Wielbicielki Piękna część 3 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-26, 13:26   #3301
cashmere20
Wtajemniczenie

Dot.: Wielbicielki Piękna część 3

Cytat:
Napisane przez <<livia>> Pokaż wiadomość
Bardzo fajny stroj i ladnie sie w nim prezentujesz.Ogolnie ladniusia jestes,masz taka oryginalana urode..
I juz wiem o czym wczoraj zapomnialam!,chcialam napisac,ze Twoj zestaw- b.ladny
dziękuję kochana nie wiem czy mam oryginalną urodę, ale kiedyś jak miałam bardzo ciemne włosy, prawie czarne to co chwilę słyszałam, że mam żydowską urodę...

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
chciałam też inne kolory, ale niestety były same L
S nie było w ogóle, M była tylko ta jedna - jest troche za duża, ale coż
no z rozmiarami to rzeczywiście ciężko było. na mnie S było za duże i kupiłam XS. tą czarną kupiłam na pocieszcze, że nie było rozmiaru z białych ale TŻ-et łaził za tą bluzką do C&A i w końcu trafił na białą i mi kupił

Cytat:
Napisane przez tequilla.sunrise Pokaż wiadomość
aha poziomka ładniusia jesteś
właśnie sobie przeglądnełam galerię poziomki i rzeczywiście ładniutka jest
cashmere20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 13:26   #3302
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
aha poziomka ładniusia jesteś
niewedziałam, że takie kłamczuchy z Was
Stary 2009-05-26, 13:30   #3303
Renatka89
Zakorzenienie

Kasiu, tequillko albo Martysiu przygarniecie mnie tam do siebie?
Mało klopotu sprawiam

cashmere, żydowską? Dziwni ludzie Ładna jesteś, bardzo delikatna.
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 13:30   #3304
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere20 Pokaż wiadomość
ja wolę leżące

wrzucam do galerii zaraz zdjęcia dzisiejszego zestawu i jeszcze nowy kostium kąpielowy Esprita, też prezent od cioci tylko, że dół od stroju jest trochę za duży, bo mi odstaje a i nie patrzcie na mój krzywo opalony dekolt i nogi do połowy ud
Chcesz mnie chyba w kompleksy wpędzić z tą figurką, co?

Livia - krycie widzę z tym, że ja i tak używam go na podkład L'oreala bo na razie nie mogę bez

novocaine870 - numer mam W5

Renatka to nie zjedz za dużo tylko :P
Ja dzisiaj już ostro dietuję, bo wczoraj niestety zjadłam dużo za dużo jak na dietkę :P
Stary 2009-05-26, 13:33   #3305
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere20 Pokaż wiadomość
ja odkąd przeczytałam gdzieś na wizażu, że można dostać krwotoku wewnętrznego i się przekręcić to już nie chodzę nawet jak mi się kończy okres
ja też czytałam gdzieś o tym

kurde wróciłam i jest prąd

kupiłam sunozon w rossmanie, papiloty (bede się kręcić) odzywke i serum na z eveline mam po nim taaaaakie gładkie nogi

zmykam na słoneczko
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 13:33   #3306
Dualstar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martysia_ Pokaż wiadomość
Naheszta, super masz figurkę. Nie dziwię się, ze jesteś z niej dumna- jest megakobieca i przy tym nie za szczupła i oczywiście nie za gruba. Idealna! Podawaj wymiary! Co do włosków- poczeczkaj jeszcze troszkę. Tyle już czekalaś przy zapuszczaniu,to poczekaj jeszcze trochę, wysiłek nie dużo a efekt będzie również meeeega Szkoda, że kolorku włosów nie widać

Dulstar, pewnie, że nie jesteście identyczne ale macie coś tak niesamowicie podobnego w twarzach, czego nie jestem w stanie określić po czym Cię skojarzyłam Poza tym ja ją jeszcze pamiętam jak miała swój kolor z pasemkami więc ten blond kolor podobieństwa dla mnie nie psuje Nie martw się, ja z nią nie gadam, a nawet jeśli to nie powiedziałabym jej skoro sobie nie życzysz

Ja lubię ubrac się na prawdę różnie... zależy od humoru, troszkę czasem też od obowiązującej mody a i ja lubię błyszczeć! Także mogą być obcisłe spodnie, spódniczka ale do tego zawsze dopasowana bluzeczka. I element błyszczący Zazwyczaj jest to biżuteria ale ostatnio kupiłam cały pasek cyrkoniowy, no takie już moje skrzywienie Włoski raczej zawsze mam rozpuszczone-mnie wiem czemu ale rozpuszczone włosy jakoś zawsze takie kobiece mi się wydają, ogólnie nie lubię spinać włosów jak nie muszę O, i swoje dłonie też lubię! Dużo ludzi zwraca na nie uwagę, głównie przez długość moich palców. Zazwyczaj są dłuższe od innych kobiet o tą końcówkę do zgięcia gdzie jest paznokieć. Szkoda tylko, że paluszki troszkę krzywe

Nt ulubionej części ciała... Chyba już nie jestem z żadnej 100proc zadowolona teraz. Brzuch jest wart wspomnienia- ślicznie płaściutki ale niestety bez mięśni. Piersi, uważam mam bardzo ładny kształt- niestety szkoda ze nie moge powiedzieć tego samo o rozmiarze... Noi pupcia też dosyć warta wspomnienia ale ona przysparza mi dość sporo zmartwień bo wcześniej wypukła i okrąglutka- niestety cellulit ja lubił, teraz troszkę mi się spłaszczyła po zrzuceniu wagi i zniknął cellulit, Ale nadal widzę że faceci nie są na nią obojętni Czyli- może i kilka rzeczy znajdzie się we mnie fajnych ale oczywiście musze sobie ponarzekać tak czy inaczej

Sportu nie uprawiam, nie uprawiałam. Jakoś nie lubię aktywności fizycznej. Jedynie przy mojej pracy na prawdę sporo chodzę i to mi wszelkie ćwiczenia zastępuje Przymierzam się do uczęszczania na siłownię ale do tego potrzebuję towarzystwa

Ojj ale popisałam o sobie. Czy takie dużo pisanie wiele o sobie to nie przechodzi w narcyzm??

6sweetextreme9 ja niestety w takich dniach po prostu unikam luster- bo jak siebie zobaczę gdzieś to od razu humor gorszy :/ Także może inne dziewczynki będą miały na to jakąś radę, na szczęscie nie mam bardzo często takich dni
heheh dzięki Natomiast ona wtedy nie miała już swoich włosów, jest bardzo ciemną blondynką.

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
koniec edukacji na dziś

ej, dziewczyny, chyba wyzbyłam sie kompleksów, przeszłam miatem w białych obicisłych rurkach, nowych wysokich sandałach i obcisłej bluzeczce z dekoldem, dobrze,że szłam sama to napawałam się spojrzeniami mężczyzn
hahahaha
I tak ma być Renatko

Tak na marginesie współczuje alergikom, bo jest niesamowicie wielki wysyp pyłków.

Wiecie może jakie to są chusteczki tzw. pieluszkowe nie wiem czy czasami nie dla niemowląt ? Bo kazali na zajęcia przynieść .
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 13:33   #3307
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Cytat:
Mało klopotu sprawiam
a zapraszam w duńskie klimaty
jest: 50kg
będzie: 48kg (wracamy do starej wagi)
wzrost: 168cm

tequilla.sunrise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 13:36   #3308
Renatka89
Zakorzenienie

Zjadłam tylko 2 placuszki, polałam je tylko jogustem 0%...

ja jestem alergik i to na potęge- kicham, smarkam, kaszle,, puchne, dusze sie nawet alergie skórną mam. Cóż

tequillko,l uważaj bo nawet sie nie obejrzysz a stane w drzwiach to byłby szok!

Dziewczyny, takie wałki grube,ktore tylko mają dodawac objetosci na górze.. jaką powinny mieć srednice mniej wiecej?
Stary 2009-05-26, 13:38   #3309
cashmere20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość
niewedziałam, że takie kłamczuchy z Was
eee tam kłamczychy sexy wyglądasz na tym pierwszym zdjęciu w sukience chyba albo to bluzka nie ważne;D

Cytat:
no poważnie tak mi mówili tak samo mój ojciec jak był młody to mu też mówili, że wygląda jak Żyd jak pracował przy produkcji filmu List Shindlera Stevena Spielberga, to chcieli go wziąść, żeby grał Żyda, podobno tam jakiś przybijał chyba pieczątki nie ogląałam tego filmu więc nie wiem dokładnie i w sumie dziwię się, że ojciec się nie zgodził

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Chcesz mnie chyba w kompleksy wpędzić z tą figurką, co?
Stary 2009-05-26, 13:38   #3310
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

paaaa lece mamusie nawiedzic
Stary 2009-05-26, 13:39   #3311
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
ja też czytałam gdzieś o tym
kiedyś ja o tym pisałam na wątku. było w uwadze na tvn, że dziewczyna poszła na solarium podczas okresu i zmarła. zaczęli chodzic po solariach bz ukrytą kamerą i sprawdzać czy personel informuje o przeciwwskazaniach do opalania. oczywiście nikt nie informował. a mojej koleżanki mama opalała sie na słońcu podczxas okresu i też miała krwotok ale wyszłą z tego cało
Cytat:
Napisane przez Dualstar Pokaż wiadomość

Tak na marginesie współczuje alergikom, bo jest niesamowicie wielki wysyp pyłków.
ja jestem alergikiem. ale najwieksze uczulenie mam na roztocza kurzu domowego i na pleśnie. na pyłki, sierść itp tez mam ale aż tak mocno nie odczuwam
jest: 50kg
będzie: 48kg (wracamy do starej wagi)
wzrost: 168cm

tequilla.sunrise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 13:46   #3312
cashmere20
Wtajemniczenie

Cytat:
ja jestem alergikiem. ale najwieksze uczulenie mam na roztocza kurzu domowego i na pleśnie. na pyłki, sierść itp tez mam ale aż tak mocno nie odczuwam
ja też jestem alergikiem ja jeszcze jakiś slinych objawów na szczęście nie mam. najbardziej dokucza mi swędzenie i łzawienie oczu. jeśli chodzi o kichanie i katar to nawet niezbyt często mi się zdarza
Stary 2009-05-26, 13:49   #3313
Renatka89
Zakorzenienie

Ale Wam zazdroszcze...
Ile razy w wakacj nie wychodziłam z hotelu, bo byłam cała spuchnięta na buzi przez alergie, jeszcze zniose katar i kichanie, ale to duszenie sie i puchneicie jest straszne.
Biore leki,ale jeszcze żadne nie pomogły mi na to w 100%

Narazie tylko kicham i smarkam, bo przez okno tylko tyle mnie alergia dopadla:P
Stary 2009-05-26, 13:53   #3314
cashmere20
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale Wam zazdroszcze...
Ile razy w wakacj nie wychodziłam z hotelu, bo byłam cała spuchnięta na buzi przez alergie, jeszcze zniose katar i kichanie, ale to duszenie sie i puchneicie jest straszne.
Biore leki,ale jeszcze żadne nie pomogły mi na to w 100%

Narazie tylko kicham i smarkam, bo przez okno tylko tyle mnie alergia dopadla:P
może powinnaś się zacząć odczulać?? moja mama chodzi na jakieś zastrzyki i to podobno łagodzi objawy alergii
Stary 2009-05-26, 13:54   #3315
<<livia>>
Rozeznanie

Renatko pisalas ,ze masz ciezkie wlosy wiec mysle ,ze powinnas wziac te z wiekszych

<<Piękno jest tym, co czujesz wewnątrz i co odbija się w twoich oczach>>

<<livia>> jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 13:57   #3316
Renatka89
Zakorzenienie

Odczulałam sie, kidys to nie były zastrzyki tylko takie plastry czy cos w tym stylu, ale musialabym to robic co rok, bo po roku jakbym sie nie odczulała Nie chce mi sie
Biore na to jakieś leki, mam swoje sprawdzone, zaczynam je brac juz w lutym i iore do jesieni niej wiecej, mam sprawdzone krople, okłady, jakos daje rade
z wiekiem i tak mam coraz mniejsza alergie, za dzieciaka bylo najgorzej, teraz z lekami i zapasem chusteczek da sie przezyc
Ja uz sie tak do tego przyzwyczaiłam,że nwet o tym nie mysle

Livia, jutro, ewentualnie pojutrze bede ich szukac u siebie. Ile mniej wiecej sztuk potrzebuje? Ciemna jestem w tym temacie...

Dokonałas decyzji co do pudru Essence?
Stary 2009-05-26, 13:58   #3317
coolasana
Zadomowienie

wróciłam ustną z niemca zdałam na 18/20

mogło by być lepiej ale nie miałam takich banalnych scenek, więc to i tak dobrze.

poszła do pracy mojego taty i jak wracaliśmy razem, to jakieś baby stanęły i mowa do niego: Ty dajesz coś swojej córce jeść? Bo wygląda na taką, która nic nie je.
Tata mówi, że bardzo dużo je itd no ale takie geny, a one tak na mnie z politowaniem spojrzały

i jak tu się nie przejmować, codziennie słyszę takie komentarze.

idę się opalać, boo u mnie tak gorąco, że szook no i zjadłam lodzika nesquik mm

coolasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 14:06   #3318
cashmere20
Wtajemniczenie

Cytat:
Odczulałam sie, kidys to nie były zastrzyki tylko takie plastry czy cos w tym stylu, ale musialabym to robic co rok, bo po roku jakbym sie nie odczulała Nie chce mi sie
Biore na to jakieś leki, mam swoje sprawdzone, zaczynam je brac juz w lutym i iore do jesieni niej wiecej, mam sprawdzone krople, okłady, jakos daje rade
z wiekiem i tak mam coraz mniejsza alergie, za dzieciaka bylo najgorzej, teraz z lekami i zapasem chusteczek da sie przezyc
Ja uz sie tak do tego przyzwyczaiłam,że nwet o tym nie mysle
ja się nie odczulam, bo też mi się nie chce a poza tym jak na razie nie jest ze mną tragicznie ja biorę wapno, teraz weszło jakieś nowe calcium alergo czy jakoś tak, a jak już kicham i się męczę to biorę od mamy claritine.

Cytat:
Napisane przez coolasana Pokaż wiadomość
gratuluję a strymi babami się nie przejmuj zazdroszczą a tak poza tym to ja nie wiem co je to obchodzi, wkurzają mnie tacy ludzie, niech się zajmą sobą
Stary 2009-05-26, 14:08   #3319
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
kiedyś ja o tym pisałam na wątku. było w uwadze na tvn, że dziewczyna poszła na solarium podczas okresu i zmarła. zaczęli chodzic po solariach bz ukrytą kamerą i sprawdzać czy personel informuje o przeciwwskazaniach do opalania. oczywiście nikt nie informował. a mojej koleżanki mama opalała sie na słońcu podczxas okresu i też miała krwotok ale wyszłą z tego cało
no właśnie, wiedziałam że gdzies cos czytałam a to tequilka pisała
nie chce mi się iśc opalać....chyba się posmauruję tylko balsamem.

ten Sunozon który polecałyście ładnie wygląda jak się wchłonie? nakładać go lepiej wieczorem czy rano? i jak długo się trzyma?
Stary 2009-05-26, 14:11   #3320
<<livia>>
Rozeznanie

Rentako wiesz ciezko mi powiedziec ile sztuk bys potrzebowala,bo nie widzaialm na zywo Twoich wlosow.Ale kup sobie na probe ten komplet 6ciu ,a nawet jakby byla mozliwosc(bo nie wiem jak teraz sa one sprzedawane)to mozesz na przetestowanie kupic 3 szt..Zreszta sama na zywo zobaczysz ile mniej wiecej wlosow 'zlapie'jeden walek i ew.dokupisz
Tak, kupie ten Essence,w sumie juz bym go miala jakby pedzel mieli

Coolasana gratuluje
A te baby to pewnie za szczuple nie byly co?

Stary 2009-05-26, 14:19   #3321
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coolasana Pokaż wiadomość

mogło by być lepiej ale nie miałam takich banalnych scenek, więc to i tak dobrze.

poszła do pracy mojego taty i jak wracaliśmy razem, to jakieś baby stanęły i mowa do niego: Ty dajesz coś swojej córce jeść? Bo wygląda na taką, która nic nie je.
Tata mówi, że bardzo dużo je itd no ale takie geny, a one tak na mnie z politowaniem spojrzały

i jak tu się nie przejmować, codziennie słyszę takie komentarze.

idę się opalać, boo u mnie tak gorąco, że szook no i zjadłam lodzika nesquik mm
super zazdroszczę że umiesz niemca, ja zielona jestem

uczyła się któraś z was hiszpańskiego/włoskiego? Ja paluję w wakacje zacząć się szkolic troszkę, jakieś kursy online zacząć
Stary 2009-05-26, 14:32   #3322
Renatka89
Zakorzenienie

Dziekuje Livia, to kupie 6
i tka jak mowie, ja udru uzywalam swoim pedzlem, bo w "mojej" naturze nie mieli nie nie planowali miec tego z Essence i dawałam jakos rade Może i ja go sobie dokupie kiedys, tak za 10zł bardziej na codzien..

Red, ja sunozon zawsze wieczorem, zresztą jak kazdy saoopalacz
Stary 2009-05-26, 14:33   #3323
honey1012
Wtajemniczenie

Ja już poćwiczyłam i obiadek zjadłam (dietetyczny)

Renatko jakbym wiedziała że tylko 3 lekcje będe mieć to by mnie żadna siła z łóżka rano niewyciągła ;p

Poziomeczko jesteś bardZO ŁADNA

coolasana gratuluje

SZCŚLIWA
honey1012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 14:34   #3324
RedApple
Zakorzenienie

ja na obiad zjadłam... ananasa, truskawki, papaję i pomarańczę z serkiem wiejskim polecam
ale następnym razem jem bez papai, bo mi nie podeszła.
Stary 2009-05-26, 14:37   #3325
honey1012
Wtajemniczenie

Cashmere fajny strój i twoja figura

SZCŚLIWA
honey1012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 14:39   #3326
<<livia>>
Rozeznanie

Cytat:
Dziekuje Livia, to kupie 6
i tka jak mowie, ja udru uzywalam swoim pedzlem, bo w "mojej" naturze nie mieli nie nie planowali miec tego z Essence i dawałam jakos rade Może i ja go sobie dokupie kiedys, tak za 10zł bardziej na codzien..

Red, ja sunozon zawsze wieczorem, zresztą jak kazdy saoopalacz
Wiesz Renatko bo pytam o ten pedzel ,gdyz czytalam ,ze jedna dziewczyna nie byla zadowolona i plamy jej robil czy cos na co druga wizazanka ,ze ma nieodpowiedni pedzel i tak tez bylo,wiec wnioskuje,ze najlepszy efekt= miec komplet

Poziomeczko tak,tak b.ladniusia jestes

Stary 2009-05-26, 14:43   #3327
Renatka89
Zakorzenienie

Tak, ja tez bym chciała ten pędzel bo podobno jest swietny, pza tym puder i pedzel raem to tylko 20zł.. Ale w mojej naturze(do której mam 20km:P) go nie przywożą, a w moim województwie jakos ubogo w natury
Ale ja sobe wyprałam do iego mój nawiekszy i najgestszy pedzel i u mnie efekt był ok
Jak kupisz jakis kolorek,to daj znac jak Ci lezy.
Może faktycznie na lato porzeba 03..
Stary 2009-05-26, 14:46   #3328
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Cytat:
ja używałam, był nawet fajny, ale kolorki dość dziwne, mimo,że blada nie byłam, to takie ciemne na mnie wszystko było, oiza tym ciemniał wraz z "noszeniem" go. No i baaaardzo sie po nim świeciłam po 2-3 godzinach

Ostatnie pytanie co do solarium, obiecuje
Wolicie stojące czy leżące? I czym sie smarujecie tam?

Oj jak ja dawno nie byłam, wyszłamz wprawy chyba
NIestety leżące mimo iż dla mnie mniej higieniczne. Na stojącym mi słabo i muszę kucać co chwlię bo czuję że zemdleję :/
Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Ja to znam doskonale Irlandia ma z jednej strony morze a z drugiej ocean. Nad morze mam ok 40 min a nad ocean z 2,5h. W jednej chwili leje a później słoneczko i tak w kółko dzień w dzień. No chyba że przychodzi jak ja to nazywam pora deszczowa gdzie leje przez kilka tyg i słońca nic a nic nie widać
To to pogode mamy identyczną. Ja akurat mam morze po drugiej stronie ulicy przed chwilą ze pięknego słoneczka zaczęło padać i teraz znowu słońce. To w szystko w ciągu 15 minut

Cytat:
Mało klopotu sprawiam

Renatko ja zaraz będe miała 1 sypialnie wolną więc czekam na Ciebie Przybywaj

Coolosana gratuluję! Stare pewnie baby grube to zazdroszczą. Albo swoje wnuczki mają upasione to myślą, że każde tak powinny wyglądać

Cashmere fajny stroik Ale ja lubie takie bardziej zwracające na siebie uwagę
Stary 2009-05-26, 14:48   #3329
ckin2u
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
ja na obiad zjadłam... ananasa, truskawki, papaję i pomarańczę z serkiem wiejskim polecam
ale następnym razem jem bez papai, bo mi nie podeszła.
fajny pomysl na jedzonko Tez sprobuje jutro

Cytat:
Tak, ja tez bym chciała ten pędzel bo podobno jest swietny, pza tym puder i pedzel raem to tylko 20zł.. Ale w mojej naturze(do której mam 20km:P) go nie przywożą, a w moim województwie jakos ubogo w natury
Ale ja sobe wyprałam do iego mój nawiekszy i najgestszy pedzel i u mnie efekt był ok
Jak kupisz jakis kolorek,to daj znac jak Ci lezy.
Może faktycznie na lato porzeba 03..
hmm moze tez bym zakupila ten puder essence.. akurat mam 20 zl, to starczyloby na puder i pedzelek

Kupilam ten podklad maybelline bo mnie strasznie korcil i hm.. sama nie wiem.. moze to przez dzisiejsza pogode bo czuje sie fatalnie w podkladzie, ale chyba w innym czulabym sie tak samo zle
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 14:49   #3330
Renatka89
Zakorzenienie

Martysia, chetnie przybede, załatw mi prace i jstem

mam juz 2 zaproszenia ohohoh

a mi na leżacym nie opala sie taki kawałek nad pupą..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości