|
|
#3301 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Staraczki 2019 cz. 4
Ja jutro znów ruszam na betę, przez te 2 dni czytam fora o becie i się zastanawiam co z tego będzie i czy coś w ogóle będzie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3303 |
|
Raczkowanie
|
Tak, termin @ na piątek
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Widzę gorąca dyskusja się zrobiła na forum
![]() Ja tam wcale się nie doluje tym wątkiem, tylko właśnie cieszę że mnie rozumiecie, wspieramy się nawzajem, gratulujemy sukcesów i wspieramy dobrym słowem jak przychodzi ta nieszczęsna @. I nie uważam za dziwne ze ktoś po kilku cyklach chce badać się głębiej, sprawdzać temp, śluz, owu, hormony. Kto wie czy dzięki temu nie uniknie się przeciągajacych starań i nie uda się szybciej zajść w upragnioną ciążę jak znajdzie się jakiś problem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Nem kciuki za jutrzejszą wizytę w klinice ![]() ![]() W Biedronce są teraz testy ciążowe za 0,99 zł, jeden Pink test Eco strumieniowy i jakiś inny plytkowy. Zrobiłam zapas 10 sztuk, jutro zrobię jeden kontrolne czy beta już całkowicie spadła Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3305 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
ciekawe czy w mojej też będzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3308 |
|
Rozeznanie
|
Kanarkowa my działaliśmy trzy dni pod rząd od 8dc do 10dc, 11dc okazało się, że już po owu, a po tym jak się kochaliśmy w 10dc to mój ukochany pojechał na prawie tydzień w delegację, więc musiało nam wystarczyć to, co zdziałaliśmy
myślę, że jak mi wyszedł pozytywny test owulacyjny w sobotę, to te przytulanki raczej były w samą porę i nic więcej byśmy już nie zdziałali. Dobrze, że nie było owulacji alurat w środku tygodnia podczas tej delegacji bo bym chyba się wściekła
|
#3309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3311 |
|
Rozeznanie
|
Kanarkowa
Ja to myślę, żeby zrobić najwcześniej za tydzień w sobotę, ale serio to najwcześniej. A ty kiedy będziesz robić?
|
#3312 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To chyba lepiej, że czlowiek jak ma gorszy dzień, może się wygadać na forum, a nie lecieć do psychologa z każdym smuteczkiem. U mnie dziś test owu dalej negatywny, więc może faktycznie ta owu była wczoraj, tylko test nie wychwycił. I tak z dzisiejszych przytulanek nici, więc pewnie cykl stracony. To czekam na @. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3313 |
|
Rozeznanie
|
Pisalyscie a propo stanow- postanowiliśmy ze poczekamy miesiąc albo dwa i jeżeli bilety nie przekroczą granicy która ustanowiliśmy na sztywno to kupujemy i lecimy. Bo kiedy jak nie teraz? Szczególnie ze ciagle nam to siedzi w głowie... a jeśli nie wypala stany to będzie o objazdowka po Europie i tez fajnie
![]() Dziewczyny ja myśle że psycholog zawsze spoko jeżeli ktoś ma chęć i możliwości, ale mi samej dużo pomaga ze wyrzucę mogę myśli z siebie gdzieś gdzie zostaną zrozumiane - a tu akurat jest takie miejsce... I naprawdę to wystarczy. Jestem anonimowa, wyglądałam swoje smutki i dostałam wsparcie - jak dla mnie to jest super. Nie wiem czy widzialyscie taki serial na Netflix „workin’ moms”- tam dziewczyny chodzą na grupę wsparcia dla młodych matek i to potem nawet jest premiowane lepszym dostępem do szkół dla dziecka - u nas to pewnie z dwie dekady mina zanim będziemy mieć jakieś grupy wsparcia codziennego nie mówiąc żeby się liczyły do jakichś rekrutacji. Dla mnie wizaż to jest super grupa wsparcia. A jak komuś nie pasuje to nie musi tu być- sama tak miałam przez jakiś czas. Dziewczyny trzymam kciuki za pozytywne testu ciążowe! Czy jest ktoś kto ma owu w podobnym terminie do mnie? Za tydzień czyli 22.01? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#3315 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
siebie też trzymam w niepewności, narazie się z mężem w ogóle nie cieszymy. Dla mnie to kosmos jak myślę że mogę być w ciąży.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3316 | |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Trzymam kciuki ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3317 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry kochane
![]() ![]() To będzie dobry dzień U mnie tydzień do @. Jestem w trakcie przyjmowania duphaston. Zobaczymy czy coś zaskoczylo. Staram się nie nakręcać ale w tym cyklu tak mi weszło to wszystko na głowie , że boje się tej małpy Wysłane z mojego Redmi 5 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3318 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry. Moje drugie podejście do hsg oby mnie nie odeslali z kwitkiem. Czekam przed zabiegowym. Ale nerwy..
|
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() mtb- kciuki za betę ![]() Anula- powodzenia na hsg
|
|
#3320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi 5 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3321 |
|
Raczkowanie
|
Anula powodzenia, na pewno wszystko będzie dobrze
|
|
|
#3322 |
|
Zadomowienie
|
Anula powodzenia! Musi być dobrze
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anula powodzenia Wysłane z mojego DUB-LX2 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Anula- powodzenia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3326 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Szykuje nam się dzień pełen wrażeń. Anula mam nadzieje ze HSG bedzie szybkie i bezbolesna ![]() ![]() MTB oby beta rosła! Trzymam mocno za Ciebie kciuki bo to pewnie najgorsze czekanie w życiu ![]() Musze Wam się pochwalić bo się udusze (nikomu nie chce mówić w moim otoczeniu, bo wiadomo jak to jest z zazdrością sąsiedzką). Mój mąż dostał dofinansowanie na rozpoczęcie działalności na 85 tys . Troche już fotografuje, a nigdy bym mu nie pozwoliła wydać takich pieniędzy na sprzęt foto, więc to będzie dobry start. Aż sama nie wierze w nasze szczęście na ten początek roku. To zbyt piękne najpierw ciąża, teraz to... jeszcze niech wygra w RMFie miliona to padne ![]() Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3327 |
|
Zadomowienie
|
Katarznaka gratuluję! Oby ten milion trafił się Wam
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widac to będzie Wasz rok Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3329 |
|
Raczkowanie
|
Ja już po wszystko poszło ekspresowo. Jajowody drozne i nawet nie bolało bardzo.
![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Ja już po. Jajowody drozne. Nawet tak bardzo nie bolało. Takie dziwne uczucie rozpierania
|
|
|
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.

ale kojarzę Twój i Orzeszkowa
) siknąć na owulacyjny i wyszły dwie ładne kreski. zmierzyłam do tego temp i 36.94 🤪 

ciekawe czy w mojej też będzie
ze starań mamy teraz frajde bez spiny, bez testow owu, tylko mierze temp- bo ja lubie wykresy🤪

siebie też trzymam w niepewności, narazie się z mężem w ogóle nie cieszymy. Dla mnie to kosmos jak myślę że mogę być w ciąży.

. Troche już fotografuje, a nigdy bym mu nie pozwoliła wydać takich pieniędzy na sprzęt foto, więc to będzie dobry start. Aż sama nie wierze w nasze szczęście na ten początek roku. To zbyt piękne
najpierw ciąża, teraz to... jeszcze niech wygra w RMFie miliona to padne