|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No wreszcie ktoś to zauwazył. ![]() Same sobie zobaczcie. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
|
Silvuś,fajna ta pszczoła z ostatniego linka-nadaje sie na avatar
![]() ![]() Kanikuły,po polsku nie słyszałam,ale oblukam wrzutę,co tam mają ciekawego ![]() ![]() Komputer mi coś wolno chodzi .... ![]()
![]() |
#3303 |
Zakorzenienie
|
A ja kanikuły po polsku mam, ale lepszy oryginał.
Fresa znalazłas majteczki ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3304 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ale majteczek w kropeczki nie słyszałam jeszcze. ![]() ![]() Fresiu, a mi też zamula komputer,no ale jak się jednocześnie odpowiada na dwóch forach, ma się włączonych z 7 stron i ściaga się plik, no to... ![]() A przy okazji, nie wiem jeszcze co z tym moi komputerem tym drugim, echh nic nie działa, nikt nic nie wie. Jutro zanoszę do naprawy. ![]() Cytat:
![]() Haahaha, jak to 'zabrzmialo' Hmm, gdzie Fresa zgubiła majteczki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2007-11-26 o 19:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3305 |
Zakorzenienie
|
A u mnie dzis była burza śnieżna, grzmiało i błyskało. A tak wyglądało nasze podwórko po 20 minutach padania sniegu.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3306 |
Konto usunięte
|
Ale napadało.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3307 |
Zakorzenienie
|
wow
![]() jak fajnie popatrzec ![]() u mnie pewnie tak szybko nie bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3308 | ||||
Zakorzenienie
|
Niestety,majteczek nie znalazłam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Teraz się rozbujał,na szczęście ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zdjęcia z nowego aparatu?Fajnie wyszły ![]()
![]() |
![]() |
#3309 |
Zakorzenienie
|
Oj słabo szukałaś
![]() tu masz wersje karaoke http://pl.youtube.com/watch?v=w74QRbySo_U a tu zwykła http://pl.youtube.com/watch?v=SzbZxL4r5C8 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3310 | |
Konto usunięte
|
Uuuu
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3311 |
Zakorzenienie
|
A u mnie wciąż pada i pada. Ładnie, ale jak sie siedzi w ciepłym domku. A ja musiałam nagle emigrować taksówka po koleżankę, bo jej dzidzius chce sie już urodzić, a to dopiero 6 tydzień. Została w szpitalu. Ja byłam cały czas dzielna z nia i z jej mamą, ale jak wróciłam do domu, to sie rozpłakałam. Oni tak bardzo chca tego dziecka. Smutno mi troche i nie umiem sie pozbierac. Musze jeszcze paczkę spakować do Bewix i chyba sie za to po prostu wezmę. Muszę się zając czymś konkretnym. Madzia była bardzo smutna jak wychodziłyśmy z jej mamą ze szpitala. Zakazałam się jej smucić, ale przecież sama wiem jak to się przezywa. Jeszcze pamietam jak drżałam kiedy Szymus chciał się urodzic w 7 tygodniu. I pamietam potem gdy dzidzius sie urodził w 9 tygodniu. Oj! Wiem, że mi przejdzie, ale... ech...
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3312 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak wrócę,to odsłucham ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A masz jakieś wieści już o tej koleżance ?Urodziła?
![]() |
![]() |
#3313 |
Zakorzenienie
|
Fresa staram sie staram
![]() Silva w domu mam chyba dwa komputery wiec na pewno sie pojawi. Hejasz mam nadzieje, ze z dzieckiem Twojej koleżanki będzie ok ![]() a jak by u mnie tak napadało jak u Ciebie to y sie wyjść z domu nie dało, bo tu chyba nikt chodników nie odśnieża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3314 |
Zakorzenienie
|
Właśnie rozmawiałam z Madzią i... albo ciąża jest mniejsza niż się wydawało, albo dzidziuś już sobie poszedł...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3315 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Miejmy nadzieję, że będzie dobrze. ![]() ![]() Bo Zmijka to Sherlock Holmes w przebraniu. ![]() Cytat:
![]() Gorzej z komputerem, a konkretniej częsciami:możliwe, że procesor siadł, tasmy sa w kiepskim stanie, za dużo miałam podłączonych urządzen-więc też większe napięcie, kabel słaby, zasilacz-tragedia i w ogóle wszystko do ![]() Zostawiłam mu komputer, niech obejrzy go dokładniej i ustali przyczynę, bo w tej chwili teoretycznie jest ich dość wiele z dużym jednak prawdopodobieństwem, że to zasilacz. ![]() No, ale dysk jest, tylko nie ma go do czego podłączyć. ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3316 | |
Zakorzenienie
|
I całkiem dobrze Ci to wychodzi
![]() ![]() Cytat:
![]() Silvuś,oby koledze udało się uratować tego kompa ,bo Wizażanka bez komputera,to jak bez ręki ![]()
![]() |
![]() |
#3317 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dokładnie. ![]() Ale mi chodzi głownie o dokumenty, mam też drukarkę u siebie, już nie chcę przenosić wszystkiego i instalowac echh. Póki co zadowalam się kompem brata, ale nie chce podłączac tu mojego dysku-za duzo urządzeń i kolejny komputer padnie... ![]() Muszę mieć mój komputer. ![]() Fresiu, a jak tam u Was pogoda? ![]() No i zimno of course. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3318 |
Zakorzenienie
|
To rzeczywiście kłopot,jak komp padnie.
Mój TŻet też teraz 'walczy' z naszym,w międzyczasie,jak nie naweguję ![]() Ale,.jak będzie trzeba całkiem odciąc kompa,to zostanę bez Was :/ na jakiś czas. No,ale cóż,trzeba sie poświecic czasami ![]() A pogoda u mnie trochę przewrotna. Wczoraj rano było dośc zimno-tylko 5 stopni,w dzień było powyżej 15-w słońcu było bardzo ciepło,bo nie było wiatru. Natomiast w sobotę i niedzielę było mroźno ![]() Miłego dnia kobietki ![]() P.S. Świeeeetna emotka ![]()
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, nadal nie wiadomo. Czekamy, ale Madzia juz nie płacze. To lepiej. Zaraz do niej jadę. Miłego dnia Wam życzę.
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3320 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3321 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() O własnie,takiego czegoś nie lubiłam,jak sie robiło lodowisko ![]() Musisz teraz ostrożnie chodzic ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3322 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ano, na szczęście na szpilach kozaków to ja nie mam ![]() ![]() Kurtkę - płaszczyk sobie też kupiłam, o wiele cieplej i wreszcie mi coś pasowało, bo zazwyczaj na dole są takie szerokie, że wyglądają jak spódnice. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3323 |
Zakorzenienie
|
Jesli o zakupy chodzi,to ja też jestem taka,że wiecznie mi coś nie pasuje
![]() ![]() Ale to przecież nie moja wina,że mam wizję tego,co bym chciała,a akurat tego nie uświadczysz w sklepach. Bele czego,tego,co akurat jest-nie mam zamiaru kupowac,'sztuka dla sztuki' ![]()
![]() |
#3324 |
Zakorzenienie
|
ale napisałyście
![]() zrobiła bym multicytowanie, ale wiem jak to sie konczy ![]() Hejasz mam nadzije ze wszytko ok z koleżanką ![]() Fresa u ciebie tez cieżko znaleśc jakies fajne ciuchy? ja zazwyczja kupuje w Polsce, bo tu jakies fajniejsze ciuchy , hmmm ![]() Silva taka slizgawa w Polszy ![]() ![]() Łatnie eksploatowałas komputer ![]() a mi sie chce spac i jeszcze piwo wypiłam, chyba pójde spac ![]() nawet nie umiem napisac posta ![]() Dziekuje za docenienie moich zdolnosci detektywistycznych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3325 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A buty to coraz gorsze projektują...Ostatnio jako trendy są przedstawiane szpile z wszytą w nie długą skarpetą. ![]() Z tego co pamiętam jest to już projekt na 2008 r. I co zrobić. ![]() Do lumpeksu trzeba iść i tyle. ![]() Cytat:
Idz lulać. ![]() ' Dziekuje za docenienie moich zdolnosci detektywistycznych ![]() Jaka skromna. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To bieganie na autobusy nie wchodzi w gre? Uważaja na siebie ![]() Skromność to jedna z moich zalet ![]() a mam ich wiele ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3327 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Temat znalazłam, ale nie było mowy o 2008, jedynie o tym, że robią szał za granicą (ale przypuszczam,że tylko wśród modelek i gwiazd ![]() http://zeberka.pl/art.php?id=304 Okropne. Ktoś napisał, że wyglądają jak proteza. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do butów, to lepiej chyba nałozyc jakas grube rajstopy i na to buty, po co kombinowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3329 |
Zakorzenienie
|
Ojej! Co to za nowotwór w modzie? Wydaje mi się, że w czymś takim juz widziałam dziewczynę, albo w czymś bardzo podobnym. Zwróciła moja uwagę. Jako projekt ciekawy pomysł, nowatorski, ale w praktyce? Ja na pewno bym nie załozyła takich kozaków.
Magda coraz lepiej. Rozmawia i mysli bardzo racjonalnie. Stwierdziła, że wczoraj przeżyła szok i stąd taka reakcja. Dzis wydawała się pogodzona z sytuacja. Jednak dopiero jutro będzie wiadomo co i jak. Jutro chcę byc z nią jak najwczesniej, bo nie wiem jakie bedą wiadomości.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3330 |
Zakorzenienie
|
Oby wiadomości były dobre
![]() A co do butów, to wile dziewczyn zakłada taka gruba skarpetę do kolan i na to jakieś buty i już. Od wielu lat tak sie robi, a oni tu złączyli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.