Wszystko o Avonie - cz. 25 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-15, 20:08   #3271
katniewojt
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość

nie, chcialam skomentowac, ale ugryzlam sie w palce
I teraz pewnie Cię bolą
Moja Mamuśka zaszalała i bierze teraz 4 kremy do stóp z aha Dokiu, uprzedzam, nie wiem czy ma zamiar zupę na nich gotować
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 20:09   #3272
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
Też ją biorę, bo oliwkowa bardzo mi się podobała, tylko znowu zapach nie do końca mi odpowiada... Lubię ten słodki zapach, jeszcze jakby został na włosach chociaż
Ja oliwkowej lubię właściwości, ale zapach też mi nie bardzo odpowiada. Gdyby kosmetyki z Planet Spa pachniały tak jak działały to było by bosko
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 20:10   #3273
magocha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Dziewczynki błagam nie kłóćcie się przeze mnie bo aż mi głupio że taka sytuacja,spokój już! bo wyjmę bacik

Nie bardzo mi się to spodobało jak przeczytałam,ale poczytałam dalej wpisy i rozumiem już co miałaś na myśli ja też daję tylko próbki,i tylko czasem,ale ja daję upust więc więcej nie mogę,bo nie będę dopłacać do interesu jak mi zbywa kosmetyk,jak np.z programu motywacyjnego,to czasem dam gratis komuś,ale to jest rzadkość,i nie chciałabym aby klientka wymagała ode mnie gratisów w postaci kosmetyku,nieładnie

zgadzam się

z mini katalogu 03 podobają mi się czerwone kolczyki barcelona,kubek w groszki z talerzykiem,biżu Seren,butelka sportowa,i tyle ale raczej nic nie będę brać-może zestaw Seren,ale nie wiem...
oj Sarunieczka wywołałaś wojnę hihihihi

a jeszcze tylko do tego co mi odpisałaś Mam chyba szczęście bo jeszcze zadna klientka nie dopomniała się o jakiś prezent czy upust Jak jest prezent to się cieszą, a jak nie ma to nic nie mówią

Ale jakby mi się zaczęła domagać to bym powiedziała to samo, co któraś z wizażanek wcześniej napisała ( przepraszam ,ale nie pamietam nicku, a nie chce mi się cofać strony do tyłu :P) , że doliczę jej cenę katalogu i torebki hihihihi :P
magocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 20:17   #3274
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:

nie, chcialam skomentowac, ale ugryzlam sie w palce
a wyglądało jakbyś klawiaturę pogryzła w miejscu kropki
Cytat:
hehe po prostu nie chciałam dublować postów, wszystkie 3 napisałyśmy to samo

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Nie
to dobrze

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
I teraz pewnie Cię bolą
Moja Mamuśka zaszalała i bierze teraz 4 kremy do stóp z aha Dokiu, uprzedzam, nie wiem czy ma zamiar zupę na nich gotować
być może jednakże trzymam kciuki aby nie
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 20:22   #3275
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Do Wikipedii każdy może dopisać swoją definicję.
Dlatego nie lubię z niej korzystać, bo często informacje są nieprawdziwe.

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Ja wtedy wkładam w papierową-taka akurat jest właśnie na takie zamówienia

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Ja daję próbki i gratisy, ale jestem konsultantką 4 lata i tak naprawdę nie zwiększa mi to w ogóle sprzedaży. Fakt-może klientki właśnie dlatego przy mnie zostają(niektóre są zdziwione, że jakieś próbki dostają), ale zamawiają tylko to, co potrzebują i chyba gdybym nic nie dawała albo tylko jakąś próbkę to chyba i tak by zamawiały. Zresztą daję prawie zawsze próbki perfum, nawet niektórymi się zachwycają, ale pełnowartościowego produktu i tak żadna nie zamawia(od 4 lat nie zdarzyło mi się zamówienie na coś po tym jak dałam próbkę tego produktu). I czasami się zastanawiam czy w ogóle dawanie próbek ma sens.
ja próbki daję, żeby klientki mogły się zapoznać z nowościami przede wszystkim, w szczególności, że dużej ilości nie widuję face to face, bo są od mojej mamy z biura, więc demo czy swoich nie mam czasem jak zaprezentować. Jak któraś chce konkretne próbki, żeby coś wybrać to mi też mówią, zamawiają u mnie bardzo długo i wiem jakie próbki dobierać - bo np. kremy do twarzy u mnie nie idą i nawet nie ma sensu już próbować
Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Z tego co widzę w wypowiedzi Sarunieczki nie ma ani jednego słowa popierającego Twoje wypowiedzi. Skoro sama odsyłasz do słownika i sama przy forum siedzisz ze słownikiem, żeby komuś dosolić ( co jest w Twoim przypadku zauważalne bardzo często- tylko Twoja racja)- to sama wprowadzasz sytuację, gdzie riposty na pewno będziesz mogła się spodziewać. Nie chcesz się denerwować... zastanów się zanim napiszesz...

Nie widzę sensu wydawania kasy na produkty po to żeby obdarować kogoś na siłę ( kremem czy jedną bombką) skoro próbki wystarczą.
Nikogo do swoich racji nie mam zamiaru przekonać ale skoro mam wysokie zamówienia od lat i rok rocznie Klub to raczej coś w tym jest.
wiesz w obdarowywaniu na siłę może sensu nie ma, ale u mnie z gratisów - daję np. planet spa czy sss czy ac klientki się autentycznie cieszą. Może dlatego, że nie traktuję avonu jak pracę mam inne podejście, a lubię komuś sprawiać radość od czasu do czasu. I biorąc pod uwagę, że klientki wróciły do mnie po 1,5 rocznej przerwie w zamawianiu, to się chyba system sprawdza. Natomiast z klientek, które czegoś by żądały typu prezenty czy opusty sama bym zrezygnowała
Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Ja właśnie też nie daję kosmetyków, tylko próbki, czasami za duże zamówienie jakieś niekosmetyczne rzeczy (długopisy, notesiki, cukierki, często tez biżuterię z programów motywacyjnych). Jak zostałam liderem moja ówczesna oms mnie tak uczyła, tłumaczyła to tak, że jak dam jej np jakiś krem w prezencie, to nie zamówi mi w następnym katalogu (albo nawet kilku następnych) kremu, bo już będzie miała. Jakoś trzymam się tej zasady i u mnie działa

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Dokładnie
dla mnie to działa w 2 strony, bo często mam zamówienia na to, co wcześniej dałam jako gratis, dla mnie kluczem jest dobranie prezentu do osoby
Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
nie wiem czy mi wolno wejśc w tę dyskusję ale tylko parę rzeczy dodam:też tak samo robię.. żadnych prezentów kosmetycznych.. ewentualnie te najtańsze kosmetyki które mam z róznych programów (jak obecnie mineralny złoty spray i żel pod prysznic) spakuję w torbę i raz na 2-3 miesiące przejdę się po tych moich najlepszych klientkach i powiem że każdy z nich za 7zł i sobie wybiera z takiej promocji co jej potrzebne... nie narzucam się z gratisem w postaci kremu do rąk, bo klienkta może go nawet nie lubić lub może drażnić ją zapach - jak tego karmelowego z masłem shea- wybór kosmetyków to wybor indywidualny- ja tego nie robię więc za moje klientki

takie to niech wracają do poprzedniej konsultantki , o takie nie ma co walczyć, bo najczęściej bywa tak, że na naszym forum dowiedza się o opustach że można klientkom dawać i tylko badają która konsultantka im ile go da
fajny pomysł z tymi torbami może sama wypróbuję
Cytat:
ja tez przewaznie tak samo (tych najcenniejszych rzeczy nie oddaje)
też nie oddaję i nigdy praktycznie nie daję w prezencie wód- bo po pierwsze wyglądają na za drogi prezent i my klientki mogły zacząć myśleć, że kokosy z tego mam, a poza tym zawsze mi zejdą prędzej czy później
I jeszcze jedna rzecz - nigdy nie daję gratisów z netto - żeby ktoś nie pomyślał, że się staroci pozbywam, a poza tym później nie ma jak tego zamówić

ale tu się dziś huczna dyskusja rozpętała...
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 20:29   #3276
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
j
I jeszcze jedna rzecz - nigdy nie daję gratisów z netto - żeby ktoś nie pomyślał, że się staroci pozbywam, a poza tym później nie ma jak tego zamówić
Właśnie. Netto tanie, ale jak się klientce spodoba to już nie ma potem tego jak zamówić. Ogólnie ja z netto to tylko informuję klientki(jednej albo dwu czasem pokazuję), że jest coś, co lubiły, a wycofali i że mogę im zamówić za ileś tam
Stary 2012-01-15, 20:31   #3277
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
ja próbki daję, żeby klientki mogły się zapoznać z nowościami przede wszystkim, w szczególności, że dużej ilości nie widuję face to face, bo są od mojej mamy z biura, więc demo czy swoich nie mam czasem jak zaprezentować. Jak któraś chce konkretne próbki, żeby coś wybrać to mi też mówią, zamawiają u mnie bardzo długo i wiem jakie próbki dobierać - bo np. kremy do twarzy u mnie nie idą i nawet nie ma sensu już próbować

wiesz w obdarowywaniu na siłę może sensu nie ma, ale u mnie z gratisów - daję np. planet spa czy sss czy ac klientki się autentycznie cieszą. Może dlatego, że nie traktuję avonu jak pracę mam inne podejście, a lubię komuś sprawiać radość od czasu do czasu. I biorąc pod uwagę, że klientki wróciły do mnie po 1,5 rocznej przerwie w zamawianiu, to się chyba system sprawdza. Natomiast z klientek, które czegoś by żądały typu prezenty czy opusty sama bym zrezygnowała

dla mnie to działa w 2 strony, bo często mam zamówienia na to, co wcześniej dałam jako gratis, dla mnie kluczem jest dobranie prezentu do osoby

fajny pomysł z tymi torbami może sama wypróbuję

też nie oddaję i nigdy praktycznie nie daję w prezencie wód- bo po pierwsze wyglądają na za drogi prezent i my klientki mogły zacząć myśleć, że kokosy z tego mam, a poza tym zawsze mi zejdą prędzej czy później

ale tu się dziś huczna dyskusja rozpętała...
Kochana ja się odnoszę tylko do stwierdzenia że ktoś sobie nie wyobraża sytuacji, że od swojej konsultantki nic nie dostanie za swoje zamówienie- bo to jest postawa roszczeniowa. Każdy ma swój sposób na klientki i ja go nie neguję.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 20:34   #3278
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

małyszkicownik czy Ty w coku możesz foty porobić? Albo inna z Was? Miałabym ogromną prośbę o fotki i 'pomacanie' a potem opisanie wrażeń nt. jakości biżuterii:
-naszyjnik Dina
-naszyjnik Reta
-pierścionek Neena
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 20:34   #3279
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez nie daje nic z netto, ale to dlatego, ze wcale z tej oferty nie korzystam bo ceny nie wydaja mi sie przewaznie az tak atrakcyjne

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 20:37   #3280
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
małyszkicownik czy Ty w coku możesz foty porobić? Albo inna z Was? Miałabym ogromną prośbę o fotki i 'pomacanie' a potem opisanie wrażeń nt. jakości biżuterii:
-naszyjnik Dina
-naszyjnik Reta
-pierścionek Neena
Nie jestem pewna czy mogę, ale znam się już tam z obsługą i myślę, że powinno się udać zrobić foty A to z którego katalogu/strony? Bo nie orientuję się po nazwach

edycja: Już widzę, chodzi Ci o mini-katalog. Ale to pewnie pod koniec lutego wejdzie, jak nie zapomnę to postaram się porobić zdjęcia nowościom

Edytowane przez malyszkicownik
Czas edycji: 2012-01-15 o 20:42
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 20:41   #3281
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
I teraz pewnie Cię bolą
nie, bo robie to delikatnie

Cytat:
a wyglądało jakbyś klawiaturę pogryzła w miejscu kropki

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 20:44   #3282
magocha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Kochana ja się odnoszę tylko do stwierdzenia że ktoś sobie nie wyobraża sytuacji, że od swojej konsultantki nic nie dostanie za swoje zamówienie- bo to jest postawa roszczeniowa. Każdy ma swój sposób na klientki i ja go nie neguję.

Despa i widzisz, jednak musisz dalej drążyć temat, mieć ostatnie słowo.

Ja już wytłumaczyłam o co mi chodziło z tym stwierdzeniem, jeśli dalej nie wiesz to sobie poszukaj. I zakończmy ten temat, bo już zrobiło się na forum bardzo nieprzyjemnie.....

małyszkicownik a gdyby Ci się udało to mogłabyś przy okazji obfocić pudełko na biżuterię z kryształkami Swarovski Elements, z mini katalogu z 9 strony. ??
I bardzo bym liczyła na twoją opinię na jego temat

Bo klientka się o niego pytała, ale na tej jednej fotce to tak z jednej strony go tylko widać :P

Byłabym wdzięczna
Stary 2012-01-15, 20:46   #3283
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Cytat:
Nie jestem pewna czy mogę, ale znam się już tam z obsługą i myślę, że powinno się udać zrobić foty A to z którego katalogu/strony? Bo nie orientuję się po nazwach

edycja: Już widzę, chodzi Ci o mini-katalog. Ale to pewnie pod koniec lutego wejdzie, jak nie zapomnę to postaram się porobić zdjęcia nowościom
Tak mini, o taką ogólną opinię mi chodzi, czy te naszyjniki nie wyglądają odpustowo - avon się bardzo poprawia w biżu

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez magocha Pokaż wiadomość
małyszkicownik a gdyby Ci się udało to mogłabyś przy okazji obfocić pudełko na biżuterię z kryształkami Swarovski Elements, z mini katalogu z 9 strony. ??

Bo klientka się o niego pytała, ale na tej jednej fotce to tak z jednej strony go tylko widać :P

Byłabym wdzięczna
Wydaje mi się, że te akcesoria mają za wysokie ceny.
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 20:47   #3284
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:

Byłabym wdzięczna
Nie ma sprawy, po prostu "oblecę" cały COK w poszukiwaniu nowości, postaram się niczego nie pominąć Ale nie róbcie sobie jeszcze zbyt wielkich nadziei, nie mam pewności co do zgody na foty na razie.
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 20:50   #3285
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:

Ja już wytłumaczyłam o co mi chodziło z tym stwierdzeniem, jeśli dalej nie wiesz to sobie poszukaj. I zakończmy ten temat, bo już zrobiło się na forum bardzo nieprzyjemnie.....

Byłabym wdzięczna
Nie drążę tematu z Tobą tylko się wypowiadam. A zdania nie zmieniam i za to co napisałam odpowiadam. Do każdego postu mogę się odnieść i tyle. To że się Tobie nie podoba co piszę, to omijaj moje posty.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 20:51   #3286
magocha
Raczkowanie

Cytat:
Nie ma sprawy, po prostu "oblecę" cały COK w poszukiwaniu nowości, postaram się niczego nie pominąć Ale nie róbcie sobie jeszcze zbyt wielkich nadziei, nie mam pewności co do zgody na foty na razie.

Dlatego napisałam, że gdyby Ci się udało hihihihi

Luksa też uważam, że cena jest za wysoka, dlatego wolałabym wiedzieć czy jest to wogóle produkt warty uwagi :P
A klientka szuka czegoś na prezent
Stary 2012-01-15, 20:51   #3287
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
chyba każdy może się wypowiadać
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 21:29   #3288
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
chyba każdy może się wypowiadać
tak jakby
ależ tu gorąco dzisiaj...
już nie mogę się doczekać na nowy srebrny lakier
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 21:36   #3289
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
tak jakby
nioooo... za oknem zimniej to tu cieplej
srebrny ładniejszy od złotego - mam oba
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-15, 21:51   #3290
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
tak jakby
a ja na nowe landrynkowe oba niebieskie i pomarańcz mnie interesują,fiolet i róż już mniej
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 22:02   #3291
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
a ja na nowe landrynkowe oba niebieskie i pomarańcz mnie interesują,fiolet i róż już mniej
ten ciemniejszy niebieski bardzo mi się podoba
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 22:03   #3292
Mayasmum
Raczkowanie

Cytat:
tak jakby
Cytat:
nioooo... za oknem zimniej to tu cieplej
srebrny ładniejszy od złotego - mam oba
Ja też mam oba - złoty idzie na zwrot, beznadziejne krycie, trwałość jeszcze gorsza, 3 warstwy które są potrzebne do całkowitego krycia schną bardzo wolno (nawet im nie pomaga spray przyspieszający wysychanie) na drugi dzien paznokcie są jeszcze takie miękkie i się na nich wszystko odbija. Srebrnego jeszcze nie próbowałam, może jutro ;p

Cytat:
a mnie wszystkie. Nic mnie nie nauczyło trafianie na buble lakierowe Jak wychodzi nowy lakier to mam w pamięci mój ukochany ruby slippers i nie zastanawiając się długo zamawiam kolejne

Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 22:09   #3293
melisska
Rozeznanie

Cytat:

Wypatrzyłyście sobie coś kobietki z mini katalogu na dzień kobiet? Co zamawiacie?

Podoba mi się piżamka , taka śliczna jest , różowa . Nie wiem czy wypada w moim wieku zakładać takie falbanki w różu ,ale przecież w łóżku widzi mnie tylko TŻ

Cytat:

Jak się uda to będziemy się cieszyć , a jak nie to przecież nic się nie stanie

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Mayasmum Pokaż wiadomość
Ja też mam oba - złoty idzie na zwrot, beznadziejne krycie, trwałość jeszcze gorsza, 3 warstwy które są potrzebne do całkowitego krycia schną bardzo wolno (nawet im nie pomaga spray przyspieszający wysychanie) na drugi dzien paznokcie są jeszcze takie miękkie i się na nich wszystko odbija. Srebrnego jeszcze nie próbowałam, może jutro ;p

a mnie wszystkie. Nic mnie nie nauczyło trafianie na buble lakierowe Jak wychodzi nowy lakier to mam w pamięci mój ukochany ruby slippers i nie zastanawiając się długo zamawiam kolejne
Ja chyba ciapnę w śmietnik lakier szybkoschnący Ballerina . Potrafi odpryskiwać w ten sam dzień , w którym pomalowałam paznokcie Nie mam już nerwów do niego.
Mimo tego , że parę lakierów mnie zawiodło to często skuszę sie na jakiś nowy kolor

Edytowane przez melisska
Czas edycji: 2012-01-15 o 22:05
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 22:14   #3294
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Ja tez na te 3 sie czaję bo fiolet mi przypomina luxe lavender , który już mam, a ten róż strawberry, który tez mam
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 22:19   #3295
bordowa
Wtajemniczenie

Jaki jest opust na zestaw biżuterii Seraphina za 79.90zł ze str. 121 kat.02? 20%?
bordowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 22:19   #3296
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez Mayasmum Pokaż wiadomość
ruby slippers

Cytat:
Napisane przez melisska Pokaż wiadomość
Podoba mi się piżamka , taka śliczna jest , różowa . Nie wiem czy wypada w moim wieku zakładać takie falbanki w różu ,ale przecież w łóżku widzi mnie tylko TŻ
mnie się bardziej podoba ta niebieska koszulka,ta różowa piżamka jest satynowa,tak? czyli ziiimna

Cytat:
Ja tez na te 3 sie czaję bo fiolet mi przypomina luxe lavender , który już mam, a ten róż strawberry, który tez mam
ostatecznie mogę odrzucić ten ciemniejszy niebieski,bo jasny mi się podoba bardzo z pomarańczem też mam "problem" bo nie wiem do czego będzie mi on pasował,ale co tam,najwyżej się ciucha do lakieru kupi
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 22:25   #3297
Buniat
Zakorzenienie

a mnie jeszcze podobają się te brazoletki ze str 145 Irlana 3 szt. - 59,70 zł
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-15, 22:29   #3298
Mayasmum
Raczkowanie

Cytat:
ruby slippers

mnie się bardziej podoba ta niebieska koszulka,ta różowa piżamka jest satynowa,tak? czyli ziiimna

ostatecznie mogę odrzucić ten ciemniejszy niebieski,bo jasny mi się podoba bardzo z pomarańczem też mam "problem" bo nie wiem do czego będzie mi on pasował,ale co tam,najwyżej się ciucha do lakieru kupi

Sarunieczka
uważaj, bo znowu rozpętasz "modową dyskusję"

mnie też się bardziej podoba ta niebieska koszulka ale się jednak nie skuszę, z moją figurą-po-ciąży nadaje się tylko w szerokie piżamy albo babcine koszule

Edytowane przez Mayasmum
Czas edycji: 2012-01-15 o 22:33
Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 22:36   #3299
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też się ta niebieska bardziej podoba Tyle, że rozrzuty wymiarowe trochę mnie niepokoją. Bo o ile między S a M jest 8cm różnicy tak między M a L jest aż 12 cm różnicy w obwodzie

---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ----------

Cytat:
Przynajmniej będziesz miała okazję by sobie kupić coś pomarańczowego W ogóle Avon wprowadza lakiery do paznokci w kolorach jakie się w sklepach pojawiają właśnie więc można szaleć w obie strony by pasowało. Najpierw lakiery, a potem "coś do nich"
Stary 2012-01-15, 23:09   #3300
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Mam podobne odczucia, ale róż i fiolet to moje ulubione kolory(kto mnie zjedzie, że jestem niemodna) więc pewnie fuchsia i lavender też wylądują w mojej paczce

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości