Aparaty ortodontyczne cz. VII :) - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-19, 09:32   #3271
skorpio84
Raczkowanie

GG do skorpio84
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. VII :)

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
ehh.... ja już różnicy nie widzę... popatrzcie....
jedno zdjęcie dzień przed założeniem aparatu, a te 3 z dzisiaj, ale kiepska jakoś, bo pożyczyłam cyfrówkę i robiłam telefonem
Ela_86 troche cierpliwości!
Zobaczysz że ząbki ładnie Ci się poukładają, dopiero niecały miesiąc nosisz aparacik więc jeszcze wszystko przed Tobą!

Myśl pozytywnie!

PM 7-5-2011

skorpio84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 11:18   #3272
surykata
Zadomowienie

GG do surykata

Cytat:
Napisane przez yourenglish Pokaż wiadomość
Albo z wlosami. W zeszlym roku intensywnie "zapuszczalam" i to bylo tez szalenstwo. Kupa roboty:mycie lagodnym szamponem, plukanie zimna woda z octem, wcierki ze smierdzacej rzepy, czesanie szczotka z naturalnego wlosia, mierzenie ; Tysiace przeroznych maseczek, wcierek, lotionow i co? Chocby jedna osoba powiedziala, ze widzi roznice (oprocz TZta, oczywiscie).

A potem, jak juz mi przeszlo, uslyszalam: "O, ale Ci wlosy urosly!" A ja: "Tak? Aha, super".
Eh, gdzie ten zloty srodek?

Na szczescie jutro masz wizyte To wszystkiego sie dowiesz. Czekamy na relacje, nieprawdaz, babeczki?
popuscilam "wcierki ze sm ierdzacej rzepy" pamietam jak ja mialam manie na punkcie moich cienkich wlosow i wcieralam takiego smierdziucha seboradin z rzepa, tak walily mi wlosy ze usnac nie moglam po aplikacji i dalam se spokoj z tymi kuracjami
to dzis u nas WAZny DZIEN - jedna z nas sciaga aparat
( Gonia czekamy na fotki przed i po
a druga sprawa - rendez-vous aparaciarzy wiec tez czekamy na fotorelacje
surykata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 11:47   #3273
milunia27
Raczkowanie

GG do milunia27

Goniu obejrzałam Twój filmik z leczenia w pewnym momencie miałaś szparkę między jedynką a dwójką ja mam identycznie teraz jak noszę wyciągi

Aparatka od 27 maja 2008r.
góra-metal
dół-metal od 4 marca 2009r.

Zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem!!!!!!-04.09.2009.
milunia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 11:48   #3274
rozgwiazda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
sprawdze na pewno a toro to tam pewnie juz sie wykompał:d zmienił gacie i teraz się pewnie goli
hehe...
Była aparatka.. góra i dół fot0: #1559
rozgwiazda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 11:50   #3275
Fibbi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Peggy89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.
Ja też mam aparat od 13.10.09 (narazie tylko na górną szczęke)
Póki co to jeszcze boli Ale przynajmniej oduczyłam się podjadać między posiłkami.
hehe, ja też myślałam na początku że sie oduczyłam podjadać między posiłkami, ale odkąd zęby mnie już tak nie bolą to wciąż coś mam w gębie, co chwila coś jem

Cytat:
Napisane przez ~Gonia~ Pokaż wiadomość
A ja przypominam, że jutro mój wielki dzień (jak wszystko dobrze pójdzie )
o godz. 15.40 pozbywam się druciaka
no to gratulacje

a ja w końcu zauważyłam pierwszą zmianę: moja paskudna trójka wreszcie sie obniżyła już niedługo dołączy do reszty zęboli
jutro... lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień!

aparatka, góra i dół 21.08.2009
Fibbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 13:18   #3276
sincarne
Raczkowanie

Cytat:
sprawdze na pewno a toro to tam pewnie juz sie wykompał:d zmienił gacie i teraz się pewnie goli
ty to romantyczna jestes

Catchy - nogi ogolone? tic taki w kieszeni? full make-up? kieca ładna?

Jeśli czegoś mocno pragniesz, to cały świat potajemnie... robi ci na złość...

sincarne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 13:31   #3277
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sincarne Pokaż wiadomość
ty to romantyczna jestes

aparat w ręku ? bo trzeba zrobic foto aparatowi toro

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 13:34   #3278
Szynszyla81
Raczkowanie

Witam wszystkie aparatki,

dawno mnie tu nie było...w sprawach formalnych Hass'a podkręcam już 8 tydzień :-(
Z powodu komplikacji od trzech tygodni co dwa dni....już nie mogę się doczekać aż skończę, jak narazie jestem na 25 przekręceniu.

W czwartek byłam u orto i mam termin zakładania dołu: 16.11.2009. i w związku z tym pytanie: czy któraś z Was ma może aparat bezligaturowy typu Carriere?
Jak wam się sprawuje? Byłabym wdzięczna za info bo rozwazam żeby właśnie jego założyć
Szynszyla81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 13:54   #3279
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

Cytat:
Cytat:
Napisane przez sincarne Pokaż wiadomość
ty to romantyczna jestes

Cytat:
aparat w ręku ? bo trzeba zrobic foto aparatowi toro
ehhh dziewczyny ale wy macie pomysly

zaloze sie ze on zonaty i dzieciaty juz a przynajmniej dziewczyne ma

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 14:49   #3280
wiszer
Raczkowanie

Mam do Was pytanie, zastanawiam sie nad moimi dwojkami, sa bardzo male w porownaniu do jedynek. Sa dwie szkoly ulozenia zebow gornych, albo maja byc na rowni w odniesieniu do dolu, albo jedynki maja byc o jakies 2-3 mm nizej niz 2. Ja wybralam ta pierwsza opcje, bo balam sie ze z moimi duzymi jedynkami bede wygladac jak krolik, ale teraz mam sytuacje ze u gory przy dziaslach zeby nie koncza sie rowno, a tam gdzie dwojki to wlasnie jest przerwa gdzie jest dziaslo. Wlasnie nie wiem co gorsze, czy ktoras z Was ma podobna sytuacje z dwojkami? U mnie to rodzinne, ze sa male, mezczyzni u Nas w ogole ich nie maja ;/.
wiszer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 15:24   #3281
joaa12
Rozeznanie

Witam dziewczyny. JA też zastanawiam się nad aparatem. Mam tyłozgryz na dodatek no i dolne zęby nie dotykają mi górnych i odwrotnie. Jak pozbęde się tyłozgryzu to wtedy te przednie będą ok, ale z kolei tylne boczne nie będą się dotykały. nie wiem jakim cudem ortodontka chce mi je ,,wydłużyć,,. Mam miec taką wkładkę podniebną, plastikową.
Na razie do wyrwania mam 2 ósemki i strasznie długo się na to czeka. Jeżeli o leczenie chodzi to ja mam mieć aparat i do tego leczenie tyłozgryzu drugim aparatem. Ale nie wiem czy się na to zgodzę, gdyż wtedy cały czas mam tą szczękę wysuniętą do przodu. Cieżko podjąć decyzję.
joaa12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 15:39   #3282
CatchyKathy
Wtajemniczenie

Żyję
CatchyKathy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 16:01   #3283
rudo-zielona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Hej kochane, jak teraz cenowo stoją aparaty?
Bardzo poważnie myślę o tym, aby wreszcie moje paskudne zęby naprostować. Nie wiem, czy przy progenii jest to łatwe/wykonalne, ale mam nadzieję, że tak
Wszystko da się zrobić
Najlepiej wybierz się do ortodonty.
Koszt leczenia zwykłym metalowym aparatem to ok. 6-7 tysięcy za całość. Leczysz się dwa lata.
polecam orto FAQ http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=302074
Alent. progenii muszą się wypowiedzieć specjalistki aparatowe.
rudo-zielona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 16:15   #3284
Popstar
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Szynszyla81 Pokaż wiadomość

dawno mnie tu nie było...w sprawach formalnych Hass'a podkręcam już 8 tydzień :-(
Z powodu komplikacji od trzech tygodni co dwa dni....już nie mogę się doczekać aż skończę, jak narazie jestem na 25 przekręceniu.

W czwartek byłam u orto i mam termin zakładania dołu: 16.11.2009. i w związku z tym pytanie: czy któraś z Was ma może aparat bezligaturowy typu Carriere?
Jak wam się sprawuje? Byłabym wdzięczna za info bo rozwazam żeby właśnie jego założyć
Ja również będę miała tego rodzaju zamki, zakładam już 25.10 - czyli za 6 dni : ). Jak już będę po i się czegoś dowiem, to dam znać : P.
Popstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 16:18   #3285
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

Cytat:
Napisane przez CatchyKathy Pokaż wiadomość
Żyję
no i jak tam z tym toro?

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-19, 16:48   #3286
ela_86
Wtajemniczenie

a co jeśli ząb zaczął mnie boleć tak jak zaraz po wizycie, a nie byłam 3 tygodnie przeciez i juz mnie nic nie bolalo?
Stary 2009-10-19, 17:12   #3287
~Gonia~
Rozeznanie

no to niestety muszę was rozczarować - zdjęć mojego nowego smajla nie będzie, bo i ściągania aparatu nie było Orto dopatrzyła się jeszcze półmilimetrowej szparki między jedynką a dwójką (a przecież obie chcemy żeby wszystko było na tip-top). Orto spiłowała mi lekko zaokrąglone boki jedynek (bo przez to właśnie szparki nie mogły się domknąć) i założyła jakiś mocniejszy łańcuszek Kazała przyjść się pokazać za 2 tygodnie, a na 16 listopada jestem zapisana na ściąganie aparatu (oby tym razem już ostatecznie, bo tak już ściągam ten aparat od sierpnia )

Cytat:
Napisane przez milunia27 Pokaż wiadomość
Goniu obejrzałam Twój filmik z leczenia w pewnym momencie miałaś szparkę między jedynką a dwójką ja mam identycznie teraz jak noszę wyciągi
no właśnie to ta szparka jest sprawą całego zamieszania - jak się raz zrobiła tak teraz nie chce się do końca zejść, a orto nie chce z powrotem przechodzić na miększe druty (one na 100% zamknęłyby szparę), bo to by rozchwiało znowu zęby i parę miesięcy leczenia mogłoby pójść na marne

soy una soñadora incorregibla por que espero al príncipe azul
~Gonia~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 17:33   #3288
Laity
Wtajemniczenie

Cytat:
no to niestety muszę was rozczarować - zdjęć mojego nowego smajla nie będzie, bo i ściągania aparatu nie było Orto dopatrzyła się jeszcze półmilimetrowej szparki między jedynką a dwójką (a przecież obie chcemy żeby wszystko było na tip-top). Orto spiłowała mi lekko zaokrąglone boki jedynek (bo przez to właśnie szparki nie mogły się domknąć) i założyła jakiś mocniejszy łańcuszek Kazała przyjść się pokazać za 2 tygodnie, a na 16 listopada jestem zapisana na ściąganie aparatu (oby tym razem już ostatecznie, bo tak już ściągam ten aparat od sierpnia )

no właśnie to ta szparka jest sprawą całego zamieszania - jak się raz zrobiła tak teraz nie chce się do końca zejść, a orto nie chce z powrotem przechodzić na miększe druty (one na 100% zamknęłyby szparę), bo to by rozchwiało znowu zęby i parę miesięcy leczenia mogłoby pójść na marne
Ooo, to szkoda. Szczególnie, że człowiek już się nastawi, zacznie się cieszyć, a tu się okazuje, że dupa... Ale lepiej się przemęczyć i odczekać jeszcze tych kilka tygodni, żeby wszystko było na 100% dobrze

Kliknęłam na link w Twoim podpisie (blog) i masz przepiękne, cudowne ząbki Równiuteńkie, w idealnych łukach. No, cudo normalnie Moim marzeniem jest mieć właśnie takie

Laity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:18   #3289
rozgwiazda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wiszer Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanie, zastanawiam sie nad moimi dwojkami, sa bardzo male w porownaniu do jedynek. Sa dwie szkoly ulozenia zebow gornych, albo maja byc na rowni w odniesieniu do dolu, albo jedynki maja byc o jakies 2-3 mm nizej niz 2. Ja wybralam ta pierwsza opcje, bo balam sie ze z moimi duzymi jedynkami bede wygladac jak krolik, ale teraz mam sytuacje ze u gory przy dziaslach zeby nie koncza sie rowno, a tam gdzie dwojki to wlasnie jest przerwa gdzie jest dziaslo. Wlasnie nie wiem co gorsze, czy ktoras z Was ma podobna sytuacje z dwojkami? U mnie to rodzinne, ze sa male, mezczyzni u Nas w ogole ich nie maja ;/.
a może jest możliwość "wyciągnięcia" tych małych dwójek?? A jeśli nie to na bank wycięgną się na tyle, żeby ładnie wyglądały z jedynkami
Cytat:
Napisane przez joaa12 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny. JA też zastanawiam się nad aparatem. Mam tyłozgryz na dodatek no i dolne zęby nie dotykają mi górnych i odwrotnie. Jak pozbęde się tyłozgryzu to wtedy te przednie będą ok, ale z kolei tylne boczne nie będą się dotykały. nie wiem jakim cudem ortodontka chce mi je ,,wydłużyć,,. Mam miec taką wkładkę podniebną, plastikową.
Na razie do wyrwania mam 2 ósemki i strasznie długo się na to czeka. Jeżeli o leczenie chodzi to ja mam mieć aparat i do tego leczenie tyłozgryzu drugim aparatem. Ale nie wiem czy się na to zgodzę, gdyż wtedy cały czas mam tą szczękę wysuniętą do przodu. Cieżko podjąć decyzję.
tzn. jeśłi chodzi czy Ty się zgodzisz czy nie.. to chyba za bardzo nie masz wyjście bo to Twój plan leczenia najwidoczniej z tym tyłozgryzem.. bez tego nie da rady zgryzu ustawić prawidłowo.. Mnóstwo tu dziewczyn miało tyłozgryz itd i żyją Będzie dobrze
Cytat:
Żyję
ah ta nasza CatchyKathy hihi
Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
a co jeśli ząb zaczął mnie boleć tak jak zaraz po wizycie, a nie byłam 3 tygodnie przeciez i juz mnie nic nie bolalo?
moje zdanie: nie zawsze zęby bolą tylko po wizycie możliwe, że on sobie wędruje na nowe miejsce
Cytat:
a już myślałam Ale w sumie to lepiej poczekać troszkę.. bo dla nas to już żadna różnica miesiąć w tą czy w tą a mieć pewność, że wszystko jest tak jak powinno A my spokojnie poczekamy do listopada na zdjęcia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-19, 18:30   #3290
yourenglish
Raczkowanie

Gonia, musialysmy zapeszyc! Nastepnym razem nie mow nam, kiedy idziesz! Bedzie mila niespodzianka.

Dziewczyny, ja tez jestem zawiedziona! Pedzilam z pracy w swietym przekonaniu, ze tu ploty, ploty i gorace dyskusje! A gdzie obiecane relacje ze wspolnego wyjazdu w gory? Niby mamy sie zadowlic krotkim komunikatem "zyje"?!

Anne Morrow Lindbergh

APARATka

Góra 09 czerwca 2009
Dół 02 października 2009

yourenglish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:39   #3291
bab42440679247773fa7d2c59b0e3e438c6ee5f2_5f7ba5de35cd1
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Szynszyla81 Pokaż wiadomość

Ojej. A coś poważnego się dzieje przez hass'a? Mam nadzieję, że nie...
bab42440679247773fa7d2c59b0e3e438c6ee5f2_5f7ba5de35cd1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:42   #3292
rozgwiazda
Rozeznanie

Cytat:
Gonia, musialysmy zapeszyc! Nastepnym razem nie mow nam, kiedy idziesz! Bedzie mila niespodzianka.

Dziewczyny, ja tez jestem zawiedziona! Pedzilam z pracy w swietym przekonaniu, ze tu ploty, ploty i gorace dyskusje! A gdzie obiecane relacje ze wspolnego wyjazdu w gory? Niby mamy sie zadowlic krotkim komunikatem "zyje"?!
CatchyKathy specjalnie nas trzyma w napięciu i obserwuje jak się dopytujemy hihihi: brzydal:
Stary 2009-10-19, 18:49   #3293
mclilu
Rozeznanie

Cytat:
Szkoda...
...a byłaby pamiętna data...... razem z Ulą Brzydulą

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Żyję
Co taka zdawkowa relacja?
Łatwo się nas nie pozbędziesz, opowiadaj
In my time of need
mclilu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-19, 18:52   #3294
Monian
Zakorzenienie

kurde dziewczyny jakie macie tempo;p dopiero co wracam z szanownej uczelni a tu już tyle czytania

co do Uli vel Brzyduli, zęby ma piękne, specjalnie po to oglądałam

Edytowane przez Monian
Czas edycji: 2009-10-19 o 18:53
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:57   #3295
rozgwiazda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
kurde dziewczyny jakie macie tempo;p dopiero co wracam z szanownej uczelni a tu już tyle czytania

co do Uli vel Brzyduli, zęby ma piękne, specjalnie po to oglądałam
kurcze ominął mnie taki odcinek! hihi
ale jutro może uda mi się powtórkę obejrzeć
Stary 2009-10-19, 19:17   #3296
surykata
Zadomowienie

GG do surykata

Gonia nie martw sie, bedziesz miala idealnie,a teraz to juz z gorki, choc rozumiem Cie bo tez bym sie wpienila jakby mi zeby takiego psikusa zrobily tuz przed zdjeciem
a tez odwiedzilam Twojego blogaska, wlaczylam sobie filmik i az sie wzruszylam przez ta piosenke co jest w tle

Edytowane przez surykata
Czas edycji: 2009-10-19 o 19:22
surykata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 19:25   #3297
~Gonia~
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Laity Pokaż wiadomość
Ooo, to szkoda. Szczególnie, że człowiek już się nastawi, zacznie się cieszyć, a tu się okazuje, że dupa... Ale lepiej się przemęczyć i odczekać jeszcze tych kilka tygodni, żeby wszystko było na 100% dobrze

Kliknęłam na link w Twoim podpisie (blog) i masz przepiękne, cudowne ząbki Równiuteńkie, w idealnych łukach. No, cudo normalnie Moim marzeniem jest mieć właśnie takie
szkoda, szkoda bo już na prawdę nastawiałam się że dziś ostatni dzień z aparatkiem Zdjęcia na blogu to starocie, bo ostatnie są aż z kwietnia - teraz jest jeszcze lepiej

Cytat:
Napisane przez rozgwiazda Pokaż wiadomość
a już myślałam Ale w sumie to lepiej poczekać troszkę.. bo dla nas to już żadna różnica miesiąć w tą czy w tą a mieć pewność, że wszystko jest tak jak powinno A my spokojnie poczekamy do listopada na zdjęcia
dokładnie, wolę poczekać jeszcze ten miesiąc, byleby wszystko było w 100% idealnie

Cytat:
tak zrobię

Cytat:
Napisane przez mclilu Pokaż wiadomość
Szkoda...
...a byłaby pamiętna data...... razem z Ulą Brzydulą
ano szkoda
swoją drogą w tym dzisiejszym odcinku nie bardzo mi się podobał wygląd Uli - jakieś takie dziwne jej te włosy zrobili w jutrzejszym odcinku wygląda już lepiej

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez surykata Pokaż wiadomość
Gonia nie martw sie, bedziesz miala idealnie,a teraz to juz z gorki, choc rozumiem Cie bo tez bym sie wpienila jakby mi zeby takiego psikusa zrobily tuz przed zdjeciem
a tez odwiedzilam Twojego blogaska, wlaczylam sobie filmik i az sie wzruszylam przez ta piosenke co jest w tle

soy una soñadora incorregibla por que espero al príncipe azul
~Gonia~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 20:23   #3298
domiluk
Zadomowienie

a ja dziś do mojego orto mówię : "Panie doktorze to ja już chyba na końcu drogi jestem bo wie Pan co??? nawet Ula Brzydula zdjęła już swój aparat" a on do mnie: "Kto???? Brzydula???"
a ja to myślałam że wszyscy znają Ulę hehe a przynajmniej Ci którym aparaty są bliskie a chyba ortodontom to powinny być bliskie hehe

domiluk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 20:36   #3299
Laity
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rozgwiazda Pokaż wiadomość
kurcze ominął mnie taki odcinek! hihi
ale jutro może uda mi się powtórkę obejrzeć
No i zapomniałam obejrzeć! A tak się szykowałam, że zobaczyć co i jak...

Jutro jest powtórka? A nie puszczają tylko w soboty?

Laity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 20:42   #3300
ela_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Laity Pokaż wiadomość
No i zapomniałam obejrzeć! A tak się szykowałam, że zobaczyć co i jak...

Jutro jest powtórka? A nie puszczają tylko w soboty?
jutro chyba koło 8 rano jest powtórka, a w sobotę 5 odcinków
też będziemy takie piekne bez aparatów jak ona?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości