|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
![]() Nie wierzę, że tak tu cicho. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Włosy podcinałam niedawno, bo we wrześniu. Ale żeby całkiem pozbyć się tych końców, gdzie mam jeszcze pozostałości po farbie musiałabym z 5-6 cm ciachnąć. A mi było szkoda i podcięłam tylko jakieś 1-2 cm, bo tak bardzo mi zależy na ich długości ![]() Niestety moje włosy mają też tendencję do niszczenia się na końcach choćbym nie wiem co na nie nakładała ![]()
![]() |
#3273 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz 2 dni pod rząd używałam brązu, ale powyżej załamania powieki więc nie miało szansy się zwinąć. Ale nie blakną, nie wchodzą w drobne zmarszczki i mimo tej śmiesznawej konsystencji świetnie się cieniują- nie są zbyt lepkie ani sypiące ![]() Ja z Tarantino jak na razie KillBilla, wspomniane Grindhouse'y i Machete. Po prostu potrzebuję nowych wrażeń. Dla mnie tylko cieniowanie ![]() Cytat:
A moje w ogóle, mogę i pół roku nie ścinać a one nic ![]() Sporządzam sobie listę rzeczy do kupienia na targach, żeby się nie dać żadnym impulsom niepodziewanym ![]()
![]() |
#3274 | ||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam 4 dni wolnego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3275 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A mnie czeka dziś służbowa wyprawa na drugi koniec Krakowa. Może przy okazji znajdę tam w okolicy Rossmanna to sobie szybko zajrzę po jakiś tusz do rzęs ![]() W ogóle przez tę mgłę czuję się cały czas taka senna i słaba ![]() Mi się ostatnio śniło, że się pofarbowałam na rudo ![]()
#3276 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja też trochę wyjeżdżałam, odwiedziliśmy rodzinę, no i znowu do pracy ![]() Ale za to.... kupiłam nowe meteoryty wczoraj ![]() ![]() ![]() No i zachorowałam na perfumy Insolence, tylko to raczej wpiszę na listę do Mikołaja ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- zapomniałam! Byłam wczoraj na zajęciach "płaski brzuch" ![]() ![]()
#3277 |
Zakorzenienie
|
Kochanie: co to za meteoryty?
![]() Kupiliśmy wczoraj trochę sprzętu: wanna, syfon do wanny, kibelek, umywalka do łazienki, umywalka do WC, bateria do wanny, bateria do umywalki, zaworek do małej umywalki do WC (będzie tam tylko zimna woda). Wypatrzyliśmy lodówkę i zmywarkę ![]()
#3278 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() My też musimy kupić jeszcze kilka rzeczy do domu, ciągle nie możemy znaleźć stolika, i jakiejś "witryny", które by nam się podobały, mieściły się w naszym mieszkaniu i nie kosztowały nie-wiadomo-ile ![]()
![]() |
#3279 |
Przyjaciółka KWC
|
Dla mnie też, ale umiarkowane - to jak mnie pociachała ta fryzjerka ostatnio to już gruba przesada była.
![]() Obeszłam wczoraj całą galerię za butami i doszłam do wniosku, że oficerki mi się nie podobają. Żadne. A że nie ma innych kozaków płaskich teraz to nie wiem co kupić i gdzie szukać. ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- No i wstrzymaliśmy się z kupnem mebli do kuchni bo TŻ postanowił, że znajdziemy w naszym mega małym aneksie miejsce na zmywarkę. ![]()
![]() |
#3280 |
Zakorzenienie
|
Ice:
my kupujemy wąską zmywarkę - 45 cm, bo większa się nam nie zmieści - tzn zmieściłaby się po wyrzuceniu szafki, a szkoda miejsca.
#3281 |
Przyjaciółka KWC
|
No my raczej też 45 - na 2 osoby niepotrzebna nam większa a dzieci w tym mieszkaniu raczej wychowywać nie będziemy.
![]() ![]()
![]() |
#3282 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja zainwestowałam znów w Belissę. Same drożdże chyba niewiele jednak pomagają mi na porost. Owszem - mam sporo baby hair, ale pozostałe włosy nie wyglądają jakby nabrały szybszego tempa wzrostu. Wypadanie też się zmniejszyło widocznie, ale objętościowo nie mam przez to więcej włosów. Kitka w kucyku jest tak samo cienka jak wtedy, gdy wypadało mi ich więcej ![]() Najlepiej jednak na porost działała na mnie pokrzywa, więc chyba do końca listopada jeszcze na drożdżach pociągnę, a potem wracam do tego zielska. W ogóle to chyba popadam powoli jakąś włosową depresję. Wszędzie widzę dziewczyny z ładnymi długimi włosami i czuję się przy nich jak strach na wróble z tymi moimi kudłami ![]()
![]() |
#3283 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja oblazłam w zeszły piątek. Spodobały mi się jedne w Humanicu, ale nie dam 599, chyba Vagabond ![]() Po dwóch osobach to chyba 3 dni będziecie zbierać gary żeby je tam wymyć ![]() Jeśli włosy rosna 1 cm na miesiąc to musiałabyś to pić chyba półtorea roku bez przerwy żeby dorosły nowe do kitki...
![]() |
#3284 |
po prostu Em :)
|
rzyrafka, mnie się te buty nie podobają, ale według mnie prawie każde tego typu koturny są brzydkie.
![]()
![]() |
#3285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgrzeszyłam ![]() ![]() O, rozliczenia za październik nie było. No to w kolorówce minimalizacja- poleciało 8 cieni z kolekcji, przybyły 3 kupne lakiery + franken. W pielęgnacji ubyło 11 opakowań, przybyło 7 (tylko 1 to zapas który długo poleżakuje ![]() ![]()
![]() |
#3286 |
Zakorzenienie
|
A i wydaje mi się, że nie namieszali w składzie niebieskiego toniku
![]() I była nowa wersja Maybelline Falsies "Flared" wg rysunku chyba to włosie miało być pofalowane w sensie że każdy włosek taki jak fala, ale na testerze tego nie było widać wcale ![]() ![]() Chyba mi się okres zbliża- pochłonęłam po kolacji całą paczkę popcornu z mikrofali, sama ![]()
#3287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te żele to jakaś nowość? Nie kojarzę tych zapachów ![]()
![]() |
#3288 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zrobię, zrobię ![]() Tez mam problem z włosami, tzn. są grube, jest ich dużo, ale od jakiegoś roku strasznie wypadają. Jest tego okropnie dużo, przez to nie noszę ich rozpuszczonych, bo bym ciągle na wszystkim miała włosy ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3289 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama z kolei za młodu miała bujną czarną szopę loków, ale włosy też zawsze miała cienkie. Teraz z wiekiem też jej strasznie lecą. Najlepsze jest jeszcze to, że ja kiedyś prawie w ogóle nie dbałam o włosy! Farbowałam, suszyłam po każdym myciu i jeszcze prostowałam. Odżywka i maska? Raz na rok jak mi się przypomniało żeby użyć. Włosy były ostatnią rzeczą, na którą w moim wyglądzie zwracałam uwagę ![]() Czasem mi się tak myśli żeby wyrzucić te wszystkie oleje, tabletki i zielska w kosz i dać włosom spokój. Może wtedy będą gęste i zdrowe ![]()
![]() |
#3291 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Chyba nowość, w naturowej gazetce są po 2,99 ![]() Cytat:
![]() Ja też mam wrażenie, że dużo włosów mi wypada bo są długie i jak się ze 4 zwiną na płaszczy to się wydaje jakbym pół głowy zgubiła ![]() Cytat:
![]() No to odpuszczam, siostry je dziś obejrzały i też mi odradzają. Cytat:
![]() Skoro rzeczywiście poprawy nie widać to ja bym przestała.
![]() |
#3292 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mnie się Guilty spodobało, tylko nadal nie wiem czy podstawowa wersja czy intense, bo pomyliłam nadgarstki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Brawo za bilans ![]() U mnie ubyło z pielęgnacji 8 sztuk, w tym 1 perfumy a przybyło 13 (w tym 3 miniatury)... Z kolorówki nie ubyło nic a przybyło 5 ![]() Na szczęście listopad zapowiada się bardzo dobrze, bo kończy się sporo rzeczy. Właściwie przyszłam coś napisać jeszcze, ale zapomniałam ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2011-11-05 o 13:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3293 |
Zakorzenienie
|
Jadę na targi, rowerkiem, ma być 16 stopni i od rana świeci a mam tam spory kawałek
![]() Kupie jakąś machę z Bielendy Prof. zamierzam też dorwać kilka upatrzonych lakierów Opi i Orly i do tego pilniczki, polerki, pędzelki, może czysty aceton znajdę. I chciałabym ustrzelić jakąś fajną bazę pod lakier. Film o wilczycy SS był trochę makabryczny, ale jak już mi się wyłączyły wszystkie historyczno-moralne przemyślenia nt obozów koncentracyjnych to oglądało się ok. Następny seans z cyklu za 3 tyg i będzie o zombie ![]() ![]() Miłego ![]()
#3294 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko udanych łowów na targach
![]()
#3295 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zrobiłam zdjęcia meteorytom, chciałam zrobić też lakierom, nawyjmowałam się, poukładałam je... i bateria padła ![]() Edytuję, żeby wkleić zdjęcia ![]() ![]() (druga edycja: rzyrafko pytałaś kiedyś chyba o Papaya Punch? To ten pomarańczowy - w rzeczywistości ma kroplę więcej żółtego)
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2011-11-05 o 15:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3296 |
Zakorzenienie
|
kochanie boskie te Meteorytki
![]() ![]() Śliczne też lakiery, ten pomarańczowy boski ![]() ![]()
#3297 |
|
kochanie, mam dwie te same przegródki z Ikei co Ty.
![]()
![]() |
#3298 | ||
Zakorzenienie
|
Ano spłukałam się doszczętnie- kupiłam 0,5 l acetonu (to chcę sobie zrobić http://loodieloodieloodie.blogspot.c...h-acetone.html tylko jeszcze nie mam gliceryny i do korygowania zapaćkanych skórek tylko nie dorwałam pędzelka dobrego
![]() http://bielenda.pl/profesjonalne/enz...ling-do-twarzy) i dostałam gratis 3 saszetki zielonej glinki EcoCare i 2 próbki salonowego masełka do ciała jabłuszkowego ![]() Chciałam jeszcze więcej pierdół do paznokci tymczasem nie było ani jednego stoiska z takimi rzeczami tańszymi więc za pilniki pewnie podwójnie przepłaciłam. Muszę znaleźć jakąś hurtownię. Było trochę Duri i China Glaze, nawet miałam w ręce Fairy Dust (taki top z holograficznymi malutkimi iskierkami), ale kurczę uciapany był od otwierania a nie było drugiego. Z Opi były ceregiele, bo wpuszczali jednocześnie tylko 6 osób i ochroniarz stał i pilnował "bramki" ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba jeszcze tyle na raz nie wydałam na kosmetyki, plus 20 zł za samo wejście ![]() Cytat:
Fotki są, samych lakierów reszty mi się nie chciało ![]() Tak, pytałam, sliczny ![]() Cytat:
![]() Co do przechowywania to marzy mi się taka szafeczka http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00107874/ dość popularna na blogach ale jakos nie trafiłam na nią dziś żeby pomacać. Na szczęście mam 8 min piechotą to mogę podejść w każdej chwili ![]()
![]() |
#3299 |
Zakorzenienie
|
SanTantonio jednak ciut ciemniejszy niż karmelki
![]() A w czoraj na stópkach wypróbowałam Essie Lapis Of Luxury i chyba za jasny dla mnie ![]()
#3300 |
|
Mnie się z kolei podoba taka http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50192822/ też dość popularna, ale to kiedyś jak będę miała białe meble.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.