|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Cytat:
nie wiem czy mam oryginalną urodę, ale kiedyś jak miałam bardzo ciemne włosy, prawie czarne to co chwilę słyszałam, że mam żydowską urodę...Cytat:
ale TŻ-et łaził za tą bluzką do C&A i w końcu trafił na białą i mi kupił![]() właśnie sobie przeglądnełam galerię poziomki i rzeczywiście ładniutka jest
|
||
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
niewedziałam, że takie kłamczuchy z Was
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, tequillko albo Martysiu przygarniecie mnie tam do siebie?
![]() Mało klopotu sprawiam ![]() cashmere, żydowską? Dziwni ludzie |
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Livia - krycie widzę z tym, że ja i tak używam go na podkład L'oreala bo na razie nie mogę bez ![]() novocaine870 - numer mam W5 Renatka to nie zjedz za dużo tylko :P Ja dzisiaj już ostro dietuję, bo wczoraj niestety zjadłam dużo za dużo jak na dietkę :P |
|
|
|
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde wróciłam i jest prąd ![]() kupiłam sunozon w rossmanie, papiloty (bede się kręcić ) odzywke i serum na z eveline mam po nim taaaaakie gładkie nogi ![]() zmykam na słoneczko |
|
|
|
|
#3306 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natomiast ona wtedy nie miała już swoich włosów, jest bardzo ciemną blondynką.Cytat:
![]() Tak na marginesie współczuje alergikom, bo jest niesamowicie wielki wysyp pyłków. Wiecie może jakie to są chusteczki tzw. pieluszkowe nie wiem czy czasami nie dla niemowląt ? Bo kazali na zajęcia przynieść . |
||
|
|
|
#3307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam tylko 2 placuszki, polałam je tylko jogustem 0%...
![]() ja jestem alergik i to na potęge - kicham, smarkam, kaszle,, puchne, dusze sie nawet alergie skórną mam. Cóż ![]() tequillko,l uważaj bo nawet sie nie obejrzysz a stane w drzwiach to byłby szok! ![]() Dziewczyny, takie wałki grube,ktore tylko mają dodawac objetosci na górze.. jaką powinny mieć srednice mniej wiecej? |
|
|
|
#3309 |
|
Wtajemniczenie
|
eee tam kłamczychy
sexy wyglądasz na tym pierwszym zdjęciu w sukience chyba albo to bluzka nie ważne;Dno poważnie tak mi mówili tak samo mój ojciec jak był młody to mu też mówili, że wygląda jak Żyd jak pracował przy produkcji filmu List Shindlera Stevena Spielberga, to chcieli go wziąść, żeby grał Żyda, podobno tam jakiś przybijał chyba pieczątki nie ogląałam tego filmu więc nie wiem dokładnie i w sumie dziwię się, że ojciec się nie zgodził![]()
|
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
paaaa lece mamusie nawiedzic
|
#3311 | |
|
Zadomowienie
|
kiedyś ja o tym pisałam na wątku. było w uwadze na tvn, że dziewczyna poszła na solarium podczas okresu i zmarła. zaczęli chodzic po solariach bz ukrytą kamerą i sprawdzać czy personel informuje o przeciwwskazaniach do opalania. oczywiście nikt nie informował. a mojej koleżanki mama opalała sie na słońcu podczxas okresu i też miała krwotok ale wyszłą z tego cało
Cytat:
|
|
#3312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Wam zazdroszcze...
Ile razy w wakacj nie wychodziłam z hotelu, bo byłam cała spuchnięta na buzi przez alergie, jeszcze zniose katar i kichanie, ale to duszenie sie i puchneicie jest straszne. Biore leki,ale jeszcze żadne nie pomogły mi na to w 100% ![]() Narazie tylko kicham i smarkam, bo przez okno tylko tyle mnie alergia dopadla:P |
|
|
|
#3314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3315 |
|
Rozeznanie
|
Renatko pisalas ,ze masz ciezkie wlosy wiec mysle ,ze powinnas wziac te z wiekszych
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
Odczulałam sie, kidys to nie były zastrzyki tylko takie plastry czy cos w tym stylu, ale musialabym to robic co rok, bo po roku jakbym sie nie odczulała
Nie chce mi sie![]() Biore na to jakieś leki, mam swoje sprawdzone, zaczynam je brac juz w lutym i iore do jesieni niej wiecej, mam sprawdzone krople, okłady, jakos daje rade ![]() z wiekiem i tak mam coraz mniejsza alergie, za dzieciaka bylo najgorzej, teraz z lekami i zapasem chusteczek da sie przezyc ![]() Ja uz sie tak do tego przyzwyczaiłam,że nwet o tym nie mysle Livia, jutro, ewentualnie pojutrze bede ich szukac u siebie. Ile mniej wiecej sztuk potrzebuje? Ciemna jestem w tym temacie... ![]() Dokonałas decyzji co do pudru Essence?
|
|
|
|
#3317 |
|
Zadomowienie
|
wróciłam
ustną z niemca zdałam na 18/20mogło by być lepiej ale nie miałam takich banalnych scenek, więc to i tak dobrze.poszła do pracy mojego taty i jak wracaliśmy razem, to jakieś baby stanęły i mowa do niego: Ty dajesz coś swojej córce jeść? Bo wygląda na taką, która nic nie je. Tata mówi, że bardzo dużo je itd no ale takie geny, a one tak na mnie z politowaniem spojrzały ![]() i jak tu się nie przejmować, codziennie słyszę takie komentarze. idę się opalać, boo u mnie tak gorąco, że szook no i zjadłam lodzika nesquik mm
|
#3318 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a poza tym jak na razie nie jest ze mną tragicznie ja biorę wapno, teraz weszło jakieś nowe calcium alergo czy jakoś tak, a jak już kicham i się męczę to biorę od mamy claritine.gratuluję a strymi babami się nie przejmuj zazdroszczą a tak poza tym to ja nie wiem co je to obchodzi, wkurzają mnie tacy ludzie, niech się zajmą sobą
|
|
|
|
|
#3319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to tequilka pisała ![]() nie chce mi się iśc opalać....chyba się posmauruję tylko balsamem. ten Sunozon który polecałyście ładnie wygląda jak się wchłonie? nakładać go lepiej wieczorem czy rano? i jak długo się trzyma? |
|
|
|
|
#3320 |
|
Rozeznanie
|
Rentako wiesz ciezko mi powiedziec ile sztuk bys potrzebowala,bo nie widzaialm na zywo Twoich wlosow.Ale kup sobie na probe ten komplet 6ciu ,a nawet jakby byla mozliwosc(bo nie wiem jak teraz sa one sprzedawane)to mozesz na przetestowanie kupic 3 szt..Zreszta sama na zywo zobaczysz ile mniej wiecej wlosow 'zlapie'jeden walek i ew.dokupisz
![]() Tak, kupie ten Essence,w sumie juz bym go miala jakby pedzel mieli ![]() Coolasana gratuluje A te baby to pewnie za szczuple nie byly co?
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę że umiesz niemca, ja zielona jestem ![]() uczyła się któraś z was hiszpańskiego/włoskiego? Ja paluję w wakacje zacząć się szkolic troszkę, jakieś kursy online zacząć
|
|
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Livia, to kupie 6
![]() i tka jak mowie, ja udru uzywalam swoim pedzlem, bo w "mojej" naturze nie mieli nie nie planowali miec tego z Essence i dawałam jakos rade Red, ja sunozon zawsze wieczorem, zresztą jak kazdy saoopalacz |
|
|
|
#3323 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już poćwiczyłam i obiadek zjadłam (dietetyczny)
![]() Renatko jakbym wiedziała że tylko 3 lekcje będe mieć to by mnie żadna siła z łóżka rano niewyciągła ;p Poziomeczko jesteś bardZO ŁADNA coolasana gratuluje
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
ja na obiad zjadłam... ananasa, truskawki, papaję i pomarańczę z serkiem wiejskim
polecam ale następnym razem jem bez papai, bo mi nie podeszła. |
|
|
|
#3325 |
|
Wtajemniczenie
|
Cashmere fajny strój i twoja figura
|
#3326 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Poziomeczko tak,tak b.ladniusia jestes
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ja tez bym chciała ten pędzel bo podobno jest swietny, pza tym puder i pedzel raem to tylko 20zł.. Ale w mojej naturze(do której mam 20km:P) go nie przywożą, a w moim województwie jakos ubogo w natury
![]() Ale ja sobe wyprałam do iego mój nawiekszy i najgestszy pedzel i u mnie efekt był ok ![]() Jak kupisz jakis kolorek,to daj znac jak Ci lezy. Może faktycznie na lato porzeba 03.. |
|
|
|
#3328 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przybywaj ![]() Coolosana gratuluję! Stare pewnie baby grube to zazdroszczą. Albo swoje wnuczki mają upasione to myślą, że każde tak powinny wyglądać Cashmere fajny stroik Ale ja lubie takie bardziej zwracające na siebie uwagę
|
|
#3329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez sprobuje jutro ![]() Cytat:
![]() Kupilam ten podklad maybelline bo mnie strasznie korcil i hm.. sama nie wiem.. moze to przez dzisiejsza pogode bo czuje sie fatalnie w podkladzie, ale chyba w innym czulabym sie tak samo zle |
||
|
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
Martysia, chetnie przybede, załatw mi prace i jstem
![]() mam juz 2 zaproszenia ohohoh ![]() a mi na leżacym nie opala sie taki kawałek nad pupą.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

nie wiem czy mam oryginalną urodę, ale kiedyś jak miałam bardzo ciemne włosy, prawie czarne to co chwilę słyszałam, że mam żydowską urodę...
ale TŻ-et łaził za tą bluzką do C&A i w końcu trafił na białą i mi kupił

Nie chce mi sie