefon..teraz gadamy godzinami !!!!!
#3273 |
BAN stały
|
Madzia zapraszam do mnie
![]() Dudi to normalnie szok dla mnie ze Twoja mama sie opiekuje starsza pania ![]() ![]() Mili nie chce spac ![]() ![]() ![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-06-15 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3274 |
Wtajemniczenie
|
Witam...
Wczoraj mi zerwało połączenie i d....Ale się wściekłam... ![]() ![]() Kuba budził się średnio co płó godziny i płakał,tak bardzo żałośnie ..a dzis zauważyłam te paskudne krostki w gardle...on też złapał cholerstwo...Jestem dobita i przybita...jak i dziś mi wizaż zetnie to głowa dziurę w ścianie zrobię... ![]() Aga nie przejmuj się ja przerabiałam te teksty... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3275 |
Zadomowienie
|
CZesc dziewczyny, nei bylo was i nei bylo to poszlam po M jak milosc pobiegac
![]() ![]() ![]() ![]() Anetko biedaczku to niestety bylo do przewidzenia ze Kubulek zalapie ale moze idz z nim tez do lekarza bo jednak jest malutki ![]() ![]()
#3276 |
Wtajemniczenie
|
Ewelinka no buźka
![]() ![]() A Kubulek ma antybiotyk i w czwartek na kontrol...tylko straszliwie płacze...i nie śpi wcale... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3277 |
Zadomowienie
|
Boli pewnie biedaczka malego gardziolko. Biduleczek ale po antybiotyku powinno mu szybciutko przejsc a przynajmniej zrobi sie lepiej. Maly biedaczek ciagle ostatnio chorutki jest
![]()
![]() |
#3278 |
Raczkowanie
|
Czesc Kochane...
Ja przezywam tragedie, wczoraj zmarł moj ukochany pies, moj synek kochany 9 letni.... mial zapalenie miesnia sercowego cos okropnego zmarl na moich rekach nie moge sobiemiejsca znalesc, nie ma Go zawsze lezak kolo mnie i Gabrysia zawsze lecialjak cos w kuchni robilam a teraz zostalam mi kolczatka, smycz, poslanie i zabawki a mojego siersciucha juz nie ma... ROZPACZ!!!! ;( ![]() ![]() ![]() ![]()
#3279 |
Zadomowienie
|
Irus współczuje koleżance
![]() Gabisia wiem co przeżywasz ![]() Ira jak znajde to wklej ci taka jak ja mam spacerówke jestem bardzo zadowolona.
#3281 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Tego co przezywam nie zycze najgorszemu wrogowi ![]() Jedyne co w tym dobre ze nie cierpial i bylam przy nim naszej ostatniej chwili....
![]() |
#3282 |
Zadomowienie
|
Gabisiu przeżywalam to 3 razy i lącze sie w bólu bo zrozumie to ktoś kto ma psa lub kota takiego domownika.
Trzymaj sie wiem że dzisiaj trudno ci o tym myslec ale w najbiższym czasie kup sobie innego psa on nie zastapi pustki tylko ja w inny sposób zapełni.Pozdrawiam.
#3283 |
Raczkowanie
|
Dziekuje serdecznie dziewczynki ide utopis smutki w robocie...
![]()
#3284 |
Raczkowanie
|
ściskam Gabiś....
Jestem jestem w końcu.... brak czasu, wszystko na raz.. niech ktoś mi dobę wydłuży.... Evelinko: żłobek mamy ten: http://www.akademiadziecka.yoyo.pl/i...tpage&Itemid=1 Mieści się on w Gdańsku - Chemie |
![]() ![]() |
![]() |
#3285 |
Zadomowienie
|
Dzieki Elcik za linka. Poczytalam i to jest dla dzieci powyzej 1 roku. Myslalam ze beda moze jakies zdjecia zeby zobaczyc jak wyglada w srodku. No z tego co pisza to zapowiada sie ciekawie
![]()
#3286 |
Rozeznanie
|
Evelin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aguś dziekuje za zaproszenie, uwazaj bo potraktuje powaznie ![]() ![]() Gabisiu ![]() ![]() a u nas leje znów, p*** idzie dostac.Jeszcze sie okazalo ze mam wysoka prolaktyne ![]() ![]()
#3287 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Dziewczyny bardzo mi przykro, ze takie smutne sytuacje się u Was dzieją. Straszne jak dla mnie. Ja 2 lata temu straciłam pieska, bo mój duży mu wygryzł szczęke i musielismy uspic. A niedawno mój ojciec wywiózł mojego szczeniaka, ktorego chciałam dla Wiki zostawic. No i tak mi smutno. A predzej mój 12 letni pies dostał zawału przy misce z jedzeniem i padł. To tez miłe nie było. Tylko że na wsi inaczej sie na to wszystko patrzy niestety. Jest to ok, a jak sie nie chce to można zabic, mimo, ze sie dopiero urodziło. Strasznie mnie wnerwia taka postawa ludzi. Ja poważnie myślę o wyprowadzce z domu. Bardzo możliwe Dudi że zamieszkam w Toruniu, także będziemy mogły sie widywac czasami ![]()
#3289 |
Zadomowienie
|
hello,wreszcie mam chwile wolnego.
Młoda śpi,wszumiła słoik ziemniaka z indykiem i kima wjechała. Gabisia wspólczuje utraty pieska,ja miałam cziłałe(nie wiem jak to pisze) i 6lat temu,jak mieszkałam z rodzicami to ta zawsze lubiła spać w trawie na podjezdzie do domu,i pewnego dnia taki znajomy mojego taty przejechał ją,nawet nie zauważył,bosheee jak ja płakałam,4 dni non stop,musiałąm brać tabletki na uspokojenie... a tak ogólnie to kupiłam swoje ulubione winko,i kurcze aż mnie ciągnie żeby je otworzyć,ale musze poczzekać do tej 20 ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- jestem załamana Tż dostał rejon Sroda Wielkopolska,Gorzów i Zielona Góra teraz to napewno już go w domu nie będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3290 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() nom prawie godzine nadrabiałam ![]() co tam babeczki,moje pierworodne w objęciach morfeusza a ja czekam na Tż,bo prosił zebym poczekała na niego z tym winem ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Weroniko,jak zdrówko?sytuacja w domu polepszyła? ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- http://www.wizaz.pl/forum/showthread...343423:mdleje: ludzie to mają problemy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3292 |
Zadomowienie
|
kurna zapomniałam,jutro sobie powtórke obejrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3293 |
Wtajemniczenie
|
jestem
![]() ![]() ![]() Gabi ![]() ![]() ![]() ![]() Kobiety obejrzałam sobie M jak miłość i chciałabym takiego Tomka np. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3294 |
Zakorzenienie
|
ja też chce takiego Tomka
U mnie ze zdrowiem ok, w domu cisza przed burzą, dzis bez zgrzytów... ale nie wiedza jeszcze i długo sie nie dowiedza o wyprowadzce
#3295 |
Wtajemniczenie
|
uciekam do Kuby
|
![]() ![]() |
![]() |
#3296 |
Zadomowienie
|
No jestem wreszcie sie oplukalam,
No Tomeczek jest fajniutki ale nieastety chyba taki to tylko w serialu ![]() ![]() Normalnie to za wlosy i o ziemie ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- no to super nikogo tutaj nei ma a co wy na wczasach czy jak??? jak siedze to pouciekaly strzelam focha i juz ![]()
#3297 |
Wtajemniczenie
|
Cześć kobitki
![]() Walczyłam pół nocy z wysoka gorączka...warowałam i pilnował drugie pół.....jestem padnieta ale se kawuśkę pijam i myślę coby se choróbsko odpuściło...Kubulek jest taki zmęczony ,marudny ...nie wiem jak go czymś zająć ...nie ma ochoty nawet na psoty i figle..Chłopcy sa wściekli bo Dawidowi musi się poprawic do jutra jeśli chce żeby mu lekarka zezwoliła na wyjazd...a Sebek boi się żeby on się ni pochorował...no i też sie fofają jeden na drugiego... Podobno dużo dzieci złapało tę chorobę...tak jak w tamtym roku różyczka a dwa lata temu ospa...Od różyczki jakoś nam się udało uchować ale przd ospa nikt się nie zbunkrował...dopadła nas wszystkich ![]() no ale ja już smęcić nie będę bo to ku końcowi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3299 |
BAN stały
|
czesc,
Oj Anetko mnostwo buziakow i wspieralek dla Ciebie ![]() A ja wczoraj poszalam troche na Milenkowych zakupach ![]() ![]() No i oczywiscie dla siebie nic a dla malej : 2 spodniczki i 2 koszulki na szelkach, krotkie spodenki z bluzeczka na krotki rekaw w kwiatuszki, 2 koszlki nocne do spania, buciki do wody, srebrene sandalki i tunika z getrami. A Milena jak byla ze mna w sklepie to mi podawala co jej sie podoba a najbardziej sie napalila na rozowe okulary sloneczne dla dzieci ![]() ![]() Dzis ladna pogoda, jak co dzien wiec zaraz idziemy do parku. |
![]() ![]() |
![]() |
#3300 |
Zadomowienie
|
heloou
![]() wczoraj miałam romantyczny wieczór ze stosunkowo udanym zakończeniem ![]() Mała i Tż chrapią jeszcze a ja popijam kawke,pogoda w miare ok,musze ruszyć 4 litery na poczte,powysyłać pare paczek z allegro. Kasiu szampon rewelacja,codziennie myje włosy i widze super poprawe ![]() Anetko wspólczuje choroby dzieciaczków ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- co do Tomeczka...jakoś mnie nie pociąga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.