|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: FREE SAMPLES & KONKURSY cz.VIII
Kobita się chyba wkurzyła...
Pierwsza partia kubkow zamowionych w dniu insertu do godziny 12.00 zostala rozeslana - to prawda.Dla kolejnych chetnych domowilam druga partie, ktora sie produkuje i nie bede jej rozsylac droga pocztowa z uwagi na feedback odbiorcow. Zycze spokojnego wieczoru i zapraszam do iSpotu. Zapytałam jeszcze czy może ktoś inny odebrać mój kubek, to napisała, że może, ale musi się wcześniej zarejestrować na ich stronie. Po przyjściu wystarczy powolac sie na rejestracje i przypomniec handlowcowi zarejestrowane dane lub mailing z zaproszeniem do salonu Ps Na tego maila pisałam do tej kobitki marketing@ispot.com.pl No i tyle. Nic nie wynegocjowałam.... ![]() Na koniec oczywiście podziękowałam za poświęcony mi czas i pożyczyłam jej wytrwałości przy odpisywaniu na podobne maile, które zaczną niebawem do niej napływać. :brzyda l: he he
Edytowane przez Aisog1987 Czas edycji: 2010-06-16 o 22:48 |
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Mi to samo odpisała ta sama babka, a ja jej pocisnęłam, że chyba sobie żarty stroją, że będę jeździła teraz setki kilometrów, żeby kubek odebrać i że proszę na przyszłość zaznaczać, że kubek do odebrania w salonie a nie wyłudzać dane i wprowadzać ludzi w błąd :P Wkurzyła mnie
|
|
|
|
#3273 |
|
Raczkowanie
|
Jupi! Moja mama wygrała mi majtki ;D Albo koszulkę, jeśli będą dwie- bo jako druga obstawiła taki wynik
Tzn ja kazałam ;D Ostatnio były 3 koszulki więc może.. Ale są majteczki A Ziaja wysłała mi próbki, mimo, że pani z Ziaji napisała że nie wysyłają
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejna odpowiedź:
Tak, Pani Magdo.Jednoczesnie promocje tego typu trwaja zawsze do wyczerpania zapasow - zatem moglam nie domawiac kolejnej partii... No to ja jej na to, że owszem mogła... ale wolałabym wiedzieć, że się zapasy wyczerpały niż że jest kubek do odbioru raptem w kilku miastach Polski ![]() Wyłudzili dane i zadowoleni :P |
|
|
|
#3275 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3276 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie może czy te bony z Takko jeszcze aktualne? Chciałabym jutro jechać do sklepu, wypatrzyłam sobie torebkę z aktualnej gazetki
|
|
#3277 |
|
BAN stały
|
Chetnie bym pomogla ale juz raz glosowalam i wiecej nie moge :/ Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-06-17 o 09:51 |
|
|
|
#3278 |
|
Rozeznanie
|
Będzie mieć kobita ciężką noc...
|
|
|
|
#3279 |
|
Rozeznanie
|
ja w tej grze z mix electronics strzeliłam 2 bramki .. więcej nie umiem xD
Jak tam ludzie 700 ponad postrzelali to ja nie wiem .. :/
|
#3280 |
|
Raczkowanie
|
a do mnie dzwoniła ankietrka z akcji Vouga ( chyba street com ) ale nic nie wygrałam..dziwna ta rozmowa ( czy palę , co palę , jakie Vougi znam itp - i nic o wygranym kuponie
)
|
#3281 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3282 |
|
Raczkowanie
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3285 |
|
after hours
|
a z tym Ispotem - nie sądzę, żeby to można było nazwać wyłudzaniem danych. dane podajesz dobrowolnie, nikt Cię do tego nie zmusza.
|
#3286 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny po jakże ciężkim dniu.. jak coś to tutaj 'kaaxd' przez myśl mi przeszło, żeby darować sobie wizaz i free samplowanie. Ale same widzicie jak długo wytrzymałam po otrzymaniu bana
mam nadzieje, ze tego konta mi nie zbanują ;>I żeby nie było OT na www.yes.pl jest konkurs, trzeba wytypować 3 rzeczy z kolekcji ich biżuterii i uzasadnić dlaczego chcesz je mieć - najciekawsze prace wygrywają co czwartek
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Rozeznanie
|
no tak .. ale niby od początku w mailu pisali, że będzie przysłane pocztą ..
Potem nagle zmieniają zasady .. do mnie np nie doszło takie info :/ A wolałabym wiedzieć kiedy i jak mogę odebrać kubek bo to znów jeden dzień zajęty .. A jeżeli po 20 czerwca to ja odbiorę dopiero w lipcu i też nie wiem czy tak będzie można.. Z drugiej strony PP wiadomo jaka jest .. nawet jakby to było w sejfie to PP się do tego dobierze bez niczego :/ .. To ja już wolę sama podjechać choć mam godzinę drogi busem .. z przesiadkami do iSpot'u :/ Także jak wiedziałabym, że jest do odbioru to muszę coś zorganizować, zeby pozałatwiać coś a nie jechać sobie na wycieczkę :/ .. i 2h stracić na dojazd sam :/ ..
|
#3289 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mogłabym prosić o link do tego pudełeczka?a może lepiej wezmę sobie chyba ''Sex and the city" albo "The Little Prince" Chile ładnie zapracowali na majtki, w końcu coś wygrałam
|
|
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3291 |
|
Raczkowanie
|
Ładnie zapracował Urugwaj ;D ciekawe czy będą majtaski czy koszulka ;D Jak zadzwoniłam do mamy to się strasznie śmiała.
Na żywcu jest konkurs. http: //pasujedoobiadu.o2.pl/konkurs/?extension konkurs można wygrać wyjazd do spa i jakieś nagrody pocieszenia ;D
|
#3292 |
|
Raczkowanie
|
Jakby się ktoś rejestrował na KAO OZONIS to proszę podajcie mój nick jako polecający - perhydrol tak samo jak tu na forum
|
|
|
|
#3293 |
|
Raczkowanie
|
a mi na tym calym KAO ONOZIS od miesiaca nie przesylaja nagrody za zielona perle i nie mam juz sil.....pisalam i bez odpowiedzi
![]()
|
|
|
|
#3294 |
|
Raczkowanie
|
ciekawe, czy jutro listonosz dotrze, trochę ma mi do dostarczenia, a jak na złość coś nie zagląda w moje progi
|
|
|
|
#3295 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny.
jest jakaś chętna na wymianę kodu do empiku w zamian za wygranie veet? bo ja już wymiękam Ładnie proszę![]() a tu link do konkursiku: http://www.qlturka.pl/aktualnosci,mu...liki,5902.html |
|
|
|
#3296 |
|
Rozeznanie
|
veet za rejestracje leci do mnie- wkońcu sie udalo
|
|
#3297 |
|
Raczkowanie
|
chyba mnie szczęście opuściło, nie udało mi się z veetem :-(
|
|
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3299 |
|
Rozeznanie
|
Heh.. ja już chyba wiem dlaczego to veet przychodzi taki zmaltretowany xD
Przypadkiem natknęłam się na taki filmik Na szczęście nie w Polsce ;Dhttp://www.yout ube.com/watch?v=0ztBF9NuaSY&featu re=player_embedded Dobra.. spadam spać a od rana : 1) Sprzątanie 2) konkursy .. Jutro jak posprzątam biorę udział w konkursach przez cały dzien .. musi się udać wygrac cokolwiek !
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/view-09.php?pid=332907 Edytowane przez nikaczekolada Czas edycji: 2010-06-17 o 00:10 |
|
|
|
#3300 |
|
Raczkowanie
|
a ja już padam z tym Veetem, chyba nigdy mi się nie uda, tak samo jak z majtasami
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.

:brzyda l:
he he

Tzn ja kazałam ;D Ostatnio były 3 koszulki więc może.. Ale są majteczki 

mogłabym prosić o link do tego pudełeczka?