|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3272 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WEREDKO nie mysl o tym doglebnie ![]() ANTROPIA najlepszego ![]() ale ze mnie kołmuch
|
|
|
|
|
#3274 | ||
|
Raczkowanie
|
andziot u nas także dziś tylko dwie drzemki i od 14ej jojczenie do 20ej
Cytat:
![]() :conf used:Cytat:
![]() ![]() klask i:a ja się zgadzam w całej rozciągłościii z tym stwierdzeniem ![]() blue nic się Kubusiowi nie stało, kaszka/kleik też tak działa na Wiktora, błogo, błogo, bo leci cieplutkie i nagle odpływa, dziś odpłynął Tż podczas karmienia ![]() dobranoc Kochane spokojnych nocek i sporadycznego wstawania uciekam odpocząć, bo mam głowę 6 na 9 od tego jojczenia syneczka
|
|
|
#3275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Weredka Pamietamy
Z otwarta buzia czytalam to co napisalas, biedne malenstwo, Ci rodzice serca chyba nie maja ![]() Bluberry Najadlo sie dzieciatko i spi ![]() eweska Ale rosna chlopcy O TAK ! Andziotek jest niezastapiona I az musze sie znow jej poradzic ![]() Od 3 dni nie podaje juz tej Biogaii i od wczoraj Nadia robi wiecej kupek. Zazwyczaj robila 1-2 na dzien a teraz zdarzaja sie 4 i to nawet poznym wieczorem Wiem, ze glupie pytanie (wstyd mi za nie) ale czy to moze miec jakis zwiazek?
|
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Antropia! Wszystkiego dobrego!
Katarzynko, serdeczne gratulacje! Zdrówka dla Ciebie i Maleńkiej! Czekamy na foty Catia, zgadzam się! Nie wyobrażam sobie tego wątku bez Andziot i wręcz współczuję innym wątkom, że nie mają takiej Andziotki ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Delicadezo, nowe miejsce, to fejsik. Mamy się w znajomych, a teraz jeszcze jest jedna wielka grupa. Jeśli masz konto tam, to sru do klubu i podawaj namiar
|
|
|
|
#3278 |
|
Wtajemniczenie
|
MAry Dziękuję
|
#3279 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
No i dołączam się do życzeń dla wszystkich dzisiejszych solenizantów, tych małych i tych większych.
|
|
|
#3280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Założyłam fejsa pod nazwą Karolina Lolka.. bedzieeee? |
|
|
|
|
#3281 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaraz Cię znajdę i zaproszę do znajomych ![]() LOLKA A MASZ ZDJĘCIE PROFILOWE NA FB CZY NIE ? BO SĄ DWIE KAROLINY LOLKI I NIE WIM KTÓA TO TY !!!!!!
ღPiotruśღ 04.06.2011 Edytowane przez antropia Czas edycji: 2011-10-25 o 21:42 |
|
|
|
|
#3282 |
|
Zadomowienie
|
Antropia ja jeszcze sama nie wiem co tam mam.. ale siara hehe
Fotka chyba taka jak tu w awatarku ![]() ![]() A FB założyłam tylko, żeby z wami pogadać.. bo tu jakieś pustki straszne wieczorami Przy okazji dziękuję wam dziewczynki za prywatne wiadomości i namawianie mnie do założenia konta na FB i dołączenia na czacie Kochane jesteście!! |
|
|
|
#3283 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo olej kg i chodź do nas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pamiętam, że wtedy cieszyłyśmy się razem z nią, że się tak szybko udało i że będzie dzidzia ![]() Więc to prawie jak majowo-czerwcowe dzidzi Cytat:
![]() To Cię wciągniemy. Ale ostrzegam, że ja mam już poplątanie zmysłów od tego, że wszędzie piszemy
|
|
|
#3285 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
u nas pomagało rewelacyjnie, ale miód może uczulać, więc teraz się dzieciom tego nie poleca. zjeść kanapkę możesz, mi (Ani znaczy, za moim pośrednictwem) chyba kiedyś pomogła, ale tu dłuższa droga, więc nie mam pewności czy to po miodzie, czy po prostu nadszedł właściwy czas Cytat:
![]() tam tylko stare wygi dają radę ![]() Cytat:
Buziaki dla obu Darii ------ ja dziś pojechałam do lekarza medycyny pracy i nic nie zalatwiłam ![]() bo mi zapomnieli na infolinii powiedzieć, że mnie jeszcze zapisali do okulisty 23.10 (nie wiem dlaczego w niedziele ) i teraz muszę w poniedziałek jechać jeszcze raz |
||||
|
|
|
#3286 |
|
Zadomowienie
|
Matall no właśnie podejrzewam, ze to nie na moje siły..
...z klubem jestem na bakier, co dopiero jak czat dojdzie A ten czacik zawsze taki mały, czy da radę to jakoś powiększyć?? ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Gusia dziękuję Mąż ma ze mnie polew
|
|
|
|
#3287 |
|
Raczkowanie
|
Anulinko & Matal - dzięki za uświadomienie w sprawie Katarzynki.
Na mnie już czas, dobrej nocy Kochane
|
#3288 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3290 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
biedne dzieckoCytat:
Cytat:
![]() ja tez wlasnie nie wiem o co kaman ![]() Cytat:
night25 Ollliwka Catia88 dziękuje ![]() Gosiek za rehabilitacjęKatarzynko Gratulacje. Duzo zdrowka dla Was
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
||||
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, KLUB!!!
|
|
|
|
#3292 |
|
Rozeznanie
|
Wpadam na ogólny, bo chciałam Wam podziękować
Antoś dostał w nocy strasznego kataru, nie mógł oddychać, ani jeść. Na szczęście bez kaszlu i gorączki. Zaczęłam robić to, co robiłam, jak miał katar w pierwszym miesiącu życia, czyli sól morska + frida, ale to niestety pomagało tylko chwilowo, a ile można mu psikać i go męczyć Wtedy przypomniało mi się, jak Moria pisała o olejku Olbas, od razu wysłałam męża do apteki po kropelki i do Home&You po kominek zapachowy i moje dziecko pięknie oddycha i się nie męczy Jak go położyłam spać w łóżeczku, to tylko skropiłam chusteczkę olejkiem, ale mi się budził, więc przeniosłam do pokoiku kominek z olejkiem i dziecię pięknie śpi spokojnie oddychając. Moria dziękuję Wszystkiego dobrego wszystkim solenizantom Przepraszam, ale tylko z klubem jestem na bieżąco, więc nic więcej nie napiszę
|
|
|
|
#3294 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc dziewczynki...
Miałam dzień fatalny..głowa mi pęka idę się położyć.Mam nadzieje,że jutro Aluni uśmiech sprawi,że będzie lepszy dzień;;;;; Loluś-ogarniasz fejsa ,ja chyba też jutro się zaloguję..Przyjmiecie mnie do waszego grona?
|
#3296 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3297 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu Raczej nie brzuszek. A moze skutki odstawienia Biogaii
Albo jest niespokojna bo nabyla nowa umiejetnosc Milion mysli...Zakladaj fejsa Dzieki kochane Nadal nie spi |
|
|
|
#3299 |
|
Rozeznanie
|
Gusiagatko jak tak napisałaś o Biogai, to sobie myślę, że to może być to. My od paru miesięcy dajemy Antosiowi Dicoflor, no i od kiedy regularnie je słoiczki, to już robił piękne kupy o stałych porach, więc sobie głupia matka pomyślałam, że dicoflor już nie potrzebny. Napiszę tylko tyle - TO BYŁ BŁĄD
Wróciliśmy do kropelek i kupki znowu są ładne i regularne. Nie mówię, że u ciebie musi być podobnie, ale jest to faktycznie możliwe.
|
|
|
|
#3300 |
|
Wtajemniczenie
|
A my nie spimy od godziny ponad i swietnie sie bawimy!
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.

Ale jaa też do końca nie wiem, bomm ciemna masa 

klask i:a ja się zgadzam w całej rozciągłościii z tym stwierdzeniem 

, a z Anią robiłyśmy dynię na konkurs "Najzabawniejsze oblicze dyni". Niezła jest nasza. Jak mi małż naprawi kartę z aparatu, to wam cyknę fotkę.
za rehabilitację